PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Αφαίρεση πίσω καθισμάτων

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2005, 02:27:01    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Αφαίρεση πίσω καθισμάτων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τί σκέφεται το άτομο 3μισι το βράδυ ε? Silly

Σκέφτομαι να τα βγάλω τα πίσω καθίσματα τώρα για το Touring (αφού μόνο χώρο θα πιάνουνε και το αμάξι θα γίνει ντουλάπα πάλι για τα ρούχα όπως και στις Ροβιές Twisted evil ) για να δω τί γίνεται με την συμπεριφορά του αμαξιού... σχετικά και με κατανάλωση και με στροφιλίκια, πόσο βάρος γλιτώνω κλπ. Wink Αν και φαντάζομαι πως απλά θα επιδεινώσω το φαινόμενο της υπερστροφής... Whistling

Το έχει επιχειρήσει κανείς άλλος, ή θα είμαι ο πρώτος που θα γράψει tutorial? Cool

(Ελπίζω να το έγραψα στην σωστή ενότητα...!)

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2005, 02:31:54    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αφαίρεση πίσω καθισμάτων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Το έχει επιχειρήσει κανείς άλλος, ή θα είμαι ο πρώτος που θα γράψει tutorial? Cool

Ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Γειά σου ρε Κολόμβε!!!!

Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2005, 04:55:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό που θα πω ίσως ακουστεί χαζό αλλά το 309GTi που είχα έστριβε καλύτερα με τις πλάτες των πίσω καθισμάτων πεσμένες!!!!!

Όσο χαζό και μη λογικό να ακούγεται, οι μεγαλύτερες στρεβλώσεις που είχε το πίσω μέρος με τα πίσω καθίσματα ξεκούμπωτα βοηθούσαν το στρίψιμο!!!!!!!!

Καταλάβατε τώρα τι εννοούσε παλαιότερα η Peugeot με το πολυδιαφημιζόμενο I.C.D (Integrated Chassis Design)?????

Στο ICD υποτίθεται ότι στον σχεδιασμό της ανάρτησης και στη συμπεριφορά της λαμβάνουν μέρος και οι στρεβλώσεις του αμαξώματος!

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2005, 11:43:08    Θέμα δημοσίευσης: Re: Αφαίρεση πίσω καθισμάτων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Τί σκέφεται το άτομο 3μισι το βράδυ ε? Silly

Σκέφτομαι να τα βγάλω τα πίσω καθίσματα τώρα για το Touring (αφού μόνο χώρο θα πιάνουνε και το αμάξι θα γίνει ντουλάπα πάλι για τα ρούχα όπως και στις Ροβιές Twisted evil ) για να δω τί γίνεται με την συμπεριφορά του αμαξιού... σχετικά και με κατανάλωση και με στροφιλίκια, πόσο βάρος γλιτώνω κλπ. Wink Αν και φαντάζομαι πως απλά θα επιδεινώσω το φαινόμενο της υπερστροφής... Whistling

(Ελπίζω να το έγραψα στην σωστή ενότητα...!)

Η αφαιρεση βαρους ειναι απο τους πιο ευκολους και οικονομικους τροπους να "παρεις αλογα"!Με την αφαιρεση των πισω καθισματων δε νομιζω να δεις τρελλη διαφορα οσο αναφορα τις επιδοσεις του αυτοκινητου,απλα ισως το αισθανθεις πιο "ανετο".Με αφαιρεση πισω καθισματων μοκετας πορτμπαγκαζ και δυο μπακετιες θεωρω πως θα δεις διαφορα!Κατα τη γνωμη μου αν δε βαζεις κοσμο βγαλτα γενικα,ασε που ακουγεται πιο πολυ και η εξατμιση στον χωρο επιβατων!(σε πολλους βεβαια αυτο δεν πολυαρεσει! Laughing )

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2005, 13:24:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε εδω την ρεζερβα εβγαλα και χορευε ο κώλος... εγώ λέω όχι... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2005, 13:31:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η αλήθεια είναι ότι το στήσιμο του αυτοκινήτου έχει μελετηθεί με ρεζέρβα κ πίσω καθίσματα included Razz Αν αφαιρέσεις πράμα τότε χαλάει η αναλογία βάρους με τα αποτελέσματα που μας λέει ο Πέτρος Εκτός αν βάλεις μία προσεγμένη aftermarket ανάρτηση, υπολογίσεις πόσο ελάφρυνε μπρος-πίσω κ σκλήρηνε ανάλογα το πίσω-μπρος.. Πολύ μπέρδεμα Razz Έχω ακούσει ότι όσοι βγάζουν τα πίσω καθίσματα μεταφέρουν κάτι από την μεριά του κινητήρα στο μέρος των καθισμάτων για να παραμείνει ίδια η αναλογία που είναι το σημαντικότερο. Τι μπορεί να είναι αυτό το κάτι; Το υδραυλικό τιμόνι, ο εγκέφαλος, η μπαταρία κ εγώ δεν ξέρω τι..

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2005, 13:35:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η μπαταρία πάει στο πορτ μπαγκαζ... βάζεις κι ένα sub και είσαι οκ... Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2005, 13:46:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
Η μπαταρία πάει στο πορτ μπαγκαζ... βάζεις κι ένα sub και είσαι οκ... Laughing Laughing Laughing

Ή μεταφέρεις όλο τον κινητήρα κ έχεις το πρώτο πισωκίνητο 206 Razz Το γ*** τελείως ε; Rolling eyes Έχω την εντύπωση ότι κυκλοφορεί ένα τέτοιο rallye ανάμεσα μας.......!!

Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2005, 15:09:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι το στήσιμο του αυτοκινήτου έχει μελετηθεί με ρεζέρβα κ πίσω καθίσματα included Razz Αν αφαιρέσεις πράμα τότε χαλάει η αναλογία βάρους με τα αποτελέσματα που μας λέει ο Πέτρος. Εκτός αν βάλεις μία προσεγμένη aftermarket ανάρτηση, υπολογίσεις πόσο ελάφρυνε μπρος-πίσω κ σκλήρηνε ανάλογα το πίσω-μπρος.. Πολύ μπέρδεμα Razz Έχω ακούσει ότι όσοι βγάζουν τα πίσω καθίσματα μεταφέρουν κάτι από την μεριά του κινητήρα στο μέρος των καθισμάτων για να παραμείνει ίδια η αναλογία που είναι το σημαντικότερο. Τι μπορεί να είναι αυτό το κάτι; Το υδραυλικό τιμόνι, ο εγκέφαλος, η μπαταρία κ εγώ δεν ξέρω τι...

Eγω θα σας πω το αντιθετο, μεταφερα μια φορα ενα σακι τσιμεντο στο πορτ παγκαζ (αυτα τα 20-25 κιλα) και η διαφορα ηταν αισθητα προς το καλητερο. Πολυ καλητερο πατημα του πισω μερους στις στροφες, δεν εγινε υποστροφικο απλα εγινε πιο ουδετερο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2005, 15:11:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
ρε εδω την ρεζερβα εβγαλα και χορευε ο κώλος... εγώ λέω όχι... Confused

Η ρεζέρβα βρίσκεται πιο πίσω από τα καθίσματα όμως Wink

Και ναι Lef205, συνήθως είμαι μόνος μου, δεν βάζω κόσμο μέσα, οπότε είναι ένας παραπάνω λόγος να βγάλω τα πίσω καθίσματα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2005, 15:16:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ πιστεύω πως με ένα carbon καπώ π.χ. θα ήταν τέλειο το μοίρασμα του βάρους... χωρις να αφαιρεθεί τίποτα.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιούλ 2005, 15:30:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και αυτό στα υπόψιν είναι... αλλά είπαμε... εν όψει Τρίπολης... Rolling eyes θα πάνε πίσω αρκετά πράγματα! Sad

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Ιούλ 2005, 08:18:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Eγω θα σας πω το αντιθετο, μεταφερα μια φορα ενα σακι τσιμεντο στο πορτ παγκαζ (αυτα τα 20-25 κιλα) και η διαφορα ηταν αισθητα προς το καλητερο. Πολυ καλητερο πατημα του πισω μερους στις στροφες, δεν εγινε υποστροφικο απλα εγινε πιο ουδετερο.

Αλλά αν καταφέρεις κ πετάξεις κώλο με αυτό... Θα μαζευέται; Πρακτικά όπως το σκέφτομαι θα είναι κάπως δύσκολο..

Επιστροφή στην κορυφή
BadSpud! (Spiros) - (Π.R.T.)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 106 Rallye 1600cc 16v (Τούμπανο)

Ένταξη: 23 Φεβ 2006
Τόπος: 6' απο Παντού!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 30 Απρ 2006, 15:23:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάλι θα σου έλεγα ξήλωσε τα πάντα κάντο και καμπριο αν μπορείς για να ελαφρύνει. Εγώ έχω ξηλώσει την ρεζέρβα εδώ και κάνα 2μινο και μου φαίνεται ότι το αμάξι μπαίνει καλύτερα δεν μου κουνάει ο κώλος αν και περίμενα να δω διαφορά… Όσο για ξήλωμα καθισμάτων το πιο σπαστικό είναι ότι ακούς όλη την ώρα πετραδάκια να χτυπάνε από κάτω

Τελικά πολύ γρήγορο το κόκκινο (Ν προς Ε) για να καταλάβεις πόσο γρήγορο είναι…

Είναι λίγο πίσω μου (Ν προς Α)!
Επιστροφή στην κορυφή
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11

Ένταξη: 28 Δεκ 2005
Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Μάϊ 2006, 22:40:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

BadSpud! έγραψε:
ακούς όλη την ώρα πετραδάκια να χτυπάνε από κάτω

Αυτό είναι που μ'αρέσει στο δικό μου , γιατί μου θυμίζει in car απ'το WRC...
Πάντως με την αφαίρεση μόνο των καθισμάτων, δεν έχεις τεράστια διαφορά (8-10 κιλά μείον) εκτός αν την ψάχνεις τόσο ωστε να κυνηγάς τα δέκατα.
Οταν έτρεξα την πρώτη μου δεξιοτεχνία έκανα ένα ντου κι έβγαλα πολύ πράμα από μέσα όπως: ρεζέρβα-γρύλο,καθίσματα,μοκέτα πορτ μπαγκάζ,ενισχυτη και μπασομηχανή, κτλ, σύνολο περίπου 50 κιλά και τότε πραγματικά είδα διαφορά και στις επιδόσεις και κυρίως στον υπολογισμό κιλών/ίππο.
Επίσης, με το ελάφρωμα του κώλου και την αλαγή της αναλογιάς του ζυγίσματος εμπρός-πίσω (με το ποσοστο να αυξάνει εμπρος και να μειώνεται πίσω, φυσικά) είδα μεγαλύτερες τάσεις για υπερστροφη.
Επίσης σε τετοιες απώλειες διαιτας σε ένα μόνο αξονα καλό είναι να τσεκάρουμε και τον κατανεμητή των φρένων.

Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Μάϊ 2006, 01:43:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gonakinen έγραψε:
μπασομηχανή

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11

Ένταξη: 28 Δεκ 2005
Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Μάϊ 2006, 02:18:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
gonakinen έγραψε:
μπασομηχανή

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
στα κρητικά....

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιαν 2008, 19:26:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή από βδομάδα θα αφαιρέσω ότι περιττό υπάρχει μέσα στο 206... Τα πίσω βγαίνουν εύκολα; Το κάτω μέρος των καθισμάτων πρέπει να βγαίνει πολύ εύκολα λίγο που το είδα... Οι πλάτες όμως;

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιαν 2008, 19:59:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

3 βίδες στην βάση των καθισμάτων 17άρες αν δεν κάνω λάθος... Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιαν 2008, 20:36:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
3 βίδες στην βάση των καθισμάτων 17άρες αν δεν κάνω λάθος... Wink Wink

Στα 3πορτα, είναι 2 βίδες εκεί που χωρίζονται τα καθίσματα (το 40/60 που λέμε) και 1 βίδα από κάθε άκρη. Σύνολο 4 βίδες.

Για να έχεις πλήρη πρόσβαση, πρέπει να σηκώσεις τα κάτω μέρη των καθισμάτων (αλλά θα τα βγάλεις ούτως ή άλλως Razz) και να αφαιρέσεις την μοκέτα του πορτ-μπαγκάζ Smile

(κάπου είχα γράψει και εντυπώσεις για την οδήγηση χωρίς τα πίσω καθίσματα αλλά δεν το βρίσκω τώρα Twisted evil )

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης