PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207GT - Προβλημα με το σασμαν
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Jim_207GT (Jim)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 12 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Νοέ 2007, 19:10:45    Θέμα δημοσίευσης: 207GT - Προβλημα με το σασμαν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδες αντιμετωπιζω ενα προβληματακι αν καποιος εχει το ιδιο αμαξι θα με βοηθαγε συγκεκριμενα οταν παω να αλλαξω απο πρωτη σε δευτερα με πολες στροφες ακους ενα μικρο γρατζουνισμα αντιμετωπιζει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα η ειναι η λειτουργγια του σασμαν τετοια που δεν θελει πολα ζορια?

207 GT με τρελή πίεση!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Νοέ 2007, 00:50:43    Θέμα δημοσίευσης: Re: Προβλημα με το σασμαν σε 207 GT! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim_207GT έγραψε:
Παιδες αντιμετωπιζω ενα προβληματακι αν καποιος εχει το ιδιο αμαξι θα με βοηθαγε συγκεκριμενα οταν παω να αλλαξω απο πρωτη σε δευτερα με πολες στροφες ακους ενα μικρο γρατζουνισμα αντιμετωπιζει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα η ειναι η λειτουργγια του σασμαν τετοια που δεν θελει πολα ζορια?

Φίλε συνονόματε δεν εχω παρατηρήσει κατι τέτοιο στο δικό μου GT.Στο κάνει και με λιγότερες στροφές ή μόνο στα κόκκινα?Κατι διάβασα οτι το σασμάν ερχετε από 407 diesel αλλα δεν το έχω επιβεβαιώσει.Αν όντος αληθεύει τότε σίγουρα θα αντέχει και πολύ περισσότερη ροπή απο τα δικά μας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
georgio3gr 
Μέλος
Μέλος

Saxo vts 1,6

Ένταξη: 14 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Νοέ 2007, 01:18:32    Θέμα δημοσίευσης: Re: Προβλημα με το σασμαν σε 207 GT! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim_207GT έγραψε:

Δεν ξερω για το GT παντως το ιδιο προβλημα ειχε και ο πατερας μου οταν ειχε παρει καινουριο ενα ΖΧ... Στις πολλες στροφες στην αλλαγη 1η-2α γρατζουνουσε το σασμαν...Το ειχε αμελησει και ισα που ειχε προλαβει την εγγυηση και του το αλλαξαν θυμαμαι...Ελαττωματικο κομπλερ ηταν του ειπαν...
Επιστροφή στην κορυφή
DrJekyll (Αλέκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004
Τόπος: Serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Νοέ 2007, 08:11:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εμένα το έκανε όταν ήταν καινούργιο - άλλαξα βαλβολίνες γιατί οι μαμά ήταν μαπα και όλα ΟΚ....ελπίζω να είναι τόσο απλό και για εσένα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
lionking(t) (anestis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 (16v) GT (2007)

Ένταξη: 25 Ιούν 2007
Τόπος: Βέροια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Νοέ 2007, 10:42:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και εμενα μου το κανει αυτο,μηπως δεν παταμε καλα τον συμπλεκτη?

Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Νοέ 2007, 01:29:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν λες "πολλές στροφές" τί εννοείς?
Το δικό μου δεν κάνει κανένα θόρυβο προς το παρόν αλλά από 1η σε 2α δεν έχω αλλάξει με πάνω από 4000 στροφές ποτέ ως τώρα.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
georgio3gr 
Μέλος
Μέλος

Saxo vts 1,6

Ένταξη: 14 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Νοέ 2007, 15:36:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
Όταν λες "πολλές στροφές" τί εννοείς?

Για τον απλο λογο του οτι ο πατερας μου δεν ειναι γκαζοφονιας εκανε τις αλλαγες στις 4000 αντε 5000+ στροφες... Σε μια συγκεκριμμενη ανηφορα ομως χρειαζοταν να του ζοριζει λιγο παραπανω την 1η μεχρι της 6000+ και τοτε το παρατηρησε...
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Νοέ 2007, 15:44:28    Θέμα δημοσίευσης: Re: Προβλημα με το σασμαν σε 207 GT! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

georgio3gr έγραψε:
Jim_207GT έγραψε:

Δεν ξερω για το GT παντως το ιδιο προβλημα ειχε και ο πατερας μου οταν ειχε παρει καινουριο ενα ΖΧ... Στις πολλες στροφες στην αλλαγη 1η-2α γρατζουνουσε το σασμαν...Το ειχε αμελησει και ισα που ειχε προλαβει την εγγυηση και του το αλλαξαν θυμαμαι...Ελαττωματικο κομπλερ ηταν του ειπαν...

Μηπως θες να πεις συχρονιζε?? Μαλλοον τα συχρινιζε ειναι σε οσους υπαρχει προβλημα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
KouKou (Stefanos)
Μέλος
Μέλος

207 GT/saxo 1.1

Ένταξη: 11 Ιαν 2007
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Νοέ 2007, 18:50:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδες να ρωτησω και εγω κατι. Οταν ξεκιναω μερικες φορες(10%) ακουγετε ενα τριξιμο. οχι παντα και ουτε στις ιδιες συνθηκες. στο σημειο που συμπλεκταρει. αρχιζει και με προβληματιζει. εχω 22κ χλμ. Αν καποιος εχει καταλαβει ας μου πει.

Ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή
orestis (orestis)
Μέλος
Μέλος

106 rallye , saxo GROUP A

Ένταξη: 06 Ιούλ 2004
Τόπος: αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Νοέ 2007, 19:04:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το οτι γρατζουναει δεν ειναι καθολου φυσιολογικο.
ειχε παρατηρηθει και σε προηγουμενα μοντελα και στα περισσοτερα απο αυτα με αλλαγη βαλβολινης, το προβλημα, επαψε να υπαρχει.
καλο θα ειναι να μην το αφησεις και να απευθηνθεις στον αντιπροσωπο τωρα που ειναι ακομη νωρις.
η πρωτη σου κινηση πριν κατεβασουν σασμαν για να ελενξουν τα συνχρονιζε ειναι να αλλαξουν βαλβολινες (κι εγω στην θεση σου θα εβαζα κι ενα MOTORKOTE).
εαν δεν διορθωθει 100% τοτε μην το αφησει ςετσι γιατι με τον καιρο θα χειροτερεψει.
κατεβασε σασμαν και αλαλξε συνχρονιζε.
εαν το σασμαν ειναι το ιδιο με αυτο του 207 RALLYE τοτε σε καμια περιπτωση δεν ειναι φυσιολογικο και σε καμια περιπτωση δεν ισχυει αυτο
Παράθεση:
ειναι η λειτουργγια του σασμαν τετοια που δεν θελει πολα ζορια?

πιστεψεμε οτι εκανα οτι ηταν δυνατον για να το κανω να σκαλωσει ή να γρατζουνισει μια ολοκληρη ημερα για λογαριασμο περιοδικου και με εβγαλε ασπροπροσωπο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
KouKou (Stefanos)
Μέλος
Μέλος

207 GT/saxo 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Δεκ 2007, 11:36:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ορεστη να φανταστω οτι η απαντηση δεν ηταν για μενα!
Επιστροφή στην κορυφή
orestis (orestis)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Δεκ 2007, 13:30:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

KouKou έγραψε:
Ορεστη να φανταστω οτι η απαντηση δεν ηταν για μενα!

ναι!
η απαντηση ηταν για το αρχικο ποστ

Επιστροφή στην κορυφή
KouKou (Stefanos)
Μέλος
Μέλος

207 GT/saxo 1.1

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Δεκ 2007, 14:07:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μηπως εχεις και τιποτα για μενα???? Rolling eyes Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
orestis (orestis)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Δεκ 2007, 18:28:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

KouKou έγραψε:
μηπως εχεις και τιποτα για μενα???? Rolling eyes Very happy

δεν εχω καταλάβει τι ακριβως προβλημα εχεις αλλα μαλλον προκιται για συντονισμο ή για κατι με τον υδραυλικο συμπλεκτη

Επιστροφή στην κορυφή
Jim_207GT (Jim)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Δεκ 2007, 17:31:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα το προβλημα μου λυθηκε με την αλλαγη συγχρονιζε για την ωρα το παω σεμνα και δεν το ζορισω μεχρι να πατησουν ολα καλα θα σας πω εντυπωσεις στο μελλον δεν ειναι και οτι καλυτερο καινουργιο αμαξι να λυνεις σασμαν!

207 GT με τρελή πίεση!!!
Επιστροφή στην κορυφή
orestis (orestis)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Δεκ 2007, 18:35:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim_207GT έγραψε:
Τελικα το προβλημα μου λυθηκε με την αλλαγη συγχρονιζε για την ωρα το παω σεμνα και δεν το ζορισω μεχρι να πατησουν ολα καλα θα σας πω εντυπωσεις στο μελλον δεν ειναι και οτι καλυτερο καινουργιο αμαξι να λυνεις σασμαν!
δημητρη, εβαλες ματζουνι? Confused

Επιστροφή στην κορυφή
PANOSSS (PANAGIOTIS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 RALLYE

Ένταξη: 22 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιαν 2008, 21:18:13    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207GT - Προβλημα με το σασμαν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Loipon paidia, exw ena 207 rallye k exei to idio akribws problima apo th mera pou to pira..ston kofth apo 1 se 2 ta kseskizei ola mesa, piga sthn peugeot k den to pisteuane k kala..alla blepw oti yparxoun arketoi me to idio problhma..Mou kleisane rantebou gia aurio, allagh twn sunxronize..MHN to afinete!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιαν 2008, 22:40:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν συνεχίσεις να κάνει αλλαγή στον κόφτη από 1η σε 2α αμφιβάλω εάν θα αντέξει για πολύ ακόμα το κιβώτιο σου.

Επίσης θα σε παρακαλούσα να γράφεις Ελληνικά
Επιστροφή στην κορυφή
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 RC

Ένταξη: 17 Νοέ 2007
Τόπος: Α.ΠΑΤΗΣΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιαν 2008, 22:46:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατι παντα απορουμε και λεμε οτι το αμαξι εχει προβλημα και δεν σκεφτομαστε κατα ποσο το εχουμε σκισει αρχικα?για να φτασει μετα να εχει οντος προβλημα Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Jim_207GT (Jim)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 00:17:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω ενα εχω καταλαβει οτι το σασμαν αυτο την ακουει ευκολα απο αλλαγη πρωτης σε δευτερα με πολες στροφες εγω εβαλα τα παντα καινουργια σε οτ σχετιζεται με την δευτερα και σε μια σφερατη αλλαγη προχτες ακουσα ενα πολυ μικρο γρατζουνισμα ετσι πλεον το συνειδητοποιοησακια αλαζω ποιο νορμαλ για να εχω το κεφαλι μου υσηχο δεν νομιαω να μουν ξανακατεβασουν το σασμαν δευτερη φορα σε εγγυηση!

207 GT με τρελή πίεση!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης