Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Jim_207GT (Jim) Μέλος

Ένταξη: 12 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 157
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 20 Νοέ 2007, 19:10:45 Θέμα δημοσίευσης: 207GT - Προβλημα με το σασμαν |
|
|
Παιδες αντιμετωπιζω ενα προβληματακι αν καποιος εχει το ιδιο αμαξι θα με βοηθαγε συγκεκριμενα οταν παω να αλλαξω απο πρωτη σε δευτερα με πολες στροφες ακους ενα μικρο γρατζουνισμα αντιμετωπιζει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα η ειναι η λειτουργγια του σασμαν τετοια που δεν θελει πολα ζορια?
207 GT με τρελή πίεση!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Jim207GT (Δημήτρης) Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

Peugeot 207GT 2007
Ένταξη: 23 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 1174 Τόπος: Βύρωνας Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 21 Νοέ 2007, 00:50:43 Θέμα δημοσίευσης: Re: Προβλημα με το σασμαν σε 207 GT! |
|
|
Jim_207GT έγραψε: | Παιδες αντιμετωπιζω ενα προβληματακι αν καποιος εχει το ιδιο αμαξι θα με βοηθαγε συγκεκριμενα οταν παω να αλλαξω απο πρωτη σε δευτερα με πολες στροφες ακους ενα μικρο γρατζουνισμα αντιμετωπιζει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα η ειναι η λειτουργγια του σασμαν τετοια που δεν θελει πολα ζορια? |
Φίλε συνονόματε δεν εχω παρατηρήσει κατι τέτοιο στο δικό μου GT.Στο κάνει και με λιγότερες στροφές ή μόνο στα κόκκινα?Κατι διάβασα οτι το σασμάν ερχετε από 407 diesel αλλα δεν το έχω επιβεβαιώσει.Αν όντος αληθεύει τότε σίγουρα θα αντέχει και πολύ περισσότερη ροπή απο τα δικά μας. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
georgio3gr Μέλος

Saxo vts 1,6
Ένταξη: 14 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 111
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 21 Νοέ 2007, 01:18:32 Θέμα δημοσίευσης: Re: Προβλημα με το σασμαν σε 207 GT! |
|
|
Jim_207GT έγραψε: | Παιδες αντιμετωπιζω ενα προβληματακι αν καποιος εχει το ιδιο αμαξι θα με βοηθαγε συγκεκριμενα οταν παω να αλλαξω απο πρωτη σε δευτερα με πολες στροφες ακους ενα μικρο γρατζουνισμα αντιμετωπιζει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα η ειναι η λειτουργγια του σασμαν τετοια που δεν θελει πολα ζορια? |
Δεν ξερω για το GT παντως το ιδιο προβλημα ειχε και ο πατερας μου οταν ειχε παρει καινουριο ενα ΖΧ... Στις πολλες στροφες στην αλλαγη 1η-2α γρατζουνουσε το σασμαν...Το ειχε αμελησει και ισα που ειχε προλαβει την εγγυηση και του το αλλαξαν θυμαμαι...Ελαττωματικο κομπλερ ηταν του ειπαν... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DrJekyll (Αλέκος) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 30 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 789 Τόπος: Serres
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 21 Νοέ 2007, 08:11:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και εμένα το έκανε όταν ήταν καινούργιο - άλλαξα βαλβολίνες γιατί οι μαμά ήταν μαπα και όλα ΟΚ....ελπίζω να είναι τόσο απλό και για εσένα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
lionking(t) (anestis) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 (16v) GT (2007)
Ένταξη: 25 Ιούν 2007 Δημοσιεύσεις: 257 Τόπος: Βέροια
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 21 Νοέ 2007, 10:42:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και εμενα μου το κανει αυτο,μηπως δεν παταμε καλα τον συμπλεκτη?
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dimkeras (Δημοσθένης) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuned
Ένταξη: 18 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 1515 Τόπος: Λευκάδα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Νοέ 2007, 01:29:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όταν λες "πολλές στροφές" τί εννοείς?
Το δικό μου δεν κάνει κανένα θόρυβο προς το παρόν αλλά από 1η σε 2α δεν έχω αλλάξει με πάνω από 4000 στροφές ποτέ ως τώρα.
Vroum-vroum! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
georgio3gr Μέλος

Saxo vts 1,6
Ένταξη: 14 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 111
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Νοέ 2007, 15:36:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
dimkeras έγραψε: | Όταν λες "πολλές στροφές" τί εννοείς? |
Για τον απλο λογο του οτι ο πατερας μου δεν ειναι γκαζοφονιας εκανε τις αλλαγες στις 4000 αντε 5000+ στροφες... Σε μια συγκεκριμμενη ανηφορα ομως χρειαζοταν να του ζοριζει λιγο παραπανω την 1η μεχρι της 6000+ και τοτε το παρατηρησε... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος) Ειδ. Γραμματέας

Peugeot 206 OMG
Ένταξη: 27 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 7131 Τόπος: Pyongyang
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Νοέ 2007, 15:44:28 Θέμα δημοσίευσης: Re: Προβλημα με το σασμαν σε 207 GT! |
|
|
georgio3gr έγραψε: | Jim_207GT έγραψε: | Παιδες αντιμετωπιζω ενα προβληματακι αν καποιος εχει το ιδιο αμαξι θα με βοηθαγε συγκεκριμενα οταν παω να αλλαξω απο πρωτη σε δευτερα με πολες στροφες ακους ενα μικρο γρατζουνισμα αντιμετωπιζει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα η ειναι η λειτουργγια του σασμαν τετοια που δεν θελει πολα ζορια? |
Δεν ξερω για το GT παντως το ιδιο προβλημα ειχε και ο πατερας μου οταν ειχε παρει καινουριο ενα ΖΧ... Στις πολλες στροφες στην αλλαγη 1η-2α γρατζουνουσε το σασμαν...Το ειχε αμελησει και ισα που ειχε προλαβει την εγγυηση και του το αλλαξαν θυμαμαι...Ελαττωματικο κομπλερ ηταν του ειπαν... |
Μηπως θες να πεις συχρονιζε?? Μαλλοον τα συχρινιζε ειναι σε οσους υπαρχει προβλημα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
KouKou (Stefanos) Μέλος

207 GT/saxo 1.1
Ένταξη: 11 Ιαν 2007 Δημοσιεύσεις: 192 Τόπος: Θεσσαλονικη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 30 Νοέ 2007, 18:50:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδες να ρωτησω και εγω κατι. Οταν ξεκιναω μερικες φορες(10%) ακουγετε ενα τριξιμο. οχι παντα και ουτε στις ιδιες συνθηκες. στο σημειο που συμπλεκταρει. αρχιζει και με προβληματιζει. εχω 22κ χλμ. Αν καποιος εχει καταλαβει ας μου πει.
Ευχαριστω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
orestis (orestis) Μέλος

106 rallye , saxo GROUP A
Ένταξη: 06 Ιούλ 2004 Δημοσιεύσεις: 137 Τόπος: αθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 30 Νοέ 2007, 19:04:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το οτι γρατζουναει δεν ειναι καθολου φυσιολογικο.
ειχε παρατηρηθει και σε προηγουμενα μοντελα και στα περισσοτερα απο αυτα με αλλαγη βαλβολινης, το προβλημα, επαψε να υπαρχει.
καλο θα ειναι να μην το αφησεις και να απευθηνθεις στον αντιπροσωπο τωρα που ειναι ακομη νωρις.
η πρωτη σου κινηση πριν κατεβασουν σασμαν για να ελενξουν τα συνχρονιζε ειναι να αλλαξουν βαλβολινες (κι εγω στην θεση σου θα εβαζα κι ενα MOTORKOTE).
εαν δεν διορθωθει 100% τοτε μην το αφησει ςετσι γιατι με τον καιρο θα χειροτερεψει.
κατεβασε σασμαν και αλαλξε συνχρονιζε.
εαν το σασμαν ειναι το ιδιο με αυτο του 207 RALLYE τοτε σε καμια περιπτωση δεν ειναι φυσιολογικο και σε καμια περιπτωση δεν ισχυει αυτο
Παράθεση: | ειναι η λειτουργγια του σασμαν τετοια που δεν θελει πολα ζορια? |
πιστεψεμε οτι εκανα οτι ηταν δυνατον για να το κανω να σκαλωσει ή να γρατζουνισει μια ολοκληρη ημερα για λογαριασμο περιοδικου και με εβγαλε ασπροπροσωπο.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
KouKou (Stefanos) Μέλος

207 GT/saxo 1.1
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Δεκ 2007, 11:36:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ορεστη να φανταστω οτι η απαντηση δεν ηταν για μενα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
orestis (orestis) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 02 Δεκ 2007, 13:30:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
KouKou έγραψε: | Ορεστη να φανταστω οτι η απαντηση δεν ηταν για μενα! |
ναι!
η απαντηση ηταν για το αρχικο ποστ
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
KouKou (Stefanos) Μέλος

207 GT/saxo 1.1
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Δεκ 2007, 14:07:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
μηπως εχεις και τιποτα για μενα????  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
orestis (orestis) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Δεκ 2007, 18:28:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
KouKou έγραψε: | μηπως εχεις και τιποτα για μενα????  |
δεν εχω καταλάβει τι ακριβως προβλημα εχεις αλλα μαλλον προκιται για συντονισμο ή για κατι με τον υδραυλικο συμπλεκτη
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Jim_207GT (Jim) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Δεκ 2007, 17:31:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τελικα το προβλημα μου λυθηκε με την αλλαγη συγχρονιζε για την ωρα το παω σεμνα και δεν το ζορισω μεχρι να πατησουν ολα καλα θα σας πω εντυπωσεις στο μελλον δεν ειναι και οτι καλυτερο καινουργιο αμαξι να λυνεις σασμαν!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
orestis (orestis) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Δεκ 2007, 18:35:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Jim_207GT έγραψε: | Τελικα το προβλημα μου λυθηκε με την αλλαγη συγχρονιζε για την ωρα το παω σεμνα και δεν το ζορισω μεχρι να πατησουν ολα καλα θα σας πω εντυπωσεις στο μελλον δεν ειναι και οτι καλυτερο καινουργιο αμαξι να λυνεις σασμαν! | δημητρη, εβαλες ματζουνι? 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PANOSSS (PANAGIOTIS) Μόλις έγραψα

207 RALLYE
Ένταξη: 22 Δεκ 2007 Δημοσιεύσεις: 4
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιαν 2008, 21:18:13 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207GT - Προβλημα με το σασμαν |
|
|
Loipon paidia, exw ena 207 rallye k exei to idio akribws problima apo th mera pou to pira..ston kofth apo 1 se 2 ta kseskizei ola mesa, piga sthn peugeot k den to pisteuane k kala..alla blepw oti yparxoun arketoi me to idio problhma..Mou kleisane rantebou gia aurio, allagh twn sunxronize..MHN to afinete!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιαν 2008, 22:40:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν συνεχίσεις να κάνει αλλαγή στον κόφτη από 1η σε 2α αμφιβάλω εάν θα αντέξει για πολύ ακόμα το κιβώτιο σου.
Επίσης θα σε παρακαλούσα να γράφεις Ελληνικά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
WHISPER (ΟΘΩΝΑΣ) Δραστήριο μέλος

207 RC
Ένταξη: 17 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 283 Τόπος: Α.ΠΑΤΗΣΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 14 Ιαν 2008, 22:46:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
γιατι παντα απορουμε και λεμε οτι το αμαξι εχει προβλημα και δεν σκεφτομαστε κατα ποσο το εχουμε σκισει αρχικα?για να φτασει μετα να εχει οντος προβλημα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Jim_207GT (Jim) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 15 Ιαν 2008, 00:17:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγω ενα εχω καταλαβει οτι το σασμαν αυτο την ακουει ευκολα απο αλλαγη πρωτης σε δευτερα με πολες στροφες εγω εβαλα τα παντα καινουργια σε οτ σχετιζεται με την δευτερα και σε μια σφερατη αλλαγη προχτες ακουσα ενα πολυ μικρο γρατζουνισμα ετσι πλεον το συνειδητοποιοησακια αλαζω ποιο νορμαλ για να εχω το κεφαλι μου υσηχο δεν νομιαω να μουν ξανακατεβασουν το σασμαν δευτερη φορα σε εγγυηση!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|