PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
StorM_GmA (Ευριπίδης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.6 (16v) Dynamique (2006)

Ένταξη: 21 Αύγ 2003
Τόπος: Αθήνα - Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Νοέ 2007, 13:23:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ήξερα οτι παίζουν τέτοιες γνώμες για την Lion της θεσ/κης! Αν ήξερα και
γω τις διευθύνσεις θα τις έγραφα όπως έκανε ο Γιάννης! Πάντως EFTAPSIXOS
καλό θα είναι να ακούσεις άτομα όπως τον drdino για το πού να το πας στην
θεσ/κη και γενικώς άτομα από κει που ξέρουν ποιοί είναι καλοί και ποιοί όχι!
Για την Lion της αθήνας πάντως έχω ακούσει τα καλύτερα...μου φαίνεται
περίεργο να είναι τόσο διαφορετικά από της θεσ/κης αλλά δεν έχω κανέναν
λόγο να αμφισβιτήσω τον drdino...

...sine Diabolo nullus Dominus...
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Νοέ 2007, 13:32:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To πρόβλημα ξέρεις ποιό είναι; Ότι τα περισσότερα παιδιά εκεί πέρα είναι καινούριοι (=άρα χαμηλότερος μισθός) και όπως και να έχει μαθαίνουν στο αμάξι σου. Το φανοποιείο τους είναι εξαιρετικό όμως. Ο αρχιμηχανικός είναι πολύ καλός επίσης, αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν ασχολείται με όλα τα αμάξια. Το τραγικότερο από όλα δε ήταν η τοποθέτηση του φίλτρου βενζίνης ανάποδα (που ανάθεμά με, έχει κατεύθυνση ροής με βέλη, πώς στο καλό τα κατάφεραν), με συνέπεια στις μεσαίες-ψηλές στροφές να έχει ατροφίες το μοτέρ και όταν χρειάστηκε η δύναμη να μείνουμε ξεκρέμαστοι στο αντίθετο.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Νοέ 2007, 15:51:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1oν ξεφευγετε απο το θεμα!
και
2ον γιατι πρεπει ολα να τα περιπλεκετε?!
Ας παει ο ανθρωπος να δει το μοτερακι ρελαντι και αισθητηρες και μετα βλεπουμε!
Μεχρι και οτι θα του καει ο εγκεφαλος του ειπαμε,επειδη πεφτουν οι στροφες!
Δεν ειναι το 1ο Peugeot που υπαρχει με αυτο το προβληματακι!
Τοσα χρονια για τα ιδια προβληματα γραφουμε!
(επειδη δεν ηθελε να το γραψει αλλος,το εγραψα εγω! Laughing )

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Νοέ 2007, 15:54:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
To πρόβλημα ξέρεις ποιό είναι; Ότι τα περισσότερα παιδιά εκεί πέρα είναι καινούριοι (=άρα χαμηλότερος μισθός) και όπως και να έχει μαθαίνουν στο αμάξι σου. Το φανοποιείο τους είναι εξαιρετικό όμως. Ο αρχιμηχανικός είναι πολύ καλός επίσης, αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν ασχολείται με όλα τα αμάξια. Το τραγικότερο από όλα δε ήταν η τοποθέτηση του φίλτρου βενζίνης ανάποδα (που ανάθεμά με, έχει κατεύθυνση ροής με βέλη, πώς στο καλό τα κατάφεραν), με συνέπεια στις μεσαίες-ψηλές στροφές να έχει ατροφίες το μοτέρ και όταν χρειάστηκε η δύναμη να μείνουμε ξεκρέμαστοι στο αντίθετο.

αυτά που αναφέρεις είναι πραγματικά τραγικά, οπως ειπα δεν εχω γνώμη-εμπειρία για την Θεσ, πάντως αφου έγιναν ετσι τα πράγματα πρέπει να το αναφέρεις στην διευθυνση του σερβις στην συγκεκριμένη πεζω. Ασχετα απο τους χαμηλούς μισθούς, κανενα συνεργείο δεν θελει οι μηχανικοί να κάνουν τετοια σφάλματα.
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Νοέ 2007, 16:11:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
1oν ξεφευγετε απο το θεμα!
και
2ον γιατι πρεπει ολα να τα περιπλεκετε?!
Ας παει ο ανθρωπος να δει το μοτερακι ρελαντι και αισθητηρες και μετα βλεπουμε!
Μεχρι και οτι θα του καει ο εγκεφαλος του ειπαμε,επειδη πεφτουν οι στροφες!
Δεν ειναι το 1ο Peugeot που υπαρχει με αυτο το προβληματακι!
Τοσα χρονια για τα ιδια προβληματα γραφουμε!
(επειδη δεν ηθελε να το γραψει αλλος,το εγραψα εγω! Laughing )

Καλα εκανες Γιαννη.

Παιδια ας ερθουμε λιγο στο θεμα (που οπως ειπαμε εχει ξανασυζητηθει...) και ας αφησουμε τα off topic περι μηχανικων και αντιπροσωπιων.

Επισης οι συνηθες αιτιες για το σβησημο στο αφημα του γκαζιου ειναι:

Μοτερακι ρελαντι
MAP sensor
Πεσμενη μπαταρια

Η κακη βενζινη παρουσιαζει προβληματα γενικα στη λειτουργεια του κινητηρα και οχι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο ρελαντι η αφημα του γκαζιου.
Επισης ο προβληματικος πολλαπλασιαστης παρουσιαζεται ΚΥΡΙΟΣ οταν ανοιγεις το γκαζι, οπου αντι να επιταχυνει απλα ρεταρει.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
EFTAPSIXOS (GEORGE)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (1999)

Ένταξη: 04 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Νοέ 2007, 18:53:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα που μου το ειπες...Φανταζεσαι να παθω καμια πλακα με τον εγκεφαλο??Απο που το ξερεις??την εχεις παθει??Αυτο συμβαινει μονο με τους συγκεκριμενο πολλαπλασιαστη??
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Νοέ 2007, 19:16:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

O πολλαπλασιαστης οταν ειναι προβληματιοκς παρουσιαζει ΡΕΤΑΡΙΣΜΑ σε ολο το φασμα των στροφων, οχι απλα στο αφημα του γκαζιου ουτε μονο στο ρελαντι. Αυτο γινετε γιατι δεν στελενει το σωστο ρευμα ωστε να αναφλεγονται τα μπουζι.

Το ιδιο προβλημα με εσενα το ειχα 2 φορες.

1. Η μπαταρια μου ειχε ψωφησει και εκτως οτι δυσκολευοταν να παρει μπροστα, οταν εφτανα σε φαναρι και πατουσα συμπλεκτη και εσβηνε.

2. Ειχε καει μια ασφαλεια του κοντερ (ταχυμετρο) οποτε οταν πατουσα συμπλεκτη και αφηνα γκαζι, η πεταλουδα εκλεινε (οπως πρεπει δηλαδη) και παραλληλα ο εγκεφαλος δεν διαβαζε ταχυτητα οποτε (ταχυτητα=0) οποτε δεν κρατουσε ρελαντι και εσβηνε. Αλλα τοτε ηξερα οτι υπηρχε καποια βαση για το προβλημα επειδη δεν δουλευε το κοντερ. Με το που αλλαξα ασφαλεια εφτιαξαν ολα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
106 T16 (BΑΓΓΕΛΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 4x4 Τ16...

Ένταξη: 25 Οκτ 2007
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Νοέ 2007, 21:27:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

EFTAPSIXOS έγραψε:
Καλα που μου το ειπες...Φανταζεσαι να παθω καμια πλακα με τον εγκεφαλο??Απο που το ξερεις??την εχεις παθει??Αυτο συμβαινει μονο με τους συγκεκριμενο πολλαπλασιαστη??

Ναι,μόνο με τον συγκεγκριμένο Exclamation Exclamation Exclamation
To ρετάρισμα το κάνει όταν καει το κυκλωμα του πηνιου που έχει ο πολλαπλασιαστής μεσα του.
Τώρα όσον αφορα το αν καεί ο εγκέφαλος εαν το αμάξι φοράεI SAGEM πολλαπλασιαστή εαν θέλεις με ακούς .... Confused
Είπα πιο πάνω οτι μια από τις περιπτώσεις εαν όλα τα αλλα ειναι ok τότε προερχεται απο εκει συνήθως.

www.kanteres.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
EFTAPSIXOS (GEORGE)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (1999)

Ένταξη: 04 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Νοέ 2007, 01:30:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη δεν ξερω...Οταν λες map sensor?Εφοσον ομως παιρνει μπροστα με τη πρωτη ειναι δυνατον να φταιει η μπαταρια για το σβησιμο εν κινησει?(στο φαναρι?)
Επιστροφή στην κορυφή
krostand_21 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 22 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Νοέ 2007, 22:44:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά το rallye μου κάνει σχεδόν τα ίδια κόλπα.. Το πρόβλημα το είχα και πριν 2 χρόνια και τελικά δεν έκανε καλή επαφή ο πολλαπλασιαστής ή κάτι τέτοιο. Πριν μια βδομάδα ξανάρχισε τα ίδια με τη διαφορά οτι μέχρι τις 3000 μουλαρώνει και καμιά φορά σβήνει, ενώ ακούω και πολλά σκασίματα σα να είναι μπουκωμένη η εξάτμιση. Άλλαξα αισθητήρα λ, όμως το πρόβλημα παραμένει. Μήπως να πάω για καθαρισμό τα μπεκ;

Υ.Γ. Παίζει να είναι και κανα καλώδιο που να μην κάνει επαφή πάλι και να τρελαθώ..!
Επιστροφή στην κορυφή
106 T16 (BΑΓΓΕΛΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 4x4 Τ16...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Νοέ 2007, 01:34:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

krostand_21 έγραψε:
Παιδιά το rallye μου κάνει σχεδόν τα ίδια κόλπα.. Το πρόβλημα το είχα και πριν 2 χρόνια και τελικά δεν έκανε καλή επαφή ο πολλαπλασιαστής ή κάτι τέτοιο. Πριν μια βδομάδα ξανάρχισε τα ίδια με τη διαφορά οτι μέχρι τις 3000 μουλαρώνει και καμιά φορά σβήνει, ενώ ακούω και πολλά σκασίματα σα να είναι μπουκωμένη η εξάτμιση. Άλλαξα αισθητήρα λ, όμως το πρόβλημα παραμένει. Μήπως να πάω για καθαρισμό τα μπεκ;

Υ.Γ. Παίζει να είναι και κανα καλώδιο που να μην κάνει επαφή πάλι και να τρελαθώ..!

Τρύφισο ή μονόφυσο είναι?

www.kanteres.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
krostand_21 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 22 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Νοέ 2007, 02:44:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μονόφυσο είναι φίλε μου...
Επιστροφή στην κορυφή
106 T16 (BΑΓΓΕΛΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 4x4 Τ16...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Νοέ 2007, 00:07:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολλές φορές εχει τυχει να εχουν πρόβλημα στην φύσα του MAP SΕΝSOR.Σε διαγνωστικο το εβαλες?

www.kanteres.gr
Επιστροφή στην κορυφή
freaklight (χρηστος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 sportpack 120ps

Ένταξη: 27 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Νοέ 2007, 09:57:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

hello παιδες.Ηθελα βλεποντας αυτο το topic να πω για ενα αναλογο προβλημα που εχω και εγω.Οταν ειναι κρυο το αυτοκινητο (και μονο τοτε) στο φρεναρισμα βαζωντας νεκρα και τσουλωντας αργα μεχρι να σταματησει το αυτοκινητο μερικες φορες δεν κραταει στροφες και σβηνει
Υπαγεται αυτο το προβλημα σε ολα τα παραπανω που αναφερονται η ειναι κατι αλλο?
Τπ πηγα σε εξ/μενο συνεργειο και απλα εκαναν τηλεφορτωση ειπαν....αλλα guess what..problem is back

Minds are like parachutes..they only function when they are open
Επιστροφή στην κορυφή
cxiro 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 sport pack

Ένταξη: 20 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 29 Μάρ 2008, 12:07:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δες την επιστολη στο topic "αρρυθμια σε πορεια"
Επιστροφή στην κορυφή
setna (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206

Ένταξη: 09 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2008, 23:21:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

paidia exo k eg to raly to 3fisoanei akribos to idi agorasa moter relanti to ebal pano abgala pataria k ksana ebala doylepse gi 5 lepa k meta ksana ta idia. kapxei poy eipan pos thelei kompioyer gia na mis mesa k na rthmisis aloi ene pos afo den rithmizei ti isxei?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης