PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΜΕ 307.....ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Jorge (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (16V) XSι (2003)"

Ένταξη: 20 Αύγ 2007
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Αύγ 2007, 12:09:46    Θέμα δημοσίευσης: ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΜΕ 307.....ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα παιδιά είμαι καινούργιος στο forum και θα ήθελα να σας παραθέσω τα προβλήματα που αντιμετωπίζω από την στιγμή αγοράς του 307 1.6xsi το 2003.
1) Τοποθετήθηκαν εξ αρχής ζάντες 17 challenger από 206 rc με λάστιχα 215/45-17. Το τιμόνι τρέμει μετα τα 125 και μέχρι τα 140. Επισκέφτηκα τη Lion
στη Θεσσαλονίκη αρχικά έγιναν αμέτρητες ζυγοσταθμίσεις μετά έκαναν ρυθμίσεις στη κρεμαγιέρα , μετά αλλάξανε δισκόπλακες , μετά δοκιμάσαμε ζάντες 16" μετά 15",έλεγξαν όλο το μπροστινό σύστημα αλλά αποτέλεσμα μηδέν.
2) Όταν κουμπώνει η 5η ακούγεται τριγμός από το λεβιέ ταχυτήτων που σταματάει αν τον πιάσεις ή αν τον πας λίγο αριστερά αλλά για λίγο και μετά ξανά τα ίδια.
3) Άλλαξα 2 φορές το ραδιόφωνο γιατί έχανε τις μνήμες του αλλά το πρόβλημα συνεχίζει.
4) Άλλαξα 2 φορές τη μονάδα διακοπτών αλλά όταν στρίβω μόλις επαναφέρει το τιμόνι το φλας αλλάζει προς την αντίθετη κατεύθυνση.
Όποιο ξέρει κάτι ας ευαρεστηθεί να απαντήσει...... I AM DESPERATE!!!!!!!

Vive la France......Peugeot avenue et le Champs Elysee PARIS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Αύγ 2007, 20:33:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για το τρεμουλο και τις ζαντες αρχικα θα σου προτεινα να δεις τα λαστιχα γιατι απο την στιγμη που οι ζαντες εινα ισιες μαλλον κατι τετοιο θα παιζει...
Την εχω παθει σε civic με ελατωματικο λαστιχο το οποιο οταν αναπτυσα ταχυτητα γινοταν σχεδων οβαλ.... Shocked Shocked

Διακοπτες ολοι εχουμε αλλαξει...Ειναι γνωστο το θεμα...Αν και την τελευταια φορα που αλλαξα πριν 10 μηνες ειναι ολα μια χαρα...

Για το λεβιε μπορει να εχει λυσει η βιδα του που ειναι ακριβως απο κατω του μεσα στην κονσολα...

Για το ραδια....Βαλε ενα PIONEER να δεις ασπρη μερα και ασε τα μαμα!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Αύγ 2007, 21:00:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οταν σου αλλαξαν της ζαντες ειδες καμια διαφορα αν οχι τοτε πες τους να ψαξουν λιγο απο μουαγε μεργια το ειχα αυτο το προβλημα με ενα 307 πελατη μου αλλαξε μουαγε κ ειναι μια χαρα τωρα........

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Αύγ 2007, 21:02:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι ειναι το μουαγιε?? Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
panosgep (Πάνος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 GTI (Χωρίς Καθρέφτες)

Ένταξη: 09 Φεβ 2005
Τόπος: Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Αύγ 2007, 21:51:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μουαγιέ = moi(προφέρεται μουά) (γαλλική λέξη που σημαίνει εγώ)
+ yeah ( αγγλική λέξη είτε αμερικάνικη) (που σημαίνει ναιιιιιι)

μουαγέ = ναιιιιιιιιιιιιιιι εγώ !!!! Laughing Laughing Laughing

Riding on my own I speed, riding on a road of fire
Staring at the autumn leaves, left is for the neon isles
Waiting on the road a torment, waiting on the road the doormen
Riding on my own I speed, right is for the shadowshires

P@N1S
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Αύγ 2007, 22:43:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Αύγ 2007, 00:04:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα λαστιχα σου ειναι.
Και εγω ειχα στην αρχη το ιδιο προβλημα και αυτο που παρατηρισα ηταν ανομοιομορφια πελματος.
Δηλαδη οταν ζυγοσταθμιζα τον καθε τροχο εβλεπα οτι τραμπαλιζονταν.
Αρα αυτο εδεινε αυτον τον τριγμο.
Μερικες αποτομες εκινησεις με σπινιαρισματα και εστρωσαν.
Laughing Laughing Laughing

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Αύγ 2007, 08:24:32    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΜΕ 307.....ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Για το τρεμουλο και τις ζαντες αρχικα θα σου προτεινα να δεις τα λαστιχα γιατι απο την στιγμη που οι ζαντες εινα ισιες μαλλον κατι τετοιο θα παιζει...
:

brz20 έγραψε:
Τα λαστιχα σου ειναι.
Και εγω ειχα στην αρχη το ιδιο προβλημα και αυτο που παρατηρισα ηταν ανομοιομορφια πελματος...

Πως μπορει να ειναι τα λαστιχα ρε παιδια ? Αφου ο Jorge λεει οτι το κανει και με τις 17αρες, και με τις 16αρες και με τις 15αρες ? Λετε να βαζει τα 17αρια λαστιχα σε 16αρες και 15αρες ζαντες ή μηπως ΟΛΑ τα λαστιχα που δοκιμαζει εχουν προβλημα ? Confused

Jorge έγραψε:
...
1) Τοποθετήθηκαν εξ αρχής ζάντες 17 challenger από 206 rc με λάστιχα 215/45-17. Το τιμόνι τρέμει μετα τα 125 και μέχρι τα 140. Επισκέφτηκα τη Lion
στη Θεσσαλονίκη αρχικά έγιναν αμέτρητες ζυγοσταθμίσεις μετά έκαναν ρυθμίσεις στη κρεμαγιέρα , μετά αλλάξανε δισκόπλακες , μετά δοκιμάσαμε ζάντες 16" μετά 15",έλεγξαν όλο το μπροστινό σύστημα αλλά αποτέλεσμα μηδέν....

Για ακου και τον Μιχαλη και τσεκρε τα μουαγιε σου.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Αύγ 2007, 12:05:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρε λες να εχω και εγω αλλου προβλημα και να μην το ξερω?
Θα το τσεκαρω τωρα που θα βαλω αλλα λαστιχα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Αύγ 2007, 18:09:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα παντως ηταν απο τα λαστιχα...το πισω δεξι βασικα το οποιο αλαχτηκε στην εγγυηση (το αμαξι ειχε 2500χλμ) σαν αστοχια υλικου...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Αύγ 2007, 20:38:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα χαζο-Pirelli ειχες?
Εγω αυτα φοραω και με εχουν βγαλει το λαδι.
Στην αρχη το δικο μου εκανε εναν τριγμο στο τιμονι στα 120-130,και οταν επιανα τα 180-190(λιγο παρατολμο βεβαια)ο τριγμος πηγαινε στο κατω μερος.
Συγκεκριμενα κατω απο την θεση.
Δεν μπορει να ηταν κατι απο τον αξονα διεθυνσης γιατι θα εμενε εκει.
Το ζητημα ειναι οτι μετα απο μια ζυγοσταθμηση το προβλημα εμεινε μονο μπροστα.
Οποτε τα πισω ηταν οκ.
Με την αλλαγη που εκανα τα πισω μπροστα τα πραγματα αλλαξαν προς το καλυτερο.
Αυτα μετα το τρακαρισμα ειχα παλι τα ιδια γιατι ειχε μπει ενα νεο λαστιχο μπροστα αριστερα μονο.
Οποτε συμπερασμα ειναι τα κωλολαστιχα μου.

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Αύγ 2007, 20:40:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Conti eco contakt και τωρα goodyear excellence
Επιστροφή στην κορυφή
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Αύγ 2007, 08:50:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα όπως είπα κ πάνω κ επισήμανε κ ο Στέλιος αν ήταν από ελαστικά η ζάντες αλλάζοντας τα το αυτοκίνητο θα σταματούσε να τρέμει έχω δει πολλά αυτοκίνητα με διάφορα τρεμουλα πχ τα honda είναι τα μονα αυτοκινητα που αν εχουν στραβές δισκοπλακες δεν τρέμουν μόνο στα φρένα αλλά κ σε διαφορες ταχύτητες κατά την πορεία θα το πω ακόμα μια φορά δεν είναι πάντα από ζυγοστάθμιση το τρέμουλο δες μουαγε κ σίγουρα θα αλλάξει συμπεριφορα Wink

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
307__:)(dimitris) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

Ένταξη: 07 Σεπ 2004
Τόπος: agrinio

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Οκτ 2007, 07:54:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μην ανοιξω αλλο θεμα θα τα πω εδω. Λοιπον οταν βρεχει ακουω απο αριστερα οταν πεφτει ο τροχος σε λακουβα η ανωμαλια κατι κρακ κρακ λες και παιρνεις ενα ξυλο και ο σπας ακουγεται απο το χωρο του θολου αμορτισερ τι μπορει να ειναι? Rolling eyes Α εχθες ακουγονταν και χωρις να βρεχει Idea

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Οκτ 2007, 21:38:35    Θέμα δημοσίευσης: αποτελεσματα autotriti 307 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα φιλοι 307 συγνωμη για την μικρη παρενθεση, πηρα σημερα το autoτριτη και ειχε αφιερωμα στα πιο ζημιαρικα αυτοκινητα συμφωνα με τις αναφορες που εχουν γινει απο οδηγους, δυστιχως με μεγαλη μου λυπη το 307 ειναι ενα απο τα χειροτερα αυτοκινητα σε προβληματα οποιος θελει να δει ακριβως τι προβληματα παρουσιαζει μπειτε στο σιτε του autotriti να δειτε ακριβως τα προβληματα που εχουν παρουσιαστει, εγω βεβαια πρεπει να πω το εξης εκτος απο τα γνωστα προβληματα που μου εχουν εμφανιστει οπως και στους περισσοτερους μας φλασιερα, βαση αμορτισερ,εξατμιση κ.τ.λ δεν εχω αλλα προβληματα που βεβαια και αυτα που ανεφερα αντιμετωπιστηκανε απο την Πεζο αμεσα, εγω βεβαια με το μονο που ειμαι πολυ δυσαρεστημενος ειναι απο τις ταχυτητες που ψιλομαγκωνουνε.

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Οκτ 2007, 02:41:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το "αφιερωμα" αυτο απλως δεν κανει ουτε για κ*λοχαρτο... Evil
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=10361&highlight=autotriti
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=11109&highlight=autotriti
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Οκτ 2007, 07:59:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα βασικότερα προβλήματα που είχε και δημιούργησαν αυτή την άσχημη εικόνα για μένα είναι….
1ον και βασικότερο η μονάδα διακοπτών
2ον ο θόρυβος από το ζουάν
3ον το χτύπημα από τα πίσω αμορτισέρ και το τρίξιμο από την εμπρός αντιστρεπτική.
Από μηχανικά σε γενικές γραμμές δεν είχαν προβλήματα εκτός από το πρόβλημα με τα οστήρια και αυτό για συγκεκριμένη παρτίδα κινητήρων.
Επιστροφή στην κορυφή
307__:)(dimitris) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

Ένταξη: 07 Σεπ 2004
Τόπος: agrinio

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Οκτ 2007, 10:58:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το τριξιμο της αντιστρεπτικης πως λυνεται? Αργυρη μηπως ξερεις τι χτυπαει και σε εμενα? Γιατι σινεμπλοκ αντιστρεπτικης αλλαξα πριν 1 μηνα Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
ΑΝΤΩΝΗΣ 307 (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

PEUGEOT 307 1600cc

Ένταξη: 05 Νοέ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Οκτ 2007, 22:29:55    Θέμα δημοσίευσης: αξιοπιστια ισον πεζο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα ειναι γεγονος οτι το συγκεκριμενο περιοδικο ειναι φιλογερμανικο για αυτα τα φοβερα αξιοπιστα αυτοκινητα της wolkswagen golf 1400 tsi με 140 αλογα και 175 αλογα γιατι δεν λενε για τα προβλημα που παρουσιαζουνε οπως σπανε κινητηρες κ.α ας κανουνε ενα μακροχρονιο τεστ να δουμε τι θα γινει.
Μηπως θα επρεπε να τους στειλω το τεχνικο περιοδικο που στελνουνε στα συνεργεια οπου εγινε στην αγγλια ενα τεστ για ολα τα μηχανικα,ηλεκτρονικα κ.α οσο αναφορα το αυτοκινητο, να δουνε οτι η πεζο εινια δωδεκατη εταιρια στο κοσμο σε αξιοπιστια μπροστα απο bmw, volkswagen και αλλες χλιδατες εταιριες για να μην πω ονοματα ααα και ξεχασα να σας πω οτι η citroen δεκατη και βεβαια απο ερευνα που εγινε τα καλυτερα γαλλικα ειναι τα πεζω.
Ενταξυ και τα προβληματα που παρουσιαστηκανε ηταν βεβαια κουραστικα αλλα δεν και τιποτα τραγικα κατα την γνωμη μου

ΑΝΤΩΝΗΣ PEUGEOT 307
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Οκτ 2007, 07:52:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307__:)(dimitris) έγραψε:
Το τριξιμο της αντιστρεπτικης πως λυνεται? Αργυρη μηπως ξερεις τι χτυπαει και σε εμενα? Γιατι σινεμπλοκ αντιστρεπτικης αλλαξα πριν 1 μηνα Rolling eyes

Τα καβαλέτα τα άλλαξες ή μόνο τα λάστιχα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης