PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Μετατροπή 106 1,4 8ν Quicksilver σε 1,6 16ν
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Συμμαχος 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 1,4quicksilver(2002)

Ένταξη: 31 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Οκτ 2007, 11:45:41    Θέμα δημοσίευσης: 106 - Μετατροπή 106 1,4 8ν Quicksilver σε 1,6 16ν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα,θα ήθελα να τα φώτα σας σε ορισμένες απορίες που έχω,και δεν μπόρεσα να τις βρώ συγκεντρωμένες καπου μέσα στο site.

1)Που μπορώ να βρω μηχανικό που να είναι αξιόπιστος και να μπορει να μου κάνει σωστή μετατροπη απο 1,4 74hp σε 1,6 16v 120hp.Να αναλάβει τα πάντα δηλαδή,μηχανή ακρά κ.τ.λ
2)Περίπου το κόστος απο μια τέτοια μετατροπή
3)Αν υπάρχουν κάποια προβλήματα που θα αντιμετωπίσω(δηλαδή τι πρέπει να προσέξω)
4)Για ολα τα υπολοιπά που ήθελα να ρωτήσω βρήκα απαντήσεις,εκτός απο το αν αξιζει να εχεις ατμοσφαιρικα αλογά η τουρμπάτα.

Ευχαριστω
Υ.Γ.Αν υπαρχει καπου αλλου αυτο το θέμα παρακαλώ δώστε μου το link

Υπάρχουν στιγμές που το σώμα σου αδυνατεί να ακολουθήσει τη σκέψη σου.Εκείνα τα δέκατα του δευτερολέπτου,ευχεσαί να μήν είχες όρια.Να είχες γκάζι στα πόδια σου..Ηαπλά ενα PEUGEOT.Ασε τους αλλους απλα να θαυμάζουν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Οκτ 2007, 12:49:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα! Smile
Φιλικη συμβουλη... Sad
Πουλα το και παρε κατευθειαν ενα γνησιο 16v.
Τα χρηματα που θα δωσεις μαζι με την αξια του αυτοκινητου σου θα ξεπερασουν το κοστος αγορας ενος γνησιου οποτε δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο... Sad

Ενδεικτικα,πληρης μετατροπη με μοτερ,σασμαν,ηλεκτρικα,ακρα και πισω αξονα κατω απο 2500-3000Ε αποκλειεται να σου κοστισει... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Συμμαχος 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 1,4quicksilver(2002)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Οκτ 2007, 13:06:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aν διαβασείς στο νέα μέλη θα δείς οτι το αυτοκίνητο το πήρα για να το φτίαξω ειναι γραμμένη η πορεία του Very happy Very happy .Ευχαριστώ παντως Στελιο(εχω διαβάσει πολλα ωραία αρθρα σου) Wink Wink

Υπάρχουν στιγμές που το σώμα σου αδυνατεί να ακολουθήσει τη σκέψη σου.Εκείνα τα δέκατα του δευτερολέπτου,ευχεσαί να μήν είχες όρια.Να είχες γκάζι στα πόδια σου..Ηαπλά ενα PEUGEOT.Ασε τους αλλους απλα να θαυμάζουν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2007, 00:42:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα και καλως ηρθες!

Καταρχας καλοριζικο το 106ακι σου και να σου πω πως κατα τη γνωμη μου το χρωμα που το πηρες ειναι ισως το πιο ομορφο σε 106 μετα το μπορντω.
Αφου λοιπον σκοπευεις να κανεις τη μετατροπη, στειλε πμ στον "πεζοκολαση" να σου πει οδηγιες για να φτιαξεις ενα μοτερ πολυ διαφορετικο απο τα υπολοιπα.
Ξερει αυτος. Wink

Τελος κανονισε την Πεμπτη να ερθεις απο τη λεσχη να σε γνωρισουμε απο κοντα!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Συμμαχος 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 1,4quicksilver(2002)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2007, 08:13:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ πολυ lef.Το ειχα στο μυαλό μου να περάσω την πέμπτη απο την λέσχη...Γιατι σίγουρα θα μου λυθούν αρκετές απορίες. Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2007, 08:27:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μιλα και με αλλα παιδια,παντως να ξερεις οτι ειναι αρκετα "επιπονη"(για την τσεπη) διαδικασια και εκτος αυτου θελει να εισαι ηδη προετοιμασμενος για αρκετα πραγματα απο πριν για να μην σε κοροιδεψουν,πραγμα που εχει τυχει πολλες φορες οταν προκειται για τετοιου ειδους βελτιωση. Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Συμμαχος 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 1,4quicksilver(2002)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2007, 10:08:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακριβώς αυτός ειναι και ο λόγος που προχώρησα τώρα στην αγορά του συγκεκριμένου αυτοκινήτου,ήθελα να περάσουν καποιά χρόνια δοκιμών,πανω στο αυτοκίνητο αλλα και στους μηχανικούς..Ειμαι της άποψης, και το εχω κάνει πολλές φορές στη ζωή, μου,οτι η απόλαυση που πέρνεις απο το να φτίαχνεις κάτι δικό σου απο το μηδέν,ειναι μοναδική.Οπως είπα εχω και ενα golf v gti,αλλα καιει λάδια ο fsi Very happy ,οπότε τη να φτιάξεις εκει πέρα Rolling eyes .Πρεπει να έχεις ενα σωστά στημμένο αυτοκίνητο και παράλληλα δοκιμασμένο στους ελληνικούς δρόμους για να αρχίσεις να πετάς χρήμα..

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2007, 10:48:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ξερεις παντως οτι ξεκινας ηδη με μια "κιτρινη καρτα" απο τα "αποδυτηρια" καθως το γεγονος οτι ειναι τριφυσο(2002 δηλαδη) κανει τα πραγματα αισθητα πιο ακριβα... Sad

Εκτος και αν το "μαρουλι" δεν ειναι θεμα οποτε... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Συμμαχος 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 1,4quicksilver(2002)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2007, 11:09:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το μαρούλι γενικα μου φέρνει καούρες στο στομάχι,εκτός αν είναι καλά πλυμένο.. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Οποτε πρεπει να μου το σερβιρουν σωστα.. Twisted evil

Περα απο την πλάκα, γιατί θεωρεις το τριφυσο χειρότερο?πέρα απο αυτα που αναλυέτε στο forum και πιστεψέμε τα εχω διαβάσει όλα.. Very happy

Πιστέυω οτι πέρνει πιο ευκολα μετατροπες(αν κανω λάθος διορθωσεμε)

ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΠΕΤΡΑ Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Bad talk Whip

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2007, 11:27:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το τριφυσο γενικα ειναι πολυ πιο ευαισθητο σε χαζοπροβληματα,αναμμενα λαμπακια και λοιπες παπαριεςςς.
Απο την αλλη βεβαια παει καλυτερα,ειναι ελαφρως πιο οικονομικο και ο εγκεφαλος του ειναι αλλου σε σχεση με τον μονοφυσο.

Απο εκει και περα ομως ολα εχουν το κοστος τους και το τριφυσο ειναι σιγουρα πιο ακριβο και στην αγορα τροπετου αλλα και στην μετατροπη καθως θελει αρκετη εως πολυ δουλεια στα ηλεκτρολογικα. Confused
Για περισσοτερα θα ρωτησεις τον Θωμα(Rastaviper) ο οποιος εβαλε τριφυσο μοτερ στο 1600 8v του.
Βεβαια εκεινος το πηρε και σε καλη τιμη αλλα ασχετα με αυτο πιστευω οτι το κοστος εργασιας θα ειναι πανω-κατω το ιδιο.

Εσυ βεβαια υπολογιζεις και πολυ πραγμα ακομα καθως θελεις ημιαξονια,σασμαν,αξονα,πιθανον ψαλιδια,κλπ... Sad

Πχ αν ειχες μονοφυσο 14αρι του 97-99 και μιλουσαμε μονο για τα μηχανικα(μοτερ-ηλεκτρικα) τοτε με 1500Ε,αντε 1800Ε θα το ειχες ετοιμο.
Με το τριφυσο θελεις και ηλεκτρολογο,κλπ... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Συμμαχος 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 1,4quicksilver(2002)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2007, 11:36:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο αυτοκινητο αυτο θα πεσει ενα οριο 5000€ και 4000€ που το πηρα συνολο 9000€,(με 9200 περνω ετοιμο του 2002-3)αλλα θα εχω κανει αυτο που γουσταρο. Μου αρεσει πολυ και μόνο που ασχολεισαι μαζι μου και μου δίνει πληροφορίες. Η μετατροπή θα γίνει,αλλα θα το ψάξω παρα πολυ πριν,για τους λόγους που αναφέρεις.

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2007, 11:38:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν αξιζει ρε... Sad
Πολλα ειναι τα χρηματα που θες να δωσεις.
Πουλα το,βαλε τα επιπλεον και παρε ενα γνησιο να εισαι ησυχος.
Η μετατροπη,οτι και να την κανεις,παλι μετατροπη θα ειναι με οσα κατα μπορει να την συνοδευουν... Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Συμμαχος 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 1,4quicksilver(2002)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2007, 11:44:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ουφ Warning παει η μπαλα... Laughing Laughing

κοιτα ειμαι ακρετα ξεροκέφαλος θα ελεγα..οποτε θα γινει,το θέμα μου ειναι ποιος ειναι ο καλύτερος,και σιγουρα μετά απο τοσα χρονια και τόσο ψαξιμο πανω στο αυτοκίνητο,θα υπάρχει καποιος που να αξίζει..με 12000 περνω αυτο http://www.car.gr/ads/cars/one.php?id=91931 οποτε εχεις δικιο... Very happy Laughing Laughing Laughing [/url]

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2007, 11:49:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To τρίφυσο που λές ρε Στέλιο είναι άκυρο. Ανάλογα τί μοτέρ θα βάλει θα καθορίσει και την πλεξούδα. Αν θα βρει τρίφυσο (λιγότερα χλμ) ή αν θα βρει μονόφυσο (περισσότερα χλμ).

Πάντως η προσωπική μου γνώμη συνάδει με του Στέλιου. Είναι προτιμότερο να βρείς κάτι έτοιμο. Αν όμως επιμένεις (και είναι απόλυτα σεβαστό αυτό), είναι προτιμότερο να έχεις υπομονή για να βρείς ένα ολόκληρο τροπέτο από το οποίο θα πάρεις πολλά περισσότερα πράγματα απ'ότι φαντάζεσαι (εκτός της λαμαρίνας δηλ.), ώστε να μην πληρώνεις ανταλλακτικά πιο ακριβά μεμωνομένα.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sidobre στις Τρι 09 Οκτ 2007, 11:50:49, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2007, 11:50:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με 12000Ε επισης παιρνεις αυτο
http://www.car.gr/ads/cars/one.php?id=67721
που ειναι και γνησιο και σε πολυ καλη κατασταση. Wink

Κοινως think again!!! Laughing
Εγω εδωσα πανω απο 11.000Ε για το 13αρι μου και πιστεψε με,το εχω ΣΚΥΛΟΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ!!!!!!!! Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Συμμαχος 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 1,4quicksilver(2002)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2007, 11:53:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειχα μια corolla toy 99 την α111 συνολο μετατροπης 9000€ 2 τουμπες,εχω και σημαδι Laughing Laughing .Αν αυτο δεν θεωρητε πεταμα..αλλα η αρρωστια δεν σταματαει με τιποτα Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Συμμαχος 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 1,4quicksilver(2002)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2007, 11:56:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προεδρε την πεμπτη μετα τις 20:00,θα ειστε στο στεκι? για να περασω να τα πουμε λιγακι απο κοντα...Ευχαριστω Γιαννης

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2007, 11:59:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λογικά θα είμαι και εγώ. Οι υπόλοιποι σίγουρα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2007, 12:43:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
To τρίφυσο που λές ρε Στέλιο είναι άκυρο. Ανάλογα τί μοτέρ θα βάλει θα καθορίσει και την πλεξούδα. Αν θα βρει τρίφυσο (λιγότερα χλμ) ή αν θα βρει μονόφυσο (περισσότερα χλμ)...

Γιατι ειναι ακυρο ρε boss; Sad
Δεν διαφωνω οτι πιθανοτατα θα εχει λιγοτερα χιλιομετρα Smile απλα θα ειναι το ιδιο σκισμενο,θα κοστισει και περισσοτερα και θα εχει και τα ηλεκτρικα χαζοπροβληματα των τριφυσων... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Οκτ 2007, 12:46:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Να ξερεις παντως οτι ξεκινας ηδη με μια "κιτρινη καρτα" απο τα "αποδυτηρια" καθως το γεγονος οτι ειναι τριφυσο(2002 δηλαδη) κανει τα πραγματα αισθητα πιο ακριβα... Sad

Eκεί πάει το άκυρο! Οτι μοτερ θα βάλει, τέτοια θα είναι και η πλεξούδα. Χώρια που γίνεται και τρίφυσο μοτέρ με μονόφυση πλεξούδα! Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης