PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Περί συναγερμού Peugeot
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 19:18:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κάτι μου λέει ότι αυτός που έκανε την εγκατάσταση αντί να συνδέσει το συναγερμό στα φλας των συνέδεσε στα φώτα θέσης (ψείρες εμπρός + φώτα πίσω...)

ότι να ναι...

το ότι τον συναγερμό τον πήρες δώρο με το αμάξι δεν σημαίνει ότι είναι ο γνήσιος "Peugeot by META" ή έστω ο "ΜΕΤΑ για Peugeot" (ουσιαστικά το ίδιο είναι απλά ο πρώτος ερχεται σε συσκευασία Peugeot)...

μπορεί να είναι οποιοσδήποτε συναγερμός του εμπορίού που απλά η συγκεκριμένη αντιπροσωπία έχει αποφασίζει να βάζει...

το ότι στον πούλησαν για εργοστασιακό είναι αλλουνού παπά ευαγγελίο άσε που μπορεί απλά να σου είπαν "δώροι ο συναγερμός" και εσύ να θεώρησες ότι πρόκειται για τον εργοστασιακό...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 19:39:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και αυτος να μην ειναι πολυ που με ενδιαφερει...

Αυτο μπορω να το κανω (την αλλαγη απο φωτα σε αλαρμ) κιεγω η θελει να το παω σε συνεργειο???

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 19:48:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν νομίζω να είναι καμία επιστημονική διαδικασία αρκεί να βρεις την καλωδίωση...
θελει λίγο ψάξιμο αλλά από ότι έχω καταλάβει τα χέρια σου πιάνου...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 23:09:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σαν διακαιολογια απο γνωστο μου ηλεκρτολογο γιατι να συνδεσεις πορειας και οχι αλαρμ ειναι λεει θεμα καταναλωσης ρευματος γιατι οταν βαραει ο συναγερμος τραβανε πιο πολυ ρευμα τα αλαρμ απο τα πορειας!
Δεν ξερω αν ησχυει αλλα δεν μου πολυ κολαει...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
dimisboukis (Dimis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.6 16v (12/2006)

Ένταξη: 06 Δεκ 2011
Τόπος: Λαρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Απρ 2013, 14:14:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χτες ανοιξαν το αμαξι φιλης μου και της πηραν ραδιο,κινητο και μια τσαντα.Συναγερμο δεν ειχε και χαμπαρι κανενας δεν πηρε.Το πως το ανοιξαν αγνωστο αλλα οι ασφαλειες ηταν κλειστες.τα τζαμια αθικτα και ιχνος παραβιασης.Μαλλον με κατσαβιδι απο το πανω μερος της πορτας αναμεσα απο το λαστιχο.Επειδη το σκεφτομαι για το δικο μου εχετε καποιο καλο συνεγερμο υποψιν σας?Με μια γρηγορη αναζητηση βρηκα αυτον:http://www.car.gr/parts/view/2358376/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
France_8v (Άγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)

Ένταξη: 13 Σεπ 2007
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Μάϊ 2013, 02:48:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή και εγώ ψάχνομαι μιας και ο δικός μου πλέον ούτε τις κλειδαριές δεν κατεβάζει παρά μόνο ενεργοποιείται, αυτοί οι εργοστασιακοί της Peugeot τι λένε σε σχέση με αντίστοιχους του εμπορίου;

Μπαίνω με τις πόρτες κ βγαίνω με το τιμόνι στο χέρι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vasilis123 (Βασίλης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 XS 1.4 8v (2001)

Ένταξη: 09 Ιούν 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2014, 01:18:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να ρωτήσω, είναι δύσκολη η εγκατάσταση του συναγερμού; Μπορεί κάποιος που πιάνουν τα χερια του να την κανει μόνος του;(εχει κανενα manual η συσκευασία;) Γιατι 180 ευρω που ζητάνε εδώ ειναι πολλά...
Επιστροφή στην κορυφή
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2014, 03:49:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vasilis123 έγραψε:
να ρωτήσω, είναι δύσκολη η εγκατάσταση του συναγερμού; Μπορεί κάποιος που πιάνουν τα χερια του να την κανει μόνος του;(εχει κανενα manual η συσκευασία;) Γιατι 180 ευρω που ζητάνε εδώ ειναι πολλά...

Εχει πολυ κοψε ραψε στην ασφαλειοθηκη.. Ημουν παρων οταν τον εβαλαν στο δικο μου και ηθελε και καμποση ωρα.. Τα εργατικα πρεπει να μου ειχαν παει γυρω στα 40-50 ευρω αλλα για τη δουλεια και την ωρα τα βρικα πολυ λογικα.. Θα σου προτεινα να μην το επιχειρησεις μονος..

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vasilis123 (Βασίλης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 XS 1.4 8v (2001)

Ένταξη: 09 Ιούν 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2014, 09:00:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ήξερα οτι πρεπει να μπει χέρι στην ασφαλιοθήκη. Οπότε καλύτερα να μην το προσπαθήσω
Επιστροφή στην κορυφή
Giannak (Γιάννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 10 Φεβ 2014

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2014, 13:26:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Manos206 έγραψε:
vasilis123 έγραψε:

Εχει πολυ κοψε ραψε στην ασφαλειοθηκη.. Ημουν παρων οταν τον εβαλαν στο δικο μου και ηθελε και καμποση ωρα.. Τα εργατικα πρεπει να μου ειχαν παει γυρω στα 40-50 ευρω αλλα για τη δουλεια και την ωρα τα βρικα πολυ λογικα.. Θα σου προτεινα να μην το επιχειρησεις μονος..

Να ρωτήσω κάτι, δεν υπάρχει φύσα αναμονης για συναγερμο στο 206 cc?? πρεπει αναγκαστικά να γίνει κόψε - ράψε??
Επιστροφή στην κορυφή
mrtclub (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 GT

Ένταξη: 14 Ιαν 2012
Τόπος: Αθήνα, Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Φεβ 2014, 16:37:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα ήθελα και γω να θέσω τις απορίες μου σχετικά με το συναγερμό μου.

Μιας και το πήρα μεταχείρο, ο πρώην ιδιοκτήτης μου είπε πως φοράει τον εργοστασιακό της Meta. Καλός λέω εγώ. Δεν έχει ξεχωριστό κοντρόλ, ανοιγοκλείνει με το κλειδί της Peugeot και απλά στα κλειδιά έχω ένα usb της ΜETA, όπου μου είχε πει ότι είναι για την περίπτωση που κολλήσει. Το θέμα είναι ότι ούτε εμένα βαράει? Ξέρει κανείς γιατί? Αν το ανοίξω με κλειδί και όχι με κουμπί, δεν πρέπει να βαρέσει;

Από Saxo πεζός και από πεζός σε 206!
http://radio-pantofla.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Manos206 
Moderator
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Φεβ 2014, 19:04:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mrtclub έγραψε:
Θα ήθελα και γω να θέσω τις απορίες μου σχετικά με το συναγερμό μου.

Μιας και το πήρα μεταχείρο, ο πρώην ιδιοκτήτης μου είπε πως φοράει τον εργοστασιακό της Meta. Καλός λέω εγώ. Δεν έχει ξεχωριστό κοντρόλ, ανοιγοκλείνει με το κλειδί της Peugeot και απλά στα κλειδιά έχω ένα usb της ΜETA, όπου μου είχε πει ότι είναι για την περίπτωση που κολλήσει. Το θέμα είναι ότι ούτε εμένα βαράει? Ξέρει κανείς γιατί? Αν το ανοίξω με κλειδί και όχι με κουμπί, δεν πρέπει να βαρέσει;

Κανονικα θα επρεπε..

http://www.facebook.com/sarakinikorooms
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
mrtclub (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 GT

Ένταξη: 14 Ιαν 2012
Τόπος: Αθήνα, Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Φεβ 2014, 16:09:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Yπάρχει ενδεχόμενο να είναι μόνο πρόβλημα στη σειρήνα?

Από Saxo πεζός και από πεζός σε 206!
http://radio-pantofla.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5
Σελίδα 5 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης