Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 19:18:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κάτι μου λέει ότι αυτός που έκανε την εγκατάσταση αντί να συνδέσει το συναγερμό στα φλας των συνέδεσε στα φώτα θέσης (ψείρες εμπρός + φώτα πίσω...)
ότι να ναι...
το ότι τον συναγερμό τον πήρες δώρο με το αμάξι δεν σημαίνει ότι είναι ο γνήσιος "Peugeot by META" ή έστω ο "ΜΕΤΑ για Peugeot" (ουσιαστικά το ίδιο είναι απλά ο πρώτος ερχεται σε συσκευασία Peugeot)...
μπορεί να είναι οποιοσδήποτε συναγερμός του εμπορίού που απλά η συγκεκριμένη αντιπροσωπία έχει αποφασίζει να βάζει...
το ότι στον πούλησαν για εργοστασιακό είναι αλλουνού παπά ευαγγελίο άσε που μπορεί απλά να σου είπαν "δώροι ο συναγερμός" και εσύ να θεώρησες ότι πρόκειται για τον εργοστασιακό...
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 19:39:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και αυτος να μην ειναι πολυ που με ενδιαφερει...
Αυτο μπορω να το κανω (την αλλαγη απο φωτα σε αλαρμ) κιεγω η θελει να το παω σε συνεργειο???
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 19:48:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν νομίζω να είναι καμία επιστημονική διαδικασία αρκεί να βρεις την καλωδίωση...
θελει λίγο ψάξιμο αλλά από ότι έχω καταλάβει τα χέρια σου πιάνου...
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Σεπ 2007, 23:09:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σαν διακαιολογια απο γνωστο μου ηλεκρτολογο γιατι να συνδεσεις πορειας και οχι αλαρμ ειναι λεει θεμα καταναλωσης ρευματος γιατι οταν βαραει ο συναγερμος τραβανε πιο πολυ ρευμα τα αλαρμ απο τα πορειας!
Δεν ξερω αν ησχυει αλλα δεν μου πολυ κολαει... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dimisboukis (Dimis) Δραστήριο μέλος

peugeot 206 1.6 16v (12/2006)
Ένταξη: 06 Δεκ 2011 Δημοσιεύσεις: 286 Τόπος: Λαρισα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Απρ 2013, 14:14:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χτες ανοιξαν το αμαξι φιλης μου και της πηραν ραδιο,κινητο και μια τσαντα.Συναγερμο δεν ειχε και χαμπαρι κανενας δεν πηρε.Το πως το ανοιξαν αγνωστο αλλα οι ασφαλειες ηταν κλειστες.τα τζαμια αθικτα και ιχνος παραβιασης.Μαλλον με κατσαβιδι απο το πανω μερος της πορτας αναμεσα απο το λαστιχο.Επειδη το σκεφτομαι για το δικο μου εχετε καποιο καλο συνεγερμο υποψιν σας?Με μια γρηγορη αναζητηση βρηκα αυτον:http://www.car.gr/parts/view/2358376/ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
France_8v (Άγγελος) Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)
Ένταξη: 13 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 167 Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 01 Μάϊ 2013, 02:48:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Επειδή και εγώ ψάχνομαι μιας και ο δικός μου πλέον ούτε τις κλειδαριές δεν κατεβάζει παρά μόνο ενεργοποιείται, αυτοί οι εργοστασιακοί της Peugeot τι λένε σε σχέση με αντίστοιχους του εμπορίου;
Μπαίνω με τις πόρτες κ βγαίνω με το τιμόνι στο χέρι... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vasilis123 (Βασίλης) Νέος χρήστης

Peugeot 206 XS 1.4 8v (2001)
Ένταξη: 09 Ιούν 2012 Δημοσιεύσεις: 53
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2014, 01:18:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
να ρωτήσω, είναι δύσκολη η εγκατάσταση του συναγερμού; Μπορεί κάποιος που πιάνουν τα χερια του να την κανει μόνος του;(εχει κανενα manual η συσκευασία;) Γιατι 180 ευρω που ζητάνε εδώ ειναι πολλά... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Manos206 Moderator

Ένταξη: 02 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 860 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2014, 03:49:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vasilis123 έγραψε: | να ρωτήσω, είναι δύσκολη η εγκατάσταση του συναγερμού; Μπορεί κάποιος που πιάνουν τα χερια του να την κανει μόνος του;(εχει κανενα manual η συσκευασία;) Γιατι 180 ευρω που ζητάνε εδώ ειναι πολλά... |
Εχει πολυ κοψε ραψε στην ασφαλειοθηκη.. Ημουν παρων οταν τον εβαλαν στο δικο μου και ηθελε και καμποση ωρα.. Τα εργατικα πρεπει να μου ειχαν παει γυρω στα 40-50 ευρω αλλα για τη δουλεια και την ωρα τα βρικα πολυ λογικα.. Θα σου προτεινα να μην το επιχειρησεις μονος..
http://www.facebook.com/sarakinikorooms |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vasilis123 (Βασίλης) Νέος χρήστης

Peugeot 206 XS 1.4 8v (2001)
Ένταξη: 09 Ιούν 2012 Δημοσιεύσεις: 53
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2014, 09:00:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν ήξερα οτι πρεπει να μπει χέρι στην ασφαλιοθήκη. Οπότε καλύτερα να μην το προσπαθήσω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannak (Γιάννης) Νέος χρήστης

Ένταξη: 10 Φεβ 2014 Δημοσιεύσεις: 58
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 11 Φεβ 2014, 13:26:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Manos206 έγραψε: | vasilis123 έγραψε: | να ρωτήσω, είναι δύσκολη η εγκατάσταση του συναγερμού; Μπορεί κάποιος που πιάνουν τα χερια του να την κανει μόνος του;(εχει κανενα manual η συσκευασία;) Γιατι 180 ευρω που ζητάνε εδώ ειναι πολλά... |
Εχει πολυ κοψε ραψε στην ασφαλειοθηκη.. Ημουν παρων οταν τον εβαλαν στο δικο μου και ηθελε και καμποση ωρα.. Τα εργατικα πρεπει να μου ειχαν παει γυρω στα 40-50 ευρω αλλα για τη δουλεια και την ωρα τα βρικα πολυ λογικα.. Θα σου προτεινα να μην το επιχειρησεις μονος.. |
Να ρωτήσω κάτι, δεν υπάρχει φύσα αναμονης για συναγερμο στο 206 cc?? πρεπει αναγκαστικά να γίνει κόψε - ράψε?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mrtclub (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Μέλος

Peugeot 206 1.6 GT
Ένταξη: 14 Ιαν 2012 Δημοσιεύσεις: 143 Τόπος: Αθήνα, Μοσχάτο
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Φεβ 2014, 16:37:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα ήθελα και γω να θέσω τις απορίες μου σχετικά με το συναγερμό μου.
Μιας και το πήρα μεταχείρο, ο πρώην ιδιοκτήτης μου είπε πως φοράει τον εργοστασιακό της Meta. Καλός λέω εγώ. Δεν έχει ξεχωριστό κοντρόλ, ανοιγοκλείνει με το κλειδί της Peugeot και απλά στα κλειδιά έχω ένα usb της ΜETA, όπου μου είχε πει ότι είναι για την περίπτωση που κολλήσει. Το θέμα είναι ότι ούτε εμένα βαράει? Ξέρει κανείς γιατί? Αν το ανοίξω με κλειδί και όχι με κουμπί, δεν πρέπει να βαρέσει;

Από Saxo πεζός και από πεζός σε 206!
http://radio-pantofla.blogspot.gr/ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Manos206 Moderator

Ένταξη: 02 Ιούν 2010 Δημοσιεύσεις: 860 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Φεβ 2014, 19:04:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
mrtclub έγραψε: | Θα ήθελα και γω να θέσω τις απορίες μου σχετικά με το συναγερμό μου.
Μιας και το πήρα μεταχείρο, ο πρώην ιδιοκτήτης μου είπε πως φοράει τον εργοστασιακό της Meta. Καλός λέω εγώ. Δεν έχει ξεχωριστό κοντρόλ, ανοιγοκλείνει με το κλειδί της Peugeot και απλά στα κλειδιά έχω ένα usb της ΜETA, όπου μου είχε πει ότι είναι για την περίπτωση που κολλήσει. Το θέμα είναι ότι ούτε εμένα βαράει? Ξέρει κανείς γιατί? Αν το ανοίξω με κλειδί και όχι με κουμπί, δεν πρέπει να βαρέσει; |
Κανονικα θα επρεπε..
http://www.facebook.com/sarakinikorooms |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mrtclub (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Μέλος

Peugeot 206 1.6 GT
Ένταξη: 14 Ιαν 2012 Δημοσιεύσεις: 143 Τόπος: Αθήνα, Μοσχάτο
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 25 Φεβ 2014, 16:09:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Yπάρχει ενδεχόμενο να είναι μόνο πρόβλημα στη σειρήνα?

Από Saxo πεζός και από πεζός σε 206!
http://radio-pantofla.blogspot.gr/ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|