PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Πλύσιμο αυτοκινήτου
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Σεπ 2002, 14:17:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMIP έγραψε:
καταλαβα. ε ρε γελια οταν θα βγω στο δρομο κι θα αρχιζω να τριβω να τριβω... να τριβω ...να τριβωωω.........νυχτωσε !

Α και κάτι ακόμα, θυμίσου όταν το κερώσεις η μηχανή και συνεπώς το καπό να είναι κρύα. Το κερί αλλιώς μπορεί να σε ταλαιπωρήσει αφάνταστα. Wink Wink Wink

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Σεπ 2002, 14:42:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακόμα περιμένω κάποια απάντηση Neutral
Αυτή την ταπετσαρία που κάθε μέρα την βλέπω να ασπρίζει και πιό πολύ,πώς την καθαρίζουμε?Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα?Υπάρχει κανένα καλό σπρέι/αφρός που να μην την κάνει χειρότερα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Σεπ 2002, 14:49:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Ακόμα περιμένω κάποια απάντηση Neutral
Αυτή την ταπετσαρία που κάθε μέρα την βλέπω να ασπρίζει και πιό πολύ,πώς την καθαρίζουμε?Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα?Υπάρχει κανένα καλό σπρέι/αφρός που να μην την κάνει χειρότερα?

εμ! έχεις δίκιο...σε ξεχάσαμε...

Προσωπικά χρησιμοποιώ ένα ειδικό σπρέυ-αφρό ξηρού καθαρισμού της TURTLE...έχει πάνω στο δοχείο και μία μαλακή βούρτσα.....για μαλακό τρίψιμο....
Είναι πολύ καλό και δεν ποτίζει την ταπετσαρία...και στεγνώνει αμέσως.... Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Σεπ 2002, 15:02:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να υποθέσω ότι το έχεις πάρει από praktiker?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Σεπ 2002, 17:14:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Να υποθέσω ότι το έχεις πάρει από praktiker?

yap! είναι ο ποιος εύκολος τρόπος για να εξοπλιστείς καλά και φτηνά.... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Σεπ 2002, 22:01:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο αφρός κάνει και για τα καθίσματα;
Για το γυάλισμα των πλαστικών έχουμε να προτείνουμε κάτι;;;; Mr. Green

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Σεπ 2002, 22:04:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μου λες βρε Vini εσυ που εχεις λυσει και την πορτα...Αμα την λυσεις μπορεις να παρεις το κομματι της ταπετσαριας να το δωσεις στην γυναικα να το πλυνει στο χερι και μετα να το ξαναβαλεις πισω Question Η ειναι πιρτσινωμενο?Για να μην την ξηλωσω τζαμπα 8)
PS H ερωτηση ειναι σοβαρη(?)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 07:25:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros έγραψε:
Δεν μου λες βρε Vini εσυ που εχεις λυσει και την πορτα...Αμα την λυσεις μπορεις να παρεις το κομματι της ταπετσαριας να το δωσεις στην γυναικα να το πλυνει στο χερι και μετα να το ξαναβαλεις πισω Question Η ειναι πιρτσινωμενο?Για να μην την ξηλωσω τζαμπα 8)
PS H ερωτηση ειναι σοβαρη(?)

Δεν θα πω και πολλά....

Μην κάνεις το αστείο..... Wink Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Σεπ 2002, 20:52:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαλως.....Laughing (Βαλει ΟΜΟ παρει Βρωμο)
Οι μανιβελες απο τα πισω παραθυρα πως βγαινουν?Καποιο κολπο πρεπει να εχουν...
Απαντηστε βρεεεεε(να δουμε αν εχει αναμονη για ηχεια)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Σεπ 2002, 16:39:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είπα σήμερα να ασχοληθώ λίγο με καθάρισμα και το γυάλισμα του σαλονιού. Γι αυτό το λόγο κατευθύνθηκα σε επαγγελματία που ασχολείται με το καθάρισμα αυτοκινήτων, εσωτερικό, εξωτερικό και μηχανής, και όχι σε κάποιο κατάστημα όπως η Autoplus και συναφή. Του ζήτησα καθαριστικό για αρχή για το ταμπλό και τα πλαστικά μέρη, γιατί το σφουγγαράκι που είχα πάρει γυάλιζε μεν αλλά δεν ήταν αντιστατικό όπως έλεγε, και επίσης δεν μπορούσε να πάρει την σκόνη σε γωνίες όπως του ταμπλό με το παρμπρίζ. Του λέω δώσε κάτι που να καθαρίζει και να γυαλίζει το ταμπλό, να είναι αντιστατικό, να το προστατεύει από τον ήλιο, και κυρίως όταν το ακουμπάς (το ταμπλό) να μην σου μένει στην παλάμη μια ωκά λάδι. Και έτσι μου έδωσε ένα καθαριστικό για ταμπλό,δέρμα,λάστιχο και βινύλιο. Λέγεται Eagle One Concours Protectant και είναι σε vaporisateur. Μου είπε οτι τόσο καιρό που είναι στη δουλεία αυτά χρησιμοποιεί γιατί τα έχει δοκιμάσει όλα, ενώ γι αυτό που του είπα εγώ είπε οτι είναι άλλα σπρέι με σιλοκόνη και λάδι που το κάνουν και γυαλίζει έτσι και μένει το λάδι πάνω, ενώ αυτό αυτή είναι non-oily formula. Επίσης του ζήτησα και καθαριστικό για τα βελούδινα bucket. Μου έδωσε ένα σπρέι αφρού της Wurth. Επίσης κάνει και για ταπετσαρίες, και συνθετικό δέρμα αλλά όχι φυσικό. Βέβαια τα καθίσματα μου δεν είναι λερωμένα, απλά για κάποια ανανέωση του χρώματος. Έκαναν το έκαστο 15 ευρώ, σύνολο 30, ενώ αν το πήγαινα εκεί θα ήθελε 50, συν οτι τώρα κρατάω και τα μπουκάλια για μετέπειτα χρήση.
Τώρα ψάχνω να βρω κανα καλό πλυντήριο, κυρίως με σκούπες με κέρματα ώστε να πάω κάποια στιγμή, να κάτσω κανα δίωρο και να το κάνω με την ησυχία μου.

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Σεπ 2002, 18:20:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Slash έγραψε:
Είπα σήμερα να ασχοληθώ λίγο με καθάρισμα και το γυάλισμα του σαλονιού. Γι αυτό το λόγο κατευθύνθηκα σε επαγγελματία που ασχολείται με το καθάρισμα αυτοκινήτων, εσωτερικό, εξωτερικό και μηχανής, και όχι σε κάποιο κατάστημα όπως η Autoplus και συναφή. Του ζήτησα καθαριστικό για αρχή για το ταμπλό και τα πλαστικά μέρη, γιατί το σφουγγαράκι που είχα πάρει γυάλιζε μεν αλλά δεν ήταν αντιστατικό όπως έλεγε, και επίσης δεν μπορούσε να πάρει την σκόνη σε γωνίες όπως του ταμπλό με το παρμπρίζ. Του λέω δώσε κάτι που να καθαρίζει και να γυαλίζει το ταμπλό, να είναι αντιστατικό, να το προστατεύει από τον ήλιο, και κυρίως όταν το ακουμπάς (το ταμπλό) να μην σου μένει στην παλάμη μια ωκά λάδι. Και έτσι μου έδωσε ένα καθαριστικό για ταμπλό,δέρμα,λάστιχο και βινύλιο. Λέγεται Eagle One Concours Protectant και είναι σε vaporisateur. Μου είπε οτι τόσο καιρό που είναι στη δουλεία αυτά χρησιμοποιεί γιατί τα έχει δοκιμάσει όλα, ενώ γι αυτό που του είπα εγώ είπε οτι είναι άλλα σπρέι με σιλοκόνη και λάδι που το κάνουν και γυαλίζει έτσι και μένει το λάδι πάνω, ενώ αυτό αυτή είναι non-oily formula. Επίσης του ζήτησα και καθαριστικό για τα βελούδινα bucket. Μου έδωσε ένα σπρέι αφρού της Wurth. Επίσης κάνει και για ταπετσαρίες, και συνθετικό δέρμα αλλά όχι φυσικό. Βέβαια τα καθίσματα μου δεν είναι λερωμένα, απλά για κάποια ανανέωση του χρώματος. Έκαναν το έκαστο 15 ευρώ, σύνολο 30, ενώ αν το πήγαινα εκεί θα ήθελε 50, συν οτι τώρα κρατάω και τα μπουκάλια για μετέπειτα χρήση.
Τώρα ψάχνω να βρω κανα καλό πλυντήριο, κυρίως με σκούπες με κέρματα ώστε να πάω κάποια στιγμή, να κάτσω κανα δίωρο και να το κάνω με την ησυχία μου.

Πολύ καλές κινήσεις και πολύ καλά προιόντα!...!
Μπράβο ρε συ Slash....από μένα έχεις έπαινο φίλε!...!
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Σεπ 2002, 10:29:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Slash έγραψε:
Τώρα ψάχνω να βρω κανα καλό πλυντήριο, κυρίως με σκούπες με κέρματα ώστε να πάω κάποια στιγμή, να κάτσω κανα δίωρο και να το κάνω με την ησυχία μου.[/quote]

φιλε slash, δεν καταλαβα το σημειο με τις σκουπες και τα κερματα.
Τι εννοεις ακριβως; Υπαρχει πλυντηριο αυτοκ/των που πληρωνεις με κερματα και το πλενεις εσυ? γιατι να κατσεις 2 ωρες;
sorry αλλα δεν καταλαβα.

Επιστροφή στην κορυφή
Mimis (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XS 1,4lt 16v 90hp

Ένταξη: 07 Σεπ 2002
Τόπος: Ν.Ιωνία, Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Σεπ 2002, 16:14:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΚΕΡΙ ; ΕΓΩ ΤΟ ΠΛΕΝΩ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ ΜΕ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΕΡΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΥ ΚΕΡΙ. Cool ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΕΡΙ.ΤΟ ΠΛΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ Η ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙΣ ; ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΑΡΚΑ ΚΕΡΙΟΥ ; Scatter

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Σεπ 2002, 17:35:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mimis82gr έγραψε:
ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΚΕΡΙ ; ΕΓΩ ΤΟ ΠΛΕΝΩ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ ΜΕ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΕΡΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΥ ΚΕΡΙ. Cool ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΕΡΙ.ΤΟ ΠΛΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ Η ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙΣ ; ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΑΡΚΑ ΚΕΡΙΟΥ ; Scatter

Ωραίος! Αφού το πλένεις με σαμπουάν με κεράκι είσαι μια χαρά...

Αν το χρώμα σου είναι μεταλλικό μην βιαστείς να το κερώσεις...άσε μετά από κανένα χρόνο....και προτίμησε άνοιξη....με δροσερό καιρό....

Το κερί θέλει πολύ προσοχή και χωρίς λόγο δεν τα κερώνουμε....
Πρέπει να είναι 5ετίας το αυτοκίνητο για να το κερώσεις...
Τα χρώματα τώρα ποια είναι καλής ποιότητας και γυαλίζουν εύκολα....

Αν πρόκειται να το κερώσεις να πάρεις κερί με χρώμα ώστε να επουλωθούν και τυχόν μικρογρατζουνιές.

Wink Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Σεπ 2002, 00:14:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DIMIP έγραψε:
Slash έγραψε:
Τώρα ψάχνω να βρω κανα καλό πλυντήριο, κυρίως με σκούπες με κέρματα ώστε να πάω κάποια στιγμή, να κάτσω κανα δίωρο και να το κάνω με την ησυχία μου.[/quote]

Τι εννοεις ακριβως; Υπαρχει πλυντηριο αυτοκ/των που πληρωνεις με κερματα και το πλενεις εσυ? γιατι να κατσεις 2 ωρες;
sorry αλλα δεν καταλαβα.

Φίλε εννοώ πλυντήριο που θα έχει για εξωτερικό καθάρισμα, αν κι εγώ το πλένω αλλού, και να έχει ένα μέρος, ξέρω γω ,με καμια 10 σκούπες ,που θα δουλεύουν πχ ένα 5λεπτο με 1 ευρώ, σε ισάριθμους διαδρόμους με κουβάδες νερό και υπόστεγο όπου θα πηγαίνεις, θα καθαρίζεις το αυτοκίνητό σου με την ησυχία σου, με καμιά φραπεδιά, μουσικούλα από τα ηχεία, και θα καθίσεις εκεί να το κάνεις κούκλα το αμάξι. Παλιότερα ήξερα ένα τέτοιο καλό αλλά έκλεισε.

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Σεπ 2002, 08:45:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Slash έγραψε:
DIMIP έγραψε:
Slash έγραψε:

sorry αλλα δεν καταλαβα.

Φίλε εννοώ πλυντήριο που θα έχει για εξωτερικό καθάρισμα, αν κι εγώ το πλένω αλλού, και να έχει ένα μέρος, ξέρω γω ,με καμια 10 σκούπες ,που θα δουλεύουν πχ ένα 5λεπτο με 1 ευρώ, σε ισάριθμους διαδρόμους με κουβάδες νερό και υπόστεγο όπου θα πηγαίνεις, θα καθαρίζεις το αυτοκίνητό σου με την ησυχία σου, με καμιά φραπεδιά, μουσικούλα από τα ηχεία, και θα καθίσεις εκεί να το κάνεις κούκλα το αμάξι. Παλιότερα ήξερα ένα τέτοιο καλό αλλά έκλεισε.

Οκ. παντως εδω στην Αθηνα δεν εχει παρει το ματι μου κατι τετοιο.

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Σεπ 2002, 09:02:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σχετικα με το κερωμα παιδια, οι αποψεις διειστανται!!!!
Αυτες τις μερες εχει ερθει ο ξαδελφος μου απο Καναδα, οπου περιττο να πω τι γινεται απο αμαξια φτιαγμενα η μη και φυσικα φανταζεστε για τι ιπποδυναμεις (και κυβικα ) μιλαμε.
Τελος παντων μου λεει πως το δικο του που ειναι μεταχειρισμενο το κερωνει 1 φορα το χρονο και ειναι σαν καινουριο.
Τα δε καινουρια κερωνονται καθε 6μηνο.
Βεβαια εκει εχουν προβλημα με την οξινη βροχη και τα αλατια που πετανε στο δρομο για ναλιωνει ο παγος , αλλα.... και καθε 6μηνο...

Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Οκτ 2002, 22:20:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έγω έιχα πάει στην LION και αγόρασα ένα αρκετα ακριβό κερί γυρω στις 7 χιλιάδες πριν 2 χρόνια (το οποίο ειναι ακόμα γεμάτο το μπουκάλι)και στην boutique μου είπαν να το γυαλίζω μια φορά το εξάμηνο με αυτό και καλό είναι μια φορά την ανοιξη πριν τις ζέστες δηλαδή,,, και μια κατά τον Νοέμβρη...Έτσι και κάνω και το χρώμα μετά από 1,5 χρόνο που έχω το συγκεκριμένο 206, καθε φορά που το πλένω απλά είναι άψογο.....γυαλίζει σαν καινούριο....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2003, 08:27:08    Θέμα δημοσίευσης: Αλοιφές περιποίησης χρώματος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν κανα δυο μέρες ξεκόλλησα τα πλαϊνά διακριτικά "XS", όμως λόγω του ότι τα φτερά ξαναβάφτηκαν μετά το τρακάρισμα, έχει μείνει σημάδι στο περίγραμμα της κόλλας, λόγω των δυο στρωμάτων της μπογιάς.

Λέτε να μπορέσω να κάνω τίποτα με καμιά αλοιφούλα κι αν ναι, έχετε να προτείνετε κάποια συγκεκριμένη; Σκέφτηκα τη λύση ενός αυτοκόλλητου αλλά προτιμάω να διορθώσω το χρώμα... Εξάλλου γι'αυτό τα έβγαλα κιόλας, για να μην υπάρχει τίποτα σ'αυτό το σημείο.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια ή γνώμη...

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Ιούλ 2003, 12:36:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ίσως, να κάνει δουλειά μία αλοιφή της 3Μ, η οποία δεν είναι κερί αλλά βερνίκι, δηλαδή απλώς γυαλίζει , κάτι που νομίζω πως θές. Την έχω δεί να την χρησιμοποιούν σε παλιά αυτοκίνητα και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό!!

Μπορείς να την βρείς σε οποιοδήποτε μαγαζί που πουλάει προϊόντα της 3Μ.

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Επόμενη
Σελίδα 4 από 12

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης