PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Πλύσιμο αυτοκινήτου
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Απρ 2002, 16:27:28    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΣΙΓΑ! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι! ναι! την Δευτέρα στην Οστρια...εντάξει dimip! μέσα!
:eek :eek :eek

A.M.A.N....Το Κάθαρμα!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
zpoul (Ζαννής)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 CC SPORT PACK 150

Ένταξη: 24 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Απρ 2002, 00:16:37    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΚΟΛΗΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ...ΠΛΥΣΙΜΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πήγα και εγώ για πλύσιμό και τώρα το εσωτερικό δεν ακουμπίεται, γιατί αν ακουμπηθεί γεμίζουν τα χεράκια βαζελίνη. Συμπερασμα: καλύτερη η σκόνη που γράφεις και καμια σημείωση αν χρειαστεί, παρά το πλύσιμο και η βαζελίνη.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Απρ 2002, 13:37:06    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΚΟΛΗΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ...ΠΛΥΣΙΜΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιτελους το επλυνα(5 ωρες μου πηρε),το φωτογραφησα και οταν εμφανισω τις photo(τι μουρθε και πηρα 40αρι film) τις στελνω για να μοστραρετε και το δικο μου μαζι με τα δικα σας εργαλεια boys

---1100 but I'm biting---

Επιστροφή στην κορυφή
zpoul (Ζαννής)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 CC SPORT PACK 150

Ένταξη: 24 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Απρ 2002, 18:57:49    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΚΟΛΗΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ...ΠΛΥΣΙΜΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστός...
Αν κατάλαβα καλά το έπλυνες στο χέρι επομένως γλύτωσες τη (πολύ) βαζελίνη. Αλλά με τη λειψιδρυα τι κάνεις;
Εδώ στο Βόλο πάντως οπότε πας το αμάξι για πλύσιμο πρέπει να τονίσεις στο μάστωρα από την αρχή οτι δεν θέλεις γυαλίσμα στο εσωτερικό του. Διαφορετικά...

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Απρ 2002, 15:31:16    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΚΟΛΗΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ...ΠΛΥΣΙΜΟ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΝ ΜΕ ΔΟΥΝ ΝΑ ΠΛΑΙΝΩ ΤΟ 206 ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΝΕΡΟΥ...

DimiP says: Don't try to catch me!Just say so and ...i'll let you!

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Απρ 2002, 19:20:17    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το επλυνα με εμφιαλωμενο χαχαχαχαχαχα :rollin
:evil :evil

---1100 but I'm biting---

Επιστροφή στην κορυφή
overgr (Σταύρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 21 Ιούλ 2002
Τόπος: Παπάγου, Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Αύγ 2002, 18:10:28    Θέμα δημοσίευσης: ΓΕΝΙΚΑ - Διατηρήστε το χρώμα του αυτοκινήτου σας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητοί φίλοι,

για πείτε μας, τι προϊόντα περιποίησης χρησιμοποιείτε?

Κερια, Σαπούνια, Κρέμες κ.λ.π.

Είστε ευχαριστημένοι από την απόδοση τους?[/img]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Αύγ 2002, 20:57:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aμάν!...! Τι είπες τώρα? Δεκάδες προιόντα...

Θα αναφέρω μόνο τα σαμπουάν γιατί αν γράψω όλα όσα χρησιμοποιώ από όλους τους τομείς θα πρέπει να γράφω μέχρι αύριο...

Σαμπουάνς...
Rain Dance by Armor All,
High Gloss by Turtle,
Wash & Wax by Nigrin,
Hot Wax by Turtle,
Johnson Rally
Ιl piu by Linea
Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Αύγ 2002, 03:20:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Autoglym=Ποιοτητα! Εχει πληρεις σειρα απο προ' ι΄οντα για οτι μπορεις να φανταστεις για την φροντιδα του τουτου σου. Εχω δοκιμασει σαμπουαν, γιαλιστικα, υγρο καθαρισμου τζαμιων, υγρο για τα πλαστικα μερη και τις τσιμουχες και εμεινα πολυ ικανοποιημενος.

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Αύγ 2002, 08:49:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikel έγραψε:
Autoglym=Ποιοτητα! Εχει πληρεις σειρα απο προ' ι΄οντα για οτι μπορεις να φανταστεις για την φροντιδα του τουτου σου. Εχω δοκιμασει σαμπουαν, γιαλιστικα, υγρο καθαρισμου τζαμιων, υγρο για τα πλαστικα μερη και τις τσιμουχες και εμεινα πολυ ικανοποιημενος.

Και εγώ θεωρώ ότι η AUTOGLYM είναι η καλύτερη....

Αλλά δυστυχώς είναι απλησίαστη σε τιμές και όπως και να το κάνουμε τα προιόντα αυτά είναι αναλώσιμα και με συχνή ανανέωση...
Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Αύγ 2002, 17:04:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini πραγματι η Autoglym ειναι ακριβη αλλα ειναι κορυφαια Exclamation Αναλωσιμα ειναι και τα λαστιχα αλλα δεν λυπομαστε να δωσουμε χοντρα λεφτα για λαστιχα που ξερουμε οτι δεν θα κρατησουν παραπανω απο 1 χρονο. Θα μου πεις το ιδιο ειναι η ασφαλεια με την ομορφια Question Για μερικους ισως Mr. Green

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Αύγ 2002, 17:18:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikel έγραψε:
Vini πραγματι η Autoglym ειναι ακριβη αλλα ειναι κορυφαια Exclamation Αναλωσιμα ειναι και τα λαστιχα αλλα δεν λυπομαστε να δωσουμε χοντρα λεφτα για λαστιχα που ξερουμε οτι δεν θα κρατησουν παραπανω απο 1 χρονο. Θα μου πεις το ιδιο ειναι η ασφαλεια με την ομορφια Question Για μερικους ισως Mr. Green

Βρε συ Νikel τι παραπάνω μπορεί να σου προσφέρει ένα σαμπουάν της Autoglym από ένα της Armol All όταν τα πλένουμε μαζί τα αυοκίνητα και μετά από λίγο βρέχει καρεκλοπόδαρα με λάσπη ??

Εγώ προσωπικά έχω πάρει 3 σαμπουάν του κιλού και με αυτά πλένω τακτικά το 206....ενώ μια φορά το μήνα θα το πλύνω με κάποιο από αυτά που προανέφερα (σαμπουάν με κερί) ώστε να κερώνεται και το χρώμα λιγάκι....

Εχω μπροστά μου το κατάλογο της Αutoglym...θα έλεγα ότι ξεχώρισα τα:
1. Γαλάκτωμα πλαστικών ...
2. Πολυκαθαριστικό ...
3. Γαλάκτωμα ελαστικών ..

Τα υπόλοιπα θεωρώ ότι είναι άκρως άσυμφορα σε θέμα κόστους/ποσότητας....αφού όλα είναι καθαριστικά....

Smile Smile Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Αύγ 2002, 17:27:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini μαζι σου ειμαι Mr. Green Απλα ειμαι ενας απ'αυτος που τα πρωτα καθαριστικα προίοντα που πηρα δεν ηταν και τα καλυτερα...ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΟΥΜ...Επεσαν στα χερια μου τα προίοντα της Autoglym. Eεε αυτο ηταν εγινα LOYAL Exclamation Οποτε καταλαβαινεις οπου σταθω και οπου βρεθω για την Autoglym θε να μιλω Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Αύγ 2002, 20:33:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikel έγραψε:
Vini μαζι σου ειμαι Mr. Green Απλα ειμαι ενας απ'αυτος που τα πρωτα καθαριστικα προίοντα που πηρα δεν ηταν και τα καλυτερα...ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΠΟΥΜ...Επεσαν στα χερια μου τα προίοντα της Autoglym. Eεε αυτο ηταν εγινα LOYAL Exclamation Οποτε καταλαβαινεις οπου σταθω και οπου βρεθω για την Autoglym θε να μιλω Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Φίλε Νikel με πορώνεις! Με πορώνεις!

Θα πάω να πάρω και εγώ κανένα καθαριστικούλι της Autoglym....είμαι περίεργος να δω αν μετά θα είμαι έτσι.... Mr. Green και έτσι ... 8O
Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Αύγ 2002, 03:10:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
....είμαι περίεργος να δω αν μετά θα είμαι έτσι.... Mr. Green και έτσι ... 8O

Vini μου ετσι Mr. Green ή ετσι Rolling eyes να εισαι το αυτοκινητο σου μην ειναι μετα ετσι Smile colors Smile colors Smile colors
Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Αύγ 2002, 09:16:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε'σεις μην πλένετε συνέχεια τα αυτοκίνητα, θα χαλάσει το χρώμα.
Χώρια που η σκόνη και το χώμα προστατεύουν από τις επικύνδυνες ακτινοβολίες του ήλιου! 8O

Ακολουθήστε το παράδειγμά μου! Πλύσιμο κάθε 6 μήνες και έτσι το αυτοκίνητο δεν θα δίνει στόχο στα παιδιά με τα κλειδιά (βλέπε γρατζουνιές) και στο δρόμο θα φαίνεται και πιο μάχημο!

Για να καταλάβετε το έπλυνα τον 15 Αύγουστο (μετά από 4 μήνες!) και στις 16 το πήγα του σκοτωμού σε χωματόδρομο και το έκανα σαν... κιοφτέ!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Αύγ 2002, 09:24:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνώ απόλυτα (όπως πάντα) με τον sid, πλύσιμο μια στο τόσο (το 3μηνο) και μόνο στο εσωτερικό καθάρισμα και γυάλισμα.

Α ρε Τάσο σχολή που έχεις ανοίξει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Αύγ 2002, 10:08:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απαράδεχτοι οι Tάσος και Κων/ντινος!

1φορά το εξάμηνο 8O με τόση σκόνη και χώμα θα έχει φτάσει το αμάξι 1,5 τόνο και άντε μετά με τα 118hp να φτάσεις τα 200 Razz :D

Πάντως και εγώ είμαι (όσο αφορά το σαμπουάν επειδή το πλένω ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ) υπέρ του "φτηνού".

Αυτό που ψάχνω και δεν έχω βρεί ακόμα, είναι ένα καλό κερί να μου γυαλίσει το χρώμα και να μου καλύψει τις ψιλογρατζουνιές!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Αύγ 2002, 11:36:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και επειδή αναφέρατε την autoglym, όταν είχα ρωτήσει για ΠΛΗΡΗ
περιποίηση του αυτοκινήτου έτσι ώστε να το κάνουν όπως όταν βγαίνει από
το εργοστάσιο, μου είχαν πει για 80.000 δρχ 8O 8O 8O 8O

Μιλάμε για μέσα-έξω-μηχανή, πλύσιμο-κέρωμα....

Σίγουρα ΠΟΛΥ ακριβό για συχνή χρήση, αλλά όταν προορίζεται για πούλημα
σίγουρα το αξίζει και με το παραπάνω.

Πάντως κέρωμα μία στους 6 μήνες χρειάζεται για προστασία στο χρώμα.

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Αύγ 2002, 11:49:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Απαράδεχτοι οι Tάσος και Κων/ντινος!

1φορά το εξάμηνο 8O με τόση σκόνη και χώμα θα έχει φτάσει το αμάξι 1,5 τόνο και άντε μετά με τα 118hp να φτάσεις τα 200 Razz :D

Για έλα να σου πώ ποιος δεν φτάνει και που! Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Εκεί να δείς σκόνη που θα τρώς!!!!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Επόμενη
Σελίδα 2 από 12

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης