PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

"Μέγαρα": Eμπειριες απο επισκέψεις στην πιστα!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 75, 76, 77  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Αθλητικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιούν 2007, 15:29:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να σου πω ..ο κωστας δεν ειναι θεος ουτε και νηφαλιος παντα...
42 σε ημισλικ για να μπεις να κανεις χρονο δε βαζουν ουτε οι αλβανοι...

επισης εγω στα χανκοοκ που τα ειχα μετρησει μια φορα μετα απο ξεσκισμα
ηταν στο 46 με αρχικο 36...εσυ πως το εφτασες 55??????????
δε μπορω να καταλαβω!
μαλλον πρεπει να ηταν κουκουρουκου το οργανο του μαγαζιου...

επισης οι αλλαγες που λεμε ειναι του τυπου ειχα 32 και εβαλα 36
δηλαδη +4...

εσυ με τι λογικη εβαλες +15 δε μπορω να το πιασω!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιούν 2007, 15:30:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ίδιο ακριβώς είχα κάνει κι εγώ
ειχα βαλει 37 νομίζω και τα καημένα εμπρός 032 (ηταν και μαλ**α) εγιναν σλικ στο κεντρο χωρις να το πάρει χαμπαρι και στην περιφερεια ηταν μια χαρα
δεν ειχα και ιδεα και εκανα και καμια 200άρια γύρους συνεχόμενους... σα βλαμμένο και "γεια σας"...

αφού τα κοίταζα μετά και δεν το πίστευα Confused Shocked Sad

anyway μαθαίνουμε από τα λάθη μας αλλά καλό είναι να μαθαίνουμε και από τα λάθη των άλλων. Wink

με τις υπάρχουσες συνθήκες ολα γλιστράνε...
και ολα καταστρέφονται ουτως η άλλως

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιούν 2007, 15:34:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μην ομαδοποιειτε τα παντα...
καθε λαστιχο θελει αλλες πιεσεις ακομα και αναλογα τη γομα...

τα 540 του δημητρη ελεω και 30βαθμων τα πρωινα θα ηθελαν νομιζω ως 36 μαξιμουμ...
το 40 ειναι παρα πολυ .

για π.χ ομως τα χανκοοκ μου τα 40 θα ηταν οτι πρεπει για αυτες τις συνθηκες
Επιστροφή στην κορυφή
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

S2K χρονολάγνο

Ένταξη: 16 Ιαν 2006
Τόπος: Αθήναι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιούν 2007, 15:36:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
να σου πω ..ο κωστας δεν ειναι θεος ουτε και νηφαλιος παντα...
42 σε ημισλικ για να μπεις να κανεις χρονο δε βαζουν ουτε οι αλβανοι...

επισης εγω στα χανκοοκ που τα ειχα μετρησει μια φορα μετα απο ξεσκισμα
ηταν στο 46 με αρχικο 36...εσυ πως το εφτασες 55??????????
δε μπορω να καταλαβω!
μαλλον πρεπει να ηταν κουκουρουκου το οργανο του μαγαζιου...

επισης οι αλλαγες που λεμε ειναι του τυπου ειχα 32 και εβαλα 36
δηλαδη +4...

εσυ με τι λογικη εβαλες +15 δε μπορω να το πιασω!

Βασικά είδα ότι τα άλλα που ήταν κρύα είχαν γύρω στα 25 psi οπότε επαγωγικά δουλεύοντας σε αυτό που είχε φτάσει ''βράζοντας'' 55 έβαλα...

Τέσπα μην ασχολούμαστε με την κουταμάρα που έκανα.

Γνώση είναι η γνώση οτι δέν είσαι γνώστης.

ΑγιοςVTECιος o....Turboκτόνος....
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιούν 2007, 15:43:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρε Δημήτρη δεν ασχολούμαστε για να σε "μαλώσουμε". Ποιοί είμαστε άλλωστε.
Απλά το σχολιάζουμε ώστε και όσοι άλλοι διαβάζουν να μαθαίνουν κάτι από αυτό.

Παναγιώτη έχεις δίκιο περί ομαδοποιησης
Εγώ δεν εξέφρασα καλά.

πάντως τα 195/55-15 032soft και 540gs που έχω δοκιμάσει (οχι σε τοσο "καυτά" Μέγαρα , αλλά με ζέστη πάλι) δεν ήθελαν πάνω από 35.

ιδιως δε σε συνεφιασμένη μέρα που είχα πάει ήθελαν κοντά στο 30.
Ο Θείος του Λεφ μου ειχε πει τότε που τα είχα πάρει (Νοέμβριος ήταν, 28 αν δεν κάνω λάθος να βάλω για αρχή...)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

S2K χρονολάγνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιούν 2007, 15:56:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
μην ομαδοποιειτε τα παντα...
καθε λαστιχο θελει αλλες πιεσεις ακομα και αναλογα τη γομα...

τα 540 του δημητρη ελεω και 30βαθμων τα πρωινα θα ηθελαν νομιζω ως 36 μαξιμουμ...
το 40 ειναι παρα πολυ .

για π.χ ομως τα χανκοοκ μου τα 40 θα ηταν οτι πρεπει για αυτες τις συνθηκες

Παναγιώτη το κάθε ελαστικό είναι μοναδικό, όπως και μοναδική είναι η συμπεριφορά του για κάθε όχημα ξεχωριστά μα και για κάθε γεωμετρία ανάρτησης, αλλά έχει και άλλες πολλές μεταβλητές που θαρρώ γνωρίζεις.

Είμαι βέβαιως πως μόνον με επαναλαμβανόμενες μετρήσεις για πίεση θερμοκρασία- θερμοκρασία τάπητα υπο δεδομένη επαναληψημότητα και χρήση θα μπορέσουμε να βρούμε μια συνάρτηση εξισορρόπησης θερμοκρασιών στη γόμα με πίεση.
Τότε και μόνο τότε για δεδομένο οδηγό και όχημα, θα είμαστε σε θέση να ορίσουμε προσεγγιστικά μια αρχιική κρύα πίεση P όταν ο τάπητας έχει θερμοκρασία Τ, ώστε να δουλέψουν καλά τα ελαστικά στον αριθμό των γύρων που ζητούμε.
Πάντα βέβαια θα έχουμε και το περιθώριο σφάλματος εν περιπτώσει οδηγικού λάθους ή καταστροφής της γομάς ή ...ή...

Αυτό που απασχολεί όμως εμένα, είναι επί του παρόντως να έχω μία μερικώς ορθή πίεση ώστε να μπορέσω να βελτιωθώ οδηγηκά χωρίς να καταστρέφω ελαστικά λόγω εσφαλμένων συνθηκών.

Αμα φτάσω ένα καλό και σταθερό οδηγικό επίπεδο, (όπως(πολύ υψηλό) ο Μάνθος στο Ντράφι Laughing )
Αξίζει να κάνει κανείς τις απαιτούμενες μετρήσεις που μόνο τότε θα έχουν σαφές και ορθότερο αποτέλεσμα.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιούν 2007, 16:06:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing Laughing Stunned Stunned Stunned Tease Tease Tease ...ρε που σε βρήκαμε εσένα!!!

Ρε θα μιλήσουμε σοβαρά κάποια στιγμή.???

Λοιπόν.

Όλα όσα αναφέρεις είναι σωστά αλλά μάλλον πολύπλοκά.
επίσης κανένα αμάξι δεν είναι ίδιο οπότε ένα ςτέτοιος πίνακας έχει ας πούμε ατομικό χαρακτήρα.

Γενικώς μια αρχική που λες πίεση είναι κάτι μεταξύ 30~35 μετρημένο ΠΡΙΝ μπεις στην πίστα.
Αφού μπεις και κάνεις μερικούς γύρους ΖΕΣΤΑΜΑΤΟΣ ξαναμετράς.
και βλέπεις που έχει πάει η πίεση (και η θερμοκρασία θα ήταν ενδιαφέρον)

Μεταξύ 30~40 (ανάλογα το λάστιχο) ψάχνεις δοκιμάζοντας, σιγά~σιγά, για λίγους~λίγους γύρους και όχι με τέρμα γκάζι από την αρχή.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

S2K χρονολάγνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιούν 2007, 17:12:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Laughing Laughing Laughing Stunned Stunned Stunned Tease Tease Tease ...ρε που σε βρήκαμε εσένα!!!

Ρε θα μιλήσουμε σοβαρά κάποια στιγμή.???

Λοιπόν.

Όλα όσα αναφέρεις είναι σωστά αλλά μάλλον πολύπλοκά.
επίσης κανένα αμάξι δεν είναι ίδιο οπότε ένα ςτέτοιος πίνακας έχει ας πούμε ατομικό χαρακτήρα.

Γενικώς μια αρχική που λες πίεση είναι κάτι μεταξύ 30~35 μετρημένο ΠΡΙΝ μπεις στην πίστα.
Αφού μπεις και κάνεις μερικούς γύρους ΖΕΣΤΑΜΑΤΟΣ ξαναμετράς.
και βλέπεις που έχει πάει η πίεση (και η θερμοκρασία θα ήταν ενδιαφέρον)
Μεταξύ 30~40 (ανάλογα το λάστιχο) ψάχνεις δοκιμάζοντας, σιγά~σιγά, για λίγους~λίγους γύρους και όχι με τέρμα γκάζι από την αρχή.

Συγνώμη που είμαι απόλυτος αλλα στο προκείμενο θέμα, που αφορά το αντικείμενο σπουδών μου, αλλά και έχω διαβάσει αρκέτα εξειδηκευμένα αρθρα θα ειμαι.
Αν και απλές αναφορές σε φόρουμ επιστημονικών δεδομένων που για να κατανοηθούν απαιτούν ανάλυση τόμων, με βρίσκουν αντίθετο και με καθηστούν ελλειπέστατο σε όσα αναφέρω, θα τολμίσω να πώ πως το ζητούμενο ΄για την ορθή λειτουργία των ελαστικών είναι πρακτικά η εξισορρόπηση των θερμοκρασιών σε όλη τη γόμα.
Με βάση αυτό προσπαθούμε να ρυθμίσουμε ότι το επιρεάζει!
Αυτή την εξισορρόπηση θέλουμε για όσο μεγαλύτερο διάστημα γίνεται.

ΔΕΝ ΔΕΝ μπορείς να βρείς μήτε να βγάλεις γενικό ''κανόνα'', για τις αρχικές πιέσεις ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΔΗΓΟ

Τα δεδομένα που επειρεάζον τη συμπεριφορά των ελαστικών είναι τόσα πολλά που οι μεταβλητές(μερικές είναι μετρήσημες και προβλέψημες άλλες πάλι όχι) θεωριτικού υπολογισμού έχουν μεγάλο πλήθος που η αρχική θεωριτική συνάρτηση P(T) του ελαστικού έχει πρακτικά μεγάλο εώς πολύ μεγάλο σφάλμα(ομοιάζει μόνο ποιοτικά και δίνει ένα μπούσουλα για να μειώσει το χρόνο δοκιμών) που καθηστά τις εταιρείες κατασκευής ανύμπορες να απαντήσουν στο ερώτημα των πιέσεων.
Για να βρείς κάτι ''μερικώς'' σωστό θα πρέπει να κάνεις μία μεθοδική διαδικασία σάν αυτή που ανέφερα και μόνον όταν έχεις σταθεροποιηθεί οδηγικά.
Οπως προανέφερα μόνο προσεγγιστικά μπορείς να υπολογίσεις και για ορισμένες και ειδικές συνθήκες.

Αυτό που ζητώ είναι από κάποιον με εμπειρία στα σιρκουί και στα μπροστοκίνητα να μου πεί μία εμπειρική μπακάλικη πίεση...

Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιούν 2007, 18:16:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε:

ΔΕΝ ΔΕΝ μπορείς να βρείς μήτε να βγάλεις γενικό ''κανόνα'', για τις αρχικές πιέσεις ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΔΗΓΟ

Εχεις απόλυτο δίκιο. Είμαι ίσως ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο όπου με βολεύει τα πίσω λάστιχα να έχουν παραπάνω πίεση από τα μπροστά.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιούν 2007, 20:13:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kαθολου και εγω πιρν βαλω ραβδους ετσι ημουν μονιμα...

δημητρη θα σου πω κατι...
2-3 ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ανθρωποι απο μεγαρα.... και πιστες στο εξωτερικο (π.χ βλασης απο τρακντει) ψαξε να δεις τι πιεση βαζουν για να κανουν χρονο best lap time?(να σου πω για να μη ψαχνεις?)

εχω δει να βαζουν και 27-25 Cool

δηλαδη και το 30-40 που λεει ο μανθος ειναι τελειως σχετικο...

επισης το να δεις θερμοκρασια στο πελμα ελαστικου ειναι αχρηστο αν δε μπορεις να ρυθμισεις καμπερ ωστε να τη φερεις σε ομοιομορφη φθορα...
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Ιούν 2007, 20:20:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
εχω δει να βαζουν και 27-25 Cool

Με τις ζάντες στρίβουν????????? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Ιούν 2007, 10:35:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω το είπα και πιο πριν αλλά δεν με ακούτε...
MEMsound έγραψε:
Ο Θείος του Λεφ μου ειχε πει τότε που τα είχα πάρει (Νοέμβριος ήταν, 28 αν δεν κάνω λάθος να βάλω για αρχή...)

επίσης το 30~40 που ανέφερα είναι ενδεικτικό
σχετικά με το ευρος πειραματισμού.
= αποκλείεται πχ 20
και αποκλείεται πχ 50.

το αν "ας πούμε ιδανικό" (για δεδομένο όχημα/οδηγό/συνθήκες) είναι το πχ 29 ή 34 ή ή είναι κάτι που μόνο με προσεκτικές δοκιμές μπορείς να βρεις.
= κάνουμε 3~4 γύρους μετρώντας οσο μπορούμε καλήτερα χρόνο (εξετάζουμε και την αίσθηση που μας αφήνει το αμάξι)
βγαίνουμε κρυώνουμε λίγο μοτερ και λάστιχα
αλλάζουμε πίεση
και πάλι το ίδιο

για την αλλαγή πίεσης επειδή όταν ζεσταθεί το λάστιχο θα δείχνει διαφορετική από την αρχική πχ κρύο 30 ζεστό 34
κατα τις αλλαγές σημειώνουμε τι πρόσθεσαμε ή αφαιρεσαμε και όχι την τιμή αυτή καθευτή
πχ ξεκινάς με 30 μετά άπο 5 γύρους μετράς και έχει ζεσταθεί και είναι πχ 32
προσθέτεις/αφαιρείς και δοκιμάζεις.
εκτιμώς / μετράς και πράτεις ανάλογα στην συνέχεια

αν καταλήξεις σε ένα πχ 35 ζεστό (υποθετικά μιλάω) συμαίνει ότι από την αρχή μπορούσες να ξεκινήσεις από πχ 32

αντίθετα αν δεις ότι καταλήγεις σε ενα 30 σημαίνει οτι αρχικά επρεπε να έχεις βάλεις κάτι λιγότερο πχ 28
και πάει λέγοντας

= μόνο με δοκιμές (αρκεί οι δοκιμές να είναι συγκεκριμένες και μικρές για να μην καταστρέψουμε πρώτα τα λάστιχα πριν προλάβουμε να βγάλουμε έστω και ένα μπακάλικο αρχικό συμπέρασμα)

(αυτά από τις λίγες φορές που έχω εγώ πειραματιστεί στην πίστα)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιούν 2007, 00:12:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξερω οτι ειναι λιγο ξεκαρφωτα-εκτος τοπου και χρονου-ασχετα,αλλα βρηκα αυτα τα 2...στιγμιοτυπα-βιντεο απο τα μεγαρα πριν 429 χρονια!
Πλακα εχουν γι'αυτο και τα βαζω εδω!
ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΟΜΩΣ!!!Laughing Laughing Laughing

ΤοmcatΣτελιοςΠουΖειΚανειςΔενΞερει...!!!

http://www.youtube.com/watch?v=gg9yB7wH-yI

ΚΑΙ

ΚaneljΘυματαιΚαιΔακρυζει....! Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

http://www.youtube.com/watch?v=HRoPTl0RMxw

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιούν 2007, 07:05:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:

Ιστορικό βίντεο!! Έπαιζε μέχρι και στα ραδιοσιντιά Razz Wink

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Ιούν 2007, 08:34:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thn αλλη βδομαδα μονο πεμπτη ανοιχτη η πιστα

και ισωωωωωως δευτερα απογευμα αλλα δεν ειναι σιγουρο...(το πιθανοτερο οχι..)

επειδη ο φιλος μου που θελει να παμε, φευγει κορεα πεμπτη μαλλον θα ξερω ως παρασκευη τι θα κανουμε....
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Ιούν 2007, 08:21:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
kanelj έγραψε:

Ιστορικό βίντεο!! Έπαιζε μέχρι και στα ραδιοσιντιά Razz Wink

χα χα χα!
Το θυμασαι κουφαλιτσα!!! Laughing Laughing

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Σεπ 2007, 02:17:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν κανονιζετε και καμια βολτουλα προς τα εκει μερια....?
Οχι τιποτα αλλο.απλα οι μερες περνουν και......ΜΠΟΡΕΙ....(λεω εγω τωρα) να κλεισει η πιστα των μεγαρων.......! Rolling eyes

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Σεπ 2007, 02:48:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
Δεν κανονιζετε και καμια βολτουλα προς τα εκει μερια....?
Οχι τιποτα αλλο.απλα οι μερες περνουν και......ΜΠΟΡΕΙ....(λεω εγω τωρα) να κλεισει η πιστα των μεγαρων.......! Rolling eyes

Γιατιιιι?!? Shocked Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Σεπ 2007, 03:20:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μπορω να σου πω το "γιατι" , επειδη ειναι μυστικο!!! Silent

Cool

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 11 Σεπ 2007, 03:21:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως μην ανυχησεις....εχει βρεθει ηδη η λυση!
Υπομονη.....! Cool

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Αθλητικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 75, 76, 77  Επόμενη
Σελίδα 13 από 77

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης