PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - ΒΕΛΤΙΩΣΗ 2ου ΣΤΑΔΙΟΥ σε Rallye 1.6 8v
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Fotografos (theofrastos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 306 1.6 8v (1995)

Ένταξη: 06 Απρ 2006
Τόπος: ΑΘΗΝΑ/ΙΛΙΟΝ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Μάϊ 2007, 19:35:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχουμε και λέμε!!!!
Κάτω απο 900 δεν βρίσκω πουθενά 8ν με χαρτιά! και το καλύτερο! η τοποθέτηση 1300!!!
Με λίγα λόγια με αυτά τα λεφτά βάζεις και 16ν Sad
Οπότε αφήνω το όνειρο των 120+ίππων και πιάνω το όνειρο το πώς να σταματάω καλύτερα τους 90 που έχω, δευτέρα βάζω φρένα 266χιλ με σλινάκια υψηλής SmileSmile

Εκεί που άλλοι ανοίγουν τα 200άλογα σε ευθεία και στις στροφές πέφτουν στα φρένα εμείς έχουμε το καλό πως και με 90 άλογα τα ανοίγουμε όπου θέλουμε.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάϊ 2007, 07:43:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1300Ε τοποθετηση; Question W00t

Καλα,εχουνε χαζεψει εντελως οι μαστορες σας στην Αθηνα... Dizzy2
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάϊ 2007, 09:52:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
1300Ε τοποθετηση; Question W00t

Καλα,εχουνε χαζεψει εντελως οι μαστορες σας στην Αθηνα... Dizzy2

Παλιο αυτο. Sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάϊ 2007, 12:47:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρε ενα τηλ εδω: 210 - 60.00.703 και ρωτα για μοτερ rallye 8ν. Πανω απο 500 αποκλειεται να σου πει....

Επεισης, αν ενδιαφερεσαι εχω ολα τα ανταλακτικα για να κανεις το ΔΙΚΟ σου μοτερ Rallye (κεφαλη, εισαγωγη-πεταλουδα, εξαγωγη, λαιμο, καταλυτη ολα απο rallye 8ν).
Ηταν να κανω ακριβως την ιδια μετατροπη αλλα απο σημερα το πρωι το 206 μου δεν υφησταται (BANG !!!), οποτε τα δινω οπως τα πηρα...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την STELIOS στις Τετ 16 Μάϊ 2007, 13:01:02, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάϊ 2007, 12:58:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Παρε ενα τηλ εδω: 210 - 60.00.703 και ρωτα για μοτερ rallye 8ν. Πανω απο 500 αποκλειεται να σου πει....

Στην Αγ.Παρασκευη?

Βang = ?????μεγαλη ζημια ????? Shocked Question

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com

Έχει επεξεργασθεί από τον/την PHSYBORG στις Τετ 16 Μάϊ 2007, 13:09:34, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάϊ 2007, 13:04:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Ηταν να κανω ακριβως την ιδια μετατροπη αλλα απο σημερα το πρωι το 206 μου δεν υφησταται (BANG ...

Ελα ρε Στελλαρα... Sad Sad Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Fotografos (theofrastos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάϊ 2007, 16:15:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά σας ευχαριστώ απίστευτα για το ενδιαφέρον που δείξατε, θα έπερνα τηλ εκεί που μου είπες Στέλιο αλλά τώρα το έκλεισα το αμάξι για φρένα οπότε λεφτά γιοκ Sad τον άλλο μήνα πάλι Smile
Αλλά ρε παιδιά 1300 για τοποθέτηση? μα δεν βάζω 16ν πάλι 8ν βάζω σχεδόν ίδια είναι με αυτή τη βλακεία που έχω για μοτέρ Sad
Πάντως για να βελτιώσω το υπάρχον μοτέρ μου είπαν αν δεν σκάσει στο δυναμόμετρο θα σκάσει μετά απο λίγα χιλιόμετρα.
Μάλλον πρέπει να έρχομαι και εγω στην λέσχη σιγά σιγα Smile

Εκεί που άλλοι ανοίγουν τα 200άλογα σε ευθεία και στις στροφές πέφτουν στα φρένα εμείς έχουμε το καλό πως και με 90 άλογα τα ανοίγουμε όπου θέλουμε.
Επιστροφή στην κορυφή
Fotografos (theofrastos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Μάϊ 2007, 16:16:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωχ ο αναίσθητος εγώ τώρα το είδα το BANG!!! τι έγινε? το εργαλείο πως είναι? Sad

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάϊ 2007, 09:20:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το μοτερ δεν προκειται να σκασει αν δεν πας για κατι τρελο ρε... Wink
Σου ειπα και παλιοτερα,με μαμα κορμο απο 306 και τα υπολοιπα απο 16αρι 8v Rallye(κεφαλη,εισαγωγη,πεταλουδα,κλπ) το αμαξι πηρε πολυ τα πανω του και μαλιστα και με φλαντζα απο 206 και λιγο πλανισμα που ανεβαζει την συμπιεση κατα πολυ,δεν εχει προβλημα εδω και πανω απο 6 μηνες και στα χερια μαλιστα σιδεροφαγου απο οτι εμαθα. Wink

Σκεψου σοβαρα την περιπτωση των πραγματων που εχει ο Στελιος καθως ειναι οτι ακριβως χρειαζεσαι για φτηνα αλογα. Rolling eyes

Κατα την αποψη μου αν υποθεσουμε οτι οντως το εργοστασιακο 306 ειναι 90,τοτε τα 105+ θα τα βγαλεις ευκολα με τα παραπανω πραγματα συνδυασμενα με φιλτρο και εξατμιση. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάϊ 2007, 12:16:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Fotografos έγραψε:
Ωχ ο αναίσθητος εγώ τώρα το είδα το BANG!!! τι έγινε? το εργαλείο πως είναι? Sad

Δεν ειναι καλα.
Μαλλον παμε για κατι αλλο τωρα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Fotografos (theofrastos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Μάϊ 2007, 22:12:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν τα έχει μέχρι τέλη του άλλου μήνα τα πραματάκια και δεν τα έχει δώσει τότε κάτι θα κάνουμε που ξαναπληρώνομαι!
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Επιστροφή στην κορυφή
micra_iro (Ηρω)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007
Τόπος: αλλού γι' αλλού

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιούλ 2007, 07:14:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδη δεν καταφερα να διαβασω ολα τα ποστ απο την αρχη (για ευνοητους λογους) θα ηθελα να ρωτησω αν εχει πραγματοποιηθει τετοια βελτιωση (1.6 8V 130HP ατμοσφαιρα) και αν ναι ποσα κιλα ροπη?

welcome to micra zone
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
RASTAVIPER (THOMAS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

TOP FUELER - 106 1.6(16)V

Ένταξη: 23 Νοέ 2004
Τόπος: JAMAICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιούλ 2007, 11:33:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

micra_iro έγραψε:
επειδη δεν καταφερα να διαβασω ολα τα ποστ απο την αρχη (για ευνοητους λογους) θα ηθελα να ρωτησω αν εχει πραγματοποιηθει τετοια βελτιωση (1.6 8V 130HP ατμοσφαιρα) και αν ναι ποσα κιλα ροπη?

Ποιοι είναι οι ευνόητοι λόγοι?7 σελίδες είναι μόνο.
Πάντως ρώτα και τον Wilduck που έχει το παλιό μου μοτεράκι και το έχει σκαλίσει αρκετά..

ViPeR RaCiNg 2 > featuring Rallye 106, 1.6, 8V, NOW IN 16V EDITION!
www.tfrc.gr "ΠΟΙΑ ΠΙΣΤΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ!"
Επιστροφή στην κορυφή
micra_iro (Ηρω)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 29 Ιούλ 2007, 17:30:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RASTAVIPER έγραψε:
micra_iro έγραψε:

Ποιοι είναι οι ευνόητοι λόγοι?7 σελίδες είναι μόνο.

Αυτοι ειναι οι ευνοητοι λογοι Laughing Laughing Wink

welcome to micra zone
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιούλ 2007, 08:18:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχει πραγματοποιηθει απο ενα αλλο παιδι. Very happy
Πηρε αυτουσια την κεφαλη του 1300 Rallye με την εισαγωγη και τον εκκεντροφορο της και την εβαλε σε 16αρη κορμο.
Αποδοση περιπου 130-135 αλογα και 15 κιλα ροπη,αν θυμαμαι καλα.

Εκτος απο την 13αρισια κεφαλη ειχε ελαφρως ανεβασμενη συμπιεση,ψιλοροικη,χταποδι Supersprint και εξατμιση Φ50 χωρις καταλυτη και φυσικα αλλο προγραμμα.
Απλα μετα τις 6500-6800 αρχιζε και "ψοφουσε" αν και κατα τα αλλα "οργωνε" μεχρι εκει. Smile

Αν αλλαχτει και ο εκκεντροφορος,τα 135 αλογα ειναι σχετικα ευκολα αν και πανω απο αυτο το νουμερο τα πραγματα γινονται και πολυ δυσκολα αλλά και πολυεξοδα. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιούλ 2007, 12:45:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να 'μαι κι εγώ! Very happy

Δεν το έχω σκαλίσει ακόμα το μοτεράκι ρε παιδιά. Embarassed

Το φοράω σε καρότσα S1 4πορτη, 840kg.

Φιλτροχοάνη, χταπόδι supersprint και φουλ 50άρα με μεσαίο και τελικό.
Αυτά προς το παρόν.

Σε λίγο βάζω 14/60 και σε κανένα τρίμηνο θα μπει εκκεντροφόρος, φλάντζα, πρόγραμμα και κάτι ψιλά.

Πάντως, ρε Θωμά, μήπως δεν είναι μαμά το μοτέρ?
Στις 5000 σκυλιάζει!
Τρώει κλωτσιά, λέμε! Shocked
5000-7000 την αποκαλώ "περιοχή του κομπρέσσορα".

Δεν είναι ενδεικτικό, αλλά έτρεξα με GOLF GT από 1ες ρολλαριστές.
1η του έκανα ένα αμάξι (5000-7000),
2α άλλο ένα (5000-7000)
και μέχρι τα 130-140 ήμουν 2-3 αμάξια μπροστά.

Έπρεπε να δείτε το ύφος του παιδιού... Laughing Laughing Laughing Laughing

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Ιούλ 2007, 15:04:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σαν τον εκκεντροφορο δεν εχει... Rolling eyes Laughing Laughing Laughing
Ακους εκει 7000 το ΦΠΕ 16αρι. Rotfl
Επιστροφή στην κορυφή
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιούλ 2007, 10:43:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:

Δηλαδή, φοράω εκκεντροφόρο?

Ρε παιδί μου, μην κολλάς στο 7.

Από τις 5000-6800 ας πούμε. Cool

Μην ξεχνάς και το Κ/Π μου, ε?
17/61.
Κάτι, που λογικά, θα έχει μετατοπίσει την ωφέλιμη περιοχή υψηλότερα από ένα εργοστασιακό 1.6 8v. Wink

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
micra_iro (Ηρω)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιούλ 2007, 10:47:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

WilDuck έγραψε:
Pughell έγραψε:

νομιζω πως ολα τα αυτοκινητα φορανε εκκεντροφορους απλα στα βελτιωμενα οι εκκεντροφοροι αγριευουνε λιγακι

welcome to micra zone
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Ιούλ 2007, 10:54:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

WilDuck έγραψε:

Ρε παιδί μου, μην κολλάς στο 7.

Από τις 5000-6800 ας πούμε. Cool

Μην ξεχνάς και το Κ/Π μου, ε?
17/61.
Κάτι, που λογικά, θα έχει μετατοπίσει την ωφέλιμη περιοχή υψηλότερα από ένα εργοστασιακό 1.6 8v. Wink

Βλακεια ειπες παλι... Laughing
Το Κ/Π δεν εχει καμια σχεση απολυτως με το μοτερ και το φασμα του. Wink
Οσο για το οτι αποδιδει μεχρι εκεινες τις στροφες,για αυτο λεω οτι φοραει εκκεντροφορο.
Ολα τα μαμα μετα τις 6200-6500 το πολυ εχουν παραδωσει πνευμα και τα ΦΠΕ ακομα πιο χαμηλα απο τις 6500 καθως το ΦΠΕ στο συγκεκριμενο μοτερ ριχνει και αλλο την δυναμη στο φασμα 6000-6500. Confused

micra_iro έγραψε:
WilDuck έγραψε:
Pughell έγραψε:

νομιζω πως ολα τα αυτοκινητα φορανε εκκεντροφορους απλα στα βελτιωμενα οι εκκεντροφοροι αγριευουνε λιγακι

Ναι ρε,αυτοκινητο χωρις εκκεντροφορο δεν υπαρχει,τουλαχιστον ακομα... Confused
Απλα εννοω οτι ο εκκεντροφορος σου ειναι αλλαγμενος. Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη
Σελίδα 7 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης