PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Η ανάρτηση του RC στις πιο μικρές εκδόσεις.
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12, 13, 14  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιαν 2007, 16:53:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Καλύτερο αμορτισέρ από το RSP θα θεωρήσω κάτι με δυνατότερο Bound (για την απόκριση) και φυσικά με ακόμη ισχυρότερο rebound.

Mήπως ΚΟΝΙ Κίτρινα ρυθμιζόμενα?
Η εμπειρία μου όταν τα είχα βάλει στο 309GTi ήταν εξαιρετική με μόνο (μικρό) παράπονο ότι ήταν κάπως πιο σκληρά στο bound από ότι ήθελα, αλλά τέτοιο καλό rebound και έλεγχο της ανάρτησης δεν είχα ξαναδεί..... Cool

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιαν 2007, 17:22:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω. Μπορώ να είμαι σίγουρος μόνο για όσα έχω δοκιμάσει.
Τέτοια ΚΟΝΙ πόσο κοστίζουν. Γιατί και το κόστος μετράει. Αν κοστίζουν όσο να πάρω PS γιατί να μην πάρω τα PS.
Εμένα μου έχει μπει στο μυαλό και ότι τα SELEX πρέπει να είναι πολύ καλή περίπτωση (φτηνότερα από τις φίρμες). Αλλά δεν έχω καμία άλλη σοβαρή άποψη πέραν από ενός πολύ φίλου με Focus (μέλος PRCC).

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιαν 2007, 19:17:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ta koni απορριπτονται...εχουν καπου 450ευρω ++ ελάτηρια πλησιαζεις σκανδαλωδως τη πεζο σπορτ...

βεβαια αμα τα κανει ενα σερβις ο σπυρος θα δουμε ποσο μπορουν να βελτιωθουν χαρη εκει που πονανε......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιαν 2007, 20:31:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε μιλτο ποσο εχουνε οι ps?

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Ιαν 2007, 18:07:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Arrow http://www.psclub.gr/eshop/product_info.php?manufacturers_id=18=Peugeot%20Sport&products_id=37 Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Ιαν 2007, 18:59:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλο ειναι να αλλαξει ο τιτλος ....σε

αμορτισερ rc σε μικροτερα 206 ή κατι τετοιο γιατι θελω να ανοιξω ενα θεμα για την ανανρτηση του rc kai τις αλλαγες που ετοιμαζουμε στου δημητρη!
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Ιαν 2007, 19:04:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα το φτιάξω το βράδυ Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 21:36:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=192513#192513 Wink

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving

Έχει επεξεργασθεί από τον/την GIANNIS206 στις Τετ 21 Φεβ 2007, 22:06:50, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 23:03:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thumb right Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Απρ 2007, 20:35:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έβαλα τα πίσω αμορτισέρ από RC (και περιμένω να έρθουν και τα μπροστινά).

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ότι ο έλεγχος του αμαξώματος είναι πολύ καλύτερος (έχω μαμά ράβδους 19χιλ και αντιστρεπτική RC 22χιλ), η άνεση σχεδόν δεν επηρεάστηκε (και στις ψηλές ταχύτητες είναι καλύτερη από πριν), δεν κοπανάει καθόλου και έχει αυξήσει τα όρια της ουράς.

Περισσότερα όταν μπουν και τα μπροστά και "δέσει" το γλυκό Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Απρ 2007, 21:52:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ta koni απορριπτονται...εχουν καπου 450ευρω ++ ελάτηρια πλησιαζεις σκανδαλωδως τη πεζο σπορτ...

βεβαια αμα τα κανει ενα σερβις ο σπυρος θα δουμε ποσο μπορουν να βελτιωθουν χαρη εκει που πονανε......

τα κονι τα κιτρινα χαμηλοματος εχουν κοντα στα 800 μαζι με ελατηρια H&R που εβαλα εγω.
αλλα μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλα Wink
ααα! ειναι και ρυθμιζομενης σκληροτητας!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Απρ 2007, 08:36:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
volvos έγραψε:

τα κονι τα κιτρινα χαμηλοματος εχουν κοντα στα 800 μαζι με ελατηρια H&R που εβαλα εγω.
αλλα μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλα Wink
ααα! ειναι και ρυθμιζομενης σκληροτητας!

Δλδ εδωσες 650-700 για κονι κιτρινα? Shocked
Πολλα ειναι φιλε μου!
Επιστροφή στην κορυφή
ongas (Panos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.6 (16V) GTI (2004)

Ένταξη: 12 Ιούν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 16:58:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Ultra-one κανα δυο ερωτησούλες. Καταρχήν ήρθανε τα μπροστινα? Αν ναι τι εντυπώσεις σχημάτισες τελικα γιατί με ενδιαφέρει πολύ το θέμα...Από ελατήρια έχεις τα μαμα? Η αντιστρεπτική του RC πόσο σου κόστισε? Συνολικά όλη η αλλαγή? Ευχαριστώ Cool
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Απρ 2007, 17:10:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΧΑΡΗ ψηλωσε πολυ?
με ενδιαφερει και μενα γιατι και ενα παιδι που το εχει κανει μαλλον θα ξηλωσει ta hr για να βαλει τα μαμα ελατηρια...
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Απρ 2007, 10:28:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ongas έγραψε:
Φίλε Ultra-one κανα δυο ερωτησούλες. Καταρχήν ήρθανε τα μπροστινα? Αν ναι τι εντυπώσεις σχημάτισες τελικα γιατί με ενδιαφέρει πολύ το θέμα...Από ελατήρια έχεις τα μαμα? Η αντιστρεπτική του RC πόσο σου κόστισε? Συνολικά όλη η αλλαγή? Ευχαριστώ Cool

Τα μπροστινά θα μπουν μετά τις 7 Μαίου διότι αυτή τη βδομάδα λείπει ο Αργύρης και την επόμενη θα λείπω εγώ.

Δεν έχω ζορίσει ιδιαίτερα το αυτοκίνητο διότι δεν έχω χρόνο να αναπνεύσω από τη δουλειά, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές.
Χωρίς να έχω χάσει σχεδόν καθόλου σε άνεση, έχει βελτιωθεί πολύ ο έλεγχος της ανάρτησης και έχουν ανέβει τα όρια της ουράς.

Όταν βάλω και τα μπροστινά και πάω και προς καμιά Αγία Άννα μεριά θα μπορώ να πω περισσότερα.

volvos έγραψε:
ΧΑΡΗ ψηλωσε πολυ?
με ενδιαφερει και μενα γιατι και ενα παιδι που το εχει κανει μαλλον θα ξηλωσει ta hr για να βαλει τα μαμα ελατηρια...

Πάρε νάχεις! Splat Splat Splat
Παναγιώτη δεν μπήκαν τα μπροστά, αλλά δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να ψηλώσει με αλλαγή αμορτισέρ! Σκέψου το γιατί και όταν το καταλάβεις μου λες......

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Απρ 2007, 10:34:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΑΜΑ ειχες κατσει να διαβασεις ολο το τοπικ ουφο θα εβλεπες γιατι το λεω...
θεωρητικα(γιατι στη πραξη αλλα φανηκαν) τα αμορτισερ του ρουσου ειναι πιο ψηλα τα πιατελα τους...
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Απρ 2007, 13:58:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ΑΜΑ ειχες κατσει να διαβασεις ολο το τοπικ ουφο θα εβλεπες γιατι το λεω...
θεωρητικα(γιατι στη πραξη αλλα φανηκαν) τα αμορτισερ του ρουσου ειναι πιο ψηλα τα πιατελα τους...

Πάρε κι από μένα
Splat Splat Splat Splat Splat Splat Splat
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Απρ 2007, 14:39:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οσο για τα koni ειναι στην ιδια τιμη με της blistein
απλα ο μηχανικος μου προτεινε της Koni
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Απρ 2007, 14:46:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

otan θα στο φερω να του βαλεις τα μαμα ελατηρια (στο ασημι που ειχαμε βαλει τα αμορτισερ του ρουσου) αν ψηλωσει κακομοιρη μου θα σε κυνηγαω με το δικανο...
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Απρ 2007, 16:08:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να φορέσεις πανοπλία γιατί με τα αμορτισέρ θα σε κυνηγάω.
Ρε κουκουρούκου αφού είπαμε πως είναι ίδια σε ύψος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12, 13, 14  Επόμενη
Σελίδα 5 από 14

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης