PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Αμορτισέρ
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 97, 98, 99  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Η ανάρτηση σου εδώ και τώρα!
Έχω εργοστασιακή ανάρτηση...οπότε...τι να λέμε τώρα?
31%
 31%  [ 80 ]
Έχω αλλάξει μόνο ελατήρια...όλα μια χαρά & χαμηλώμενο & τρένο!
6%
 6%  [ 17 ]
Έχω αλλάξει μόνο ελατήρια...αλλά κοπανάει το άτιμο, αλλά είναι τρένο!
7%
 7%  [ 20 ]
Έχω αλλάξει μόνο αμορτισέρ...θεωρώ ότι είναι καλή λύση!
4%
 4%  [ 12 ]
Έχω αλλάξει ελατήρια & αμορτισέρ...αλλά κοπάνει, χάνει σε άνεση!
16%
 16%  [ 41 ]
Έχω αλλάξει ελατήρια & αμορτισέρ...δεν κοπάνει & δεν έχασε σε άνεση!
8%
 8%  [ 22 ]
Έχω αλλάξει ελατήρια & αμορτισέρ...κοπάνει κάπου-κάπου αλλά δεν έχει χάσει την Γαλλική άνεση!
9%
 9%  [ 25 ]
Έχω εργοστασιακή ανάρτηση...και την εμπιστεύομαι....τι χαμηλώματα και ιστορίες...??
10%
 10%  [ 27 ]
Δεν έχω άποψη, δεν με αγγίζει...το αναρτησιακό!
3%
 3%  [ 9 ]
Σύνολο Ψήφων : 253

Συγγραφέας Μήνυμα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Απρ 2006, 03:41:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διαβασα για ενα καινουργιο αμορτισερ της ΚΟΝΙ.Λεγετε FSD και λενε οτι θα φερει επανασταση αφου θα διαβαζει το δρομο και θα αποφασιζει καταλληλα.Δηλαδη με λιγα λογια ανεση και απολυτο κρατημα ταυτοχρονα.Δεν εχω ιδεα το πως καταφεραν να σχεδιασουν ενα τετοιο αμορτισερ αλλα θελω να μαθω περισσοτερες λεπτομεριες.Ξερει καποιος απο εσας κατι για να συγκεκριμενο αμορτισερ.Παντως ειναι διπλης ενεργιας οπως και τα ΚΟΝΙ Sport(Κιτρινα)που φοραω τωρα στο αμαξι μου.Τα συγκεκριμενα ειναι χρυσα και σε ενα διαφημιστικο ελεγε η χρυση επιλογη.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Απρ 2006, 17:29:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανενας δεν εχει ακουσει κατι??

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2003
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιούν 2006, 10:15:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν ξέρει κάποιος ας μου πει τους κωδικούς για τα ελατήρια και τα αμορτισέρ εμπρός-πίσω του 206 RC. Με μπέρδεψε η αντιπροσωπεία. Στην αρχή μου είπαν ότι είναι τα ίδια με του 2λιτρου. Στην επιμονή μου ότι είναι διαφορετικά, μου είπαν ότι μπροστά είναι όντως διαφορετικοί οι κωδικοί αλλά τα πίσω είναι τα ίδια με αυτά που έχω τώρα. Υποτίθεται ότι είχα βάλει αμορτισέρ του 2λιτρου και τώρα μου λένε ότι τα μπροστά ήταν του 2λιτρου και τα πίσω πιο ενισχυμένα του 2λιτρου! Ποια έχω πίσω δηλαδή, του RC ή κάποια άλλα? Πόσες κλίμακες αμορτισέρ της peugeot υπάρχουν?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιούν 2006, 10:45:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αμορτισερ RC:

5202ΚΗ μπροστά αριστερό
5202ΚJ >> δεξιά
5206X4 πίσω (είναι ίδια καί τα δύο).

Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
elias (Ηλίας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 05 Μάϊ 2003
Τόπος: Λάρισα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιούν 2006, 13:16:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως ξέρεις και για τα ελατήρια μπροστά του RC?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Φεβ 2007, 18:03:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποια ειναι η γνωμη σας για τα koni τα κιτρινα με H&R μαυρα ελατηρια??
εγω μεχρι τωρα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Φεβ 2007, 01:38:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κανεις ?????? Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Φεβ 2007, 08:16:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

foraei o sps Κονι κιντινα με hr....
δεν μπορω να πω οτι εχει κοψει και φλεβες ουτε απο αντοχη ουτε απο κρατημα...θεωρω οτι τα ρεκορντ με μισα λεφτα ειναι στα ιδια επιπεδα ή εστω εναδυο κλικ πιο κατω . η διαφορα στη τιμη ομως ειναι χαωδης.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Φεβ 2007, 13:44:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πώς μου ήρθε και έριξα μία ματιά στα ψηφίσματα του παρόντος θέματος... Το πρώτο συμπέρασμα πάντως που μπορεί να βγάλει ένας εξωτερικός παρατηρητής είναι ότι έχουμε χαμένη τη μπάλλα. Laughing
Το αποτέλεσμα των διαφορετικών προτιμήσεων του καθενός αλλά και των προσωπικών εκτιμήσεων των εννοιών "κράτημα", "τραίνο, "άνεση", "σκληρό", "μαλακό", "κοπάνημα" κλπ

Σκεφτείτε ότι ενδέχεται το όποιο πλεονέκτημα της όποιας ακριβής ανάρτησης να μην μας ενδαφέρει ή να μην το εκτιμούμε και τελικά μία φτηνότερη ή και η μανίσια ακόμη να είναι η χρυσή τομή που μας αφήνει ευχαριστημένους στις περισσότερες περιπτώσεις. Δυστυχώς, συνήθως περιμένουμε να μας πουν άλλοι την γνώμη τους για να αποφασίσουμε εάν η ανάρτηση που θέλουμε θα είναι καλή. Και όταν την αγοράζουμε τότε είναι οπωσδήποτε καλή και μας ταιριάζει καθότι δεν είναι δυνατό να δώσαμε ένα σωρό λεφτά για κάτι που δεν μας κάνει. Εξ ου και οι άπειρες διαφορετικές όψεις για το ίδιο θέμα.

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Φεβ 2007, 11:45:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μετα απο ποσες μερες περιπου θα δουλευει κανονικα η αναρτηση??γιατι μου ειπαν οτι θελει καποιες μερες..
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Φεβ 2007, 16:50:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν τα πατήσεις μέχρι τέρμα με τα χέρια στον πάγκο από καμιά δεκαριά φορές το καθένα (και τα αφήνεις να επανέρχονται πριν τα ξαναπατήσεις), τοποθετώντας τα ώστε να στέκονται σε όρθια θέση την τοποθέτησή τους, τότε δε νομίζω να μην σου δουλέψουν αμέσως από την πρώτη μέρα κιόλας. Εγώ που έχω αλλάξει αρκετές φορές αμορτισέρ δεν έχω δει να χρειάζονται περαιτέρω στρώσιμο. Τα φοράω, φεύγω και οδηγώ κανονικά. Ούτως ή άλλως τις πρώτες μέρες τα πάμε και λίγο φυλαγμένα μέχρι να τα μάθουμε οπότε κατά αυτήν την έννοια τα "στρώνουμε" κιόλας.

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 22:05:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εδώ http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=189143#189143
Miltellas έγραψε:
Δεν ξέρω. Μπορώ να είμαι σίγουρος μόνο για όσα έχω δοκιμάσει.
Τέτοια ΚΟΝΙ πόσο κοστίζουν. Γιατί και το κόστος μετράει. Αν κοστίζουν όσο να πάρω PS γιατί να μην πάρω τα PS.
Εμένα μου έχει μπει στο μυαλό και ότι τα SELEX πρέπει να είναι πολύ καλή περίπτωση (φτηνότερα από τις φίρμες). Αλλά δεν έχω καμία άλλη σοβαρή άποψη πέραν από ενός πολύ φίλου με Focus (μέλος PRCC).

Έβαλα τα Selex!Μίλτο πολύ καλά!Επιλογή τρομερή για την τιμή τους!
Στην πόλη πολύ άνετα!Φανερά πιο άνετα από τα RSP!Στο βουνό ,μέχρι στιγμής το αυτοκίνητο είναι βράχος ουδετερότητας!!!!! Crying or Very sad !!Δεν φεύγει με τίποτα!!
Μάλλον θέλει να το πιέσω .....πέρα από τα όρια!!
Σύντομα θα δοκιμαστούν και στην πίστα!!!!

Performance of Real Cardriving
Επιστροφή στην κορυφή
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Απρ 2007, 11:09:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bilstein χοντροκαλαμα σε 1400 με 3cm eibach τι λετε????????

θα κοπαναει?

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Απρ 2007, 12:53:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Απρ 2007, 15:02:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν μιλαμε για τα 40αρια που δινει για το διλιτρο με αιμπαχ ελατηριο κοπανανε λιγοτερο απο τη πεζο σπορτ που ειχα αλλα ειναι και κλασεις κατωτερα σε στριψιμο με πολυ μικρη διαφορα στα λεφτα...
κοινως μαπα το καρπουζι...

αν τα βρεις ομως μεταχειρισμενα με το καταλληλο ριμπιλτ μπορεις να τα κανεις να δουλευουν αψογα...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Απρ 2007, 19:05:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

... = με 700ε παίρνεις ολόκληρη την peugeot sport και ξεμπέρδεψες...
επίσης όλα αυτά τα "συμβατικά αμορτισερ έχουν την τάση να τερματίζουν σχετικά ευκολα και εκεί πλέον δεν μιλάμε για "απλό" κοπάνημα...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Απρ 2007, 21:12:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τα Selex λέτε ότι κοπάνανε!?
Αν λέτε για αυτά όχι δεν κοπάνάνε!Και είναι καταπληκτικά στο δρόμο στην πίστα στο βουνό!

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Απρ 2007, 21:30:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
Αν λέτε για αυτά όχι δεν κοπάνάνε!Και είναι καταπληκτικά στο δρόμο στην πίστα στο βουνό!

οχι ανφερομαστε σε αυτό:

mikerrgp έγραψε:

θα κοπαναει?

(υ.γ. έκανα το σχετικό edit για να βγαίνει νόημα)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Απρ 2007, 22:21:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:

οχι ανφερομαστε σε αυτό:

mikerrgp έγραψε:

θα κοπαναει?

(υ.γ. έκανα το σχετικό edit για να βγαίνει νόημα)

Οκ Μάνθο.. Cool

Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Απρ 2007, 08:28:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως το κοπανημα ειναι μια εννοια υποκειμενικη για τον καθενα.
Ισως θα επρεπε να το αναλυσουμε εκτενως το θεμα μπας και βγαλουμε ακρη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 97, 98, 99  Επόμενη
Σελίδα 53 από 99

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης