Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
sectorakos2001 Μόλις έγραψα

Ένταξη: 16 Φεβ 2007 Δημοσιεύσεις: 32
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Φεβ 2007, 23:10:29 Θέμα δημοσίευσης: C2 - Mετατροπή 1.4 VTR σε 1.6 VTS |
|
|
καλησπερα παιδια ενδιαφερομαι για μετατροπη το VTR μου σε VTS ..... ξερει καποιος ποσο πανε τα τροπετα VTS ?????? τη θα χρειαστω να ψαξω να βρω τη ακριβως χρειαζομαι απο το VTS.... και ποσο περιπου κοστιζει το τροπετο ή το μοτερ-σασμαν κτλ κτλ .... το εχει κανει κανενας ??? και ποσο του κοστησε !!!!!!
μου προτείνανε και μοτέρ από rallye η saxovts και μου άρεσε αρκετά η ιδέα από αυτά τα μοτέρ
εδώ έχω και μια απάντηση από ένα άλλο forum που μου λένε κάποια παιδιά να μην το κάνω αυτό γιατί δεν θα μπορώ να το πουλήσω κτλ κτλ κτλ
επειδή ούτε τώρα ούτε αύριο ούτε ποτε (που λέει και ένα τραγούδι ) δεν θα το πουλήσω !!!! απλά όταν θα έρθει η ώρα θα το πετάξω το αμάξι έτσι ήτανε γραφτό να γίνει !!! θέλω να κάνω την όμορφη αυτή βελτίωση !!!!
παιδιά θέλω γνώμες βελτιώσεις !!! το τι θα γίνει με μεταπώληση κτλ κτλ κτλ κτλ δεν με ενδιαφέρει καθόλου
το μονο που θέλω να μάθω είναι αν θα γίνει μια σωστή μετατροπή χωρίς περαιτέρω προβλήματα και τα λοιπά .... μπορώ να μάθω για αυτά ???? δεν νομίζω ότι είναι και κάποια τραγική βελτίωση !!! απλά θέλω να μάθω για μοτέρ Rallye η σάχο...... και όχι για VTSc2
ευχάριστω !
φιλικά κώστας |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ROUKETASPUG (Ιωαννης) Νέος χρήστης

Γαιδουρι GARY GTI limited edition
Ένταξη: 02 Φεβ 2007 Δημοσιεύσεις: 57 Τόπος: Αθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Φεβ 2007, 07:52:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν εχεις το 1.6 vtr δε νομιζω να χρειαζεται να αλλαξεις μοτερ για να παρεις στην καλυτερη περιπτωση 15 αλογα (vts) 
Οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει νιτρο και τα πιανει |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Φεβ 2007, 14:01:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κωστα μου πριν απο 2 μηνες στο μαγαζι του Θαναση Κρασουλη (Power boost service) εκαναν μια τετοια μετατροπη σε ενα ασημι αδερφακι του δικου σου.
Τσιμπας ενα "πακετακι" μοτερ πλεξουδα εγκεφαλο σασμαν" απο ραλλι αφαιρωντας γυρω στα 1500+ ευρω απο τον τραπεζικο σου λογαριασμο,βρησκεις ενα συνεργειο που εμπιστευεσαι και τα ριχνεις πανω.
Εχεις γυρω στα 118 αλογα μαμα με ντιζα στο γκαζι και κανονικο κιβωτιο οχι οπως αυτο που εχεις τωρα πλεον.
Απο ΄κει και περα μπορεις να βρεις απειρα πραματα για να το φτασεις εως και 145-150 αλογακια με απλο τροπο.
Αυτο που θα προσεξεις ειναι να βρεις ενα φροντισμενο μοτερακι,αν και γενικως τα 1.6 16ν φημιζονται για την αξιοπιστια τους.
αυτα . . .
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31102 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Φεβ 2007, 14:26:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κώστα μιλάμε για C2 VTR ή SAXO VTR?
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Φεβ 2007, 14:49:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | Κώστα μιλάμε για C2 VTR ή SAXO VTR? |
C2 VTR ειναι το 1.4 οχι με το σειριακο σασμαν !!!! πο πο ευχαριστω παιδια ιδι εχω ψηθη πολυ ασχημα μιας και ειπα οτι για πολλους λογους το αμαξι θα μεινει για πολλα ακομα χρονια στα χερια μου και σαν πρωιν κατοχος unoTurbo δεν μπορο να φιγο απο τιν ταχιτιτα και εχω τρελαθει κανονικα που δεν μπορω να τρεξω..... ευχομαι σε 2 μηνες να εχω χαμογελο στο προσωπο μου και παλι !!!!
οπως επεισεις θελω να δω αν μπορω να δοσω καπου το μοτερ μου !!!! που ειναι 2 χρονων.... και πιστευω καποια χρηματα τα ποιανει ???????
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sectorakos2001 στις Σαβ 17 Φεβ 2007, 15:06:08, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Φεβ 2007, 14:50:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Lef205 έγραψε: | Κωστα μου πριν απο 2 μηνες στο μαγαζι του Θαναση Κρασουλη (Power boost service) εκαναν μια τετοια μετατροπη σε ενα ασημι αδερφακι του δικου σου.
Τσιμπας ενα "πακετακι" μοτερ πλεξουδα εγκεφαλο σασμαν" απο ραλλι αφαιρωντας γυρω στα 1500+ ευρω απο τον τραπεζικο σου λογαριασμο,βρησκεις ενα συνεργειο που εμπιστευεσαι και τα ριχνεις πανω.
Εχεις γυρω στα 118 αλογα μαμα με ντιζα στο γκαζι και κανονικο κιβωτιο οχι οπως αυτο που εχεις τωρα πλεον.
Απο ΄κει και περα μπορεις να βρεις απειρα πραματα για να το φτασεις εως και 145-150 αλογακια με απλο τροπο.
Αυτο που θα προσεξεις ειναι να βρεις ενα φροντισμενο μοτερακι,αν και γενικως τα 1.6 16ν φημιζονται για την αξιοπιστια τους.
αυτα . . . |
το συνεργειο αυτο που ειναι φιλε μου να περασω να ρωτησω πληροφοριες !!! γιατι ξερεις ενα τεραστιο θεμα ειναι στον μηχανικο που θα κανει την μετατροπη !!! σε ευχαριστω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 205 rallye/gti
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Φεβ 2007, 15:24:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | Κώστα μιλάμε για C2 VTR ή SAXO VTR? |
Το σαξο vtr νομιζω οτι δεν ερχονταν στην Ελλαδα.
Το μοτερακι σου πιανει λεφτα οποτε μπορεις να τα γλυτωσεις απο την αγορα του 16ν!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 205 rallye/gti
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Φεβ 2007, 15:25:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sectorakos2001 έγραψε: | Lef205 έγραψε: | Κωστα μου πριν απο 2 μηνες στο μαγαζι του Θαναση Κρασουλη (Power boost service) εκαναν μια τετοια μετατροπη σε ενα ασημι αδερφακι του δικου σου.
αυτα . . . |
το συνεργειο αυτο που ειναι φιλε μου να περασω να ρωτησω πληροφοριες !!! γιατι ξερεις ενα τεραστιο θεμα ειναι στον μηχανικο που θα κανει την μετατροπη !!! σε ευχαριστω |
Εχεις πμ!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 19 Φεβ 2007, 00:33:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ιδη ξεκινησανε οι κινησεις για δανεια κτλ αχαχαχαχα !!!! και βλεπουμε παιδια !!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sps (Spyros) Έχω ξεφύγει !!!

206 XS Ε10
Ένταξη: 22 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 3013
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 20 Φεβ 2007, 09:44:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sectorakos2001 έγραψε: | ιδη ξεκινησανε οι κινησεις για δανεια κτλ αχαχαχαχα !!!! και βλεπουμε παιδια !!! |
Αφου εχεις 1.4 vtr, η καλυτερη λυση ειναι να το πουλησεις οπως εισαι, και να αγορασεις ενα μεταχειρισμενο c2 vts ή καινουριο, αναλογα με τα οικονομικα σου!
Messinian Houses |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 20 Φεβ 2007, 20:42:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sps έγραψε: | sectorakos2001 έγραψε: | ιδη ξεκινησανε οι κινησεις για δανεια κτλ αχαχαχαχα !!!! και βλεπουμε παιδια !!! |
Αφου εχεις 1.4 vtr, η καλυτερη λυση ειναι να το πουλησεις οπως εισαι, και να αγορασεις ενα μεταχειρισμενο c2 vts ή καινουριο, αναλογα με τα οικονομικα σου! |
χεχ ........ επειδη τα οικονομικα ειναι μετρια... επειδι μαλον ΔΕ?Ν διαβασες καλα στο τοπικ ΤΟΝΙΖΩ οτι αυτο το αμαξι θα με πιγαινει πανω κατω τα επομενα 4 χρονια τουλαχιστον !!!!!!!!! επειδι τα vts ειναι ακριβα(και δεν πανε )
θελεις να στο πω αναλλητηκα !!!!! θα το κανω γιατι πισμοσα.......
c2vtr = 2.5 χρονια γραμματια = 6500
c2vtr = 8000 αξια μετα-πωλησης
c2vtr = 8-6.5 = 1.5 !!!!!!!!!!!!!
λες να το δωσω για 1.500 ????? αξιζει............................................
για αυτους τους απλουςςςςςςςςςςςςς και ομορφους λογους το c2vtr μενει σε εμενα για αρκετο καιρο !!!!!!!
θες και αλλα ?????? ενα ψηλοτρακαρισματακι ???????,,,,, κοψε λεφτα και απο εκει αρα το 8 παει στο 7
εσωτερικο ????? βρομιες καψηματακια ??????? 7 και κατο ?????
μιπως να το χαρισω ????? οχι ρε παιδες αυτο εχω και σε αυτο θα μπει
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sectorakos2001 στις Πεμ 22 Φεβ 2007, 04:40:56, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 22:39:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πληροφορηθηκα οτι για να μπει μοτερ απο ραλλυε μεσα ΔΕΝ θα δουλευει ουτε ενα ηλεκτρικο εκτοσ απο τον δηχτη της βενζινης χα χα χα και οπως και θελει βασεις μοτερ και αλλα πολλα !!!! πατεντες γενικα !!!! και μου ειπανε οτι ο ηλεκτρολογος μονο θα θελεις 500 ευρο...... και παλι δεν θα δουλευει τιποτα οποως ερ κοντισιον κτλ κτλ κτλ !!!! και φυσηκα μου προτεινανε μοτερ απο Σ2 Βι Τι εΣ .... με 2500-3000 ΚΟΜΠΛΕ ετοιμο το αμαξι !!!! και φυσικα μιλαμε για ενα μοτερ 2-3 χρονων το πολυ !!!!! οποτε μεσα !!!! και με αρκετες βλεψεις βελτιοσης !!!!! εχει βεβαια τα μιον του αλλα..... εχει και τα ++++ ¨) οποτε παιδια κανω λιγι υπομονη γιατι περιμενω τα χρημματα απο την τραπεζα !!!! και εφυγα με την 1........ τα παλικαρακια μου ειπανε 4-5 μερες οτι θα κανουνε να το ετοιμασουν !!!! και αμα εχουνε ορεξη τα αδερφια μπορει και 3 ....... ειναι Νυχτοκαματιαριδες !!!! χα χα χα χα θα ανεβασω φωτος αναλλητηκα οταν θα ξεκινησει η μετατροπη !!!! να ειστε καλα ολοι παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες σας !!!!!!!
Φιλικα Κωστας ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάρ 2007, 22:51:33 Θέμα δημοσίευσης: C2 προβλημα σε εγκεφαλο μετατροπη c2vtr1.4 se c2vts1.6 μοτερ |
|
|
καλησπερα παιδια και παλι !!!! επιτελους με ενα αργο ιντερνετ και παλι μεσα !!!! χε χε χε τη να κανουμε !!!!! προς την επομενη εβδομαδα το αυτοκινητακη μου θα ειναι και παλι στα χερια μου ετοιμο 1.6 !!!!!
θελω να τονισω καποιο θεμα !!!! υπαρχη ενα θεωρητικο θεμα του εγκεφαλου !!!!! το αμαξι δεν παιρνει μπρος διλαδι........ δεν δινει εντολη στο να ανοιξουν τα μπεκακια και δεν φερνει ρευμα στα μπουζι !!!!! αν μπορουσε καποιος να με βοηθησει με αυτο το προβλημα !!!!! το κοιταξανε καποιοι ηλεκτρολογοι αλλα δεν πολυ βγαζουνε ακρη διοτι δεν εχουνε γινει και πολλες μετατροπεσ C2vtr1.4.8v σε C2vts1.6.16v το θεμα ειναι οτι ενο ειδαμε οτι ο εγκεφαλος ειναι ξεκλειδοτος..... που κολαμε ????? ελα ντε !!!!! εκει ειναι το θεμα ψαχνω καποιον να μου πει πως ξεπερνειετε το προβλημα αυτο !!!!!! φυσικα ηρθε ενας τυπος απο το πουθενα και ζητησε 700 ευρο και ειπε οτι θα το κανει αλλα δεν θελει να τον βλεπει κανεις τη θα κανει !!!! ε οχι και ετσι !!!! το θεμα ειναι να δουνε τα παιδια τη πο***ια γινετε ωστε να το μαθουμε ολοι για τις επομενες μετατροπες !!!!! ευχαριστω παιδια !!!! να ειστε καλα !!!!! και σας παρακαλω οποιος γνωριζει κατι σχετικο να μου ριξει μια βοηθεια μιπως και το παρω μια ωρα αρχητερα !!!!!!!
Φιλικα Κωνσταντινος Αγγελοπουλος !!!! κατοχος C2vtr1.4.8v ( με μοτερ πλεον απο V T S c2 ) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάρ 2007, 07:48:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Είστε σίγουρη ότι ο εγκέφαλος είναι ξεκλείδοτος
Των δοκιμάσατε σε άλλο αμάξι και πέρνει ο κινητήρας  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάρ 2007, 12:48:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
πηγε στον προγραμματιστη ο εγκεφαλος και ειπε οτι ειναι ξεκλειδωτος...... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Peugeot Geopolis RS 300
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάρ 2007, 20:29:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δοκιμάστε των σε ένα άλλο αμάξι να σιγουρευτείτε ότι είναι ξεκλείδωτος. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pugobios (Costantin) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!
Ένταξη: 25 Μάϊ 2006 Δημοσιεύσεις: 1146 Τόπος: κατω απο τη ραμπα...
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάρ 2007, 21:56:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κάποια λεπτομέρεια είναι που σας ξεφεύγει στάνταρ.Για να λέει ο άλλος φέρτο αλλα δεν θα δεις τι θα κάνω είναι κάπως Κάντε ένα γενικό έλεγχο ξανά μήπως ξεχάσατε κάτι 
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Peugeot Geopolis RS 300
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Μάρ 2007, 08:05:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μερικές ερωτήσεις.
Το λαμπάκι του κινητήρα ανάβει ?
Ρεύμα με άνοιγμα διακόπτη έχουν τα μπεκ και ο πολλαπλασιαστής ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Μάρ 2007, 21:54:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Touristas έγραψε: | Μερικές ερωτήσεις.
Το λαμπάκι του κινητήρα ανάβει ?
Ρεύμα με άνοιγμα διακόπτη έχουν τα μπεκ και ο πολλαπλασιαστής ? |
τα παντα δουλευουν εκτος απο τα μπεκ και τα μπουζι !!!! οχι δεν φερνει ρευμα εκει .... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Peugeot Geopolis RS 300
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Μάρ 2007, 07:38:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τότε ή είναι κλειδωμένος ο εγκέφαλος ή δεν διαβάζει των αισθητήρα στροφών.
Επίσης με την συνδεσμολογία είναι όλα οκ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|