PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

C2 - Mετατροπή 1.4 VTR σε 1.6 VTS
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sectorakos2001 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 16 Φεβ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Φεβ 2007, 23:10:29    Θέμα δημοσίευσης: C2 - Mετατροπή 1.4 VTR σε 1.6 VTS Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα παιδια ενδιαφερομαι για μετατροπη το VTR μου σε VTS ..... ξερει καποιος ποσο πανε τα τροπετα VTS ?????? τη θα χρειαστω να ψαξω να βρω τη ακριβως χρειαζομαι απο το VTS.... και ποσο περιπου κοστιζει το τροπετο ή το μοτερ-σασμαν κτλ κτλ .... το εχει κανει κανενας ??? και ποσο του κοστησε !!!!!!

μου προτείνανε και μοτέρ από rallye η saxovts και μου άρεσε αρκετά η ιδέα από αυτά τα μοτέρ

εδώ έχω και μια απάντηση από ένα άλλο forum που μου λένε κάποια παιδιά να μην το κάνω αυτό γιατί δεν θα μπορώ να το πουλήσω κτλ κτλ κτλ

επειδή ούτε τώρα ούτε αύριο ούτε ποτε (που λέει και ένα τραγούδι ) δεν θα το πουλήσω !!!! απλά όταν θα έρθει η ώρα θα το πετάξω το αμάξι έτσι ήτανε γραφτό να γίνει !!! θέλω να κάνω την όμορφη αυτή βελτίωση !!!!

παιδιά θέλω γνώμες βελτιώσεις !!! το τι θα γίνει με μεταπώληση κτλ κτλ κτλ κτλ δεν με ενδιαφέρει καθόλου
το μονο που θέλω να μάθω είναι αν θα γίνει μια σωστή μετατροπή χωρίς περαιτέρω προβλήματα και τα λοιπά .... μπορώ να μάθω για αυτά ???? δεν νομίζω ότι είναι και κάποια τραγική βελτίωση !!! απλά θέλω να μάθω για μοτέρ Rallye η σάχο...... και όχι για VTSc2

ευχάριστω !

φιλικά κώστας
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ROUKETASPUG (Ιωαννης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Γαιδουρι GARY GTI limited edition

Ένταξη: 02 Φεβ 2007
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Φεβ 2007, 07:52:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν εχεις το 1.6 vtr δε νομιζω να χρειαζεται να αλλαξεις μοτερ για να παρεις στην καλυτερη περιπτωση 15 αλογα (vts) Exclamation

Οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει νιτρο και τα πιανει
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Φεβ 2007, 14:01:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κωστα μου πριν απο 2 μηνες στο μαγαζι του Θαναση Κρασουλη (Power boost service) εκαναν μια τετοια μετατροπη σε ενα ασημι αδερφακι του δικου σου.
Τσιμπας ενα "πακετακι" μοτερ πλεξουδα εγκεφαλο σασμαν" απο ραλλι αφαιρωντας γυρω στα 1500+ ευρω απο τον τραπεζικο σου λογαριασμο,βρησκεις ενα συνεργειο που εμπιστευεσαι και τα ριχνεις πανω.
Εχεις γυρω στα 118 αλογα μαμα με ντιζα στο γκαζι και κανονικο κιβωτιο οχι οπως αυτο που εχεις τωρα πλεον.
Απο ΄κει και περα μπορεις να βρεις απειρα πραματα για να το φτασεις εως και 145-150 αλογακια με απλο τροπο.
Αυτο που θα προσεξεις ειναι να βρεις ενα φροντισμενο μοτερακι,αν και γενικως τα 1.6 16ν φημιζονται για την αξιοπιστια τους.
αυτα . . .

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Φεβ 2007, 14:26:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κώστα μιλάμε για C2 VTR ή SAXO VTR?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
sectorakos2001 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Φεβ 2007, 14:49:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

C2 VTR ειναι το 1.4 οχι με το σειριακο σασμαν !!!! πο πο ευχαριστω παιδια ιδι εχω ψηθη πολυ ασχημα μιας και ειπα οτι για πολλους λογους το αμαξι θα μεινει για πολλα ακομα χρονια στα χερια μου και σαν πρωιν κατοχος unoTurbo δεν μπορο να φιγο απο τιν ταχιτιτα και εχω τρελαθει κανονικα που δεν μπορω να τρεξω..... ευχομαι σε 2 μηνες να εχω χαμογελο στο προσωπο μου και παλι !!!!

οπως επεισεις θελω να δω αν μπορω να δοσω καπου το μοτερ μου !!!! που ειναι 2 χρονων.... και πιστευω καποια χρηματα τα ποιανει ???????

Έχει επεξεργασθεί από τον/την sectorakos2001 στις Σαβ 17 Φεβ 2007, 15:06:08, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
sectorakos2001 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Φεβ 2007, 14:50:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Κωστα μου πριν απο 2 μηνες στο μαγαζι του Θαναση Κρασουλη (Power boost service) εκαναν μια τετοια μετατροπη σε ενα ασημι αδερφακι του δικου σου.
Τσιμπας ενα "πακετακι" μοτερ πλεξουδα εγκεφαλο σασμαν" απο ραλλι αφαιρωντας γυρω στα 1500+ ευρω απο τον τραπεζικο σου λογαριασμο,βρησκεις ενα συνεργειο που εμπιστευεσαι και τα ριχνεις πανω.
Εχεις γυρω στα 118 αλογα μαμα με ντιζα στο γκαζι και κανονικο κιβωτιο οχι οπως αυτο που εχεις τωρα πλεον.
Απο ΄κει και περα μπορεις να βρεις απειρα πραματα για να το φτασεις εως και 145-150 αλογακια με απλο τροπο.
Αυτο που θα προσεξεις ειναι να βρεις ενα φροντισμενο μοτερακι,αν και γενικως τα 1.6 16ν φημιζονται για την αξιοπιστια τους.
αυτα . . .

το συνεργειο αυτο που ειναι φιλε μου να περασω να ρωτησω πληροφοριες !!! γιατι ξερεις ενα τεραστιο θεμα ειναι στον μηχανικο που θα κανει την μετατροπη !!! σε ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Φεβ 2007, 15:24:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

Το σαξο vtr νομιζω οτι δεν ερχονταν στην Ελλαδα.
Το μοτερακι σου πιανει λεφτα οποτε μπορεις να τα γλυτωσεις απο την αγορα του 16ν!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Φεβ 2007, 15:25:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sectorakos2001 έγραψε:
Lef205 έγραψε:
αυτα . . .

το συνεργειο αυτο που ειναι φιλε μου να περασω να ρωτησω πληροφοριες !!! γιατι ξερεις ενα τεραστιο θεμα ειναι στον μηχανικο που θα κανει την μετατροπη !!! σε ευχαριστω

Εχεις πμ!

Επιστροφή στην κορυφή
sectorakos2001 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Φεβ 2007, 00:33:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ιδη ξεκινησανε οι κινησεις για δανεια κτλ αχαχαχαχα !!!! και βλεπουμε παιδια !!!
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Φεβ 2007, 09:44:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sectorakos2001 έγραψε:
ιδη ξεκινησανε οι κινησεις για δανεια κτλ αχαχαχαχα !!!! και βλεπουμε παιδια !!!

Αφου εχεις 1.4 vtr, η καλυτερη λυση ειναι να το πουλησεις οπως εισαι, και να αγορασεις ενα μεταχειρισμενο c2 vts ή καινουριο, αναλογα με τα οικονομικα σου!

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
sectorakos2001 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Φεβ 2007, 20:42:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
sectorakos2001 έγραψε:

Αφου εχεις 1.4 vtr, η καλυτερη λυση ειναι να το πουλησεις οπως εισαι, και να αγορασεις ενα μεταχειρισμενο c2 vts ή καινουριο, αναλογα με τα οικονομικα σου!

χεχ ........ επειδη τα οικονομικα ειναι μετρια... επειδι μαλον ΔΕ?Ν διαβασες καλα στο τοπικ ΤΟΝΙΖΩ οτι αυτο το αμαξι θα με πιγαινει πανω κατω τα επομενα 4 χρονια τουλαχιστον !!!!!!!!! επειδι τα vts ειναι ακριβα(και δεν πανε )

θελεις να στο πω αναλλητηκα !!!!! θα το κανω γιατι πισμοσα.......
c2vtr = 2.5 χρονια γραμματια = 6500
c2vtr = 8000 αξια μετα-πωλησης
c2vtr = 8-6.5 = 1.5 !!!!!!!!!!!!!

λες να το δωσω για 1.500 ????? αξιζει............................................

για αυτους τους απλουςςςςςςςςςςςςς και ομορφους λογους το c2vtr μενει σε εμενα για αρκετο καιρο !!!!!!!

θες και αλλα ?????? ενα ψηλοτρακαρισματακι ???????,,,,, κοψε λεφτα και απο εκει αρα το 8 παει στο 7

εσωτερικο ????? βρομιες καψηματακια ??????? 7 και κατο ?????

μιπως να το χαρισω ????? οχι ρε παιδες αυτο εχω και σε αυτο θα μπει

Έχει επεξεργασθεί από τον/την sectorakos2001 στις Πεμ 22 Φεβ 2007, 04:40:56, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
sectorakos2001 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Φεβ 2007, 22:39:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πληροφορηθηκα οτι για να μπει μοτερ απο ραλλυε μεσα ΔΕΝ θα δουλευει ουτε ενα ηλεκτρικο εκτοσ απο τον δηχτη της βενζινης χα χα χα και οπως και θελει βασεις μοτερ και αλλα πολλα !!!! πατεντες γενικα !!!! και μου ειπανε οτι ο ηλεκτρολογος μονο θα θελεις 500 ευρο...... και παλι δεν θα δουλευει τιποτα οποως ερ κοντισιον κτλ κτλ κτλ !!!! και φυσηκα μου προτεινανε μοτερ απο Σ2 Βι Τι εΣ .... με 2500-3000 ΚΟΜΠΛΕ ετοιμο το αμαξι !!!! και φυσικα μιλαμε για ενα μοτερ 2-3 χρονων το πολυ !!!!! οποτε μεσα !!!! και με αρκετες βλεψεις βελτιοσης !!!!! εχει βεβαια τα μιον του αλλα..... εχει και τα ++++ ¨) οποτε παιδια κανω λιγι υπομονη γιατι περιμενω τα χρημματα απο την τραπεζα !!!! και εφυγα με την 1........ τα παλικαρακια μου ειπανε 4-5 μερες οτι θα κανουνε να το ετοιμασουν !!!! και αμα εχουνε ορεξη τα αδερφια μπορει και 3 ....... ειναι Νυχτοκαματιαριδες !!!! χα χα χα χα θα ανεβασω φωτος αναλλητηκα οταν θα ξεκινησει η μετατροπη !!!! να ειστε καλα ολοι παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες σας !!!!!!!

Φιλικα Κωστας !
Επιστροφή στην κορυφή
sectorakos2001 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάρ 2007, 22:51:33    Θέμα δημοσίευσης: C2 προβλημα σε εγκεφαλο μετατροπη c2vtr1.4 se c2vts1.6 μοτερ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα παιδια και παλι !!!! επιτελους με ενα αργο ιντερνετ και παλι μεσα !!!! χε χε χε τη να κανουμε !!!!! προς την επομενη εβδομαδα το αυτοκινητακη μου θα ειναι και παλι στα χερια μου ετοιμο 1.6 !!!!!

θελω να τονισω καποιο θεμα !!!! υπαρχη ενα θεωρητικο θεμα του εγκεφαλου !!!!! το αμαξι δεν παιρνει μπρος διλαδι........ δεν δινει εντολη στο να ανοιξουν τα μπεκακια και δεν φερνει ρευμα στα μπουζι !!!!! αν μπορουσε καποιος να με βοηθησει με αυτο το προβλημα !!!!! το κοιταξανε καποιοι ηλεκτρολογοι αλλα δεν πολυ βγαζουνε ακρη διοτι δεν εχουνε γινει και πολλες μετατροπεσ C2vtr1.4.8v σε C2vts1.6.16v το θεμα ειναι οτι ενο ειδαμε οτι ο εγκεφαλος ειναι ξεκλειδοτος..... που κολαμε ????? ελα ντε !!!!! εκει ειναι το θεμα ψαχνω καποιον να μου πει πως ξεπερνειετε το προβλημα αυτο !!!!!! φυσικα ηρθε ενας τυπος απο το πουθενα και ζητησε 700 ευρο και ειπε οτι θα το κανει αλλα δεν θελει να τον βλεπει κανεις τη θα κανει !!!! ε οχι και ετσι !!!! το θεμα ειναι να δουνε τα παιδια τη πο***ια γινετε ωστε να το μαθουμε ολοι για τις επομενες μετατροπες !!!!! ευχαριστω παιδια !!!! να ειστε καλα !!!!! και σας παρακαλω οποιος γνωριζει κατι σχετικο να μου ριξει μια βοηθεια μιπως και το παρω μια ωρα αρχητερα !!!!!!!

Φιλικα Κωνσταντινος Αγγελοπουλος !!!! κατοχος C2vtr1.4.8v ( με μοτερ πλεον απο V T S c2 )
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάρ 2007, 07:48:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είστε σίγουρη ότι ο εγκέφαλος είναι ξεκλείδοτος Question
Των δοκιμάσατε σε άλλο αμάξι και πέρνει ο κινητήρας Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
sectorakos2001 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάρ 2007, 12:48:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πηγε στον προγραμματιστη ο εγκεφαλος και ειπε οτι ειναι ξεκλειδωτος......
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάρ 2007, 20:29:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δοκιμάστε των σε ένα άλλο αμάξι να σιγουρευτείτε ότι είναι ξεκλείδωτος.
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάρ 2007, 21:56:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάποια λεπτομέρεια είναι που σας ξεφεύγει στάνταρ.Για να λέει ο άλλος φέρτο αλλα δεν θα δεις τι θα κάνω είναι κάπως Rolling eyes Κάντε ένα γενικό έλεγχο ξανά μήπως ξεχάσατε κάτι Wink

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Μάρ 2007, 08:05:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μερικές ερωτήσεις.
Το λαμπάκι του κινητήρα ανάβει ?
Ρεύμα με άνοιγμα διακόπτη έχουν τα μπεκ και ο πολλαπλασιαστής ?
Επιστροφή στην κορυφή
sectorakos2001 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Μάρ 2007, 21:54:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Μερικές ερωτήσεις.
Το λαμπάκι του κινητήρα ανάβει ?
Ρεύμα με άνοιγμα διακόπτη έχουν τα μπεκ και ο πολλαπλασιαστής ?

τα παντα δουλευουν εκτος απο τα μπεκ και τα μπουζι !!!! οχι δεν φερνει ρευμα εκει ....
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Μάρ 2007, 07:38:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τότε ή είναι κλειδωμένος ο εγκέφαλος ή δεν διαβάζει των αισθητήρα στροφών.
Επίσης με την συνδεσμολογία είναι όλα οκ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης