PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Ρυθμιζόμενη ανάρτηση "Μέρος 2ο"
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 60, 61, 62  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Baby_On_Board (Babis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 Gti 1.6

Ένταξη: 23 Σεπ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Ιαν 2007, 16:24:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

diabaza παντωσ πωσ σε ενα corolla του φαινοντουσαν μαλακεσ,και τα ρυθμισε στην 13 σκαλα (με 16 τοο σκληρο για την δικια του βαθμονομηση) και σκεφτεται να αλλαξει και ελατηρια !!!!
Να το κανω το εγχειρημα?
Καμια αλλη προταση? Εχω ψηθει ασχημα και τα λεφτα περιμενουν(χαχαχαχ)!

rfactor
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Ιαν 2007, 16:27:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=2045

με τα ρεστα παιρνεις 2 ραβδους πισω πεζο σπορτ 21χιλ..

και μια αντιστρεπτικη πισω 21χιλ

ή δυο 22αρες εμπρος-πισω και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...

ασε τις τειν για τα γιαπωνεζακια...εμεις ειμαστα γαλλιδουλες! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Baby_On_Board (Babis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 Gti 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Ιαν 2007, 16:43:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΟΟ κολλημενος ομως (για μενα μιλαω) κολλημενος!!
Θα το ψαξω λιγο ακομα αλλα μαλλον σε αυτα θα καταληξω..
Τεσπα ειδωμεν και ο θεοσ βοηθος!!
Τhanks anyway (το εχω διαβασει ολο μεχρι τελους για τισ PS...)

rfactor
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Ιαν 2007, 17:34:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν πάντως τις βάλεις εγώ είμαι πολύ περίεργος πως θα συμπεριφερθούν.
Βασικά δεν έχουν λόγο να μην δουλέψουν.
Το πολύ πολύ τα ελατήρια των 330+ λιμπρών να σου φανούν λίγο σκληρά για το δρόμο.
Δεν μιλάω για κοπάνημα (αυτό είναι ενδειξη χαλασμένου αμορτισερ και όχι σκληρού ελατηρίου) αλλά για "ταρακούνημα" στις ανωμαλίες.

Εκτός αυτού θεωρώ ότι μια μεγάλη εταιρία σαν την ΤΕΙΝ δεν θα έκανε "άνοιγμα" στην ευροπαική αγορά με κάτι που να μην είναι καλό (ιδίως στα 206 που υπάρχουν άπειρες λύσεις) Wink

Στο κάτω κάτω άλλωστε πχ η αντίστοιχη ΚW Variant 2 είναι ακριβότερη. Wink

by the way αν τα ελατήρια σου πέσουν σκληρά τα βγάζεις τα πουλάς και παίρνεις 2 με λιγότερες λίμπρες, ρυθμίζεις σχετικά και τα αμορτισερ και είσαι μια χαρά. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Φεβ 2007, 02:51:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον εγω φορεσα της Koni sport αλλα δεν ειδα πανω αυτο το ασπρο για να της ρυθμιζω! τι φαση ?? ξερει κανεις?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Baby_On_Board (Babis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 Gti 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Φεβ 2007, 18:38:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όπου να΄ναι μπαίνει η ανάρτηση..Τι κακό και αυτό να μην σε φτανουν τα λεφτα για να την τοποθετήσεις και να την εχεις να κάθεται στο δωματιό σου!

rfactor
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Φεβ 2007, 21:14:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
λοιπον εγω φορεσα της Koni sport αλλα δεν ειδα πανω αυτο το ασπρο για να της ρυθμιζω! τι φαση ?? ξερει κανεις?

Δε το ειδες γιατι το βαζεις μονο οταν προκειται να τα ρυθμισεις.
Ψαξε, καπου στη συσκευασια θα ειναι το "ασπρο"! Very happy

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Baby_On_Board (Babis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 Gti 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Φεβ 2007, 21:59:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Αν πάντως τις βάλεις εγώ είμαι πολύ περίεργος πως θα συμπεριφερθούν.
Βασικά δεν έχουν λόγο να μην δουλέψουν.

Μανθο αρχές του επόμενου μήνα θα κανω την εμφάνισή μου από το club nα μου πεις τη γνώμη σου για την TEIN.
Ελπίζω να την εχω βάλει μέχρι τότε.
Άντε να δούμε πότε θα γίνουμε μέληηηηηηηηη..!

rfactor
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Φεβ 2007, 00:46:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενδιαφέρον. Wink Wink Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Φεβ 2007, 03:26:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

babis για ψαξε βρες σκληροτητα εμπρος ελατηριων της tein Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Baby_On_Board (Babis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 Gti 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Φεβ 2007, 20:37:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παναγιώτη τα κοίταξα αλλα το ελατήριο πάνω γράφει μόνο εναν κωδικό(Τ060-EAC) που δεν έχω ιδέα τι μπορεί να σημαίνει...
Θα κάνω και ένα search στο net μπας και βρω κατι.
Ο Μάνθος έλεγε για 330 lbs. Επανέρχομαι με νέα!

rfactor
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Φεβ 2007, 20:42:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιτα απο το ελατηριο αυτο καθεαυτο συμπερασμα δε βγαζεις.
σκεψου οτι η πεζο σπορτ ειναι 280 και θελει 21ραβδους πισω

αν πηγαινες σε d2 που εχω δει με 350λιμπρες μπορει και να ησουν οκ με μαμα ραδβους καθως τα αμορτισερ τους ειναι σουπα και για το πουτσο τελιεως....

οποτε μονο στη πραξη οτι δεις.

τι ρυθμισεις εχει η τειν?
Επιστροφή στην κορυφή
Baby_On_Board (Babis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 Gti 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Φεβ 2007, 20:52:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασικα τι ειναι οι d2?

εεεε... Μη γελας σε βλεπω Smile

rfactor
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Φεβ 2007, 20:54:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mia αναρτηση τυπου τειν ρυθμιζομενη που θεωρεται και καλα κορυφη αλλα η πραξη αλλα εχει δειξει.

τουλαχιστον η τειν μονο καλα λογια ακουγονται ως τωρα Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Baby_On_Board (Babis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 Gti 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Φεβ 2007, 21:16:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.tein.co.uk/price/fmpindex.html

Spring Rate
kgf/(mm) :6.0

Spring Rate
lbs/inch :336

Γενικα Χαρακτηριστικά: http://www.streetandcircuit-shop.biz/index.asp?function=DISPLAYCAT&catid=188
Είναι στα ελληνικα!
Και 100 euro φθηνοτερες απο οτι τισ πηρα Mad

Λίγα λόγια:
16 επίπεδα ρύθμισης δύναμης απόσβεσης (συμπίεση και αναπήδηση μαζί).
· Ύψος γύρου διευθετήσιμο.
· Νέο επίστρωμα χρωμάτων για την πρόληψη σκουριάς.
· Τα υποστηρίγματα σφαιρών μαξιλαριών είναι προαιρετικά (σε ορισμένες εφαρμογές).

Contents of damper kit
Adjustable shock absorber x4, Main spring x4
Lower spring seat x4, Seat lock x4, Thrust washer x4
Bump rubber x4, Dust cover x4
Hook spanner x2, and Instruction manual

· Η αναστολή δοκών στέγης έρχεται με την ανώτερη θέση

rfactor
Επιστροφή στην κορυφή
Baby_On_Board (Babis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 Gti 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Φεβ 2007, 21:19:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε φαίνονται για σουποειδη...
Με πολύ δυσκολία τα πίεζα και το rebound ειναι αρκετα αργό!
Τάδε έφη..

rfactor
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Φεβ 2007, 09:59:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baby_On_Board έγραψε:
Ύψος γύρου διευθετήσιμο.

Η αναστολή δοκών στέγης έρχεται με την ανώτερη θέση

κλαίω Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Baby_On_Board (Babis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 Gti 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάρ 2007, 18:55:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν η ΤΕΙΝ είπε με mail πως η ανάρτηση σχεδιάστηκε για το ρουσου.
Περισσότερες πληροφορίες μου είπε να ρωτήσω τον dealer ο οποίος ο πιο κοντινός που μπορει να ξέρει είναι μαλλον στην αγγλία.
Οπότε δεν γλυτώνω μάλλον ραβδους και αντιστρεπτικές που δοξασι ο θεός δεν ειναι και πολυ μακριά από το δικό μου αλλά λογικά θα υπαρχει ακόμα περισσότερη βελτίωση και με αυτά.
Βήμα βήμα όμως για να ξέρουμε τι κάνουμε..

rfactor
Επιστροφή στην κορυφή
Baby_On_Board (Babis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 Gti 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 21:40:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

H ΤΕΙΝ μπήκε την Πέμπτη. Ευτυχώς τυχερός και εγώ και ο mechanic ,γιατί έκατσε το αυτοκίνητο αμέσως στα μέτρα που το θέλαμε και δεν χρειάστηκε να κάνουμε πολλές διορθώσεις κατά την τοποθέτηση.
Το αμάξι το οδήγησα μόνο την παρασκευή έχοντας ρυθμίσει τις δυνάμεις απόσβεσης στο λιγότερο σκληρό.Ακόμα και κει ζόρισε λίγο η μέση μου μπορώ να πώ.
Παρόλο τα πολύ σκληρά ελατήρια δεν "κοπανάει",αλλά καταλαβαίνεις αισθητά εγκάρσιες ανωμαλίες ειδικά στην απόσβεση όταν εχεις και κάποια χιλιόμετρα στο ταχύμετρο, μεγαλύτερα απο αυτά των ρυθμών πόλης. Λακούβες δεν προβληματίζουν ιδιαίτερα.
Μίνι μίνι βόλτα με τον αργύρη το επιβεβαιώνει αυτό.
Υπερστροφή, από όσο κατάλαβα το λίγο που το οδήγησα εντός Αθήνας, τέλος.
Κλίσεις δεν υπάρχουν(στροφές ίσως ελάχιστες-στα φρένα καθόλου).
Το αυτοκίνητο έχει αλλάξει εντελώς. Με ξένισε. Η αλήθεια είναι δεν έχω οδηγήσει στο δικό μου όριο πιο σκληρό αυτοκίνητο από εργοστασιακή ρύθμιση γενικά, και έχω βρεθεί πολλα σκαλοπατια πιο πάνω πολύ ξαφνικά. Συνεπώς οι αντιδράσεις του 206 ,με την ΤΕΙΝ επάνω, μου φαίνονται περίεργες. Και κάποιες δεν μπορώ να πω πως μου αρέσουν κιόλας(ακόμα τουλάχιστον!) Οπότε μαθαίνω. Δυστυχώς δεν έχω ακόμα περισσότερα να πω. Σε λίγο καιρό περισσότερες λεπτομέρειες.

(Όπως καταλαβαίνετε σκοπός μου δεν είναι να σας παρουσιασω την "τέλεια" (και καλά) ΤΕΙΝ μου και το πόσο "κορυφαία" είναι(γιατί την πλήρωσα...),αλλά να δείτε και μια άλλη λύση μέσα από τη δική μου δοκιμή.Καθώς δεν έχω ακόμα τουλάχιστον μέτρο σύγκρισης με κάποια άλλη λύση ,δεν μπορώ επίσης να πω και το πόσο καλή είναι, αλλά το πως μόνο μου φαίνεται. Ελπίζω να μην είναι κατακριταίο το ότι δοκίμασα κάτι διαφορετικό,έστω και αν το ρίσκαρα.)

rfactor
Επιστροφή στην κορυφή
pappaki (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 Rallye 16v

Ένταξη: 27 Ιαν 2003
Τόπος: Δυο τετράγωνα πάνω από τον παράγοντα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάρ 2007, 22:32:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baby_On_Board έγραψε:
H ΤΕΙΝ μπήκε την Πέμπτη. Ευτυχώς τυχερός και εγώ και ο mechanic ,γιατί έκατσε το αυτοκίνητο αμέσως στα μέτρα που το θέλαμε και δεν χρειάστηκε να κάνουμε πολλές διορθώσεις κατά την τοποθέτηση.
Το αμάξι το οδήγησα μόνο την παρασκευή έχοντας ρυθμίσει τις δυνάμεις απόσβεσης στο λιγότερο σκληρό.Ακόμα και κει ζόρισε λίγο η μέση μου μπορώ να πώ.
Παρόλο τα πολύ σκληρά ελατήρια δεν "κοπανάει",αλλά καταλαβαίνεις αισθητά εγκάρσιες ανωμαλίες ειδικά στην απόσβεση όταν εχεις και κάποια χιλιόμετρα στο ταχύμετρο, μεγαλύτερα απο αυτά των ρυθμών πόλης. Λακούβες δεν προβληματίζουν ιδιαίτερα.
Μίνι μίνι βόλτα με τον αργύρη το επιβεβαιώνει αυτό.
Υπερστροφή, από όσο κατάλαβα το λίγο που το οδήγησα εντός Αθήνας, τέλος.
Κλίσεις δεν υπάρχουν(στροφές ίσως ελάχιστες-στα φρένα καθόλου).
Το αυτοκίνητο έχει αλλάξει εντελώς. Με ξένισε. Η αλήθεια είναι δεν έχω οδηγήσει στο δικό μου όριο πιο σκληρό αυτοκίνητο από εργοστασιακή ρύθμιση γενικά, και έχω βρεθεί πολλα σκαλοπατια πιο πάνω πολύ ξαφνικά. Συνεπώς οι αντιδράσεις του 206 ,με την ΤΕΙΝ επάνω, μου φαίνονται περίεργες. Και κάποιες δεν μπορώ να πω πως μου αρέσουν κιόλας(ακόμα τουλάχιστον!) Οπότε μαθαίνω. Δυστυχώς δεν έχω ακόμα περισσότερα να πω. Σε λίγο καιρό περισσότερες λεπτομέρειες.

(Όπως καταλαβαίνετε σκοπός μου δεν είναι να σας παρουσιασω την "τέλεια" (και καλά) ΤΕΙΝ μου και το πόσο "κορυφαία" είναι(γιατί την πλήρωσα...),αλλά να δείτε και μια άλλη λύση μέσα από τη δική μου δοκιμή.Καθώς δεν έχω ακόμα τουλάχιστον μέτρο σύγκρισης με κάποια άλλη λύση ,δεν μπορώ επίσης να πω και το πόσο καλή είναι, αλλά το πως μόνο μου φαίνεται. Ελπίζω να μην είναι κατακριταίο το ότι δοκίμασα κάτι διαφορετικό,έστω και αν το ρίσκαρα.)

Από αντιστρεπτικές-ράβδους άλλαξες τίποτα; Από ύψος τι λέει, πάντως στην αρχή είναι λίγο περίεργα τα πράγματα, από την βάρκα γυαλό κατάσταση, της μαμά-βρακί ανάρτησης...πάντως για πίστα παίζει να δουλεύει.

www.gocar.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 60, 61, 62  Επόμενη
Σελίδα 7 από 62

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης