Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Spyros_L Μέλος

Old school
Ένταξη: 25 Σεπ 2005 Δημοσιεύσεις: 140 Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 10 Νοέ 2006, 09:40:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φρικτό αυτό που σου έτυχε και πολυ περισσότερο αν έγιναν τα πράγματα έτσι όπως στα είπε το παληκάρι. Πάντως να ξέρεις οτι άμα πραγματικά θέλει το περνάει άνετα στην εγγύηση.
Πίστευε και μη, ερεύνα
Πίστευε και μη ερεύνα
Ένα απλό κόμμα αλλάζει τα πάντα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005
Ένταξη: 31 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1684 Τόπος: Νικαια city
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 10 Νοέ 2006, 10:15:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Pugobios έγραψε: | Εμένα το πεζώ του πατέρα μου(309 1.4) έκανε 220.000 πίνοντας του το αίμα τις περισσότερες φορές.Μια εβδομάδα πρίν τον αλλάξει έκανε μια κατεβασιά απο 4 σε 3 και το αμάξι ανέβασε στροφές(όχι τρελα) μέχρι τον κόφτη!Άσχετο στο δικό μου που φοράω σασμάν απο 8v rallye έχω βαλβολίνες motul motyl gear300 75/90 και το σασμάν όταν είναι κρύο είναι απαράδεκτο.Δεν μπαίνει καμία ταχύτητα χωρίς ζόρισμα και τώρα με τα κρύα είναι χειρότερα!Έχετε καμιά ιδέα? |
elf trp 75-80
PS FERRIES
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 10 Νοέ 2006, 11:01:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Απαντηση απο το τμημα εγγυησεων... Το αυτοκινητο πρεπει να λυθει και βλεπουμε!!!
Σωστο απο μια αποψη... Ελπιζω να πανε ολα καλα...
(Παντως, ενημερωθηκα απο το φιλο εκει οτι ο κ. Υπευθυνος εγγυησεων στη Lion αλλαξε και ο καινουριος ειναι καπως πιο δεκτικος)
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
zafeirop (Αναστάσης) Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (8V) XR (2001)
Ένταξη: 30 Αύγ 2005 Δημοσιεύσεις: 48
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Νοέ 2006, 04:48:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
drdino έγραψε: | Ελλατωματικός, να οδηγέις με το πόδι στον συμπλέκτη.
Εξαρτάται βέβαια και τι ακριβώς χάλασε. |
Τι ακριβώς εννοείς "με το πόδι στο συμπλέκτη";
Εννοείς να μη το βάζω στο foot rest και να το χω αφημενο στο πεντάλ;
Παρατηρώ ότι όταν αφήνω το πόδι στον συμπλέκτη, τον πιέζω έστω και λίγο... Θύμαμαι που μου το κανε και παρατήρηση ο δάσκαλος οδήγησης. Έλεγε ότι χαλάει έτσι.
Επίσης. Πως αλλάζουμε "καρφωτά" ταχύτητες;
Είναι απλά οι γρήγορες αλλαγές; Ή μήπως δε πατάμε και συμπλέκτη ;
Γενικά, στο 307 που έχω παρατηρώ ότι σύμπλεξη-αποσύμπλεξη θέλει κάποιο χρόνο - δε μπορείς να αλλάξεις πολύ γρήγορα... Υπάρχει καμία τεχνική για να αλλάζεις πιο γρήγορα;;;

My brain is runnin lean |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Νοέ 2006, 11:41:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Eννοώ να χρησιμοποιείς το πεντάλ του συμπλέκτη ως footrest... εφόσον το αμάξι μας διαθέτει κανονικό footrest, δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις-και δεν πρέπει κιόλας, μειώνεις σημαντικά την διάρκεια ζωής του.
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Νοέ 2006, 18:59:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ενας φιλος μηχανικος μου ειπε οτι ενας πιθανος λογος που συμβαινει, ο,τι μου συμβαινει ειναι οτι μπορει να περναει βαλβολινη απο το σασμαν στο δισκο!!!
Τι γινεται σαυτη την περιπτωση??? Το παιδι μου ειπε να απαιτησω αλλαγη σασμαν (εφοσον ειμαι και στην εγγυηση)!!!
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Νοέ 2006, 19:35:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Υπάρχουν ίχνη βαλβολίνης στο εσωτερικό του κελύφους του δισκοπλατό;
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Νοέ 2006, 21:38:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οχι δεν ξερω... Αυριο θα ξερω τι και πως που θα λυθει!!!
Απλα, λεω, σε περιπτωση που ισχυει κατι τετοιο τι γινεται???
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 13 Νοέ 2006, 12:20:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπον, τα αποτελεσματα του χειρουργιου...
Βαλβολινη στο δισκο!!! Μαλιστααα... Υπαιτιος γιαυτο ηταν ενα τσιμουχακι, χωνακι μπεζιρεκ, μπεζιρελ καπως ετσι τελος παντων!!! Ολα περαστηκαν στην εγγυηση (και καινουριο σετ συμπλεκτη)!!!
Η χελωνα του δισκου ηταν μαυρη απο μεσα και αποτι μου ειπε ο μηχανικος επρεπε να ειναι πεντακαθαρη!!! Ο προηγουμενος μηχανικος που το ειχε ξανα"φτιαξει" ειχε ριξει γραφιτουχο σπρεϋ, πραγμα που δεν ενδεικνυται καθως ο γραφιτης υγροποιειται σε ψηλες θερμοκρασιες!!! Ο δισκος, αν εξαιρεσουμε οτι ηταν μεστην υγρασια και ειχε αποκτησει μια περιεργη υφη, ηταν μια χαρα (δεν ηταν φαγωμενος δηλαδη)!!!
Και ρωταω εγω τωρα (ρητορικα παντα), ο προηγουμενος μηχανικος δεν ειδε την υγρασια??? Δεν ειδε το δισκο οτι δεν ηταν φαγωμενος, αλλα ειχε πεσει βαλβολινη πανω??? Και μεσα σε ολα αυτα, εκτος του οτι τοτε μεσολαβησα εγω για να περαστει στην εγγυηση ο δισκος και ακουσα τις απιστευτες παρατηρησεις του κ. Υπευθυνου εγγυησεων, ο μηχανικος οταν τον ρωτησα για το δισκο μου απαντησε οτι ο δισκος ηταν τελειωμενος και δεν μου τον εδειξε!!!
Με λιγα λογια, το συνεργειο του κ.Καλλιανταση ειναι απο τα χειροτερα (εχω εμπειρια και με το παλιο μου αυτοκινητο) εν αντιθεση με τους πωλητες του!!! Δεν το προτεινω σε κανεναν και οσοι πηγαινετε αλλαξτε συνεργειο!!! Απο οργανωση μπορει να ειναι ολα καλα, αλλα απο αποτελεσμα...
Λετε να στειλω γραμμα στη Lion???
Ευχαριστω πολυ τα παιδια του συνεργειου της Royal Car στη Γρ. Λαμπρακη για την υπευθυνοτητα και την εξυπηρετηση!!! 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Crosstalk (Vasilis) Μόλις έγραψα

206 1.6 GTi 2005
Ένταξη: 04 Απρ 2005 Δημοσιεύσεις: 27 Τόπος: ΑΤΗ - HELLAS
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Δεκ 2006, 17:36:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
netblaster έγραψε: |
Με λιγα λογια, το συνεργειο του κ.Καλλιανταση ειναι απο τα χειροτερα (εχω εμπειρια και με το παλιο μου αυτοκινητο) εν αντιθεση με τους πωλητες του!!! Δεν το προτεινω σε κανεναν και οσοι πηγαινετε αλλαξτε συνεργειο!!! Απο οργανωση μπορει να ειναι ολα καλα, αλλα απο αποτελεσμα...
Λετε να στειλω γραμμα στη Lion???
Ευχαριστω πολυ τα παιδια του συνεργειου της Royal Car στη Γρ. Λαμπρακη για την υπευθυνοτητα και την εξυπηρετηση!!!  |
Απο προσωπικη και ιδιαιτερα προσφατη εμπειρια, πριν προχωρησεις σε οποιαδηποτε επικοινωνια με την Lion Hellas, κανε ενα τηλεφωνακι και ζητα να μιλησεις με καποιον απο το τμημα μαρκετιγκ! Ειναι συνεργασιμοι και σκιζονται να βοηθησουν και βγαλουν ακρη! Ειδικα οταν προκειται για τραγελαφικες περιπτωσεις συνεργειων (η δικη μου περιπτωση αναφεροταν στο ιδιο το συνεγειο της Lion)! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
thodoras (Θοδωρης) Μέλος

peugeot 206 XT 8V 1.1
Ένταξη: 18 Αύγ 2003 Δημοσιεύσεις: 147 Τόπος: ΑΙΓΑΛΕΩ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιούν 2008, 17:41:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εμενα τωρα τελευταια μου κανει το εξης κολπακι ο συμπλεκτης...Καθως τον παταω μεχρι να φτασει 3-4 ποντους απο το πατωμα κατεβαινοντας κανει ενα απαλο τριξιμο(λογικο μου φαινεται μετα απο 7,5 χρονια),απο κει και περα ομως μεχρι να φτασει το πατωμα,αντι να παει αναλογικα οπως και στην αρχη ειναι λες και ζοριζεται αποτομα και κανει ενα γκαπ και πεφτει αποτομα!!
Το ιδιο και οταν ειναι στο πατωμα και παω να τον αφησω...Απο πατωμα εως τους 3-4 ποντους τον πεταει αποτομα και μετα παει νορμαλ αναλογικα μεχρι πανω...
Πηγα στην peugeot στο περισερι ομως στη θηβων,και μου ειπε οτι ειναι μαλλον ντιζα,αλλα δεν ειναι σιγουρος,και οτι πρεπει να το παω στο κεντρικο service πισω απο τα κτελ που εχουν ολα τα ανταλλακτικα,απλα λογω δουλειας δεν πηγα ακομα.
Τι μπορει να φταιει λοιπον??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιούν 2008, 21:47:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πολύ πιθανό να έχουν σπάσει τα χτένια από το πλατό και να μαγκώνει το ρουλεμάν. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dimkeras (Δημοσθένης) Έχω ξεφύγει !!!

e-tuned
Ένταξη: 18 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 1515 Τόπος: Λευκάδα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιούν 2008, 23:20:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θόδωρε,
πριν 2 χρόνια το είχε παρουσιάσει και το δικό μου αυτοκίνητο αυτό, είχα ένα 206 1.4 8v. Στην Πεζώ μου είπαν ντίζα αλλά τελικά έφταιγαν τα χτένια του πλατώ, όπως είπε και ο Αργύρης, είχαν σκληρύνει. Το άλλαξα, έσκασα και 120euro και τέλος. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
AlienHack (Alexander) Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002
Ένταξη: 10 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 4131 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 17 Ιούν 2008, 10:50:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ερώτηση μια που μιλάμε για δισκους, εμενα αποσο ξέρω στο 206cc μου δίσκος δεν εχει αλαχθει (εχει 82.000 km) αλλα δεν εχει και καποιο πρόβλημα, αν τον αλλάξω θα βελτιωθει η συμπεριφορα/αίσθηση του αμαξιου? δηλαδή , ποιο καλή και αμεση επιταχυνση (λογο καλύτερης μεταφορας κινησης στους τροχους?)
Πόσο κανει ενας δισκος και τα περαστικά του? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|