PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Λόγοι για να χαλάσει ο συμπλέκτης...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Spyros_L 
Μέλος
Μέλος

Old school

Ένταξη: 25 Σεπ 2005
Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Νοέ 2006, 09:40:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φρικτό αυτό που σου έτυχε και πολυ περισσότερο αν έγιναν τα πράγματα έτσι όπως στα είπε το παληκάρι. Πάντως να ξέρεις οτι άμα πραγματικά θέλει το περνάει άνετα στην εγγύηση.

Πίστευε και μη, ερεύνα
Πίστευε και μη ερεύνα

Ένα απλό κόμμα αλλάζει τα πάντα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Νοέ 2006, 10:15:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pugobios έγραψε:
Εμένα το πεζώ του πατέρα μου(309 1.4) έκανε 220.000 πίνοντας του το αίμα τις περισσότερες φορές.Μια εβδομάδα πρίν τον αλλάξει έκανε μια κατεβασιά απο 4 σε 3 και το αμάξι ανέβασε στροφές(όχι τρελα) μέχρι τον κόφτη!Άσχετο στο δικό μου που φοράω σασμάν απο 8v rallye έχω βαλβολίνες motul motyl gear300 75/90 και το σασμάν όταν είναι κρύο είναι απαράδεκτο.Δεν μπαίνει καμία ταχύτητα χωρίς ζόρισμα και τώρα με τα κρύα είναι χειρότερα!Έχετε καμιά ιδέα?

elf trp 75-80

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Νοέ 2006, 11:01:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απαντηση απο το τμημα εγγυησεων... Το αυτοκινητο πρεπει να λυθει και βλεπουμε!!!

Σωστο απο μια αποψη... Ελπιζω να πανε ολα καλα...

(Παντως, ενημερωθηκα απο το φιλο εκει οτι ο κ. Υπευθυνος εγγυησεων στη Lion αλλαξε και ο καινουριος ειναι καπως πιο δεκτικος)

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
zafeirop (Αναστάσης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (8V) XR (2001)

Ένταξη: 30 Αύγ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Νοέ 2006, 04:48:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Ελλατωματικός, να οδηγέις με το πόδι στον συμπλέκτη.

Εξαρτάται βέβαια και τι ακριβώς χάλασε.

Τι ακριβώς εννοείς "με το πόδι στο συμπλέκτη";
Εννοείς να μη το βάζω στο foot rest και να το χω αφημενο στο πεντάλ;

Παρατηρώ ότι όταν αφήνω το πόδι στον συμπλέκτη, τον πιέζω έστω και λίγο... Θύμαμαι που μου το κανε και παρατήρηση ο δάσκαλος οδήγησης. Έλεγε ότι χαλάει έτσι.

Επίσης. Πως αλλάζουμε "καρφωτά" ταχύτητες;
Είναι απλά οι γρήγορες αλλαγές; Ή μήπως δε πατάμε και συμπλέκτη Shocked ;

Γενικά, στο 307 που έχω παρατηρώ ότι σύμπλεξη-αποσύμπλεξη θέλει κάποιο χρόνο - δε μπορείς να αλλάξεις πολύ γρήγορα... Υπάρχει καμία τεχνική για να αλλάζεις πιο γρήγορα;;;

Very happy

My brain is runnin lean
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Νοέ 2006, 11:41:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eννοώ να χρησιμοποιείς το πεντάλ του συμπλέκτη ως footrest... εφόσον το αμάξι μας διαθέτει κανονικό footrest, δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις-και δεν πρέπει κιόλας, μειώνεις σημαντικά την διάρκεια ζωής του.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Νοέ 2006, 18:59:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενας φιλος μηχανικος μου ειπε οτι ενας πιθανος λογος που συμβαινει, ο,τι μου συμβαινει ειναι οτι μπορει να περναει βαλβολινη απο το σασμαν στο δισκο!!! Shocked

Τι γινεται σαυτη την περιπτωση??? Το παιδι μου ειπε να απαιτησω αλλαγη σασμαν (εφοσον ειμαι και στην εγγυηση)!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Νοέ 2006, 19:35:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπάρχουν ίχνη βαλβολίνης στο εσωτερικό του κελύφους του δισκοπλατό;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Νοέ 2006, 21:38:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι δεν ξερω... Αυριο θα ξερω τι και πως που θα λυθει!!!

Απλα, λεω, σε περιπτωση που ισχυει κατι τετοιο τι γινεται???

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Νοέ 2006, 12:20:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον, τα αποτελεσματα του χειρουργιου...

Βαλβολινη στο δισκο!!! Μαλιστααα... Υπαιτιος γιαυτο ηταν ενα τσιμουχακι, χωνακι μπεζιρεκ, μπεζιρελ καπως ετσι τελος παντων!!! Ολα περαστηκαν στην εγγυηση (και καινουριο σετ συμπλεκτη)!!!

Η χελωνα του δισκου ηταν μαυρη απο μεσα και αποτι μου ειπε ο μηχανικος επρεπε να ειναι πεντακαθαρη!!! Ο προηγουμενος μηχανικος που το ειχε ξανα"φτιαξει" ειχε ριξει γραφιτουχο σπρεϋ, πραγμα που δεν ενδεικνυται καθως ο γραφιτης υγροποιειται σε ψηλες θερμοκρασιες!!! Ο δισκος, αν εξαιρεσουμε οτι ηταν μεστην υγρασια και ειχε αποκτησει μια περιεργη υφη, ηταν μια χαρα (δεν ηταν φαγωμενος δηλαδη)!!!

Και ρωταω εγω τωρα (ρητορικα παντα), ο προηγουμενος μηχανικος δεν ειδε την υγρασια??? Δεν ειδε το δισκο οτι δεν ηταν φαγωμενος, αλλα ειχε πεσει βαλβολινη πανω??? Και μεσα σε ολα αυτα, εκτος του οτι τοτε μεσολαβησα εγω για να περαστει στην εγγυηση ο δισκος και ακουσα τις απιστευτες παρατηρησεις του κ. Υπευθυνου εγγυησεων, ο μηχανικος οταν τον ρωτησα για το δισκο μου απαντησε οτι ο δισκος ηταν τελειωμενος και δεν μου τον εδειξε!!!

Με λιγα λογια, το συνεργειο του κ.Καλλιανταση ειναι απο τα χειροτερα (εχω εμπειρια και με το παλιο μου αυτοκινητο) εν αντιθεση με τους πωλητες του!!! Δεν το προτεινω σε κανεναν και οσοι πηγαινετε αλλαξτε συνεργειο!!! Απο οργανωση μπορει να ειναι ολα καλα, αλλα απο αποτελεσμα...

Λετε να στειλω γραμμα στη Lion???

Ευχαριστω πολυ τα παιδια του συνεργειου της Royal Car στη Γρ. Λαμπρακη για την υπευθυνοτητα και την εξυπηρετηση!!! Smile

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Crosstalk (Vasilis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.6 GTi 2005

Ένταξη: 04 Απρ 2005
Τόπος: ΑΤΗ - HELLAS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Δεκ 2006, 17:36:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:

Με λιγα λογια, το συνεργειο του κ.Καλλιανταση ειναι απο τα χειροτερα (εχω εμπειρια και με το παλιο μου αυτοκινητο) εν αντιθεση με τους πωλητες του!!! Δεν το προτεινω σε κανεναν και οσοι πηγαινετε αλλαξτε συνεργειο!!! Απο οργανωση μπορει να ειναι ολα καλα, αλλα απο αποτελεσμα...

Λετε να στειλω γραμμα στη Lion???

Ευχαριστω πολυ τα παιδια του συνεργειου της Royal Car στη Γρ. Λαμπρακη για την υπευθυνοτητα και την εξυπηρετηση!!! Smile

Απο προσωπικη και ιδιαιτερα προσφατη εμπειρια, πριν προχωρησεις σε οποιαδηποτε επικοινωνια με την Lion Hellas, κανε ενα τηλεφωνακι και ζητα να μιλησεις με καποιον απο το τμημα μαρκετιγκ! Ειναι συνεργασιμοι και σκιζονται να βοηθησουν και βγαλουν ακρη! Ειδικα οταν προκειται για τραγελαφικες περιπτωσεις συνεργειων (η δικη μου περιπτωση αναφεροταν στο ιδιο το συνεγειο της Lion)!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
thodoras (Θοδωρης)
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 XT 8V 1.1

Ένταξη: 18 Αύγ 2003
Τόπος: ΑΙΓΑΛΕΩ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιούν 2008, 17:41:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα τωρα τελευταια μου κανει το εξης κολπακι ο συμπλεκτης...Καθως τον παταω μεχρι να φτασει 3-4 ποντους απο το πατωμα κατεβαινοντας κανει ενα απαλο τριξιμο(λογικο μου φαινεται μετα απο 7,5 χρονια),απο κει και περα ομως μεχρι να φτασει το πατωμα,αντι να παει αναλογικα οπως και στην αρχη ειναι λες και ζοριζεται αποτομα και κανει ενα γκαπ και πεφτει αποτομα!!
Το ιδιο και οταν ειναι στο πατωμα και παω να τον αφησω...Απο πατωμα εως τους 3-4 ποντους τον πεταει αποτομα και μετα παει νορμαλ αναλογικα μεχρι πανω...
Πηγα στην peugeot στο περισερι ομως στη θηβων,και μου ειπε οτι ειναι μαλλον ντιζα,αλλα δεν ειναι σιγουρος,και οτι πρεπει να το παω στο κεντρικο service πισω απο τα κτελ που εχουν ολα τα ανταλλακτικα,απλα λογω δουλειας δεν πηγα ακομα.
Τι μπορει να φταιει λοιπον???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιούν 2008, 21:47:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ πιθανό να έχουν σπάσει τα χτένια από το πλατό και να μαγκώνει το ρουλεμάν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Ιούν 2008, 23:20:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θόδωρε,
πριν 2 χρόνια το είχε παρουσιάσει και το δικό μου αυτοκίνητο αυτό, είχα ένα 206 1.4 8v. Στην Πεζώ μου είπαν ντίζα αλλά τελικά έφταιγαν τα χτένια του πλατώ, όπως είπε και ο Αργύρης, είχαν σκληρύνει. Το άλλαξα, έσκασα και 120euro και τέλος.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Ιούν 2008, 10:50:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ερώτηση μια που μιλάμε για δισκους, εμενα αποσο ξέρω στο 206cc μου δίσκος δεν εχει αλαχθει (εχει 82.000 km) αλλα δεν εχει και καποιο πρόβλημα, αν τον αλλάξω θα βελτιωθει η συμπεριφορα/αίσθηση του αμαξιου? δηλαδή , ποιο καλή και αμεση επιταχυνση (λογο καλύτερης μεταφορας κινησης στους τροχους?)

Πόσο κανει ενας δισκος και τα περαστικά του?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης