PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307-Θορυβος από όργανα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
jimsid (Dimitris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 307/1.6/16V 2005

Ένταξη: 12 Σεπ 2005
Τόπος: Piraeus+Kranidi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Δεκ 2006, 09:09:15    Θέμα δημοσίευσης: 307-Θορυβος από όργανα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλοι μου καλημέρα σας και πρώτα από όλα καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία. Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κατι απευθυνομενος στους πιο ειδικούς και στους κατοχους 307. λοιπον τι συμβαινει, ειμαι στο ρελαντι και αρχιζω να μαρσαρω το αυτοκινητο (ειτε κρυο ειτε ζεστο) ανεβενει το στροφομετρο κανονικα και κατα την επαναφορα του προς τις στροφες του ρελαντι αν ακουσεις λιγο προσεκτικα ακουγετε ενα ανεπεσθητο τρρρρρρ απο την μερια του πινακα οργανων που βρισκετε το στροφομετρο (εκει καπου τον ακουω εγω) μεχρι η βελονα να φτασει στις νορμαλ στροφες του ρελαντι (οπου και σταματα), χωρις να κανει κανενα τρεμουλο η βελονα η το ταμπλω η κατι τετοιο.
Λετε να αρχιζει να τα παιζει η μηχανισμος στο στροφομετρο? Μηπως ειναι ο φυσιολογικος ηχος του μηχανισμου του στροφομετρου απλα εγω δεν τον ειχα προσεξει λογω οτι ειμαι μονιμως με ανοιχτο τζαμι (οπου φυσικα δεν μπορεις να το ακουσεις)?

Περιμενω την πολυτιμη βοηθεια σας

Ευχαριστω πολυ

106 to 307
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Δεκ 2006, 15:22:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το στροφόμετρο όπως και τα άλλα όργανα απ' όσο ξέρω είναι ηλεκτρονικά και δεν περιέχουν μηχανικές διατάξεις του στυλ ντίζες, γρανάζια...
Αυτό δεν αποκλείει όμως ο θόρυβος να ακούγεται από το ταμπλώ μέσα αλλά από κάτι άλλο.
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Δεκ 2006, 17:07:17    Θέμα δημοσίευσης: Re: 307-Θορυβος από όργανα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

jimsid έγραψε:
Φίλοι μου καλημέρα σας και πρώτα από όλα καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία. Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κατι απευθυνομενος στους πιο ειδικούς και στους κατοχους 307. λοιπον τι συμβαινει, ειμαι στο ρελαντι και αρχιζω να μαρσαρω το αυτοκινητο (ειτε κρυο ειτε ζεστο) ανεβενει το στροφομετρο κανονικα και κατα την επαναφορα του προς τις στροφες του ρελαντι αν ακουσεις λιγο προσεκτικα ακουγετε ενα ανεπεσθητο τρρρρρρ απο την μερια του πινακα οργανων που βρισκετε το στροφομετρο (εκει καπου τον ακουω εγω) μεχρι η βελονα να φτασει στις νορμαλ στροφες του ρελαντι (οπου και σταματα), χωρις να κανει κανενα τρεμουλο η βελονα η το ταμπλω η κατι τετοιο.
Λετε να αρχιζει να τα παιζει η μηχανισμος στο στροφομετρο? Μηπως ειναι ο φυσιολογικος ηχος του μηχανισμου του στροφομετρου απλα εγω δεν τον ειχα προσεξει λογω οτι ειμαι μονιμως με ανοιχτο τζαμι (οπου φυσικα δεν μπορεις να το ακουσεις)?

Περιμενω την πολυτιμη βοηθεια σας

Ευχαριστω πολυ

Αν παρατηρήσεις θα δεις ότι η βελόνα έχει ένα μικρό τρέμουλο ιδικά κατά την επιστροφή στο ρελαντί. Όλα τα καινούργια καντράν στο 307 facelift το κάνουν αυτό , άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο. Υπάρχει περίπτωση να σταματήσει εάν όχι να πας να του ρίξου μια ματιά.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Δεκ 2006, 13:45:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου μαλλον κατι συντονιζει στο μοτερ και πεφτει να το ακουσ πισω απο τα οργανα.εγω ειχα τρελλο τριξημο που μου ακουγατανε πισω απο το κεντρο τησ κονσολας..Τελικα ηταν το καλωδιο τησ ντιζασ του γκαζιου που ακουμπαγε πανω στο τοιχωμα του τροπετου κ εφερνε το θορυβο μεσα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
jimsid (Dimitris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 307/1.6/16V 2005

Ένταξη: 12 Σεπ 2005
Τόπος: Piraeus+Kranidi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Δεκ 2006, 13:52:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα το 307 εχει ηλεκτρικο γκαζι δεν εχει ντιζα με τον ορο ντιζα γκαζιου που ολοι ξερουμε???

106 to 307
Επιστροφή στην κορυφή
zafeirop (Αναστάσης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (8V) XR (2001)

Ένταξη: 30 Αύγ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Δεκ 2006, 23:15:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Φιλε μου μαλλον κατι συντονιζει στο μοτερ και πεφτει να το ακουσ πισω απο τα οργανα.εγω ειχα τρελλο τριξημο που μου ακουγατανε πισω απο το κεντρο τησ κονσολας..Τελικα ηταν το καλωδιο τησ ντιζασ του γκαζιου που ακουμπαγε πανω στο τοιχωμα του τροπετου κ εφερνε το θορυβο μεσα...

Αυτό το τρίξιμο το άκουγες σε όλες τις στροφές;
Και γω, χρόνια τώρα, ακούω πίσω από το ψηφιακό ρολόι ένα τρίξιμο αλλα μόνο εν κινήση και στις 2800-3000 στροφές.

jimsid, αν δεις ο Γιάννης δηλώνει δίπλα στο avatar του ότι έχει 12V μοτέρ.
Γιαυτό μάλλον έχει και ντίζα.

My brain is runnin lean
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Δεκ 2006, 01:05:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι να κανουμε. Το μοτερακι μου εχει τεχνολογια του Μποτσαρη αν και μου λενε οτι το ντιζατο γκαζι ειναι καλλητερο γενικα και εχει λιγοτερη ζημια και αστοχιες και φυσικα καλλητερη αποκριση.

Και γι αλλη μια φορα θα το πω....Καλα τα Peugeot και γενικα τα ευρωπαικα αλλα σε θεματρα αξιοπιστιασ ειναι πισω....Τι να κανουμε
κανεις δεν ειναι τελειος!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης