Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ) Τρελλαμένο μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11
Ένταξη: 28 Δεκ 2005 Δημοσιεύσεις: 742 Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 29 Δεκ 2006, 05:13:19 Θέμα δημοσίευσης: ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ PSclub... |
|
|
Αγαπητό μου ημερολόγιο...
Καθώς άνοιγα σήμερα την αγαπημένη μου ιστοσελίδα, με χαρά διαπίστωσα ότι κλείνω ένα χρόνο συμμετοχής στην παρέα αυτής.
Μια παρέα που δεν έμεινε στα πλαίσια του διαδικτυακού κόσμου, αλλα από την εκκίνηση του 2006 έλαβε χώρα σε πίστες,βουνά,καφέ και οπουδήποτε μπορούσε να αναπτυχθεί το ανήσυχο πνεύμα του psclub με ασφάλεια και διασκέδαση...
¨Ενας χρόνος γεμάτος ps-εμπειρίες με πολλές χαρές και πίκρες.
Οι πίκρες...
Πρώτη κρυάδα... (μιας και ο καιρός ήταν βροχερός) και αρχές Μάη όταν μέσω πόστ έψαχνα παρέα για το Αχαιός και τελικά πήγα μόνος... Ούτε ένας συνκλαμπίτης δεν βρέθηκα τότε να ενδιαφερθεί να παρακολουθήσει (ανέξοδα) τον πρώτο αγώνα του κυπέλου ασφάλτου.
Μου έκανε εντύπωση τότε, αναρωτόμενος " που είναι όλοι αυτοί οι παθιασμένοι " που γράφουν τοσο ...γρήγορα από το σπίτι τους.
Στην πορεία διαπίστωσα οτί εκτός από μερικά ατομα,λίγοι είναι αυτοί που παίρνουν τα βουνά και τις πίστες για να δουν σε δράση κάποιο από τα αγαπημένα τους peugeot..
Δεύτερη (καλή) κρυαδα... όταν μετά από μια έντονη σωματική και ψυχική κούραση στο ΜΑΥΡΟ ρόδο και γυρνώντας από Ιτέα οδικώς με το νεοαποκτειθέν αγωνιστικό, αντί να γυρίσω Χανιά όπου η δουλειά περίμενε... έμεινα Αθήνα προς χάρην του αγώνα (μας) Κάρτ της επόμενης μέρας ο οποίος τελικά δεν έγινε λόγω ....έλειψης συμμετοχών.
Η στεναχώρια μου ήταν μεγάλη και δεν κρατήθηκα να τα ψάλω σε μερικούς τοτε... www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=77157start=40 όχι τόσο για την δικιά μου ταλαιπωρία όσο για την μεγάλη αποχή. Δεν νομιζω να υπάρχει κάτι άλλο άσχημο άξιο λόγου , οπότε πάμε στις...
Καλές στιγμές...
Οι οποίες είναι και αρκετές για να τις αναφέρω όλες ,όμως μερικές πρέπει ν'άκουστούν κυρίως γιατί κάποια παιδιά από εδώ μέσα σταθήκανε σαν φιλοι σε καλές αλλά και δύσκολες στιγμές.
Δεν μπορώ να μην αναφέρω την πρώτη μου επαφή με Μάνθο,Λεφ205,Ιντζόγλου και παππάκι, για καφέ και γνώριμία και μετά συνοδέια μέχρι την απονομή της ΕΛΠΑ, όπου γνώρισα και τον ΤΟΜκατ,το γρήγορο Γκάλφα και την όμορφη Εφη.
Ούτε μπορώ να μην αναφέρω πόσο χαρά πήρα ένα πρωί στο λιμάνι του Πειραιά που με περίμενε ενα 206 με οδηγό τον Αρη και με πήγε (αρκετά γρήγορα..) στη Ριτσώνα όπου μαζί με τους άλλους (λίγους) συνκλαμπίτες έιδαμε την πρώτα ανάβαση του 2006...
Επειτα ήρθε και η πρώτη εμφάνιση σε αγώνα με τα χρώματα του κλάμπ,όπου εκτός από τον πρόεδρο, κοντά μου ήταν και οι γνωστή παρέα, συν τους vinman(που βρεθήκαμε και κοντοχωριανοί...),stevon κ.α... στηρίζοντάς εμένα και ένα άλλο παιδί τον Στεργιόπουλο, στην πρώτη μας συμμετοχή στα Μέγαρα.
Επόμενος αγώνας, το GPtuning της startline στο Kartodromo.Ομως το καλό μου Ραλλάκι έιχε άλλη άποψη και 2 μέρες πρίν, παρουσιάζει σοβαρό ηλ.πρόβλημα. Στο καπάκι πέφτουν τα τηλέφωνα και βρίσκομαι στο συνεργείο της Peugeot όπου εκεί ένα παιδί που γνώρισα τότε ξηγιέται και με εξυπηρετεί άμεσα.Σ'ευχαριστώ Αργύρη!
Μια κακή στιγμή στον αγώνα και η κορώνα στο σασμάν αρχισε να φτύνει δόντια...με αποτέλεσμα στο δρόμο του γυρισμού (μέσω Διόνυσου...) το καυμένο να παραδώσει πνεύμα στην κορφή του ...ιστορικού βουνου.
Πως μπορώ να ξεχάσω πόσο με βοήθησανε τότε ο Λεφ και το παπί...
Δύο ώρες σπρώχναμε...(το αμαξι) και μέτα κατά τις 2+ κατάληξαμε στο σπίτι του Λεφ με τους υπόλοιπους φούστηδες (Μάνθο και σια) να τρώμε την φοβερή μακαρονάδα της μαμάς.
Μετά 'ηρθε το GTCC.
Παρ'όλο που δεν είχα καλά αποτελέσματα,είχα από τις πιο ωραίες αγωνιστικές μου εμπειρίες δίπλα στην μεγάλη παρέα του κλάμπ όπου αυτή τη φορά ηταν πολύ μεγάλη εντός και εκτός πίστας...
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να ακολουθήσω το θεσμό αφού χρειάστηκε να φύγω έξω για αρκετό καιρό.
Αυτά καλό μου ημερολόγιο,
με κανάνε να θέλω να είμαι και φέτος περήφανο μέλος του Peugeot sport club και της παρέας των παραπάνω παιδιών (και όσων ξεχνώ λόγω nickname...)
και να τους στηρίξω όπως μπορώ στα νέα τους σχέδια...
Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα του πώς "εκμεταλεύτηκα" εγώ τη συμμετοχή μου στο κλάμπ, παίρνωντας και δίνοντας ότι μπορώ, πέρα από τα όρια της οθόνης του υπολογίστή μου.
Σας ευχαριστώ όλους και σας εύχομαι μια χρονια πιο δημιουργική και αποδοτική.
Καλό δρόμο να'χουμε...
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 29 Δεκ 2006, 06:51:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογο να υπάρχουν μέλη με ήθος και αξίες....
Έτσι είναι και ο Γιώργος....
Να είσαι πάντα καλά φίλε...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

VF7 + VF3 = P.S.A.
Ένταξη: 22 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2584
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 29 Δεκ 2006, 09:27:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vinman έγραψε: | Είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογο να υπάρχουν μέλη με ήθος και αξίες....
+1
(Δέν γράφω κάτι παραπάνω , γιατί πολές φορές τα λόγια είναι περιττά.....)
Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 29 Δεκ 2006, 09:57:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ομοίως...
Να 'σαι πάντα καλά Γεώργιε. 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 29 Δεκ 2006, 17:14:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Stevon έγραψε: | vinman έγραψε: | Είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογο να υπάρχουν μέλη με ήθος και αξίες....
+1
(Δέν γράφω κάτι παραπάνω , γιατί πολές φορές τα λόγια είναι περιττά.....) |
Επίσης κι εγώ με την σειρά μου ……  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pygolabida (Γιάννα) Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge
Ένταξη: 05 Αύγ 2004 Δημοσιεύσεις: 824 Τόπος: London
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 29 Δεκ 2006, 23:54:58 Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ PSclub... |
|
|
gonakinen έγραψε: |
Μετά 'ηρθε το GTCC. |
...και η γνωριμία με την κριτή pygolabida...χάρηκα πολύ! Να είσαι καλά!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106RALLYE A6 , 205 E11
Ένταξη: 28 Δεκ 2005 Δημοσιεύσεις: 742 Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Δεκ 2006, 06:33:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και το'λεγα ρε φούστη μου καποιον θα ξεχάσω...
Συγνώμη αλλα που να σας θυμάμαι όλους...
Εσένα όμως έπρεπε να σε θυμάμαι.τέτοια αγωνιστική κουβέντα είχαμε στο Κ..
Είχα και τους αλήτες από τα χρονόμετρα που με παρεξηγήσανε.ξεχνιέται?
Λες και δεν ξέρουν ότι το μόνο μου πάθος είναι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός...
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

106RALLYE A6 , 205 E11
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Δεκ 2006, 06:39:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
για τους πονηρους... Κ είναι το σημείο που κάθεται ο κριτής κατά τη δειάρκεια του αγώνα...
Εκτός από μένα άλλα νέα (και παλιά) μέλη δεν έχουν εμπειρίες να πουν.?
Κυρίως για τους νέους επισκέπτες, αλλά και για μας για να τα θυμόμαστε και να γελαμε (ή να κλαιμε...)
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|