PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ PSclub...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11

Ένταξη: 28 Δεκ 2005
Τόπος: ΠΕΙΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ http://www.chaniacrete.gr/gr/

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Δεκ 2006, 05:13:19    Θέμα δημοσίευσης: ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ PSclub... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητό μου ημερολόγιο...

Καθώς άνοιγα σήμερα την αγαπημένη μου ιστοσελίδα, με χαρά διαπίστωσα ότι κλείνω ένα χρόνο συμμετοχής στην παρέα αυτής.
Μια παρέα που δεν έμεινε στα πλαίσια του διαδικτυακού κόσμου, αλλα από την εκκίνηση του 2006 έλαβε χώρα σε πίστες,βουνά,καφέ και οπουδήποτε μπορούσε να αναπτυχθεί το ανήσυχο πνεύμα του psclub με ασφάλεια και διασκέδαση...
¨Ενας χρόνος γεμάτος ps-εμπειρίες με πολλές χαρές και πίκρες.

Οι πίκρες...
Πρώτη κρυάδα... (μιας και ο καιρός ήταν βροχερός) και αρχές Μάη όταν μέσω πόστ έψαχνα παρέα για το Αχαιός και τελικά πήγα μόνος... Ούτε ένας συνκλαμπίτης δεν βρέθηκα τότε να ενδιαφερθεί να παρακολουθήσει (ανέξοδα) τον πρώτο αγώνα του κυπέλου ασφάλτου.
Μου έκανε εντύπωση τότε, αναρωτόμενος " που είναι όλοι αυτοί οι παθιασμένοι " που γράφουν τοσο ...γρήγορα από το σπίτι τους.
Στην πορεία διαπίστωσα οτί εκτός από μερικά ατομα,λίγοι είναι αυτοί που παίρνουν τα βουνά και τις πίστες για να δουν σε δράση κάποιο από τα αγαπημένα τους peugeot..
Δεύτερη (καλή) κρυαδα... όταν μετά από μια έντονη σωματική και ψυχική κούραση στο ΜΑΥΡΟ ρόδο και γυρνώντας από Ιτέα οδικώς με το νεοαποκτειθέν αγωνιστικό, αντί να γυρίσω Χανιά όπου η δουλειά περίμενε... έμεινα Αθήνα προς χάρην του αγώνα (μας) Κάρτ της επόμενης μέρας ο οποίος τελικά δεν έγινε λόγω ....έλειψης συμμετοχών.
Η στεναχώρια μου ήταν μεγάλη και δεν κρατήθηκα να τα ψάλω σε μερικούς τοτε... www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=77157start=40 όχι τόσο για την δικιά μου ταλαιπωρία όσο για την μεγάλη αποχή. Δεν νομιζω να υπάρχει κάτι άλλο άσχημο άξιο λόγου , οπότε πάμε στις...

Καλές στιγμές...
Οι οποίες είναι και αρκετές για να τις αναφέρω όλες ,όμως μερικές πρέπει ν'άκουστούν κυρίως γιατί κάποια παιδιά από εδώ μέσα σταθήκανε σαν φιλοι σε καλές αλλά και δύσκολες στιγμές.
Δεν μπορώ να μην αναφέρω την πρώτη μου επαφή με Μάνθο,Λεφ205,Ιντζόγλου και παππάκι, για καφέ και γνώριμία και μετά συνοδέια μέχρι την απονομή της ΕΛΠΑ, όπου γνώρισα και τον ΤΟΜκατ,το γρήγορο Γκάλφα και την όμορφη Εφη.
Ούτε μπορώ να μην αναφέρω πόσο χαρά πήρα ένα πρωί στο λιμάνι του Πειραιά που με περίμενε ενα 206 με οδηγό τον Αρη και με πήγε (αρκετά γρήγορα..) στη Ριτσώνα όπου μαζί με τους άλλους (λίγους) συνκλαμπίτες έιδαμε την πρώτα ανάβαση του 2006...
Arrow Επειτα ήρθε και η πρώτη εμφάνιση σε αγώνα με τα χρώματα του κλάμπ,όπου εκτός από τον πρόεδρο, κοντά μου ήταν και οι γνωστή παρέα, συν τους vinman(που βρεθήκαμε και κοντοχωριανοί...),stevon κ.α... στηρίζοντάς εμένα και ένα άλλο παιδί τον Στεργιόπουλο, στην πρώτη μας συμμετοχή στα Μέγαρα.

Arrow Επόμενος αγώνας, το GPtuning της startline στο Kartodromo.Ομως το καλό μου Ραλλάκι έιχε άλλη άποψη και 2 μέρες πρίν, παρουσιάζει σοβαρό ηλ.πρόβλημα. Στο καπάκι πέφτουν τα τηλέφωνα και βρίσκομαι στο συνεργείο της Peugeot όπου εκεί ένα παιδί που γνώρισα τότε ξηγιέται και με εξυπηρετεί άμεσα.Σ'ευχαριστώ Αργύρη!
Arrow Μια κακή στιγμή στον αγώνα και η κορώνα στο σασμάν αρχισε να φτύνει δόντια...με αποτέλεσμα στο δρόμο του γυρισμού (μέσω Διόνυσου...) το καυμένο να παραδώσει πνεύμα στην κορφή του ...ιστορικού βουνου.
Πως μπορώ να ξεχάσω πόσο με βοήθησανε τότε ο Λεφ και το παπί...
Δύο ώρες σπρώχναμε...(το αμαξι) και μέτα κατά τις 2+ κατάληξαμε στο σπίτι του Λεφ με τους υπόλοιπους φούστηδες (Μάνθο και σια) να τρώμε την φοβερή μακαρονάδα της μαμάς.

Arrow Μετά 'ηρθε το GTCC.
Παρ'όλο που δεν είχα καλά αποτελέσματα,είχα από τις πιο ωραίες αγωνιστικές μου εμπειρίες δίπλα στην μεγάλη παρέα του κλάμπ όπου αυτή τη φορά ηταν πολύ μεγάλη εντός και εκτός πίστας...
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να ακολουθήσω το θεσμό αφού χρειάστηκε να φύγω έξω για αρκετό καιρό.

Αυτά καλό μου ημερολόγιο,
με κανάνε να θέλω να είμαι και φέτος περήφανο μέλος του Peugeot sport club και της παρέας των παραπάνω παιδιών (και όσων ξεχνώ λόγω nickname...)
και να τους στηρίξω όπως μπορώ στα νέα τους σχέδια...

Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα του πώς "εκμεταλεύτηκα" εγώ τη συμμετοχή μου στο κλάμπ, παίρνωντας και δίνοντας ότι μπορώ, πέρα από τα όρια της οθόνης του υπολογίστή μου.

Σας ευχαριστώ όλους και σας εύχομαι μια χρονια πιο δημιουργική και αποδοτική.

Καλό δρόμο να'χουμε...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Δεκ 2006, 06:51:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογο να υπάρχουν μέλη με ήθος και αξίες....
Έτσι είναι και ο Γιώργος....
Να είσαι πάντα καλά φίλε... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Δεκ 2006, 09:27:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:

+1

(Δέν γράφω κάτι παραπάνω , γιατί πολές φορές τα λόγια είναι περιττά.....)

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Δεκ 2006, 09:57:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ομοίως... Thumb right

Να 'σαι πάντα καλά Γεώργιε. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Δεκ 2006, 17:14:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Stevon έγραψε:
vinman έγραψε:

+1

(Δέν γράφω κάτι παραπάνω , γιατί πολές φορές τα λόγια είναι περιττά.....)

Επίσης κι εγώ με την σειρά μου …… Thumbs Up
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: London

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Δεκ 2006, 23:54:58    Θέμα δημοσίευσης: Re: ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ PSclub... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gonakinen έγραψε:

Arrow Μετά 'ηρθε το GTCC.

...και η γνωριμία με την κριτή pygolabida...χάρηκα πολύ! Να είσαι καλά!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Δεκ 2006, 06:33:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και το'λεγα ρε φούστη μου καποιον θα ξεχάσω...

Συγνώμη αλλα που να σας θυμάμαι όλους...
Εσένα όμως έπρεπε να σε θυμάμαι.τέτοια αγωνιστική κουβέντα είχαμε στο Κ..

Είχα και τους αλήτες από τα χρονόμετρα που με παρεξηγήσανε.ξεχνιέται?

Λες και δεν ξέρουν ότι το μόνο μου πάθος είναι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
gonakinen (ΓΙΩΡΓΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

106RALLYE A6 , 205 E11

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Δεκ 2006, 06:39:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για τους πονηρους... Κ είναι το σημείο που κάθεται ο κριτής κατά τη δειάρκεια του αγώνα...

Εκτός από μένα άλλα νέα (και παλιά) μέλη δεν έχουν εμπειρίες να πουν.?
Κυρίως για τους νέους επισκέπτες, αλλά και για μας για να τα θυμόμαστε και να γελαμε (ή να κλαιμε...)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης