PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ενδειξη "Service"

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
torture (alex)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 8v

Ένταξη: 28 Ιούλ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Δεκ 2006, 13:53:11    Θέμα δημοσίευσης: Ενδειξη "Service" Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στο 206 στο σημειο που λεει ποσα χιλιομετρα εχει διανυσει το αυτοκινητο στα αριστερα του αριθμου αυτου εχει ενα κλειδι. αυτο σημαινει οτι θελει service? αν οχι τι συμβολιζει? το εχω παρει μεταχειρισμενο και εχει κοντα στα 52.000 χιλιομετρα. στα 60.000 δεν ειναι το επομενο service? αν οχι καθε ποσα χιλιομετρα πρεπει να κανω service? τι μου προτεινετε εσεις?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
smpokos (γιωργος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Νοέ 2005
Τόπος: SALONIKA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Δεκ 2006, 16:54:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχει και το long live service που θα επρεπε να εφαρμοζεται και γι'αυτο πληρωνουμε το οποιο γινεται ανα 30000 χλμ αν δεν κανω λαθος. η ενδειξη αναφερετε σε αυτο.

MPAMPA MIN TREXEIS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
torture (alex)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Δεκ 2006, 16:59:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δηλαδη πρεπει να κανω service τωρα.
Επιστροφή στην κορυφή
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Δεκ 2006, 18:07:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν το κλειδακι ειναι μονιμα αναμμενο τοτε πρεπει να πας για service, βασει του μετρητη!!! Αν γυρισεις το κλειδι στη θεση που αναβουν ολα τα λαμπακια θα δεις ποσα Km σου μενουν ακομα...

Το θεμα ειναι να ξερεις το παρελθον του αυτοκινητου!!! Ποτε εκανε το τελευταιο service???

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Δεκ 2006, 20:13:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δηλαδη τι ειναι πι οσωστο?να κανουμε service συμφωνα με τα χιλιομετρα που μασ βγαζει ο υπολογιστησ στο καντραν η με το περασ καθε χρονου? Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
smpokos (γιωργος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Νοέ 2005
Τόπος: SALONIKA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Δεκ 2006, 20:19:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν χρησιμοποιουν τα ανταλακτηκα που προοριζονται για λονγκ λαιβ σερβις τοτε κανουμε σερβις οποτε μας βγαζει κλειδακι το αυτοκινητο. τα χιλιομετρα για σερβις που βγαζει οταν βαζεις το κλειδι ειτε αυξανονται ειτε μειονονται αναλογα με την χρηση που κανεις. πχ ετυχε ο πατερας μου με το αουντι του να κανει σερβις στα 45000 χιλιομετρα!!! Shocked

MPAMPA MIN TREXEIS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
torture (alex)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Δεκ 2006, 20:28:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω οταν το αγορασα το αυτοκινητο το ατομο που το ειχε μου ειπε οτι εκανε service ακριβως πριν μου το δωσει. και δεν ειχε βιβλιο service. δυστηχως δεν θυμαμαι αν το κλειδακι αναβε οταν το αγορασα ή αν ηταν σβηστο. Embarassed
αν παω στην peugeot δεν ξερουν αραγε να μου πουν αν εχει κανει προσφατα service? ειναι κριμα να κανω service αν δεν χρειαζεται.
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Δεκ 2006, 20:59:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

torture έγραψε:
εγω οταν το αγορασα το αυτοκινητο το ατομο που το ειχε μου ειπε οτι εκανε service ακριβως πριν μου το δωσει. και δεν ειχε βιβλιο service. δυστηχως δεν θυμαμαι αν το κλειδακι αναβε οταν το αγορασα ή αν ηταν σβηστο. Embarassed
αν παω στην peugeot δεν ξερουν αραγε να μου πουν αν εχει κανει προσφατα service? ειναι κριμα να κανω service αν δεν χρειαζεται.

Αν δεν εχεις βιβλιο των Service του αυτοκινητου σου , τοτε δυστυχως δεν μπορεις να ξερεις και τι εχει γινει, οποτε :
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΗΣΥΧΟ. δηλ. πας στο μηχανικο που εμπιστευεσαι ή την αντιπροσωπια που θελεις και τους λες να κανουν ενα service αναλογα τα χιλιομετρα που εχει το αμαξι, και να κοιταξουν αν το αυτοκινητο χρειαζεται και οτιδηποτε αλλο εκτος του service. Ακριβη μεν λυση (πληρωνεις το sevrice) αλλα ετσι θα ξερει τι εχεις κανει και θα συνεχισεις να κρατας log απο δω και περα.
Εγω αυτο θα εκανα Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Δεκ 2006, 21:03:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
torture έγραψε:

Αν δεν εχεις βιβλιο των Service του αυτοκινητου σου , τοτε δυστυχως δεν μπορεις να ξερεις και τι εχει γινει, οποτε :
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΗΣΥΧΟ. δηλ. πας στο μηχανικο που εμπιστευεσαι ή την αντιπροσωπια που θελεις και τους λες να κανουν ενα service αναλογα τα χιλιομετρα που εχει το αμαξι, και να κοιταξουν αν το αυτοκινητο χρειαζεται και οτιδηποτε αλλο εκτος του service. Ακριβη μεν λυση (πληρωνεις το sevrice) αλλα ετσι θα ξερει τι εχεις κανει και θα συνεχισεις να κρατας log απο δω και περα.
Εγω αυτο θα εκανα Wink

+1 Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Δεκ 2006, 05:25:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
DimiP έγραψε:
torture έγραψε:

Εγω αυτο θα εκανα Wink

+1 Wink

Σωστα ολα αυτα και να συμπληρωσω πως η ενδειξη στο ταμπλο δεν σημαινει ουσιαστικα τιποτα. Την ρυθμιζεις οποτε και οπως θες εσυ (υπαρχουν οδηγιες στο βιβλιαρακι του κατασκευαστη). Απλα μετραει αντιστροφα μεχρι το επομενο service, και καθε φορα σου λεει ποσα χλμ. απομενουν μεχρι το επομενο service. Oταν το κανεις (το service), τοτε το ξαναρυθμηζεις στα ποσα χλμ να σου υπενθημισει το επομενο. Αν φτασει η στιγμη που κανεις το service και δεν το ρυθμησεις συνεχιζει και μετραει τα χλμ απο τοτε που επρεπε να ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ το service.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Δεκ 2006, 10:50:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Σωστα ολα αυτα και να συμπληρωσω πως η ενδειξη στο ταμπλο δεν σημαινει ουσιαστικα τιποτα. Την ρυθμιζεις οποτε και οπως θες εσυ (υπαρχουν οδηγιες στο βιβλιαρακι του κατασκευαστη). Απλα μετραει αντιστροφα μεχρι το επομενο service, και καθε φορα σου λεει ποσα χλμ. απομενουν μεχρι το επομενο service. Oταν το κανεις (το service), τοτε το ξαναρυθμηζεις στα ποσα χλμ να σου υπενθημισει το επομενο. Αν φτασει η στιγμη που κανεις το service και δεν το ρυθμησεις συνεχιζει και μετραει τα χλμ απο τοτε που επρεπε να ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ το service.

Όπως τα λέει ο Στέλιος είναι. Η συγκεκριμένη ένδειξη είναι ένα απλό countdown. Από default νομίζω είναι στα 15.000χλμ, αλλά έχω την αμυδρή εντύπωση ότι μπορείς να ρυθμίσεις ανά πόσα χλμ να σου υπενθυμίζει το service. Προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ καθόλου και με το που εμφανιστεί κλειδί, απλά το μηδενίζω.

Επιστροφή στην κορυφή
torture (alex)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Δεκ 2006, 12:37:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οταν γυρισα το κλειδι στην θεση που αναβουν ολα τα λαμπακια η οθονη εδειξε 10.700χλμ αυτο σημαινει λογικα οτι θελω συμφωνα με τον μετρητη αλλα 10.000χλμ μεχρι το service.
κοιτα να δεις τι βγηκε χριστουγεννιατικα Sad
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Δεκ 2006, 21:22:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνα με τον μετρητη ναι. Αλλα εσενα ποιος σου λεει οτι ο μετρητης ηταν ρυθμησμενος σωστα στο τελευταιο service ? Δεν εχεις καποιο στοιχειο για τα προιγουμενα service του αυτοκινητου ?
Αν οχι, ξεχνα μετρητες και παπριες και κανε οπως σου ειπε ο DimiP παραπανω.
Αν τα service ειχαν γινει στη Peugeot τοτε κατα 99.9% και ο ρυθηστης θα ηταν σωστος γιατι συνηθος στον επαναρυθμιζουν οι ιδιοι. Αν ομως ειχαν γινει στη Peugeot τοτε 100% θα ειχε και βιβλιαρακι service το αμαξι.
Οποτε η απουσια αυτη δεν σε βαζει σε υποψιες ?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
torture (alex)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Δεκ 2006, 12:57:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδη εχω υποψιες γι'αυτο ρωτησα και την γνωμη σας. απο οτι φαινεται παω για service. ξερεις κανεις ποσο περιπου παει? ρωταω για να ξερω μην μου παρουν τα μαλλια της κεφαλης μου.
Επιστροφή στην κορυφή
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Δεκ 2006, 15:05:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορώ να κάνω και εγώ μία ερώτηση για να μην ανοίγω νέο topic?Το αμάξι μου αφότου τελείωσε η εγγύηση το πάω σε άλλο συνεργείο για service.Με αποτέλεσμα ενώ του έχω κάνει service να ανάβει ακόμα το κλειδάκι.Έχω ακούσει-δεί οτι με το πάτημα των κουμπιών στο κοντέρ για κάποσα δευτερόλεπτα και σε συνδιασμό με την θέση του κλειδιού στην μίζα σβήνετε το κλειδάκι μήπως ξέρει κάποιος την ακριβή διαδικασία?

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Δεκ 2006, 19:47:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζω ότι με το κλειδί στην πρώτη θέση, αν πατήσεις για 10-15 δευτερα το κουμπι σβηνει. Αν θυμαμαι καλα αυτό που μου είχε πει ο Αργύρης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
TiMoRiS (Argiris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Mini Cooper S R56

Ένταξη: 06 Ιαν 2004
Τόπος: Πειραιας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Δεκ 2006, 22:44:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το δοκίμασα αλλά δεν έφυγε.... Crying or Very sad Crying or Very sad

www.asfaleia365.gr
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Δεκ 2006, 08:20:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν θυμάμαι καλά είναι η εξής διαδικασία:

Βάζεις κλειδί στην πρώτη θέση, πατάς το κουμπί για 3 δευτ., γυρνάς το κλειδί στην τελευταία θέση πριν πάρει μπρος έχοντας πατημένο το κουμπί, κ μετά σου εμφανίζει στην μικρή οθονίτσα αντίστροφη μέτρηση για να μηδενιστεί η ένδειξη service.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης