PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

1ο Touring στο Πήλιο, 7-8 Δεκεμβρίου 2002
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ofitzis (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2003

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Aθήνα-Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 12:57:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είδα τις photos και μου γινε η καρδιά περιβόλι.Πρέπει να ταν και γαμ@ τις εμπειρίες... Crying or Very sad Τέσπα,εγώ ξεχώρισα στη photo με τον εκσκαφέα ένα μαύρο τέρας,με αεραγώγό στο καπό και πίτα χαμηλωμένο.Πολύ ωραίο!!!Του Polith ήταν Question Question Question

I may be slow
but I am in front of you!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 13:29:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ofitzis έγραψε:
Είδα τις photos και μου γινε η καρδιά περιβόλι.Πρέπει να ταν και γαμ@ τις εμπειρίες... Crying or Very sad Τέσπα,εγώ ξεχώρισα στη photo με τον εκσκαφέα ένα μαύρο τέρας,με αεραγώγό στο καπό και πίτα χαμηλωμένο.Πολύ ωραίο!!!Του Polith ήταν Question Question Question

Οχι Γιώργο, αυτό ήταν του Commando. Το δικό μου το ξεχώρισες???
Πρόσεξε τι θα απαντήσεις? Twisted evil

Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ofitzis (Γιώργος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2003

Τόπος: Aθήνα-Μελίσσια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 15:35:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eμμ...ΝΑΙ ΝΑΙ...είναι το πιο ωραίο... Laughing
Πρέπει να είναι αυτό δίπλα στου Comando στην ίδια φωτογραφία ε?Αν δεν κάνω λάθος φαίνεται και σε αυτή στα χιόνια ακριβώς μπροστά από του Ady.

I may be slow
but I am in front of you!!!
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 16:26:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex έγραψε:
Παιδια εγω θελω πραγματικα να το δοκιμασω αυτο που λετε με το χωρις συμπλεκτη αλλα τι να πω.. ΦΟΒΑΜΑΙ οτι θα το διαλυσω το κιβωτιο... εδω καμια φορα εχω το συμπλεκτη στο πατωμα και απο 2α σε 3η ακουω το ΓΚΡΑΑΑΑΑΟΥΡ απο την υπερβολικη ταχυτητα αλλαγης που επιδιωκω να κανω και τιναζεται ολο το χερι μου λες και το βαρεσε ηλεκτροσοκ... Με τι ΚΟΥΡΑΓΙΟ να του πεταξω καρφωτη? Αυτη τη στιγμη σας βλεπω σαν ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ που κανετε τετοια πραγματα αλλα επειδη ποτε δεν λεω ποτε, δεν αποκλειω σε καποιο μελλοντικο χρονικο σημειο να κανω το ιδιο και να λεω "ελα μωρε, σιγα, το κανω και γω!".. Αν ειχα στη καβατζα κανα εκατομυριο και την ανεση να πω οτι "και να το διαλυσω δεν τρεχει" παιζει και να το κανα.. αλλα και παλι θα το λυπομουν ρε γα**το.. τι να πω.. Θα θελα να το δω για να το καναοησω καλυτερα το συγκεκριμενο φαινομενο παντως..

Alex, αγορι μου αρρωστος εισαι; δεν πιστευω τα ματια μου. εσυ και φοβασαι ενα τοσο απλο project;;; μη μασας , θυμισου τις ενδοξες ημερες των πειραματισμων σου και γκγρρρρρρρρρρρρρρ...

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 16:47:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θεραπευτης έγραψε:
Eάν εσείς παραπονιόσαστε που ζηλεύεται, ο Miltellas τι να πει που τον πέρναμε και τηλέφωνο, μες την άγρια νύχτα, την ώρα που δούλευε.

Εμ δε το βλεπω το παιδι ουτε να μιλησει δεν εχει κουραγιο
Miltellas έγραψε:
Αχχχχ, θα σκάσω από τη ζήλια...

Του δημιουργησατε ψυχολογικο προβλημα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
PoLiThS (Νικόλας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)

Ένταξη: 15 Ιούν 2002
Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 21:18:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ofitzis έγραψε:

Μαρτυρες Όλοι.... Το Δικό μου είναι ποιό πιτα Beer Beer Beer

(Καλα εε... να δείτε με το ΦΟΥΙΤ πως ηταν.... Πεζωπιτα (χααχαχαχαχ) (απο το Peugeot + pita)

Le Tavernier....

Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 23:27:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Alex έγραψε:
Παιδια εγω θελω πραγματικα να το δοκιμασω αυτο που λετε με το χωρις συμπλεκτη αλλα τι να πω.. ΦΟΒΑΜΑΙ οτι θα το διαλυσω το κιβωτιο... εδω καμια φορα εχω το συμπλεκτη στο πατωμα και απο 2α σε 3η ακουω το ΓΚΡΑΑΑΑΑΟΥΡ απο την υπερβολικη ταχυτητα αλλαγης που επιδιωκω να κανω και τιναζεται ολο το χερι μου λες και το βαρεσε ηλεκτροσοκ... Με τι ΚΟΥΡΑΓΙΟ να του πεταξω καρφωτη? Αυτη τη στιγμη σας βλεπω σαν ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ που κανετε τετοια πραγματα αλλα επειδη ποτε δεν λεω ποτε, δεν αποκλειω σε καποιο μελλοντικο χρονικο σημειο να κανω το ιδιο και να λεω "ελα μωρε, σιγα, το κανω και γω!".. Αν ειχα στη καβατζα κανα εκατομυριο και την ανεση να πω οτι "και να το διαλυσω δεν τρεχει" παιζει και να το κανα.. αλλα και παλι θα το λυπομουν ρε γα**το.. τι να πω.. Θα θελα να το δω για να το καναοησω καλυτερα το συγκεκριμενο φαινομενο παντως..

Alex, αγορι μου αρρωστος εισαι; δεν πιστευω τα ματια μου. εσυ και φοβασαι ενα τοσο απλο project;;; μη μασας , θυμισου τις ενδοξες ημερες των πειραματισμων σου και γκγρρρρρρρρρρρρρρ...

Μα οι πειραματισμοι μου ειναι συνηθως ασφαλεις.. (Με μονη εξαιρεση εναν που ειχα κανει συνδεοντας την εισαγωγη του αερα με μπουκαλα καθαρου οξυγονου της οποιας τη μανικα ανοιγε ο συνοδηγος με εντολη μου) Το να καρφωνω ταχυτητες μου φαινεται επισφαλες... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Δεκ 2002, 00:12:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φουίτ ο Πολίτης;το μαρσπιε επαισε;ο γλυλλοσ χωρεσε;αν δεν ηρθε γερανος να το σηκώσει για ένα λαστιχο δεν κάνουμε τιποτα!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 13 Δεκ 2002, 00:43:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex έγραψε:

Μα οι πειραματισμοι μου ειναι συνηθως ασφαλεις.. (Με μονη εξαιρεση εναν που ειχα κανει συνδεοντας την εισαγωγη του αερα με μπουκαλα καθαρου οξυγονου της οποιας τη μανικα ανοιγε ο συνοδηγος με εντολη μου) Το να καρφωνω ταχυτητες μου φαινεται επισφαλες... Confused

Δηλαδή Alex, διοχέτευες στο μοτέρ σου καθαρό οξυγόνο; Δεν είχες πρόβλημα με την θερμοκρασία του μοτέρ σου;
Ο αέρας ως γνωστόν περιέχει 78% άζωτο, 21% οξυγόνο, κάτι ψιλά διοξείδιο του άνθρακα, και τα υπόλοιπα ψιλά ευγενή αέρια. Κάπου είχα διαβάσει οτι αν τα μοτέρ έκαιγαν καθαρό οξυγόνο θα υπήρχε πρόβλημα με την θερμοκρασία του μοτέρ που θα ανέβαινε πολύ και επίκινδυνα, ενώ αντίθετα το άζωτο επιδρά ως ψυκτικό/coolant στην όλη υπόθεση. Και για του λόγου το αληθές το βρήκα...

Air has only 23.6% oxygen by weight, the rest is made up largely of nitrogen. That nitrogen does not aid in combustion at all, but it does absorb and carry heat away. When you add nitrous, it has 36% oxygen with the rest being nitrogen. So the more nitrous oxide you add, the less percentage of nitrogen is available to absorb heat. That is why nitrous increases engine heat very rapidly. If we were to add pure oxygen (which has been tried), the percentage of nitrogen would fall much faster as more oxygen was added. We would not be able to add much oxygen before heat was a problem to control. Also compressed oxygen is in a gaseous form, so adding oxygen takes up more room and reduces normally aspirated power, and the amount of nitrogen from it. By injecting liquid nitrous, the normally aspirated power only drops slightly and it is adding oxygen and nitrogen. To put in simply, with nitrous oxide, we can get more oxygen atoms in the engine and have a lot more nitrogen as well. Nitrous can make much more power before heat is uncontrollable.

source: http://www.grapeaperacing.com/GrapeApeRacing/tech/nitroushow.cfm

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 18:18:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λαθος sorry

Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2002, 03:28:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Slash έγραψε:

Δηλαδή Alex, διοχέτευες στο μοτέρ σου καθαρό οξυγόνο; Δεν είχες πρόβλημα με την θερμοκρασία του μοτέρ σου;
Ο αέρας ως γνωστόν περιέχει 78% άζωτο, 21% οξυγόνο, κάτι ψιλά διοξείδιο του άνθρακα, και τα υπόλοιπα ψιλά ευγενή αέρια. Κάπου είχα διαβάσει οτι αν τα μοτέρ έκαιγαν καθαρό οξυγόνο θα υπήρχε πρόβλημα με την θερμοκρασία του μοτέρ που θα ανέβαινε πολύ και επίκινδυνα, ενώ αντίθετα το άζωτο επιδρά ως ψυκτικό/coolant στην όλη υπόθεση. Και για του λόγου το αληθές το βρήκα...

Ο κινητηρας δεν επαιρνε 100% καθαρο οξυγονο μιας και απλα του προσθεσα συμπληρωματικο οξυγονο στον εισερχομενο αερα μεταβαλλοντας ετσι απλα το ποσοστο απο ας πουμε 23 σε κατι παραπανω (δεν ξερω ποσο) ανοιγωντας την στροφιγγα της μπουκαλας... Για την ιστορια να αναφερω οτι δεν ειδα διαφορα αλλα αυτο πρεπει να ωφειλεται στο οτι η μπουκαλα ηταν μικρη (για ιατρικη χρηση) και μαλλον δεν εδινε οσο ηλπιζα.. Αλλα και πιο πολυ ροη θα ηταν μαλλον υπερβολικα επικυνδυνο καθως το οξυγονο ειναι 100% flameable...
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2002, 06:34:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εάν ακούσουμε ποτέ στις "Ειδήσεις" για κάποιο 206 που ανατινάχτηκε θα ξέρουμε ποιανού θα είναι...

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2002, 09:12:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αχχχχχ
Μπράβο ρε παιδιά.
Να είμαστε καλά και να κάνουμε πολλά-πολλά touring μπας και καταφέρω να έρθω και εγώ Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Πάντως εκτός από 206club βλέπω ότι είμαστε και πολύ kaloperasakides club και πολύ μου αρέσει (τι διάλο αν δεν σου αρέσει η καλοπέραση δεν παίρνεις 206!!!! Wink )

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Δεκ 2002, 14:21:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νέο φωτογραφικό υλικό βρίσκεται στα χέρια της γνωστής παράγκας...

επίσης ο Νίκος (PoLiThS) έχει στα χέρια του φωτογραφικό υλικό που πραγματικά "ΚΑΙΕΙ" πολούς εδώ μέσα. Μου το ζήτησε - του το έδωσα γιατί έχει κάποιους λογαριασμούς να καλύψει και στην συνέχεια θα το παραδώσει εκεί που πρέπει...

Οπως είχα αναφερθεί σε παλαιότερο post, το χρονικό περιθώριο έληξε...
κύριοι ας αναλάβει ο καθείς τις ευθύνες του...

ps Ady ξέρεις τι θέλω να γράψω...?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Δεκ 2002, 14:27:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πότε θα Δημοσιευτεί το υλικό αυτό?
Επιστροφή στην κορυφή
konstantinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Δεκ 2002, 14:50:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
πότε θα Δημοσιευτεί το υλικό αυτό?

Μάλλον ποτέ, δεν υπάρχει και άπλετος χώρος στον server.

Κάποιες θα δημοσιευτούν όμως στην Traffic...
κάποιοι ήδη αρχίζουν να μετακομίζουν... σε άλλη χώρα.

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Δεκ 2002, 00:38:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να βγουμε και στα παραθυρα!!!με κόντρες μεταξύ μελων!καλή διαφήμιση!! Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Σελίδα 10 από 10

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης