Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ofitzis (Γιώργος) Μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2003
Ένταξη: 25 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 117 Τόπος: Aθήνα-Μελίσσια
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 12:57:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Είδα τις photos και μου γινε η καρδιά περιβόλι.Πρέπει να ταν και γαμ@ τις εμπειρίες... Τέσπα,εγώ ξεχώρισα στη photo με τον εκσκαφέα ένα μαύρο τέρας,με αεραγώγό στο καπό και πίτα χαμηλωμένο.Πολύ ωραίο!!!Του Polith ήταν 
I may be slow
but I am in front of you!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
konstantinos Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XΤ (1999)
Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 918 Τόπος: Μελίσσια
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 13:29:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ofitzis έγραψε: | Είδα τις photos και μου γινε η καρδιά περιβόλι.Πρέπει να ταν και γαμ@ τις εμπειρίες... Τέσπα,εγώ ξεχώρισα στη photo με τον εκσκαφέα ένα μαύρο τέρας,με αεραγώγό στο καπό και πίτα χαμηλωμένο.Πολύ ωραίο!!!Του Polith ήταν  |
Οχι Γιώργο, αυτό ήταν του Commando. Το δικό μου το ξεχώρισες???
Πρόσεξε τι θα απαντήσεις? 
Τελικά... θα πάει κανείς απο τον Μπάκα???!!!???
http://www.bakas.gr/
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ofitzis (Γιώργος) Μέλος

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2003
Ένταξη: 25 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 117 Τόπος: Aθήνα-Μελίσσια
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 15:35:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Eμμ...ΝΑΙ ΝΑΙ...είναι το πιο ωραίο...
Πρέπει να είναι αυτό δίπλα στου Comando στην ίδια φωτογραφία ε?Αν δεν κάνω λάθος φαίνεται και σε αυτή στα χιόνια ακριβώς μπροστά από του Ady.
I may be slow
but I am in front of you!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 16:26:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Alex έγραψε: | Παιδια εγω θελω πραγματικα να το δοκιμασω αυτο που λετε με το χωρις συμπλεκτη αλλα τι να πω.. ΦΟΒΑΜΑΙ οτι θα το διαλυσω το κιβωτιο... εδω καμια φορα εχω το συμπλεκτη στο πατωμα και απο 2α σε 3η ακουω το ΓΚΡΑΑΑΑΑΟΥΡ απο την υπερβολικη ταχυτητα αλλαγης που επιδιωκω να κανω και τιναζεται ολο το χερι μου λες και το βαρεσε ηλεκτροσοκ... Με τι ΚΟΥΡΑΓΙΟ να του πεταξω καρφωτη? Αυτη τη στιγμη σας βλεπω σαν ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ που κανετε τετοια πραγματα αλλα επειδη ποτε δεν λεω ποτε, δεν αποκλειω σε καποιο μελλοντικο χρονικο σημειο να κανω το ιδιο και να λεω "ελα μωρε, σιγα, το κανω και γω!".. Αν ειχα στη καβατζα κανα εκατομυριο και την ανεση να πω οτι "και να το διαλυσω δεν τρεχει" παιζει και να το κανα.. αλλα και παλι θα το λυπομουν ρε γα**το.. τι να πω.. Θα θελα να το δω για να το καναοησω καλυτερα το συγκεκριμενο φαινομενο παντως.. |
Alex, αγορι μου αρρωστος εισαι; δεν πιστευω τα ματια μου. εσυ και φοβασαι ενα τοσο απλο project;;; μη μασας , θυμισου τις ενδοξες ημερες των πειραματισμων σου και γκγρρρρρρρρρρρρρρ...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004
Ένταξη: 20 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 936 Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 16:47:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θεραπευτης έγραψε: | Eάν εσείς παραπονιόσαστε που ζηλεύεται, ο Miltellas τι να πει που τον πέρναμε και τηλέφωνο, μες την άγρια νύχτα, την ώρα που δούλευε. |
Εμ δε το βλεπω το παιδι ουτε να μιλησει δεν εχει κουραγιο
Miltellas έγραψε: | Αχχχχ, θα σκάσω από τη ζήλια... |
Του δημιουργησατε ψυχολογικο προβλημα
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PoLiThS (Νικόλας) Τρελλαμένο μέλος

306 Cabriolet 1.6 Full (2001)
Ένταξη: 15 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 841 Τόπος: Κατηχώρι Πορταριάς Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 21:18:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ofitzis έγραψε: | Είδα τις photos και μου γινε η καρδιά περιβόλι.Πρέπει να ταν και γαμ@ τις εμπειρίες... Τέσπα,εγώ ξεχώρισα στη photo με τον εκσκαφέα ένα μαύρο τέρας,με αεραγώγό στο καπό και πίτα χαμηλωμένο.Πολύ ωραίο!!!Του Polith ήταν  |
Μαρτυρες Όλοι.... Το Δικό μου είναι ποιό πιτα
(Καλα εε... να δείτε με το ΦΟΥΙΤ πως ηταν.... Πεζωπιτα (χααχαχαχαχ) (απο το Peugeot + pita)
Le Tavernier....
Η Κουλαρα Ποτε δεν πεθαίνει δεν την σκιάζει φοβέρα καμια.. μονο λίγο καιρο ξαποσταίνει και ξανα προς τα γκαζια τραβα τραβα τραβα και ξανα προς τα γκαζια τραβααααα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alex Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)
Ένταξη: 24 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1037 Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Δεκ 2002, 23:27:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | Alex έγραψε: | Παιδια εγω θελω πραγματικα να το δοκιμασω αυτο που λετε με το χωρις συμπλεκτη αλλα τι να πω.. ΦΟΒΑΜΑΙ οτι θα το διαλυσω το κιβωτιο... εδω καμια φορα εχω το συμπλεκτη στο πατωμα και απο 2α σε 3η ακουω το ΓΚΡΑΑΑΑΑΟΥΡ απο την υπερβολικη ταχυτητα αλλαγης που επιδιωκω να κανω και τιναζεται ολο το χερι μου λες και το βαρεσε ηλεκτροσοκ... Με τι ΚΟΥΡΑΓΙΟ να του πεταξω καρφωτη? Αυτη τη στιγμη σας βλεπω σαν ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ που κανετε τετοια πραγματα αλλα επειδη ποτε δεν λεω ποτε, δεν αποκλειω σε καποιο μελλοντικο χρονικο σημειο να κανω το ιδιο και να λεω "ελα μωρε, σιγα, το κανω και γω!".. Αν ειχα στη καβατζα κανα εκατομυριο και την ανεση να πω οτι "και να το διαλυσω δεν τρεχει" παιζει και να το κανα.. αλλα και παλι θα το λυπομουν ρε γα**το.. τι να πω.. Θα θελα να το δω για να το καναοησω καλυτερα το συγκεκριμενο φαινομενο παντως.. |
Alex, αγορι μου αρρωστος εισαι; δεν πιστευω τα ματια μου. εσυ και φοβασαι ενα τοσο απλο project;;; μη μασας , θυμισου τις ενδοξες ημερες των πειραματισμων σου και γκγρρρρρρρρρρρρρρ... |
Μα οι πειραματισμοι μου ειναι συνηθως ασφαλεις.. (Με μονη εξαιρεση εναν που ειχα κανει συνδεοντας την εισαγωγη του αερα με μπουκαλα καθαρου οξυγονου της οποιας τη μανικα ανοιγε ο συνοδηγος με εντολη μου) Το να καρφωνω ταχυτητες μου φαινεται επισφαλες...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GIANNIS206 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1168 Τόπος: Σέρρες
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 13 Δεκ 2002, 00:12:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φουίτ ο Πολίτης;το μαρσπιε επαισε;ο γλυλλοσ χωρεσε;αν δεν ηρθε γερανος να το σηκώσει για ένα λαστιχο δεν κάνουμε τιποτα!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Slash (Ντάνης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)
Ένταξη: 25 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 541 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 13 Δεκ 2002, 00:43:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Alex έγραψε: |
Μα οι πειραματισμοι μου ειναι συνηθως ασφαλεις.. (Με μονη εξαιρεση εναν που ειχα κανει συνδεοντας την εισαγωγη του αερα με μπουκαλα καθαρου οξυγονου της οποιας τη μανικα ανοιγε ο συνοδηγος με εντολη μου) Το να καρφωνω ταχυτητες μου φαινεται επισφαλες...  |
Δηλαδή Alex, διοχέτευες στο μοτέρ σου καθαρό οξυγόνο; Δεν είχες πρόβλημα με την θερμοκρασία του μοτέρ σου;
Ο αέρας ως γνωστόν περιέχει 78% άζωτο, 21% οξυγόνο, κάτι ψιλά διοξείδιο του άνθρακα, και τα υπόλοιπα ψιλά ευγενή αέρια. Κάπου είχα διαβάσει οτι αν τα μοτέρ έκαιγαν καθαρό οξυγόνο θα υπήρχε πρόβλημα με την θερμοκρασία του μοτέρ που θα ανέβαινε πολύ και επίκινδυνα, ενώ αντίθετα το άζωτο επιδρά ως ψυκτικό/coolant στην όλη υπόθεση. Και για του λόγου το αληθές το βρήκα...
Air has only 23.6% oxygen by weight, the rest is made up largely of nitrogen. That nitrogen does not aid in combustion at all, but it does absorb and carry heat away. When you add nitrous, it has 36% oxygen with the rest being nitrogen. So the more nitrous oxide you add, the less percentage of nitrogen is available to absorb heat. That is why nitrous increases engine heat very rapidly. If we were to add pure oxygen (which has been tried), the percentage of nitrogen would fall much faster as more oxygen was added. We would not be able to add much oxygen before heat was a problem to control. Also compressed oxygen is in a gaseous form, so adding oxygen takes up more room and reduces normally aspirated power, and the amount of nitrogen from it. By injecting liquid nitrous, the normally aspirated power only drops slightly and it is adding oxygen and nitrogen. To put in simply, with nitrous oxide, we can get more oxygen atoms in the engine and have a lot more nitrogen as well. Nitrous can make much more power before heat is uncontrollable.
source: http://www.grapeaperacing.com/GrapeApeRacing/tech/nitroushow.cfm
I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Δεκ 2002, 18:18:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
λαθος sorry
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alex Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)
Ένταξη: 24 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1037 Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2002, 03:28:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Slash έγραψε: |
Δηλαδή Alex, διοχέτευες στο μοτέρ σου καθαρό οξυγόνο; Δεν είχες πρόβλημα με την θερμοκρασία του μοτέρ σου;
Ο αέρας ως γνωστόν περιέχει 78% άζωτο, 21% οξυγόνο, κάτι ψιλά διοξείδιο του άνθρακα, και τα υπόλοιπα ψιλά ευγενή αέρια. Κάπου είχα διαβάσει οτι αν τα μοτέρ έκαιγαν καθαρό οξυγόνο θα υπήρχε πρόβλημα με την θερμοκρασία του μοτέρ που θα ανέβαινε πολύ και επίκινδυνα, ενώ αντίθετα το άζωτο επιδρά ως ψυκτικό/coolant στην όλη υπόθεση. Και για του λόγου το αληθές το βρήκα...
|
Ο κινητηρας δεν επαιρνε 100% καθαρο οξυγονο μιας και απλα του προσθεσα συμπληρωματικο οξυγονο στον εισερχομενο αερα μεταβαλλοντας ετσι απλα το ποσοστο απο ας πουμε 23 σε κατι παραπανω (δεν ξερω ποσο) ανοιγωντας την στροφιγγα της μπουκαλας... Για την ιστορια να αναφερω οτι δεν ειδα διαφορα αλλα αυτο πρεπει να ωφειλεται στο οτι η μπουκαλα ηταν μικρη (για ιατρικη χρηση) και μαλλον δεν εδινε οσο ηλπιζα.. Αλλα και πιο πολυ ροη θα ηταν μαλλον υπερβολικα επικυνδυνο καθως το οξυγονο ειναι 100% flameable... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
theflame Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)
Ένταξη: 06 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 475 Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Δεκ 2002, 09:12:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αχχχχχ
Μπράβο ρε παιδιά.
Να είμαστε καλά και να κάνουμε πολλά-πολλά touring μπας και καταφέρω να έρθω και εγώ
Πάντως εκτός από 206club βλέπω ότι είμαστε και πολύ kaloperasakides club και πολύ μου αρέσει (τι διάλο αν δεν σου αρέσει η καλοπέραση δεν παίρνεις 206!!!! )
206 reasons to live... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Δεκ 2002, 14:21:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Νέο φωτογραφικό υλικό βρίσκεται στα χέρια της γνωστής παράγκας...
επίσης ο Νίκος (PoLiThS) έχει στα χέρια του φωτογραφικό υλικό που πραγματικά "ΚΑΙΕΙ" πολούς εδώ μέσα. Μου το ζήτησε - του το έδωσα γιατί έχει κάποιους λογαριασμούς να καλύψει και στην συνέχεια θα το παραδώσει εκεί που πρέπει...
Οπως είχα αναφερθεί σε παλαιότερο post, το χρονικό περιθώριο έληξε...
κύριοι ας αναλάβει ο καθείς τις ευθύνες του...
ps Ady ξέρεις τι θέλω να γράψω...?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Δεκ 2002, 14:27:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
πότε θα Δημοσιευτεί το υλικό αυτό? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Δεκ 2002, 14:50:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
GIANNIS206 έγραψε: | πότε θα Δημοσιευτεί το υλικό αυτό? |
Μάλλον ποτέ, δεν υπάρχει και άπλετος χώρος στον server.
Κάποιες θα δημοσιευτούν όμως στην Traffic...
κάποιοι ήδη αρχίζουν να μετακομίζουν... σε άλλη χώρα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

207 RC
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Δεκ 2002, 00:38:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|