PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

μηπως ''μου τρωει'' πολλα?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Σεπ 2006, 13:05:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
DIMCHRI έγραψε:
.

τώρα σχετικά με την κατανάλωση, το cc μου τέρμα σκισμένο σε ταξίδι στην εθνική δεν κατανάλωνε ποτέ περισσότερο από 10.4 λτ και συνήθως μέσα στην πόλη είχα καταναλώσεις από 7.5 έως 8.5 χωρίς σκίσιμο....

και που παω εγω ο καραμητροσ με 10,3 εντος πολης? Sad

ετσι όπως το έγραψα μπορεί να μπερδέψω και κανέναν...

στην εθνική έβλεπα από 6 λτ - 10.4 στο φουλ - τσιτα γκαζι...
μέσα στν πόλη με οικονομι΄κή οδήγηση έβλεπα 7.5-8.5...

αυτό που θέλω να πω είναι πάντως το 206 είναι πολύ οικονομικό αυτοκίνητο αναλογικά με το 406 μου...

Γιώργο εσύ μου φαινεται καις πολλά ...
φοράς και 16άρια βέβαια ή 17 άρια αν θυμάμαι καλά?

Να σημειώσω ότι εγώ σε κάθε γέμισμα το μηδένιιζα το trip computer... και αυτό είχε θετικό αν΄τίκτυπο στην κατανάλωση γιατι το αυτοκινητο κινείται περισσότερο εντός πόλης...
Χώρια που το 406 παίρνει και 70 λίτρα βενζίνη !!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

Ένταξη: 09 Μάρ 2006
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Σεπ 2006, 10:29:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
DIMCHRI έγραψε:
.

τώρα σχετικά με την κατανάλωση, το cc μου τέρμα σκισμένο σε ταξίδι στην εθνική δεν κατανάλωνε ποτέ περισσότερο από 10.4 λτ και συνήθως μέσα στην πόλη είχα καταναλώσεις από 7.5 έως 8.5 χωρίς σκίσιμο....

και που παω εγω ο καραμητροσ με 10,3 εντος πολης? Sad

δεν έχει σημασία τί λέει το trip computer σου. Δεν μπορείς να κάνεις απευθείας συγκρίσεις με τους άλλους οδηγούς αφού δεν ακολουθέίτε την ίδαι διαδρομή...το trip computer μιλάει για lt/km.

Σκέψου το ώς εξής... αν εσύ κάτσεις 3 μέρες στο φανάρι με τη μηχανή αναμένη, το trip computer θα σκεφτεί...."ρε σύ αυτός έκαψε 20lt και έκανε 0km...άρα κατανάλωση 5000000000λίτρα/100km...τόσο θα καίει ο Πέζουλάς σου??? Κάνε το εξής απλό. Κάτσε σε φανάρι και μηδένισε τον υπολογιστή ταξιδίου...όχι στην στιγμιαία αλλά στην μέση κατανάλωση...θα δείς τον αριθμό να ανεβαίνει σάν τρελός...μόλις ανάψει το φανάρι, στα πρώτα μετρα που θα κάνεις θα ξαναπέσει σε νορμάλ επίπεδα! Στο λέω ξανά και ίσως να έγινα κουραστικός...όλες οι διαδρομές πόλης δεν είναι ίδιες. Εγώ με το 1.4 έχω κατανάλωση 10,2lt/100km (μπαίνω στο κεντρο)...όταν ακολουθούσα άλλη διαδρομή (Πήγαινα Νίκαια απο Περιστέρι) είχα 7,5lt/100km.

Γι'αυτό και λέω οτι τα στάνταρ των περιοδικών δεν είναι απόλυτα (Φίλε DIMCHRI δεν χρησιμοποίησα σωστούς όρους στο προηγούμενο Post)...τί θα σου πούν?? "Διαδρομή μέσα στην πόλη με 10 φανάρια διάρκειας 15 λεπτών και διαστάυρωση με 5 αυτοκίνητα 3 απο τα οποία ήταν νέοι και δεν μπορούσαν να ξεκινήσουν στην ανηφόρα..." Laughing Laughing Laughing

Οι μετρήσεις των περιοδικών ακολουθούν κάποια στάνταρ που είναι χρήσιμα για να σχηματίσεις μία άποψη σχετικά με τις διαφορές σε κατανάλωση που έχουν τα διάφορα μοντέλα μεταξύ τους αλλά δεν ανταποκρίνεται και στην πραγματικότητα...σίγουρα ο Σταθάκης δεν πήρε το Z3 το πρωί να μπεί στον δακτύλιο και μετά πετάχτηκε μέχρι Λαμία για να δεί τον μικτό κύκλο της bmw... Απο τα περιοδικά θα βγάλεις το συμπέρασμα οτι, το Ζ3 έχει μεγαλύτερη κατανάλωση απο το 206 άν τα χρησιμοποιήσω με το ίδιο στύλ οδήγησης στις ακριβώς ίδιες διαδρομές...Τώρα δεν μπορεί να σου λέει ο καθένας (με την καλή έννοια Laughing Laughing ) οτι π.χ το mini καίει λιγότερο απο το 206....δεν είναι δυνατόν να συγκριθούν τα μεγέθη παρα μόνο αν οδηγήσεις εσύ το όχημα στις ίδιες διαδρομες.

Και πέρα απο αυτό, το άν έχεις πρόβλημα μόνο τεχνικός μπορεί να στο πεί. Με βάση τα όσα λές όμως η κατανάλωσή σου είναι σωστή...

Careful What You Wish You may Regret It
Careful What You Wish You Just Might Get It
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
206 CC RG (kostadis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 CC Army Edition

Ένταξη: 11 Δεκ 2005
Τόπος: N.Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Σεπ 2006, 16:55:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα από Λάρισα-Αθήνα, με μέση ωριαία 120km/h έκαψε 7 lt/100km!
Το έβλεπα και δεν το πίστευα!
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Σεπ 2006, 17:02:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετς (Παγκράτι δλδ) - Αιγάλεω από Συγγρού και εθνική ώρα αιχμής και τα φανάρια του Παγκρατίου όσο πιο οικονομικά μπορούσα... μέση κατανάλωση 4,8 σε ώρα αιχμής.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Σεπ 2006, 17:27:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206 CC RG έγραψε:
Σήμερα από Λάρισα-Αθήνα, με μέση ωριαία 120km/h έκαψε 7 lt/100km!
Το έβλεπα και δεν το πίστευα!

Εύκολα.... και όσο ανοίγει ο κινητήρας τόσο μικρότερη κατανάλωση θα έχεις...
Αν φόραγες και 15άρια με 195 θα έβλεπες 6.4-6.5 Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Σεπ 2006, 13:22:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νεα τιμη...11,3 εντος πολης κα ιοχι σε δρομους με πολυ κινηση...μηπως να ''φουνταρω''?χαχα

Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Σεπ 2006, 13:25:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:
νεα τιμη...11,3 εντος πολης κα ιοχι σε δρομους με πολυ κινηση...μηπως να ''φουνταρω''?χαχα

μήπως μέσα στην πόλη δεν βάζεις παραπάνω απο δευτέρα ???
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Σεπ 2006, 13:45:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σου ξαναλεω μητσο οτι πιο συντηρητικη οδηγηση απο μενα δεν κανει κανενας....αντε να κανει ο πατερας μου.. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Downhill (Θανάσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 Gt

Ένταξη: 09 Μάρ 2006
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Σεπ 2006, 08:49:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

shiba έγραψε:

Που τριγυρνάς να ανοίξω βενζινάδικο??? Laughing Laughing Laughing

Εγώ αισίως έφτασα τα 10.4 Μέση και ας μήν φτάνει ποτέ η στιγμιαία πάνω απο 9,8....

Careful What You Wish You may Regret It
Careful What You Wish You Just Might Get It
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Σεπ 2006, 09:09:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
vinman έγραψε:
5. Τα περισσότερα χιλιόμετρα που έχω κάνει με ένα γέμισμα ήταν 645 και περιελάμβαναν περίπου 160 χιλιόμετρα εθνικής οδού,80 χιλιόμετρα ορεινής επαρχιακής οδού και όλα τα υπόλοιπα (405) έγιναν στην Αθήνα με συνθήκες σχετικής κίνησης.Αν βάλουμε ως δεδομένο ότι το αυτοκίνητο είναι 2λιτρο και βαρύ (1450 κιλά),τότε οι καταναλώσεις του είναι πάρα πολύ ικανοποιητικές... Wink

Ναι αλλά λογικά δεν έχεις ίδιο ντεπόζιτο καυσίμου με εμάς! Στα 206 είναι 50άρι νομίζω, στο δικό σου ειναι 60+ πιστεύω.

Το μέγιστο που έχω διανύσει με ένα ρεζερβουάρ είναι 750 χλμ.

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης