Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 27 Δεκ 2005, 11:27:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: |
ε όχι και ντίζα ζανφορ
οτι να ναι....!!! |
σε εσενα βρε χαχανουλη που γελας συνεχεια λεω οτι δεν ειναι ζανφορ αλλα ζαμφορ (αρπα την !!! ) και επειτα οταν τη ζητησα στη Lion σαν ντιζα ζαμφορ με καταλαβαν αμεσως και μου την εφεραν χωρις πολλες πολλες ερωτησεις.
χε χε χε
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 27 Δεκ 2005, 11:37:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 27 Δεκ 2005, 11:48:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nOkpos (Δημήτρης) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)
Ένταξη: 10 Ιούλ 2005 Δημοσιεύσεις: 1108 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιαν 2006, 18:47:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λοιπόν θα ήθελα κάποιον από Θεσσαλονίκη αν ξέρει ένα καλό συνεργείο για να μου πε να πάω να δω το αυτοκνητό μου.
Σήμερα πήγε για service αλλά είπαν ότι το αυτοκίνητο δεν έχει τίποτα....!ΕΛΕΟΣ δηλαδή και αυτό που χτυπάει τι είναι??
Τεσπα αν υπάρχει κάποιο συνεργειό έμπειστο από Θεσσαλονίκηνα μου σταλεί σε πμ please. ευχαριστώ.
Post edited. Greklish -> Greek by MEMsound / MOD Team |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
307__:)(dimitris) Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black
Ένταξη: 07 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 318 Τόπος: agrinio
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Απρ 2006, 08:29:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για να μην ανοιξω αλλο θεμα θα τα πω εδω.Παιδια help λοιπον εδω και κανενα διμηνο οταν πηγαινω με 140-150 και περναω πανω απο την αλλαγη που κανει η ασφαλτος απο παλια σε καινουργια αυτο το σαμαρακι δηλαδη ακουγεται απο δεξια ενας ηχος ενα κτικ ακουγεται μονο οταν ο δεξιος τροχος δεχθει μεγαλη πιεση αν περασω απο το ιδιο σαμαρακι με 100-110 δεν ακουγεται τιποτα οπως επισης δεν ακουγεται και μεσα στην πολη τιποτα ουτε σε λακουβες ουτε σε ανωμαλιες ουτε πουθενα, πηγα και στο μαγαζι που εβαλα την αναρτηση δεν βρηκαμε τιποτα βαλαμε σε ολες τις σπειρες λαστιχο αλλα τιποτα (φοραω kw1),πηγα και στην peugeot το ειχαμε 1 ωρα και δεν βρηκαμε τιποτα ουτε ντιζα ζαμφορ ουτε μπαλακι ουτε γενικα τιποτα απο δεξια ολα τελεια. Απο αριστερα δεν ακουγεται τιποτα μονο αυτο το κτικ σε μεγαλες πιεσεις απο σαμαρακια και αποτομα βυθισματα απο δεξια καμια ιδεα γιατι  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
brz20 (Κωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)
Ένταξη: 04 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 4519 Τόπος: Τρικαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Απρ 2006, 15:16:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φιλε μου νομιζω οτι εχουμε το ιδιο προβλημα.Μονο που εμενα το κανει με ολες τις ταχυτητες.Κανει ενα κλακ κλακ στον πισω δεξι τροχο.Η μηχανικη στην Peugeot μου ειπε οτι ο θορυβος προερχετε απο το αμορτισερ.Μολις το κουνουσαν πανω κατω και το επιαναν ταυτοχρονα νιωθαν ενα χτυπημα απο μεσα.Θα το αλλαξω γιατι ειναι στην εγγυηση.Δεν ρισκαρω να κανω rebuilt αν και μπορει να λυθει.
Τωρα εχω ενα αλλο θορυβο που μπορει να προερχετε απο το ιδιο μερος.Δεν μπορω να το πιασω καλα.Κανει ενα θορυβο σαν να χτυπα μια αλυσιδιτσα.Μεταλικος τελειως.Κοφτος ειναι.Οπως κανει καμια φορα οταν εχει κολλησει κατι πανω στον τροχο(πχ ενα μεταλικο καπακι)Αλλα κοιταξα τον μπροστινο μονο τροχο και δεν εχει τιποτα τετοιο.Εχει καποιος καμια ιδεα?
The Ubuntu it's a way of life. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.6 black
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Απρ 2006, 13:08:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
307__:)(dimitris) έγραψε: | Για να μην ανοιξω αλλο θεμα θα τα πω εδω.Παιδια help λοιπον εδω και κανενα διμηνο οταν πηγαινω με 140-150 και περναω πανω απο την αλλαγη που κανει η ασφαλτος απο παλια σε καινουργια αυτο το σαμαρακι δηλαδη ακουγεται απο δεξια ενας ηχος ενα κτικ ακουγεται μονο οταν ο δεξιος τροχος δεχθει μεγαλη πιεση αν περασω απο το ιδιο σαμαρακι με 100-110 δεν ακουγεται τιποτα οπως επισης δεν ακουγεται και μεσα στην πολη τιποτα ουτε σε λακουβες ουτε σε ανωμαλιες ουτε πουθενα, πηγα και στο μαγαζι που εβαλα την αναρτηση δεν βρηκαμε τιποτα βαλαμε σε ολες τις σπειρες λαστιχο αλλα τιποτα (φοραω kw1),πηγα και στην peugeot το ειχαμε 1 ωρα και δεν βρηκαμε τιποτα ουτε ντιζα ζαμφορ ουτε μπαλακι ουτε γενικα τιποτα απο δεξια ολα τελεια. Απο αριστερα δεν ακουγεται τιποτα μονο αυτο το κτικ σε μεγαλες πιεσεις απο σαμαρακια και αποτομα βυθισματα απο δεξια καμια ιδεα γιατι  |
Aργυρη σωσε λιγο την κατασταση γιατι θα πιασω τα βουνα και ερχεται και καλοκαιρι  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Απρ 2006, 18:02:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μου φαίνεται λίγο παράξενο που ακούγεται μόνο στα 140 – 150 και όχι στα σαμαράκια που κι εκεί φορτίζεται αρκετά η ανάρτηση. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.6 black
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Απρ 2006, 07:31:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Touristas έγραψε: | Μου φαίνεται λίγο παράξενο που ακούγεται μόνο στα 140 – 150 και όχι στα σαμαράκια που κι εκεί φορτίζεται αρκετά η ανάρτηση. |
Aκουγεται γενικως οταν πηγαινω με πολλα οχι μονο στα 140-150 αν περασω απο ενα σειμιο που αλλαζει η ασφαλτος με 110 δεν ακουγεται με 150 π.χ ακουγεται.Ακομα θα ακουστει και οταν παω και με 40-50 μεσα στην πολη και πιεστει η βυθυστει η δεξια πλευρα αποτομα ομως και δυνατα ακουγεται σαν να χτυπας ροδελα με ροδελα μεταλικη η καπως ετσι κοφτο κτικ. Σε τσιμεντοδρομους χωματοδρομους ανωμαλιες και τετοια δεν ακουγεται τιποτα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.6 black
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Μάϊ 2006, 08:22:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
307__:)(dimitris) έγραψε: | Touristas έγραψε: | Μου φαίνεται λίγο παράξενο που ακούγεται μόνο στα 140 – 150 και όχι στα σαμαράκια που κι εκεί φορτίζεται αρκετά η ανάρτηση. |
Aκουγεται γενικως οταν πηγαινω με πολλα οχι μονο στα 140-150 αν περασω απο ενα σειμιο που αλλαζει η ασφαλτος με 110 δεν ακουγεται με 150 π.χ ακουγεται.Ακομα θα ακουστει και οταν παω και με 40-50 μεσα στην πολη και πιεστει η βυθυστει η δεξια πλευρα αποτομα ομως και δυνατα ακουγεται σαν να χτυπας ροδελα με ροδελα μεταλικη η καπως ετσι κοφτο κτικ. Σε τσιμεντοδρομους χωματοδρομους ανωμαλιες και τετοια δεν ακουγεται τιποτα  |
Aργυρη help μπορει απο το χαμηλωμα να βρισκει η αντιστρεπτικη σε κανενα ημιαξονιο? η γενικως οταν φορτιζεται η δεξια μερια να βρισκει? εχω χαμηωσει απο τα apex 55mm αλλα 6mm μετρημενο ειναι 61mm |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Μάϊ 2006, 09:32:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εκεί που είναι δεν φτάνει για να ακουμπήσει.
Αν από την ανάρτηση είσαι σίγουρος ότι όλα είναι εντάξει δες το μπρατσάκι τις αντιστρεπτικής , αν και νομίζω ότι το έχεις δει ήδη. Επίσης ρίξε μια ματιά στα καβαλέτα τις αντιστρεπτικής μερικές φορές χτυπάνε και αυτά.
Αν από όλα αυτά είσαι οκ δες και την βάση του κινητήρα αν και θα έκανε συνέχεια θόρυβο αλλά ρίχτεις μια ματιά.
Άλλη λύση …… έλα Αθήνα να το ακούσω να σου πω τι είναι.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.6 black
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Μάϊ 2006, 09:44:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Touristas έγραψε: | Εκεί που είναι δεν φτάνει για να ακουμπήσει.
Αν από την ανάρτηση είσαι σίγουρος ότι όλα είναι εντάξει δες το μπρατσάκι τις αντιστρεπτικής , αν και νομίζω ότι το έχεις δει ήδη. Επίσης ρίξε μια ματιά στα καβαλέτα τις αντιστρεπτικής μερικές φορές χτυπάνε και αυτά.
Αν από όλα αυτά είσαι οκ δες και την βάση του κινητήρα αν και θα έκανε συνέχεια θόρυβο αλλά ρίχτεις μια ματιά.
Άλλη λύση …… έλα Αθήνα να το ακούσω να σου πω τι είναι.  |
Το θεμα ειναι οτι ψαχνομαι γυρω απο την αναρτηση γιατι το κανει απο τοτε που εβαλα την kw τα εχω κοιταξει (τα κοιταξαν δηλαδη) ολα και μπρατσακι και το αμορτισερ ειναι ενταξει αλλα κατι βρισκει παντως τα καβαλετα δεν τα κοιταξα. Θα ερθω σημερα Αθηνα αλλα κανονισα με αλλο car αν αλλαξει τιποτα και ερθω με το δικο μου θα σε παρω τηλ  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.6 black
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 31 Μάϊ 2006, 14:08:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το αυτοκινητο σηκωθηκε μισο ποντο, αναμεσα στο ελατηριο και στο θολο μπηκε λαστιχενια φλατζα και ο θορυβος εξαφανιστηκε επιτελους  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
lewnidios (Λεωνιδας) Μόλις έγραψα

peugeot 106 1.4 (8v)quicksilver (2003)
Ένταξη: 24 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 16
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 31 Μάϊ 2006, 16:08:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
307__:)(dimitris) έγραψε: | Το αυτοκινητο σηκωθηκε μισο ποντο, αναμεσα στο ελατηριο και στο θολο μπηκε λαστιχενια φλατζα και ο θορυβος εξαφανιστηκε επιτελους  | αναμεσα στο ελατηριο και στο θολο;; που ακριβως δηλαδη;γιατι αναμεσα σε αυτα μεσολαβουν το πιατελο,το top-mount με το ρουλεμαν του.την λαστιχενια φλαντα πόυ ακριβως την εβαλε;δεν το εχω ξανακουσει αυτο το ειδος πατεντας  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

peugeot 307 1.6 black
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούν 2006, 09:31:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
lewnidios έγραψε: | 307__:)(dimitris) έγραψε: | Το αυτοκινητο σηκωθηκε μισο ποντο, αναμεσα στο ελατηριο και στο θολο μπηκε λαστιχενια φλατζα και ο θορυβος εξαφανιστηκε επιτελους  | αναμεσα στο ελατηριο και στο θολο;; που ακριβως δηλαδη;γιατι αναμεσα σε αυτα μεσολαβουν το πιατελο,το top-mount με το ρουλεμαν του.την λαστιχενια φλαντα πόυ ακριβως την εβαλε;δεν το εχω ξανακουσει αυτο το ειδος πατεντας  |
Αναμεσα στο ελατηριο και στο πανω πιατελο που εχει η αναρτηση πριν το ρουλεμαν
Έχει επεξεργασθεί από τον/την 307__:)(dimitris) στις Πεμ 01 Ιούν 2006, 12:58:28, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος) Ειδ. Γραμματέας

Peugeot 206 OMG
Ένταξη: 27 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 7131 Τόπος: Pyongyang
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούν 2006, 11:44:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και εμένα εχθές ακουγόταν ένα τρίξιμο στον πίσω θόλο όταν ήμουν στις 5300 με τρίτη σε έναν χωματόδρομο στην Πεντέλη....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούν 2006, 11:50:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
νομίζω ότι ήταν από τον πίσω αριστερό θόλο...
χαχαχαχαχαχαχα
Πόλεμος χθες στην Πεντέλη... 206 dirt session...
υ.γ. μίλησα ήδη με τον Αργύρη...
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nOkpos (Δημήτρης) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)
Ένταξη: 10 Ιούλ 2005 Δημοσιεύσεις: 1108 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 07 Ιούλ 2006, 13:37:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
το προβλημα μου ακομα δεν το εκαναν το πηγα και στην newland στην θεσσαλονικη και τπτ!! το αυτοκηνιτο οπως ειπαν δεν εχει τπτ!!!!!!!!!!!!!!!!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|