PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Περίεργος κραδασμός απο την ανάρτηση
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Δεκ 2005, 11:27:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Laughing Laughing Laughing Laughing
ε όχι και ντίζα ζανφορ
Laughing Laughing Laughing Laughing

οτι να ναι....!!!

σε εσενα βρε χαχανουλη που γελας συνεχεια Laughing Laughing λεω οτι δεν ειναι ζανφορ αλλα ζαμφορ (αρπα την !!! Twisted evil ) και επειτα οταν τη ζητησα στη Lion σαν ντιζα ζαμφορ με καταλαβαν αμεσως και μου την εφεραν χωρις πολλες πολλες ερωτησεις.
χε χε χε
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Δεκ 2005, 11:37:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Cool Laughing Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Δεκ 2005, 11:48:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Laughing Cool Laughing Cool
Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Δεκ 2005, 17:50:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
...και επειτα οταν τη ζητησα στη Lion σαν ντιζα ζαμφορ με καταλαβαν αμεσως και μου την εφεραν χωρις πολλες πολλες ερωτησεις....

Φαντάσου τί έχουν ακούσει τα αυτιά τους! Πιστεύω ότι όπως και αν το πεις αυτοί θα σε καταλάβουν... Laughing

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιαν 2006, 18:47:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν θα ήθελα κάποιον από Θεσσαλονίκη αν ξέρει ένα καλό συνεργείο για να μου πε να πάω να δω το αυτοκνητό μου.
Σήμερα πήγε για service αλλά είπαν ότι το αυτοκίνητο δεν έχει τίποτα....!ΕΛΕΟΣ δηλαδή και αυτό που χτυπάει τι είναι??
Τεσπα αν υπάρχει κάποιο συνεργειό έμπειστο από Θεσσαλονίκηνα μου σταλεί σε πμ please. ευχαριστώ.

Post edited. Greklish -> Greek by MEMsound / MOD Team
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
307__:)(dimitris) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

Ένταξη: 07 Σεπ 2004
Τόπος: agrinio

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Απρ 2006, 08:29:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μην ανοιξω αλλο θεμα θα τα πω εδω.Παιδια help λοιπον εδω και κανενα διμηνο οταν πηγαινω με 140-150 και περναω πανω απο την αλλαγη που κανει η ασφαλτος απο παλια σε καινουργια αυτο το σαμαρακι δηλαδη ακουγεται απο δεξια ενας ηχος ενα κτικ ακουγεται μονο οταν ο δεξιος τροχος δεχθει μεγαλη πιεση αν περασω απο το ιδιο σαμαρακι με 100-110 δεν ακουγεται τιποτα οπως επισης δεν ακουγεται και μεσα στην πολη τιποτα ουτε σε λακουβες ουτε σε ανωμαλιες ουτε πουθενα, πηγα και στο μαγαζι που εβαλα την αναρτηση δεν βρηκαμε τιποτα βαλαμε σε ολες τις σπειρες λαστιχο αλλα τιποτα (φοραω kw1),πηγα και στην peugeot το ειχαμε 1 ωρα και δεν βρηκαμε τιποτα ουτε ντιζα ζαμφορ ουτε μπαλακι ουτε γενικα τιποτα απο δεξια ολα τελεια. Απο αριστερα δεν ακουγεται τιποτα μονο αυτο το κτικ σε μεγαλες πιεσεις απο σαμαρακια και αποτομα βυθισματα απο δεξια καμια ιδεα Crying or Very sad γιατι Evil Shoot Stunned
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Απρ 2006, 15:16:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου νομιζω οτι εχουμε το ιδιο προβλημα.Μονο που εμενα το κανει με ολες τις ταχυτητες.Κανει ενα κλακ κλακ στον πισω δεξι τροχο.Η μηχανικη στην Peugeot μου ειπε οτι ο θορυβος προερχετε απο το αμορτισερ.Μολις το κουνουσαν πανω κατω και το επιαναν ταυτοχρονα νιωθαν ενα χτυπημα απο μεσα.Θα το αλλαξω γιατι ειναι στην εγγυηση.Δεν ρισκαρω να κανω rebuilt αν και μπορει να λυθει.
Τωρα εχω ενα αλλο θορυβο που μπορει να προερχετε απο το ιδιο μερος.Δεν μπορω να το πιασω καλα.Κανει ενα θορυβο σαν να χτυπα μια αλυσιδιτσα.Μεταλικος τελειως.Κοφτος ειναι.Οπως κανει καμια φορα οταν εχει κολλησει κατι πανω στον τροχο(πχ ενα μεταλικο καπακι)Αλλα κοιταξα τον μπροστινο μονο τροχο και δεν εχει τιποτα τετοιο.Εχει καποιος καμια ιδεα?

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Απρ 2006, 13:08:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307__:)(dimitris) έγραψε:
Για να μην ανοιξω αλλο θεμα θα τα πω εδω.Παιδια help λοιπον εδω και κανενα διμηνο οταν πηγαινω με 140-150 και περναω πανω απο την αλλαγη που κανει η ασφαλτος απο παλια σε καινουργια αυτο το σαμαρακι δηλαδη ακουγεται απο δεξια ενας ηχος ενα κτικ ακουγεται μονο οταν ο δεξιος τροχος δεχθει μεγαλη πιεση αν περασω απο το ιδιο σαμαρακι με 100-110 δεν ακουγεται τιποτα οπως επισης δεν ακουγεται και μεσα στην πολη τιποτα ουτε σε λακουβες ουτε σε ανωμαλιες ουτε πουθενα, πηγα και στο μαγαζι που εβαλα την αναρτηση δεν βρηκαμε τιποτα βαλαμε σε ολες τις σπειρες λαστιχο αλλα τιποτα (φοραω kw1),πηγα και στην peugeot το ειχαμε 1 ωρα και δεν βρηκαμε τιποτα ουτε ντιζα ζαμφορ ουτε μπαλακι ουτε γενικα τιποτα απο δεξια ολα τελεια. Απο αριστερα δεν ακουγεται τιποτα μονο αυτο το κτικ σε μεγαλες πιεσεις απο σαμαρακια και αποτομα βυθισματα απο δεξια καμια ιδεα Crying or Very sad γιατι Evil Shoot Stunned

Aργυρη σωσε λιγο την κατασταση γιατι θα πιασω τα βουνα και ερχεται και καλοκαιρι Dizzy2
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Απρ 2006, 18:02:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου φαίνεται λίγο παράξενο που ακούγεται μόνο στα 140 – 150 και όχι στα σαμαράκια που κι εκεί φορτίζεται αρκετά η ανάρτηση.
Επιστροφή στην κορυφή
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Απρ 2006, 07:31:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Μου φαίνεται λίγο παράξενο που ακούγεται μόνο στα 140 – 150 και όχι στα σαμαράκια που κι εκεί φορτίζεται αρκετά η ανάρτηση.

Aκουγεται γενικως οταν πηγαινω με πολλα οχι μονο στα 140-150 αν περασω απο ενα σειμιο που αλλαζει η ασφαλτος με 110 δεν ακουγεται με 150 π.χ ακουγεται.Ακομα θα ακουστει και οταν παω και με 40-50 μεσα στην πολη και πιεστει η βυθυστει η δεξια πλευρα αποτομα ομως και δυνατα ακουγεται σαν να χτυπας ροδελα με ροδελα μεταλικη η καπως ετσι κοφτο κτικ. Σε τσιμεντοδρομους χωματοδρομους ανωμαλιες και τετοια δεν ακουγεται τιποτα Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Μάϊ 2006, 08:22:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:

Aκουγεται γενικως οταν πηγαινω με πολλα οχι μονο στα 140-150 αν περασω απο ενα σειμιο που αλλαζει η ασφαλτος με 110 δεν ακουγεται με 150 π.χ ακουγεται.Ακομα θα ακουστει και οταν παω και με 40-50 μεσα στην πολη και πιεστει η βυθυστει η δεξια πλευρα αποτομα ομως και δυνατα ακουγεται σαν να χτυπας ροδελα με ροδελα μεταλικη η καπως ετσι κοφτο κτικ. Σε τσιμεντοδρομους χωματοδρομους ανωμαλιες και τετοια δεν ακουγεται τιποτα Sad

Aργυρη help μπορει απο το χαμηλωμα να βρισκει η αντιστρεπτικη σε κανενα ημιαξονιο? η γενικως οταν φορτιζεται η δεξια μερια να βρισκει? εχω χαμηωσει απο τα apex 55mm αλλα 6mm μετρημενο ειναι 61mm
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Μάϊ 2006, 09:32:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εκεί που είναι δεν φτάνει για να ακουμπήσει.
Αν από την ανάρτηση είσαι σίγουρος ότι όλα είναι εντάξει δες το μπρατσάκι τις αντιστρεπτικής , αν και νομίζω ότι το έχεις δει ήδη. Επίσης ρίξε μια ματιά στα καβαλέτα τις αντιστρεπτικής μερικές φορές χτυπάνε και αυτά.
Αν από όλα αυτά είσαι οκ δες και την βάση του κινητήρα αν και θα έκανε συνέχεια θόρυβο αλλά ρίχτεις μια ματιά.

Άλλη λύση Scratch …… έλα Αθήνα να το ακούσω να σου πω τι είναι. Stunned
Επιστροφή στην κορυφή
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Μάϊ 2006, 09:44:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Εκεί που είναι δεν φτάνει για να ακουμπήσει.
Αν από την ανάρτηση είσαι σίγουρος ότι όλα είναι εντάξει δες το μπρατσάκι τις αντιστρεπτικής , αν και νομίζω ότι το έχεις δει ήδη. Επίσης ρίξε μια ματιά στα καβαλέτα τις αντιστρεπτικής μερικές φορές χτυπάνε και αυτά.
Αν από όλα αυτά είσαι οκ δες και την βάση του κινητήρα αν και θα έκανε συνέχεια θόρυβο αλλά ρίχτεις μια ματιά.

Άλλη λύση Scratch …… έλα Αθήνα να το ακούσω να σου πω τι είναι. Stunned

Το θεμα ειναι οτι ψαχνομαι γυρω απο την αναρτηση γιατι το κανει απο τοτε που εβαλα την kw τα εχω κοιταξει (τα κοιταξαν δηλαδη) ολα και μπρατσακι και το αμορτισερ ειναι ενταξει αλλα κατι βρισκει παντως τα καβαλετα δεν τα κοιταξα. Θα ερθω σημερα Αθηνα αλλα κανονισα με αλλο car Tease Thumbs Up αν αλλαξει τιποτα και ερθω με το δικο μου θα σε παρω τηλ Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Μάϊ 2006, 14:08:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αυτοκινητο σηκωθηκε μισο ποντο, αναμεσα στο ελατηριο και στο θολο μπηκε λαστιχενια φλατζα και ο θορυβος εξαφανιστηκε επιτελους Yahoo! Worthy Hunter
Επιστροφή στην κορυφή
lewnidios (Λεωνιδας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 1.4 (8v)quicksilver (2003)

Ένταξη: 24 Νοέ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 31 Μάϊ 2006, 16:08:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αυτοκινητο σηκωθηκε μισο ποντο, αναμεσα στο ελατηριο και στο θολο μπηκε λαστιχενια φλατζα και ο θορυβος εξαφανιστηκε επιτελους Yahoo! Worthy Hunter
αναμεσα στο ελατηριο και στο θολο;; που ακριβως δηλαδη;γιατι αναμεσα σε αυτα μεσολαβουν το πιατελο,το top-mount με το ρουλεμαν του.την λαστιχενια φλαντα πόυ ακριβως την εβαλε;δεν το εχω ξανακουσει αυτο το ειδος πατεντας Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούν 2006, 09:31:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lewnidios έγραψε:
αναμεσα στο ελατηριο και στο θολο;; που ακριβως δηλαδη;γιατι αναμεσα σε αυτα μεσολαβουν το πιατελο,το top-mount με το ρουλεμαν του.την λαστιχενια φλαντα πόυ ακριβως την εβαλε;δεν το εχω ξανακουσει αυτο το ειδος πατεντας Shocked

Αναμεσα στο ελατηριο και στο πανω πιατελο που εχει η αναρτηση πριν το ρουλεμαν

Έχει επεξεργασθεί από τον/την 307__:)(dimitris) στις Πεμ 01 Ιούν 2006, 12:58:28, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούν 2006, 11:44:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εμένα εχθές ακουγόταν ένα τρίξιμο στον πίσω θόλο όταν ήμουν στις 5300 με τρίτη σε έναν χωματόδρομο στην Πεντέλη.... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούν 2006, 11:50:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νομίζω ότι ήταν από τον πίσω αριστερό θόλο... Silly Tease

χαχαχαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Πόλεμος χθες στην Πεντέλη... 206 dirt session...

υ.γ. μίλησα ήδη με τον Αργύρη...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Ιούλ 2006, 13:37:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το προβλημα μου ακομα δεν το εκαναν Mad το πηγα και στην newland στην θεσσαλονικη και τπτ!! το αυτοκηνιτο οπως ειπαν δεν εχει τπτ!!!!!!!!!!!!!!!!! Mad Mad Mad Mad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης