PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με clima
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούν 2006, 17:44:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
DimiP έγραψε:
διαβασα ξανα το topic αλλα δεν πηρε τιποτα το ματι μου.
αν εχασα επεισοδια συγχωρεστε την ερωτηση μου:
ΑΠΟΡΙΑ: πως μπορουμε να κανουμε τον κλιματισμο να μην ξεκινα μονος του (το a/c όχι το αυτοματο clima) τη στιγμη που αναβουμε τη μηχανη;
ειτε τον κλεισω (με το off) πριν σβησω τη μηχανη, είτε οχι , την επομενη φορα που θα βαλω μπροστα , αυτο ξεκινα να δουλεύει στην αρχη μονο σαν ανεμιστηρας αν και γραφει a/c και σιγα σιγα ριχνει κρυο αερα.
εγω θελω να ειναι off παντα και να τον αναβω οποτε θελω εγω. μπορω;

Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό.
Είναι έτσι φτιαγμένο που ανάλογα με την διαφορά θερμοκρασίας μέσα με έξω είναι μεγαλύτερη από 6 ή 9 βαθμούς δεν θυμάμαι ακριβώς αυτή τη στιγμή (κάπου το έχω ξαναγράψει και εξηγήσει πως λειτουργεί ) ανοίγει το A/C.

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Evil Evil Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούν 2006, 17:48:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Touristas έγραψε:
DimiP έγραψε:
ΑΠΟΡΙΑ: πως μπορουμε να κανουμε τον κλιματισμο να μην ξεκινα μονος του (το a/c όχι το αυτοματο clima) τη στιγμη που αναβουμε τη μηχανη;
ειτε τον κλεισω (με το off) πριν σβησω τη μηχανη, είτε οχι , την επομενη φορα που θα βαλω μπροστα , αυτο ξεκινα να δουλεύει στην αρχη μονο σαν ανεμιστηρας αν και γραφει a/c και σιγα σιγα ριχνει κρυο αερα.

Είναι έτσι φτιαγμένο που ανάλογα με την διαφορά θερμοκρασίας μέσα με έξω είναι μεγαλύτερη από 6 ή 9 βαθμούς δεν θυμάμαι ακριβώς αυτή τη στιγμή (κάπου το έχω ξαναγράψει και εξηγήσει πως λειτουργεί ) ανοίγει το A/C.

γιατι να το κανεις αυτο ομως ;

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιούν 2006, 18:02:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gianic έγραψε:
DimiP έγραψε:
Touristas έγραψε:
DimiP έγραψε:

γιατι να το κανεις αυτο ομως ;

γιατι εγω μπορει να μην ζεσταινομαι (καποιες φορες- οχι τωρα) και να μη θελω να ανοιξει ...

τελος παντων θα μαθουμε να ζουμε με αυτο Laughing Cool Cool
Επιστροφή στην κορυφή
shiba (giwrgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιούν 2006, 07:39:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και εγω ειχα καιρο αυτη την απορια..

Επιστροφή στην κορυφή
scrat (Διονύσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)

Ένταξη: 24 Μάϊ 2004
Τόπος: Αθήνα, GR

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιούν 2006, 16:10:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορείς να γυρνάς το κλειδί μέχρι τη μέση, να βλέπεις αν έχει ανοίξει αυτόματα το clima, και αν έχει ανοίξει και δεν το θες, να το κλείνεις πριν βάλεις μπροστά Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούν 2006, 14:49:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dio78 έγραψε:
Μπορείς να γυρνάς το κλειδί μέχρι τη μέση, να βλέπεις αν έχει ανοίξει αυτόματα το clima, και αν έχει ανοίξει και δεν το θες, να το κλείνεις πριν βάλεις μπροστά Wink

αυτο που λες δεν ειναι λυση,
δηλ. αν το κλεισω πριν αναψω τη μηχανη τι διαφορα εχει απο το να το κλεισω με αναμενη τη μηχανη;
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΒΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ,
και αυτο δεν γινεται.
Wink
Επιστροφή στην κορυφή
scrat (Διονύσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιούλ 2006, 09:28:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
αν το κλεισω πριν αναψω τη μηχανη τι διαφορα εχει απο το να το κλεισω με αναμενη τη μηχανη;
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΒΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ,
και αυτο δεν γινεται.
Wink

Η διαφορά είναι ότι το προλαβαίνεις πριν αρχίσει να λειτουργεί ο συμπιεστής (νόμιζα ότι αυτό είναι το ζητούμενο). Smile
Αλλά ναι μάλλον δε γίνεται να μην ανάβει μόνο του...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιούλ 2006, 10:10:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Touristas έγραψε:
DimiP έγραψε:

Αφού ρε παίδες σας το εξηγεί ο Αργύρης,
Αυτό που κάνω εγώ και παίζει μια χαρά είναι να διατηρώ την θερμοκρασία του clima κοντά στην εξωτερική, το clima στο off και την ανακύκλωση ανοιχτή, (το ίδιο και το χειμώνα,)

Αποτέλεσμα είναι, και το clima να μην ανάβει μόνο του, αλλά και ζεστό αέρα να μην φέρνει μέσα, αφου στη θέση ανακύκλωσης δεν μπάινει αυθόρμητα αέρας από τον αεραγωγό..... Wink

Τώρα όσο για την διαφωνία σας, σχετικά με το πότε ανοίγει το aircondition, έτσι κι αλλιώς καθυστερέι να ξεκινήσεί οπότε και μπροστά να βάλεις αν το κλείσεις μέσα σε 10 περίπου δευτερόλεπτα, δεν προλαβαίνει να ξεκινήσει...

Αυτά από την 6ετή συμβίωσή μου μαζί του.... Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιούλ 2006, 13:53:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206Mike έγραψε:
DimiP έγραψε:
Touristas έγραψε:
DimiP έγραψε:

Αφού ρε παίδες σας το εξηγεί ο Αργύρης,
Αυτό που κάνω εγώ και παίζει μια χαρά είναι να διατηρώ την θερμοκρασία του clima κοντά στην εξωτερική, το clima στο off και την ανακύκλωση ανοιχτή, (το ίδιο και το χειμώνα,)

Αποτέλεσμα είναι, και το clima να μην ανάβει μόνο του, αλλά και ζεστό αέρα να μην φέρνει μέσα, αφου στη θέση ανακύκλωσης δεν μπάινει αυθόρμητα αέρας από τον αεραγωγό..... Wink

Τώρα όσο για την διαφωνία σας, σχετικά με το πότε ανοίγει το aircondition, έτσι κι αλλιώς καθυστερέι να ξεκινήσεί οπότε και μπροστά να βάλεις αν το κλείσεις μέσα σε 10 περίπου δευτερόλεπτα, δεν προλαβαίνει να ξεκινήσει...

Αυτά από την 6ετή συμβίωσή μου μαζί του.... Cool

μιχαλη τα εχουμε καταλαβει οσα λες, αλλα , αυτο που ζητησα-ρωτησα εγω ειναι να μην αναβει καθολου ουτε το clima ουτε το a/c ουτε ο ανεμιστηρας .
να μην αναβει τιποτα αν δεν θελω εγω
-οτι δηλ. γινεται στο μηχανικο α/c οπου αν δεν γυρισεις το διακοπτη δεν αναβει τιποτα.
βεβαια αυτο δεν γινεται οποτε , θα ζησουμε με αυτο. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
p206Mike (Μιχάλης)
Αντιπρόεδρος
Επίσημο Μέλος

207 RC Lemans & 107 Trendy

Ένταξη: 29 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιούλ 2006, 13:56:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έτσι όπως σου λέω δεν θα σου ανάβει τιποτα....

Απλά να κοιτάς να ενημερώνεις την θερμοκρασία του clima στο +/- 6 ή 9 βαθμούς από την εξωτερική...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
scrat (Διονύσης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιούλ 2006, 14:21:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστά Μιχάλη, τα λέει όλα ο Αργύρης σε προηγούμενο post και είναι ακριβώς όπως τα λες κι εσύ Smile Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιούλ 2006, 07:58:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

p206Mike έγραψε:
Έτσι όπως σου λέω δεν θα σου ανάβει τιποτα....

Απλά να κοιτάς να ενημερώνεις την θερμοκρασία του clima στο +/- 6 ή 9 βαθμούς από την εξωτερική...

ok Wink
Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Αύγ 2006, 10:35:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

help please:

αυτή την εποχή η χρήση του clima στο pug μου είναι απαραίτητη, όμως κάποιες φορές μου έχει παρουσιάσει το εξής:
εν κινήσει και ενώ λειτουργεί το clima στο κατέβασμα ταχύτητας, από τρίτη σε δευτέρα, αλλά και στο ανέβασμα από πρώτη σε δευτέρα μου έσβησε ο κλιματισμός... είναι φυσιολογικό?
το κάνει αυτό όταν πέφτουν πολύ οι στροφές?

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης