Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούν 2006, 17:44:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Touristas έγραψε: | DimiP έγραψε: | διαβασα ξανα το topic αλλα δεν πηρε τιποτα το ματι μου.
αν εχασα επεισοδια συγχωρεστε την ερωτηση μου:
ΑΠΟΡΙΑ: πως μπορουμε να κανουμε τον κλιματισμο να μην ξεκινα μονος του (το a/c όχι το αυτοματο clima) τη στιγμη που αναβουμε τη μηχανη;
ειτε τον κλεισω (με το off) πριν σβησω τη μηχανη, είτε οχι , την επομενη φορα που θα βαλω μπροστα , αυτο ξεκινα να δουλεύει στην αρχη μονο σαν ανεμιστηρας αν και γραφει a/c και σιγα σιγα ριχνει κρυο αερα.
εγω θελω να ειναι off παντα και να τον αναβω οποτε θελω εγω. μπορω; |
Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό.
Είναι έτσι φτιαγμένο που ανάλογα με την διαφορά θερμοκρασίας μέσα με έξω είναι μεγαλύτερη από 6 ή 9 βαθμούς δεν θυμάμαι ακριβώς αυτή τη στιγμή (κάπου το έχω ξαναγράψει και εξηγήσει πως λειτουργεί ) ανοίγει το A/C. |
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gianic (Γιάννης) Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8
Ένταξη: 02 Ιούλ 2004 Δημοσιεύσεις: 835 Τόπος: Αγ.Παρασκευη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Ιούν 2006, 17:48:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | Touristas έγραψε: | DimiP έγραψε: | διαβασα ξανα το topic αλλα δεν πηρε τιποτα το ματι μου.
ΑΠΟΡΙΑ: πως μπορουμε να κανουμε τον κλιματισμο να μην ξεκινα μονος του (το a/c όχι το αυτοματο clima) τη στιγμη που αναβουμε τη μηχανη;
ειτε τον κλεισω (με το off) πριν σβησω τη μηχανη, είτε οχι , την επομενη φορα που θα βαλω μπροστα , αυτο ξεκινα να δουλεύει στην αρχη μονο σαν ανεμιστηρας αν και γραφει a/c και σιγα σιγα ριχνει κρυο αερα.
Είναι έτσι φτιαγμένο που ανάλογα με την διαφορά θερμοκρασίας μέσα με έξω είναι μεγαλύτερη από 6 ή 9 βαθμούς δεν θυμάμαι ακριβώς αυτή τη στιγμή (κάπου το έχω ξαναγράψει και εξηγήσει πως λειτουργεί ) ανοίγει το A/C. |
 |
γιατι να το κανεις αυτο ομως ;
bye bye cc , welcome miata
Fuck army... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Ιούν 2006, 18:02:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
gianic έγραψε: | DimiP έγραψε: | Touristas έγραψε: | DimiP έγραψε: | διαβασα ξανα το topic αλλα δεν πηρε τιποτα το ματι μου.
 |
γιατι να το κανεις αυτο ομως ; |
γιατι εγω μπορει να μην ζεσταινομαι (καποιες φορες- οχι τωρα) και να μη θελω να ανοιξει ...
τελος παντων θα μαθουμε να ζουμε με αυτο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shiba (giwrgos) Έχω ξεφύγει !!!

shiba cc
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 1069 Τόπος: γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιούν 2006, 07:39:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και εγω ειχα καιρο αυτη την απορια..
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
scrat (Διονύσης) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)
Ένταξη: 24 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 231 Τόπος: Αθήνα, GR
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Ιούν 2006, 16:10:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπορείς να γυρνάς το κλειδί μέχρι τη μέση, να βλέπεις αν έχει ανοίξει αυτόματα το clima, και αν έχει ανοίξει και δεν το θες, να το κλείνεις πριν βάλεις μπροστά  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 26 Ιούν 2006, 14:49:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Dio78 έγραψε: | Μπορείς να γυρνάς το κλειδί μέχρι τη μέση, να βλέπεις αν έχει ανοίξει αυτόματα το clima, και αν έχει ανοίξει και δεν το θες, να το κλείνεις πριν βάλεις μπροστά  |
αυτο που λες δεν ειναι λυση,
δηλ. αν το κλεισω πριν αναψω τη μηχανη τι διαφορα εχει απο το να το κλεισω με αναμενη τη μηχανη;
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΒΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ,
και αυτο δεν γινεται.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιούλ 2006, 09:28:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | αν το κλεισω πριν αναψω τη μηχανη τι διαφορα εχει απο το να το κλεισω με αναμενη τη μηχανη;
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΒΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ,
και αυτο δεν γινεται.
 |
Η διαφορά είναι ότι το προλαβαίνεις πριν αρχίσει να λειτουργεί ο συμπιεστής (νόμιζα ότι αυτό είναι το ζητούμενο).
Αλλά ναι μάλλον δε γίνεται να μην ανάβει μόνο του... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
p206Mike (Μιχάλης) Αντιπρόεδρος

207 RC Lemans & 107 Trendy
Ένταξη: 29 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιούλ 2006, 10:10:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | Touristas έγραψε: | DimiP έγραψε: | διαβασα ξανα το topic αλλα δεν πηρε τιποτα το ματι μου.
 |
Αφού ρε παίδες σας το εξηγεί ο Αργύρης,
Αυτό που κάνω εγώ και παίζει μια χαρά είναι να διατηρώ την θερμοκρασία του clima κοντά στην εξωτερική, το clima στο off και την ανακύκλωση ανοιχτή, (το ίδιο και το χειμώνα,)
Αποτέλεσμα είναι, και το clima να μην ανάβει μόνο του, αλλά και ζεστό αέρα να μην φέρνει μέσα, αφου στη θέση ανακύκλωσης δεν μπάινει αυθόρμητα αέρας από τον αεραγωγό.....
Τώρα όσο για την διαφωνία σας, σχετικά με το πότε ανοίγει το aircondition, έτσι κι αλλιώς καθυστερέι να ξεκινήσεί οπότε και μπροστά να βάλεις αν το κλείσεις μέσα σε 10 περίπου δευτερόλεπτα, δεν προλαβαίνει να ξεκινήσει...
Αυτά από την 6ετή συμβίωσή μου μαζί του.... 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιούλ 2006, 13:53:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
p206Mike έγραψε: | DimiP έγραψε: | Touristas έγραψε: | DimiP έγραψε: | διαβασα ξανα το topic αλλα δεν πηρε τιποτα το ματι μου.
 |
Αφού ρε παίδες σας το εξηγεί ο Αργύρης,
Αυτό που κάνω εγώ και παίζει μια χαρά είναι να διατηρώ την θερμοκρασία του clima κοντά στην εξωτερική, το clima στο off και την ανακύκλωση ανοιχτή, (το ίδιο και το χειμώνα,)
Αποτέλεσμα είναι, και το clima να μην ανάβει μόνο του, αλλά και ζεστό αέρα να μην φέρνει μέσα, αφου στη θέση ανακύκλωσης δεν μπάινει αυθόρμητα αέρας από τον αεραγωγό.....
Τώρα όσο για την διαφωνία σας, σχετικά με το πότε ανοίγει το aircondition, έτσι κι αλλιώς καθυστερέι να ξεκινήσεί οπότε και μπροστά να βάλεις αν το κλείσεις μέσα σε 10 περίπου δευτερόλεπτα, δεν προλαβαίνει να ξεκινήσει...
Αυτά από την 6ετή συμβίωσή μου μαζί του....  |
μιχαλη τα εχουμε καταλαβει οσα λες, αλλα , αυτο που ζητησα-ρωτησα εγω ειναι να μην αναβει καθολου ουτε το clima ουτε το a/c ουτε ο ανεμιστηρας .
να μην αναβει τιποτα αν δεν θελω εγω-οτι δηλ. γινεται στο μηχανικο α/c οπου αν δεν γυρισεις το διακοπτη δεν αναβει τιποτα.
βεβαια αυτο δεν γινεται οποτε , θα ζησουμε με αυτο.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
p206Mike (Μιχάλης) Αντιπρόεδρος

207 RC Lemans & 107 Trendy
Ένταξη: 29 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιούλ 2006, 13:56:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έτσι όπως σου λέω δεν θα σου ανάβει τιποτα....
Απλά να κοιτάς να ενημερώνεις την θερμοκρασία του clima στο +/- 6 ή 9 βαθμούς από την εξωτερική...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιούλ 2006, 14:21:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σωστά Μιχάλη, τα λέει όλα ο Αργύρης σε προηγούμενο post και είναι ακριβώς όπως τα λες κι εσύ  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιούλ 2006, 07:58:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
p206Mike έγραψε: | Έτσι όπως σου λέω δεν θα σου ανάβει τιποτα....
Απλά να κοιτάς να ενημερώνεις την θερμοκρασία του clima στο +/- 6 ή 9 βαθμούς από την εξωτερική... |
ok  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ) Moderator

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)
Ένταξη: 25 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 1316 Τόπος: ΑΘΗΝΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 21 Αύγ 2006, 10:35:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
help please:
αυτή την εποχή η χρήση του clima στο pug μου είναι απαραίτητη, όμως κάποιες φορές μου έχει παρουσιάσει το εξής:
εν κινήσει και ενώ λειτουργεί το clima στο κατέβασμα ταχύτητας, από τρίτη σε δευτέρα, αλλά και στο ανέβασμα από πρώτη σε δευτέρα μου έσβησε ο κλιματισμός... είναι φυσιολογικό?
το κάνει αυτό όταν πέφτουν πολύ οι στροφές?
Watch out!!! Red demoness on the loose!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|