Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
PHSYBORG (HULK) Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''
Ένταξη: 24 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 1109 Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
206gti (Στέφανος) Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)
Ένταξη: 28 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 54 Τόπος: Άρτεμις (Λούτσα Αττικής)
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούλ 2004, 10:05:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΤΟ SITE!
THANX!
FUN IS NOT A STRAIGHT LINE...
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ghost Dog (John Φυστίκης) Ταμίας

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130
Ένταξη: 18 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 5423 Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούλ 2004, 10:12:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αρα εχω πολυ μικρο ποσοστο κλησεων στη συλλογη μου....
Εχω πολυυυυυ δρομο ακομα!!
Αυτο μιλαμε ειναι η λιστα του Σιντλερ!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kanelj (Γιαννης) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?
Ένταξη: 27 Μάρ 2003 Δημοσιεύσεις: 2206 Τόπος: Γαλατσι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούλ 2004, 08:42:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ολα καλα αλλα δεν γραφει το Point system για ολες τις παραβασεις.
για του λογου του αληθες την προηγουμενη βδομαδα μου εδωσαν κληση για παρανομη προσπεραση (αν και μου γραψανε στην κληση για παραβαση διπλης λωριδας)83ευρω και πηρα 3 ποντους...
αληθεια τελικα ξερει κανεις σιγουρα να μας πει μεχρι πιο ειναι το οριο στο point system σε νεο οδηγο και καθε ποτε ανανεωνεται το point system του οδηγου
με ενδιαφερει αμεσα..... 
www.secret-rooms.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Μάρ 2005, 18:03:00 Θέμα δημοσίευσης: Νεος Κ.Ο.Κ.! |
|
|
Απο το autotriti.gr....
Αυτός είναι ο νέος Κ.Ο.Κ.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: 28/3/2005
Παραβάσεις «φωτιά» περιλαμβάνει για περισσότερες από 30 τροχαίες παραβάσεις ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας. Παράλληλα για πρώτη φορά προβλέπεται επί τόπου αφαίρεση αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας και τριπλασιασμός προστίμων σε δέκα ημέρες.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Τα Νέα" στο στόχαστρο του νέου Κ.Ο.Κ. μπαίνουν, πλέον, κυρίως οι οδηγοί που προκαλούν ατυχήματα με τη συμπεριφορά τους. Στο πλαίσιο της ενίσχυσης των μέτρων για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας, ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας θα προβλέπει την άμεση πληρωμή των προστίμων, ενώ για πρώτη φορά θα αφαιρούνται επιτόπου οι άδειες οδήγησης και κυκλοφορίας. Ιδιαίτερα αυστηρά θα είναι τα πρόστιμα για όσους οδηγούν επιθετικά, δεν φορούν ζώνες ασφαλείας, οδηγούν υπό την επήρεια μέθης ή ναρκωτικών, υπερβαίνουν το όριο ταχύτητας και δεν σέβονται τους πεζούς.
Τα πρόστιμα και οι ποινές θα επιβάλλονται άμεσα. Με ειδική ρύθμιση που προωθείται, ένας οδηγός που χρωστά χρήματα από κλήσεις δεν θα παίρνει φορολογική ενημερότητα εάν το ποσό που οφείλει ξεπερνά τα 80 ευρώ.
Αναλυτικά τα βασικά στοιχεία του νέου βελτιωμένου Κ.Ο.Κ. περιλαμβάνουν:
Πόιντ Σύστεμ: Προσθέτονται νέες παραβάσεις (πχ. παρκάρισμα σε διπλή σειρά), αυξάνονται οι βαθμοί και καθιερώνονται νέα μικρότερα όρια για την αφαίρεση διπλωμάτων (σήμερα το δίπλωμα αφαιρείται με τη συμπλήρωση 25 πόντων σε τέσσερα χρόνια).
Αστυνόμευση: Εντείνονται οι έλεγχοι για ζώνες ασφαλείας, κράνη, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και υπερβολική ταχύτητα. Δημιουργούνται νέα ειδικά τμήματα της Τροχαίας σε εθνικές οδούς, ενώ εγκαθίστανται 400 κάμερες στους κύριους οδικούς άξονες έως τα τέλη του 2005.
Άδειες οδήγησης: Επεκτείνεται η μηχανοργάνωση σε όλα τα εξεταστικά κέντρα, ώστε οι θεωρητικές εξετάσεις να γίνονται χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.
ΚΤΕΟ: Εγκατάσταση μηχανοργάνωσης σε όλα τα δημόσια ΚΤΕΟ για αυτοματοποίηση των ελέγχων και περιορισμό του «λαδώματος».
Οδικό δίκτυο: Εντοπισμός των επικίνδυνων σημείων σε όλο το εθνικό-επαρχιακό οδικό δίκτυο, αλλαγές στα όρια ταχύτητας για όλες τις κατηγορίες οχημάτων (αλλαγές και στις πινακίδες).
Βαρέα Οχήματα: Εντατικοποίηση των ελέγχων στα φορτηγά και τα λεωφορεία και επέκτασή τους και στις μη εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Σχολικά λεωφορεία: Όλες οι μετακινήσεις των μαθητών από και προς τα σχολεία θα γίνονται με λεωφορεία που θα διαθέτουν ζώνες ασφαλείας.
Εκπαίδευση: Το μάθημα της κυκλοφοριακής αγωγής εισάγεται από τη νέα σχολική χρονιά στην Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Εξοπλισμός Ασφαλείας: Θα δοθούν οικονομικά κίνητρα για την αγορά εξοπλισμού ασφαλείας για οχήματα και μοτοσυκλέτες (για αγορά παιδικών καθισμάτων και κράνη)
Περαστικα μας....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Μάρ 2005, 18:39:21 Θέμα δημοσίευσης: Re: Νεος Κ.Ο.Κ.! |
|
|
vinman έγραψε: | Δημιουργούνται νέα ειδικά τμήματα της Τροχαίας σε εθνικές οδούς, ενώ εγκαθίστανται 400 κάμερες στους κύριους οδικούς άξονες έως τα τέλη του 2005. |
Mε βλέπω σε κάθε ταξίδι να κάνω συλλογή από 100+ φωτοκλήσεις.... Τουλάχιστον θα έχω αναμνηστικά απ'όπου πηγαίνω!
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Μάρ 2005, 19:51:12 Θέμα δημοσίευσης: Re: Νεος Κ.Ο.Κ.! |
|
|
Sidobre έγραψε: | vinman έγραψε: | Δημιουργούνται νέα ειδικά τμήματα της Τροχαίας σε εθνικές οδούς, ενώ εγκαθίστανται 400 κάμερες στους κύριους οδικούς άξονες έως τα τέλη του 2005. |
Mε βλέπω σε κάθε ταξίδι να κάνω συλλογή από 100+ φωτοκλήσεις.... Τουλάχιστον θα έχω αναμνηστικά απ'όπου πηγαίνω! |
Ωραια...και καθε Πεμπτη στο στεκι θα κανουμε ανταλλαγη φωτοκλησεων.....σαν τα υπερατου που ανταλασσαμε οταν ημασταν νιανιαρα...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
underage (Σοφία) Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)
Ένταξη: 09 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 319 Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 12:42:35 Θέμα δημοσίευσης: Re: Νεος Κ.Ο.Κ.! |
|
|
vinman έγραψε: | Άδειες οδήγησης: Επεκτείνεται η μηχανοργάνωση σε όλα τα εξεταστικά κέντρα, ώστε οι θεωρητικές εξετάσεις να γίνονται χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. |
Εμείς μια φορά τα διπλώματά μας τα πήραμε
vinman έγραψε: | ΚΤΕΟ: Εγκατάσταση μηχανοργάνωσης σε όλα τα δημόσια ΚΤΕΟ για αυτοματοποίηση των ελέγχων και περιορισμό του «λαδώματος». |
Κρατάω την λέξη περιορισμό, δεν υπάρχει περίπτωση να εξαλειφθεί
vinman έγραψε: | Οδικό δίκτυο: Εντοπισμός των επικίνδυνων σημείων σε όλο το εθνικό-επαρχιακό οδικό δίκτυο, αλλαγές στα όρια ταχύτητας για όλες τις κατηγορίες οχημάτων (αλλαγές και στις πινακίδες). |
Ακούγεται τουλάχιστον τα τελευταία 5 χρόνια
vinman έγραψε: | Βαρέα Οχήματα: Εντατικοποίηση των ελέγχων στα φορτηγά και τα λεωφορεία και επέκτασή τους και στις μη εργάσιμες ημέρες και ώρες. |
Το κόστος μιας κλήσης είναι μηδαμινό σε σχέση με το κόστος μιας επισκευής, πχ αλλαγή έστω 2 ελλαστικών . Όσο για το απαγορευτικό, τα χρήματα που θα εισπράξει από τον πελάτη για το συγκεκριμένο δρομολόγιο είναι πολύ περισσότερα από την κλήση του απαγορευτικού
vinman έγραψε: | Σχολικά λεωφορεία: Όλες οι μετακινήσεις των μαθητών από και προς τα σχολεία θα γίνονται με λεωφορεία που θα διαθέτουν ζώνες ασφαλείας. |
Άντε να δέσεις στις θέσεις τους τα 17χρόνα
vinman έγραψε: | Εκπαίδευση: Το μάθημα της κυκλοφοριακής αγωγής εισάγεται από τη νέα σχολική χρονιά στην Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. |
Πόσα χρόνια το λένε?
vinman έγραψε: | Εξοπλισμός Ασφαλείας: Θα δοθούν οικονομικά κίνητρα για την αγορά εξοπλισμού ασφαλείας για οχήματα και μοτοσυκλέτες (για αγορά παιδικών καθισμάτων και κράνη) |
Ανέκδοτο μου φαίνεται
Περαστικα μας.... 
Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 13:14:46 Θέμα δημοσίευσης: Re: Νεος Κ.Ο.Κ.! |
|
|
Ο Νιάνιαρος έγραψε: | Απο το autotriti.gr....
Οδικό δίκτυο: Εντοπισμός των επικίνδυνων σημείων σε όλο το εθνικό-επαρχιακό οδικό δίκτυο, αλλαγές στα όρια ταχύτητας για όλες τις κατηγορίες οχημάτων (αλλαγές και στις πινακίδες).
|
Τελικά αυτά τα επικινδυνα σημεία ή πρέπει να είναι ελάχιστα ή πρέπει να είναι καλά κρυμμένα
Τόσα χρόνια και δεν τα έχουνε βρει
Ο Πάρεδρος έγραψε: | Mε βλέπω σε κάθε ταξίδι να κάνω συλλογή από 100+ φωτοκλήσεις.... Τουλάχιστον θα έχω αναμνηστικά απ'όπου πηγαίνω! |
Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι ειδικά μετά από αυτό που έκανα την προηγούμενη Πέμπτη στο δρόμο για Πάτρα
Αφού δεν είμαι στη φυλακή... άγιο πρέπει να είχα
Πάντως δεν είναι ύποπτο που όλα τα μέτρα καταλήγουν να έχουν οικονομικό χαρακτήρα ΠΑΛΙ 
Θέλω ένα και ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
underage (Σοφία) Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)
Ένταξη: 09 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 319 Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 19:52:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
COOL ALEXIS έγραψε: |
Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι ειδικά μετά από αυτό που έκανα την προηγούμενη Πέμπτη στο δρόμο για Πάτρα
Αφού δεν είμαι στη φυλακή... άγιο πρέπει να είχα |
Τι πήγε να κάνει το Cool Alexi στην Πάτρα?
Και τι έκανε στο δρόμο?

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 20:08:27 Θέμα δημοσίευσης: Re: Νεος Κ.Ο.Κ.! |
|
|
Sidobre έγραψε: | vinman έγραψε: | Δημιουργούνται νέα ειδικά τμήματα της Τροχαίας σε εθνικές οδούς, ενώ εγκαθίστανται 400 κάμερες στους κύριους οδικούς άξονες έως τα τέλη του 2005. |
Mε βλέπω σε κάθε ταξίδι να κάνω συλλογή από 100+ φωτοκλήσεις.... Τουλάχιστον θα έχω αναμνηστικά απ'όπου πηγαίνω! |
Radar/Laser/Cam Detector κ ησυχαζεις ! 
FULL THROTLE....
NEW forum at www.btt.20m.com |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 20:31:50 Θέμα δημοσίευσης: Re: Νεος Κ.Ο.Κ.! |
|
|
110 Πτέρυγα Μάχης - ΤΕΙ Αθήνας (Αιγάλεω) σε 2:45 την προηγούμενη Πέμπτη (με μάρτυρα συνοδηγό) :fist:
Όσες φωτοκλήσεις είδατε και σεις, τόσες είδα και εγώ 
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 21:24:55 Θέμα δημοσίευσης: Re: Νεος Κ.Ο.Κ.! |
|
|
Steve έγραψε: | 110 Πτέρυγα Μάχης - ΤΕΙ Αθήνας (Αιγάλεω) σε 2:45 την προηγούμενη Πέμπτη (με μάρτυρα συνοδηγό) :fist:
Όσες φωτοκλήσεις είδατε και σεις, τόσες είδα και εγώ  |
Mα δεν ερχονται κατευθειαν!Ερχονται μετα απο λιγο για να σε κρατανε σε αγωνια! 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
LuNa (Αναστασία) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)
Ένταξη: 13 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 701 Τόπος: Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 23:18:59 Θέμα δημοσίευσης: Re: Νεος Κ.Ο.Κ.! |
|
|
vinman έγραψε: | Εξοπλισμός Ασφαλείας: Θα δοθούν οικονομικά κίνητρα για την αγορά εξοπλισμού ασφαλείας για οχήματα και μοτοσυκλέτες (για αγορά παιδικών καθισμάτων και κράνη) |
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γιαυτό έκαναν το 18% ΦΠΑ σε 19% !!!!!! Είναι φαντάζομαι μέσα στα οικονομικά κίνητρα......
Είπα και γω......
Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ έρχω αρχίσει και ψάχνω για βουνό ή λαγκάδι.... ότι βρω πρώτο θα το πάρω.....
206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ...
πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ????  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
douf (Δημήτρης) Νέος χρήστης

206xs 1.6/16v
Ένταξη: 08 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 92 Τόπος: Χαϊδάρι
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Απρ 2005, 10:59:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Με τόσα αυτοκίνητα που περνούν απ' τις κάμερες,δεν νομίζω να χωράνε όλες οι φωτό που τραβάει,κάποια στιγμή τελειώνει κι αυτό
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να οδηγούμε σαν τρελοί  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mr_306 (ilias) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 09 Απρ 2006 Δημοσιεύσεις: 26
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάϊ 2006, 19:49:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μπορεί να μάθει κανείς πόσους πόντους έχει στο point system?
http://www.djhellas.com |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tsosmoulis (μητσάκος) Έχω ξεφύγει !!!

106 rallye x 2
Ένταξη: 03 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 1747 Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάϊ 2006, 08:21:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τροποποιημένο Point System και αδιάβλητες εξετάσεις για το δίπλωμα προωθεί ο Μ.Λιάπης
Αντιμέτωποι με αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης κινδυνεύουν να βρεθούν από το επόμενο φθινόπωρο χιλιάδες οδηγοί, καθώς το υπουργείο Μεταφορών αποφάσισε να επανενεργοποιήσει το Σύστημα Ελέγχου Συμπεριφοράς Oδηγών (ΣΕΣO) -γνωστό σε όλους ως point system.
Σύμφωνα με τα Νέα, το σύστημα έχει ατονήσει εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια, με αποτέλεσμα να μην καταγράφονται οι παραβάσεις των οδηγών.
Βάσει των στοιχείων του υπουργείου Μεταφορών, από το 2002 μέχρι και σήμερα δεν έχουν περαστεί στα κομπιούτερ του ΣΕΣO, ελλείψει προσωπικού, οι ποινές-βαθμοί συνολικά για περίπου 2.400.000 κλήσεις της Τροχαίας.
Τώρα, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης, οι βαθμοί των «ξεχασμένων» κλήσεων θα εγγραφούν στο σύνολό τους το ερχόμενο φθινόπωρο, από ιδιωτική εταιρεία, στην οποία θα ανατεθεί το έργο αυτό μέσω διαγωνισμού.
Το σύστημα θα λειτουργήσει με «αναδρομική» ισχύ και όσοι έχουν στο ενεργητικό τους παραβάσεις που εμπίπτουν στο point system, αυτές θα προσμετρηθούν κανονικά. Πάντως, το υπουργείο σχεδιάζει να καταγραφούν οι βαθμοί που έχουν επιβληθεί έως και δύο χρόνια από σήμερα.
Χιλιάδες οδηγοί, λοιπόν, που θα βρεθούν να έχουν συμπληρώσει το όριο των 25 πόντων μέσα στο προβλεπόμενο διάστημα των τεσσάρων χρόνων, θα χάσουν ξαφνικά το δίπλωμα οδήγησης.
Την ίδια ώρα, στο πλαίσιο της αναπροσαρμογής του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, το υπουργείο Μεταφορών σχεδιάζει να αυξήσει τους βαθμούς του point system, κυρίως για τις τροχαίες παραβάσεις που στοιχίζουν ζωές.
Συγκεκριμένα, προτείνεται να αυξηθούν οι βαθμοί για τουλάχιστον δέκα τροχαίες παραβάσεις, μεταξύ των οποίων είναι η παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη και του STOP, η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, η παραβίαση της προτεραιότητας σε οδικούς κόμβους και η αντίθετη κίνηση σε μονόδρομο. Επίσης, στο point system θα ενταχθούν και άλλες τροχαίες παραβάσεις, όπως π.χ. αυτή της στάθμευσης σε διπλή σειρά (διπλοπαρκάρισμα
FULL THROTLE....
NEW forum at www.btt.20m.com |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ultra-one (Χάρης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)
Ένταξη: 13 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1792 Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάϊ 2006, 10:52:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ σε οδικούς κόμβους που τιμωρείται με 83ευρώ και 7 πόντους στο δίπλωμα είναι με το ΣΩΣΤΟ σύστημα που έχουν ΟΛΕΣ οι χώρες ΕΚΤΟΣ ή Ελλάδα (δηλαδή προτεραιότητα έχει ΠΑΝΤΑ αυτός που βρίσκεται μέσα στην πλατεία και είναι υποχρεωμένοι ΟΛΟΙ όσοι θα μπουν στον κόμβο να σταματήσουν), ή με το ΘΕΟΧΑΖΟ σύστημα που επικρατεί στην Ελλάδα που προτεραιότητα έχουν αυτοί που μπαίνουν στην πλατεία εισερχόμενοι από δεξιά και σταματάνε όλοι μέσα στην πλατεία για να τους αφήσουν να μπούν με αποτέλεσμα να γίνεται χάος!?????
Αν είναι το τελευταίο τότε αυτό σηκώνει Ευρωπαϊκό δικαστήριο...... 
Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|