PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

K.O.K - point system

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2004, 10:48:25    Θέμα δημοσίευσης: K.O.K - point system Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.glavopoulos.gr/kok/poines.htm

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
206gti (Στέφανος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2004)

Ένταξη: 28 Ιούν 2004
Τόπος: Άρτεμις (Λούτσα Αττικής)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούλ 2004, 10:05:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΤΟ SITE!
THANX!

FUN IS NOT A STRAIGHT LINE...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Ιούλ 2004, 10:12:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αρα εχω πολυ μικρο ποσοστο κλησεων στη συλλογη μου.... Mad
Εχω πολυυυυυ δρομο ακομα!! Shocked Shocked
Αυτο μιλαμε ειναι η λιστα του Σιντλερ! Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Ιούλ 2004, 08:42:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ολα καλα αλλα δεν γραφει το Point system για ολες τις παραβασεις.
για του λογου του αληθες την προηγουμενη βδομαδα μου εδωσαν κληση για παρανομη προσπεραση (αν και μου γραψανε στην κληση για παραβαση διπλης λωριδας)83ευρω και πηρα 3 ποντους... Crying or Very sad Crying or Very sad
αληθεια τελικα ξερει κανεις σιγουρα να μας πει μεχρι πιο ειναι το οριο στο point system σε νεο οδηγο και καθε ποτε ανανεωνεται το point system του οδηγου Question Question Question
με ενδιαφερει αμεσα..... Rolling eyes

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Μάρ 2005, 18:03:00    Θέμα δημοσίευσης: Νεος Κ.Ο.Κ.! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απο το autotriti.gr....

Αυτός είναι ο νέος Κ.Ο.Κ.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: 28/3/2005

Παραβάσεις «φωτιά» περιλαμβάνει για περισσότερες από 30 τροχαίες παραβάσεις ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας. Παράλληλα για πρώτη φορά προβλέπεται επί τόπου αφαίρεση αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας και τριπλασιασμός προστίμων σε δέκα ημέρες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Τα Νέα" στο στόχαστρο του νέου Κ.Ο.Κ. μπαίνουν, πλέον, κυρίως οι οδηγοί που προκαλούν ατυχήματα με τη συμπεριφορά τους. Στο πλαίσιο της ενίσχυσης των μέτρων για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας, ο νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας θα προβλέπει την άμεση πληρωμή των προστίμων, ενώ για πρώτη φορά θα αφαιρούνται επιτόπου οι άδειες οδήγησης και κυκλοφορίας. Ιδιαίτερα αυστηρά θα είναι τα πρόστιμα για όσους οδηγούν επιθετικά, δεν φορούν ζώνες ασφαλείας, οδηγούν υπό την επήρεια μέθης ή ναρκωτικών, υπερβαίνουν το όριο ταχύτητας και δεν σέβονται τους πεζούς.
Τα πρόστιμα και οι ποινές θα επιβάλλονται άμεσα. Με ειδική ρύθμιση που προωθείται, ένας οδηγός που χρωστά χρήματα από κλήσεις δεν θα παίρνει φορολογική ενημερότητα εάν το ποσό που οφείλει ξεπερνά τα 80 ευρώ.
Αναλυτικά τα βασικά στοιχεία του νέου βελτιωμένου Κ.Ο.Κ. περιλαμβάνουν:
Πόιντ Σύστεμ: Προσθέτονται νέες παραβάσεις (πχ. παρκάρισμα σε διπλή σειρά), αυξάνονται οι βαθμοί και καθιερώνονται νέα μικρότερα όρια για την αφαίρεση διπλωμάτων (σήμερα το δίπλωμα αφαιρείται με τη συμπλήρωση 25 πόντων σε τέσσερα χρόνια).
Αστυνόμευση: Εντείνονται οι έλεγχοι για ζώνες ασφαλείας, κράνη, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και υπερβολική ταχύτητα. Δημιουργούνται νέα ειδικά τμήματα της Τροχαίας σε εθνικές οδούς, ενώ εγκαθίστανται 400 κάμερες στους κύριους οδικούς άξονες έως τα τέλη του 2005.
Άδειες οδήγησης: Επεκτείνεται η μηχανοργάνωση σε όλα τα εξεταστικά κέντρα, ώστε οι θεωρητικές εξετάσεις να γίνονται χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.
ΚΤΕΟ: Εγκατάσταση μηχανοργάνωσης σε όλα τα δημόσια ΚΤΕΟ για αυτοματοποίηση των ελέγχων και περιορισμό του «λαδώματος».
Οδικό δίκτυο: Εντοπισμός των επικίνδυνων σημείων σε όλο το εθνικό-επαρχιακό οδικό δίκτυο, αλλαγές στα όρια ταχύτητας για όλες τις κατηγορίες οχημάτων (αλλαγές και στις πινακίδες).
Βαρέα Οχήματα: Εντατικοποίηση των ελέγχων στα φορτηγά και τα λεωφορεία και επέκτασή τους και στις μη εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Σχολικά λεωφορεία: Όλες οι μετακινήσεις των μαθητών από και προς τα σχολεία θα γίνονται με λεωφορεία που θα διαθέτουν ζώνες ασφαλείας.
Εκπαίδευση: Το μάθημα της κυκλοφοριακής αγωγής εισάγεται από τη νέα σχολική χρονιά στην Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Εξοπλισμός Ασφαλείας: Θα δοθούν οικονομικά κίνητρα για την αγορά εξοπλισμού ασφαλείας για οχήματα και μοτοσυκλέτες (για αγορά παιδικών καθισμάτων και κράνη)

Περαστικα μας.... Evil Evil Evil Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Μάρ 2005, 18:39:21    Θέμα δημοσίευσης: Re: Νεος Κ.Ο.Κ.! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
Δημιουργούνται νέα ειδικά τμήματα της Τροχαίας σε εθνικές οδούς, ενώ εγκαθίστανται 400 κάμερες στους κύριους οδικούς άξονες έως τα τέλη του 2005.

Pale Pale Mε βλέπω σε κάθε ταξίδι να κάνω συλλογή από 100+ φωτοκλήσεις.... Τουλάχιστον θα έχω αναμνηστικά απ'όπου πηγαίνω!

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Μάρ 2005, 19:51:12    Θέμα δημοσίευσης: Re: Νεος Κ.Ο.Κ.! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
vinman έγραψε:
Δημιουργούνται νέα ειδικά τμήματα της Τροχαίας σε εθνικές οδούς, ενώ εγκαθίστανται 400 κάμερες στους κύριους οδικούς άξονες έως τα τέλη του 2005.

Pale Pale Mε βλέπω σε κάθε ταξίδι να κάνω συλλογή από 100+ φωτοκλήσεις.... Τουλάχιστον θα έχω αναμνηστικά απ'όπου πηγαίνω!

Ωραια...και καθε Πεμπτη στο στεκι θα κανουμε ανταλλαγη φωτοκλησεων.....σαν τα υπερατου που ανταλασσαμε οταν ημασταν νιανιαρα... Exclamation Exclamation Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 12:42:35    Θέμα δημοσίευσης: Re: Νεος Κ.Ο.Κ.! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
Άδειες οδήγησης: Επεκτείνεται η μηχανοργάνωση σε όλα τα εξεταστικά κέντρα, ώστε οι θεωρητικές εξετάσεις να γίνονται χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.

Εμείς μια φορά τα διπλώματά μας τα πήραμε Rolling eyes

vinman έγραψε:
ΚΤΕΟ: Εγκατάσταση μηχανοργάνωσης σε όλα τα δημόσια ΚΤΕΟ για αυτοματοποίηση των ελέγχων και περιορισμό του «λαδώματος».

Κρατάω την λέξη περιορισμό, δεν υπάρχει περίπτωση να εξαλειφθεί Question

vinman έγραψε:
Οδικό δίκτυο: Εντοπισμός των επικίνδυνων σημείων σε όλο το εθνικό-επαρχιακό οδικό δίκτυο, αλλαγές στα όρια ταχύτητας για όλες τις κατηγορίες οχημάτων (αλλαγές και στις πινακίδες).

Ακούγεται τουλάχιστον τα τελευταία 5 χρόνια

vinman έγραψε:
Βαρέα Οχήματα: Εντατικοποίηση των ελέγχων στα φορτηγά και τα λεωφορεία και επέκτασή τους και στις μη εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Το κόστος μιας κλήσης είναι μηδαμινό σε σχέση με το κόστος μιας επισκευής, πχ αλλαγή έστω 2 ελλαστικών . Όσο για το απαγορευτικό, τα χρήματα που θα εισπράξει από τον πελάτη για το συγκεκριμένο δρομολόγιο είναι πολύ περισσότερα από την κλήση του απαγορευτικού

vinman έγραψε:
Σχολικά λεωφορεία: Όλες οι μετακινήσεις των μαθητών από και προς τα σχολεία θα γίνονται με λεωφορεία που θα διαθέτουν ζώνες ασφαλείας.

Άντε να δέσεις στις θέσεις τους τα 17χρόνα Rolling eyes Wink

vinman έγραψε:
Εκπαίδευση: Το μάθημα της κυκλοφοριακής αγωγής εισάγεται από τη νέα σχολική χρονιά στην Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Πόσα χρόνια το λένε?

vinman έγραψε:
Εξοπλισμός Ασφαλείας: Θα δοθούν οικονομικά κίνητρα για την αγορά εξοπλισμού ασφαλείας για οχήματα και μοτοσυκλέτες (για αγορά παιδικών καθισμάτων και κράνη)

Ανέκδοτο μου φαίνεται Shocked

Περαστικα μας.... Evil Evil Evil Evil Evil

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Μάρ 2005, 13:14:46    Θέμα δημοσίευσης: Re: Νεος Κ.Ο.Κ.! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Νιάνιαρος έγραψε:
Απο το autotriti.gr....

Τελικά αυτά τα επικινδυνα σημεία ή πρέπει να είναι ελάχιστα ή πρέπει να είναι καλά κρυμμένα Exclamation
Τόσα χρόνια και δεν τα έχουνε βρει Exclamation

Ο Πάρεδρος έγραψε:
Mε βλέπω σε κάθε ταξίδι να κάνω συλλογή από 100+ φωτοκλήσεις.... Τουλάχιστον θα έχω αναμνηστικά απ'όπου πηγαίνω!

Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι ειδικά μετά από αυτό που έκανα την προηγούμενη Πέμπτη στο δρόμο για Πάτρα Exclamation
Αφού δεν είμαι στη φυλακή... Cool άγιο πρέπει να είχα Exclamation

Πάντως δεν είναι ύποπτο που όλα τα μέτρα καταλήγουν να έχουν οικονομικό χαρακτήρα ΠΑΛΙ Question

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 19:52:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:

Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι ειδικά μετά από αυτό που έκανα την προηγούμενη Πέμπτη στο δρόμο για Πάτρα Exclamation
Αφού δεν είμαι στη φυλακή... Cool άγιο πρέπει να είχα Exclamation

Τι πήγε να κάνει το Cool Alexi στην Πάτρα? Confused Confused
Και τι έκανε στο δρόμο? Embarassed Love Embarassed
Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 20:08:27    Θέμα δημοσίευσης: Re: Νεος Κ.Ο.Κ.! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
vinman έγραψε:

Radar/Laser/Cam Detector κ ησυχαζεις ! Evil

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 20:31:50    Θέμα δημοσίευσης: Re: Νεος Κ.Ο.Κ.! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
vinman έγραψε:

110 Πτέρυγα Μάχης - ΤΕΙ Αθήνας (Αιγάλεω) σε 2:45 την προηγούμενη Πέμπτη (με μάρτυρα συνοδηγό) :fist:

Όσες φωτοκλήσεις είδατε και σεις, τόσες είδα και εγώ Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 21:24:55    Θέμα δημοσίευσης: Re: Νεος Κ.Ο.Κ.! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
110 Πτέρυγα Μάχης - ΤΕΙ Αθήνας (Αιγάλεω) σε 2:45 την προηγούμενη Πέμπτη (με μάρτυρα συνοδηγό) :fist:

Όσες φωτοκλήσεις είδατε και σεις, τόσες είδα και εγώ Laughing

Mα δεν ερχονται κατευθειαν!Ερχονται μετα απο λιγο για να σε κρατανε σε αγωνια! Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)

Ένταξη: 13 Δεκ 2004
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Μάρ 2005, 23:18:59    Θέμα δημοσίευσης: Re: Νεος Κ.Ο.Κ.! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ γιαυτό έκαναν το 18% ΦΠΑ σε 19% !!!!!! Είναι φαντάζομαι μέσα στα οικονομικά κίνητρα......
Είπα και γω......

Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ έρχω αρχίσει και ψάχνω για βουνό ή λαγκάδι.... ότι βρω πρώτο θα το πάρω.....

206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ... Sad

πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ???? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
douf (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206xs 1.6/16v

Ένταξη: 08 Ιούλ 2003
Τόπος: Χαϊδάρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Απρ 2005, 10:59:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με τόσα αυτοκίνητα που περνούν απ' τις κάμερες,δεν νομίζω να χωράνε όλες οι φωτό που τραβάει,κάποια στιγμή τελειώνει κι αυτό Wink Wink
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να οδηγούμε σαν τρελοί Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email AIM διεύθυνση MSN Messenger
mr_306 (ilias)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 09 Απρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάϊ 2006, 19:49:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί να μάθει κανείς πόσους πόντους έχει στο point system?

http://www.djhellas.com
Επιστροφή στην κορυφή
tsosmoulis (μητσάκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

106 rallye x 2

Ένταξη: 03 Ιούν 2004
Τόπος: ΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Μάϊ 2006, 20:54:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στην αρχή της σελίδας είχε αυτό το site. Δες στο Τ (ταχύτητα) Wink
http://www.glavopoulos.gr/kok/poines.htm

τί κάνετε? ράλλυ???
στο ΔΝΤ αμέσως!!!
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάϊ 2006, 08:21:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τροποποιημένο Point System και αδιάβλητες εξετάσεις για το δίπλωμα προωθεί ο Μ.Λιάπης

Αντιμέτωποι με αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης κινδυνεύουν να βρεθούν από το επόμενο φθινόπωρο χιλιάδες οδηγοί, καθώς το υπουργείο Μεταφορών αποφάσισε να επανενεργοποιήσει το Σύστημα Ελέγχου Συμπεριφοράς Oδηγών (ΣΕΣO) -γνωστό σε όλους ως point system.

Σύμφωνα με τα Νέα, το σύστημα έχει ατονήσει εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια, με αποτέλεσμα να μην καταγράφονται οι παραβάσεις των οδηγών.

Βάσει των στοιχείων του υπουργείου Μεταφορών, από το 2002 μέχρι και σήμερα δεν έχουν περαστεί στα κομπιούτερ του ΣΕΣO, ελλείψει προσωπικού, οι ποινές-βαθμοί συνολικά για περίπου 2.400.000 κλήσεις της Τροχαίας.

Τώρα, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Λιάπης, οι βαθμοί των «ξεχασμένων» κλήσεων θα εγγραφούν στο σύνολό τους το ερχόμενο φθινόπωρο, από ιδιωτική εταιρεία, στην οποία θα ανατεθεί το έργο αυτό μέσω διαγωνισμού.

Το σύστημα θα λειτουργήσει με «αναδρομική» ισχύ και όσοι έχουν στο ενεργητικό τους παραβάσεις που εμπίπτουν στο point system, αυτές θα προσμετρηθούν κανονικά. Πάντως, το υπουργείο σχεδιάζει να καταγραφούν οι βαθμοί που έχουν επιβληθεί έως και δύο χρόνια από σήμερα.

Χιλιάδες οδηγοί, λοιπόν, που θα βρεθούν να έχουν συμπληρώσει το όριο των 25 πόντων μέσα στο προβλεπόμενο διάστημα των τεσσάρων χρόνων, θα χάσουν ξαφνικά το δίπλωμα οδήγησης.

Την ίδια ώρα, στο πλαίσιο της αναπροσαρμογής του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, το υπουργείο Μεταφορών σχεδιάζει να αυξήσει τους βαθμούς του point system, κυρίως για τις τροχαίες παραβάσεις που στοιχίζουν ζωές.

Συγκεκριμένα, προτείνεται να αυξηθούν οι βαθμοί για τουλάχιστον δέκα τροχαίες παραβάσεις, μεταξύ των οποίων είναι η παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη και του STOP, η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, η παραβίαση της προτεραιότητας σε οδικούς κόμβους και η αντίθετη κίνηση σε μονόδρομο. Επίσης, στο point system θα ενταχθούν και άλλες τροχαίες παραβάσεις, όπως π.χ. αυτή της στάθμευσης σε διπλή σειρά (διπλοπαρκάρισμα

FULL THROTLE....

Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 24 Μάϊ 2006, 10:52:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ σε οδικούς κόμβους που τιμωρείται με 83ευρώ και 7 πόντους στο δίπλωμα είναι με το ΣΩΣΤΟ σύστημα που έχουν ΟΛΕΣ οι χώρες ΕΚΤΟΣ ή Ελλάδα (δηλαδή προτεραιότητα έχει ΠΑΝΤΑ αυτός που βρίσκεται μέσα στην πλατεία και είναι υποχρεωμένοι ΟΛΟΙ όσοι θα μπουν στον κόμβο να σταματήσουν), ή με το ΘΕΟΧΑΖΟ σύστημα που επικρατεί στην Ελλάδα που προτεραιότητα έχουν αυτοί που μπαίνουν στην πλατεία εισερχόμενοι από δεξιά και σταματάνε όλοι μέσα στην πλατεία για να τους αφήσουν να μπούν με αποτέλεσμα να γίνεται χάος!????? Splat Splat Splat Splat Splat

Αν είναι το τελευταίο τότε αυτό σηκώνει Ευρωπαϊκό δικαστήριο...... Wink

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης