PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με το ΚΤΕΟ.
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Pugakias206 (Bill)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) και μισό!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2005
Τόπος: Βόλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάϊ 2005, 14:27:08    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με το ΚΤΕΟ. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας. Ειμαι καινούργιος εδω και θελω να αναφερω κι εγω με την σειρα μου το προβλημα μου...
Ειμαι κατοχος ενος Peugeot 206 1.4 ΧΤ (2000) sport. Δυστυχως με κοψανε 2 φορες ΚΤΕΟ αλλά κι αυτοι θελουν να βγαλουν το ψωμι τους με πλαγιο τροπο και με τσαμπουκα...! Την πρωτη φορα δεν μπορεσε να μπει μεσα για ελεγχο διοτι ειναι πολυ χαμηλο (195/50/15) και μου σημειωσαν στις παρατηρησεις μονο τα φιμε τζαμια. Πριν την 2η φορα αλλάζω τα τζαμια με άλλο 206 και λαστιχα (195/60/16) επισης και παλι με κοψανε! Παρατηρησεις: Προφυλακτηρες μπρος-πισω και πλαινα sport τα οποια ειναι εξω απ τις προδιαγραφες, μπλε φωτακια διπλα απ τα φαναρια και στο πορτ-μπαγκαζ... Αν ειναι δυνατον ρε παιδια να μη το αναφερουν την 1η φορα στις παρατηρησεις ετσι ωστε να ειμαι ετοιμος. Εμαθα απο εναν γνωστο μου οτι κι ο ιδιος εχει ενα spor pug που του κοψανε αλλα ο λεφτας του δωσε 400€ κι ετσι περασε.. Εμ τι περιμενες με το γ******* ΚΤΕΟ! Τελος θα το παω σε ιδιωτικο ΚΤΕΟ που με πληροφορησαν οτι επιτρεπουν τα παντα να χω το κεφαλι μου ησυχο... Θα ηθελα να διαβασω παρομοια προβληματα/περιστατικα που εχετε κι εσεις... Ευχαριστω.

Bill Pugakias206!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάϊ 2005, 14:32:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατ'αρχας καλωσηρθες .

τωρα οσον αφορα το κτεο η τεχνικη ειναι απλη . ενα 50αρι κατω απ το χειροφρενο και εισαι κομπλε. τουλαχιστον τοσα χρονια εμεις ετσι κανουμε .
δυστυχως αυτοι οι μηχανισμοι θελουν το λαδακι τους για να λειτουργησουν σωστα οπως ειχε πει καποιος αλλος παλιοτερα.

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάϊ 2005, 15:05:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια απορια Bill. Σε ποιο ΚΤΕΟ πηγες?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Pugakias206 (Bill)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάϊ 2005, 16:13:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαιρετε και παλι. Στο ΚΤΕΟ βολου πηγα και ε ρε γκαντεμια το ιδιωτικο κτεο βολου θα ανοιξει τον αυγουστο ενω πρεπει σε λιγοτερο απο 1 μηνα πρεπει να το περασω για 3η (και τελευταια ελπιζω) φορα.Ας παω μια βολτα στα τρικαλα στο Ι. ΚΤΕΟ να το περασω μια και καλη κι εφυγα...! Πειτε μου κι εσεις αν οντως επιτρεπονται ολα τα ειδη sport στα Ι. ΚΤΕΟ μην αλλαξω τιποτα παλι και φρικαρω!

Bill Pugakias206!
Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάϊ 2005, 19:07:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ερώτηση: Ποιός ενημερώνει το πότε πρέπει ένα όχημα να περάσει απο ΚΤΕΟ;; Ή αυτή η χρονική στιγμή είναι για πάντα συγκεκριμένη;

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 00:38:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

TZAG έγραψε:
Ερώτηση: Ποιός ενημερώνει το πότε πρέπει ένα όχημα να περάσει απο ΚΤΕΟ;; Ή αυτή η χρονική στιγμή είναι για πάντα συγκεκριμένη;

Για τα αυτοκινητα που ταξινομουνται στην Αθηνα το πρωτο ΚΤΕΟ ερχεται μετα απο 5 χρονια!!! Στην επαρχια (αν θυμαμαι καλα) ειναι μετα απο 3!!! Μετα τον πρωτο ελεγχο νομιζω οτι στην Αθηνα ειναι καθε 3 χρονια και στην επαρχια καθε 2!!! Αυτο ομως ουτως ή αλλως θα το ξερεις απο το σηματακι που σου κολλανε!!!

Παει αναλογα με τη σειρα της πινακιδας και εχεις διορια 4 εργασιμων (απο τη στιγμη που θα ερθει η σειρα σου) για να κλεισεις ραντεβου, αλλιως πας εκπροθεσμος και πληρωνεις ενα μικρο προστιμο!!!

Για περαιτερω πληροφοριες (τρεχοντες αριθμοι που ειναι για ελεγχο, κλεισιμο ραντεβου κλπ) στο 1425!!!

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 08:17:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ευχαριστώ Γιώργο. Θα καλέσω να μάθω περισσότερα.

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Pugakias206 (Bill)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Μάϊ 2005, 13:48:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster: Ειναι 4 με 5 χρονια (μπορεις να ζητησεις και αναβολη 1 χρονο αργοτερα) στην επαρχια κι οχι 3. Μετα τον πρωτο ελεγχο ειναι οντως καθε 2 χρονια στην επαρχια. Μολις περασω Ι. ΚΤΕΟ στα τρικαλα θα σας πω... Που μπορω να δημοσιευσω τις φωτο στο προφιλ μου η καπου εδω?

Bill Pugakias206!
Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάϊ 2006, 09:04:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην Αθηνα ακομα περναμε στα 5 χρονια η ειναι στα 7?

Εχει περασει κανεις ΚΤΕΟ προσφατα? να μας πει εντυπωσεις

Δημοσιο τελικα η ιδιωτικο ΚΤΕΟ?

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάϊ 2006, 09:55:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PHSYBORG έγραψε:
Στην Αθηνα ακομα περναμε στα 5 χρονια η ειναι στα 7?

Εχει περασει κανεις ΚΤΕΟ προσφατα? να μας πει εντυπωσεις

Δημοσιο τελικα η ιδιωτικο ΚΤΕΟ?

Στην Αθήνα υπάρχουν κατάλογοι που ανακοινώνονται πότε περνάς.Μετά την πρώτη φορά ξαναπερνάς μετά από 3 χρόνια (2 για επαρχία).Η όλη υπόθεση της εξέτασης είναι 2 λεπτά (και 2 ώρες αναμονή,πληρωμές κλτ).Πρέπει να έχεις φαρμακείο/τρίγωνα πανοράματος/πυροσβεστήρα-αν και δεν τα ζητάνε πάντα.Γίνεται έλεγχος εκπομπών ρίπων και θορύβου εξάτμισης (αν δεν έχεις κάρτα καυσαερίων βγάζεις επιτόπου με το ανάλογο κόστος,έλεγχος φρένων/χειροφρένου,έλεγχος στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου και αριθμού πλαισίου.
Πέρασα φέτος στο Ελληνικό.

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Spyros_L 
Μέλος
Μέλος

Old school

Ένταξη: 25 Σεπ 2005
Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάϊ 2006, 09:57:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πέρασα Κτεο στην Μάντρα (Ελευσίνα) το Carina του πατέρα μου. Αυτό που μου συνέβη είναι απίστευτο. Ο τύπος που το έλεγχε (είναι και μοντέλο 89) σε κάπιο φάση μου είπε"Το δεξί στοπ πίσω έχει καεί η λάμπα" επίσης "Τα πίσω φρένα (ταμπούρα) έχουν έντονη φθορά". Και του απαντώ εγώ "Και τι να κάνω τώρα?Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε ρε μάστορα?' Έχουμε και δουλειές!" Υπέγραψε, πήρα το αμάξι και έφυγα! Πιστεύω πως ούτε σε ιδιωτικό δεν θα πέρναγα έτσι εύκολα. Τώρα τον Ιούνιο έχει σειρά το Πεζάκι. Θα πάω να βρω τον ίδιο τύπο σίγουρα. Αν και το πιτσιρίκι είναι άψογο και δεν έχει κανένα ψεγάδι πάνω του. Με την ευκαιρεία να σας αναφέρω το εξής: Το αυτοκίνητο περνάει για πρώτη φορά Κτέο όταν παρέλθει το πρώτο εξάμηνο μετά το κλείσιμο της πενταετίας. Δηλαδή στα πεντέμιση χρόνια. Απο εκεί και πέρα κάθε 3 χρόνια. Αυτά για την Αττική, όσον δε αφορά την επαρχία δεν έχω ιδέα.

Πίστευε και μη, ερεύνα
Πίστευε και μη ερεύνα

Ένα απλό κόμμα αλλάζει τα πάντα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιαν 2008, 11:07:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ήρθε η ώρα μου! Μέσα στον επόμενο μήνα θα πρέπει να χω περάσει ΚΤΕΟ. Επιτέλους ήρθε η ώρα να φτιάξω και την εξάτμιση. Any tips για τον έλεγχο;

Επιστροφή στην κορυφή
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιαν 2008, 11:34:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gianic έγραψε:

τωρα οσον αφορα το κτεο η τεχνικη ειναι απλη . ενα 50αρι κατω απ το χειροφρενο και εισαι κομπλε. τουλαχιστον τοσα χρονια εμεις ετσι κανουμε .
δυστυχως αυτοι οι μηχανισμοι θελουν το λαδακι τους για να λειτουργησουν σωστα οπως ειχε πει καποιος αλλος παλιοτερα.

Wink Laughing

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιαν 2008, 13:22:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω κλεινω 5ετια τον φεβρουαριο (πωs περασε ετσι ο καιροs βρε παιδι μου) πωs μπορω να μαθω ποτε περναω???

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιαν 2008, 14:30:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sod έγραψε:
Εγω κλεινω 5ετια τον φεβρουαριο (πωs περασε ετσι ο καιροs βρε παιδι μου) πωs μπορω να μαθω ποτε περναω???

Απ όσο ξέρω περνάνε τώρα τα αμάξια που βγήκαν τις χρονιές 2002, 2003, 2004. Η ημερομηνία που πρέπει να περάσεις είναι 3 εβδομάδες πριν την ημερομηνία της άδειας αυτοκινήτου ως και 1 εβδομάδα μετά. Όσο περισσότερο το καθυστερείς μετά από αυτό το διάστημα, τόσο ακριβότερο το ΚΤΕΟ.

Επιστροφή στην κορυφή
Gr@lly (Γιωργος Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

4 νιτροτουρμπομπιελα

Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Τόπος: Sto kotetsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιαν 2008, 18:59:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενα 50αρικο στο χειροφρενο και μια καλη χειραψια..
Και καθαρισες....
Ο Γιαννης εχει απολυτο δικαιο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιαν 2008, 19:41:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραία παράδειγμα δίνουμε ως κλαμπ.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
micra_iro (Ηρω)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007
Τόπος: αλλού γι' αλλού

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιαν 2008, 00:33:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sod έγραψε:

στειλε pm

welcome to micra zone
Επιστροφή στην κορυφή
micra_iro (Ηρω)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007
Τόπος: αλλού γι' αλλού

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιαν 2008, 00:37:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
Ήρθε η ώρα μου! Μέσα στον επόμενο μήνα θα πρέπει να χω περάσει ΚΤΕΟ. Επιτέλους ήρθε η ώρα να φτιάξω και την εξάτμιση. Any tips για τον έλεγχο;

tips???
1oν)μην αργησεις τον ελεγχο περαν της καθορισμενης ημερομηνιας θα πληρωσεις προστιμο
2ον)κλεισε ραντεβου και σε μιση ωριτσα καθαρισες
3ον)...... αυτα με pm ή τηλεφωνικα κλεφτες θα γινουμε?
Laughing Laughing

welcome to micra zone
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιαν 2008, 01:07:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Ωραία παράδειγμα δίνουμε ως κλαμπ.

Nαι εμας περιμενουν Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης