Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Pugakias206 (Bill) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (8V) και μισό!
Ένταξη: 25 Μάϊ 2005 Δημοσιεύσεις: 13 Τόπος: Βόλος
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάϊ 2005, 14:27:08 Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με το ΚΤΕΟ. |
|
|
Γεια σας. Ειμαι καινούργιος εδω και θελω να αναφερω κι εγω με την σειρα μου το προβλημα μου...
Ειμαι κατοχος ενος Peugeot 206 1.4 ΧΤ (2000) sport. Δυστυχως με κοψανε 2 φορες ΚΤΕΟ αλλά κι αυτοι θελουν να βγαλουν το ψωμι τους με πλαγιο τροπο και με τσαμπουκα...! Την πρωτη φορα δεν μπορεσε να μπει μεσα για ελεγχο διοτι ειναι πολυ χαμηλο (195/50/15) και μου σημειωσαν στις παρατηρησεις μονο τα φιμε τζαμια. Πριν την 2η φορα αλλάζω τα τζαμια με άλλο 206 και λαστιχα (195/60/16) επισης και παλι με κοψανε! Παρατηρησεις: Προφυλακτηρες μπρος-πισω και πλαινα sport τα οποια ειναι εξω απ τις προδιαγραφες, μπλε φωτακια διπλα απ τα φαναρια και στο πορτ-μπαγκαζ... Αν ειναι δυνατον ρε παιδια να μη το αναφερουν την 1η φορα στις παρατηρησεις ετσι ωστε να ειμαι ετοιμος. Εμαθα απο εναν γνωστο μου οτι κι ο ιδιος εχει ενα spor pug που του κοψανε αλλα ο λεφτας του δωσε 400€ κι ετσι περασε.. Εμ τι περιμενες με το γ******* ΚΤΕΟ! Τελος θα το παω σε ιδιωτικο ΚΤΕΟ που με πληροφορησαν οτι επιτρεπουν τα παντα να χω το κεφαλι μου ησυχο... Θα ηθελα να διαβασω παρομοια προβληματα/περιστατικα που εχετε κι εσεις... Ευχαριστω.
Bill Pugakias206! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gianic (Γιάννης) Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8
Ένταξη: 02 Ιούλ 2004 Δημοσιεύσεις: 835 Τόπος: Αγ.Παρασκευη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάϊ 2005, 14:32:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κατ'αρχας καλωσηρθες .
τωρα οσον αφορα το κτεο η τεχνικη ειναι απλη . ενα 50αρι κατω απ το χειροφρενο και εισαι κομπλε. τουλαχιστον τοσα χρονια εμεις ετσι κανουμε .
δυστυχως αυτοι οι μηχανισμοι θελουν το λαδακι τους για να λειτουργησουν σωστα οπως ειχε πει καποιος αλλος παλιοτερα.
bye bye cc , welcome miata
Fuck army... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάϊ 2005, 15:05:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μια απορια Bill. Σε ποιο ΚΤΕΟ πηγες?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάϊ 2005, 16:13:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χαιρετε και παλι. Στο ΚΤΕΟ βολου πηγα και ε ρε γκαντεμια το ιδιωτικο κτεο βολου θα ανοιξει τον αυγουστο ενω πρεπει σε λιγοτερο απο 1 μηνα πρεπει να το περασω για 3η (και τελευταια ελπιζω) φορα.Ας παω μια βολτα στα τρικαλα στο Ι. ΚΤΕΟ να το περασω μια και καλη κι εφυγα...! Πειτε μου κι εσεις αν οντως επιτρεπονται ολα τα ειδη sport στα Ι. ΚΤΕΟ μην αλλαξω τιποτα παλι και φρικαρω!
Bill Pugakias206! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TZAG Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)
Ένταξη: 25 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 451 Τόπος: Theva
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάϊ 2005, 19:07:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ερώτηση: Ποιός ενημερώνει το πότε πρέπει ένα όχημα να περάσει απο ΚΤΕΟ;; Ή αυτή η χρονική στιγμή είναι για πάντα συγκεκριμένη;
Minus the roof, the sky is the limit.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 00:38:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
TZAG έγραψε: | Ερώτηση: Ποιός ενημερώνει το πότε πρέπει ένα όχημα να περάσει απο ΚΤΕΟ;; Ή αυτή η χρονική στιγμή είναι για πάντα συγκεκριμένη; |
Για τα αυτοκινητα που ταξινομουνται στην Αθηνα το πρωτο ΚΤΕΟ ερχεται μετα απο 5 χρονια!!! Στην επαρχια (αν θυμαμαι καλα) ειναι μετα απο 3!!! Μετα τον πρωτο ελεγχο νομιζω οτι στην Αθηνα ειναι καθε 3 χρονια και στην επαρχια καθε 2!!! Αυτο ομως ουτως ή αλλως θα το ξερεις απο το σηματακι που σου κολλανε!!!
Παει αναλογα με τη σειρα της πινακιδας και εχεις διορια 4 εργασιμων (απο τη στιγμη που θα ερθει η σειρα σου) για να κλεισεις ραντεβου, αλλιως πας εκπροθεσμος και πληρωνεις ενα μικρο προστιμο!!!
Για περαιτερω πληροφοριες (τρεχοντες αριθμοι που ειναι για ελεγχο, κλεισιμο ραντεβου κλπ) στο 1425!!!
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TZAG Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)
Ένταξη: 25 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 451 Τόπος: Theva
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάϊ 2005, 08:17:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σε ευχαριστώ Γιώργο. Θα καλέσω να μάθω περισσότερα.
Minus the roof, the sky is the limit.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 30 Μάϊ 2005, 13:48:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
netblaster: Ειναι 4 με 5 χρονια (μπορεις να ζητησεις και αναβολη 1 χρονο αργοτερα) στην επαρχια κι οχι 3. Μετα τον πρωτο ελεγχο ειναι οντως καθε 2 χρονια στην επαρχια. Μολις περασω Ι. ΚΤΕΟ στα τρικαλα θα σας πω... Που μπορω να δημοσιευσω τις φωτο στο προφιλ μου η καπου εδω?
Bill Pugakias206! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PHSYBORG (HULK) Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''
Ένταξη: 24 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 1109 Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάϊ 2006, 09:04:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στην Αθηνα ακομα περναμε στα 5 χρονια η ειναι στα 7?
Εχει περασει κανεις ΚΤΕΟ προσφατα? να μας πει εντυπωσεις
Δημοσιο τελικα η ιδιωτικο ΚΤΕΟ?
FULL THROTLE....
NEW forum at www.btt.20m.com |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάϊ 2006, 09:55:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
PHSYBORG έγραψε: | Στην Αθηνα ακομα περναμε στα 5 χρονια η ειναι στα 7?
Εχει περασει κανεις ΚΤΕΟ προσφατα? να μας πει εντυπωσεις
Δημοσιο τελικα η ιδιωτικο ΚΤΕΟ? |
Στην Αθήνα υπάρχουν κατάλογοι που ανακοινώνονται πότε περνάς.Μετά την πρώτη φορά ξαναπερνάς μετά από 3 χρόνια (2 για επαρχία).Η όλη υπόθεση της εξέτασης είναι 2 λεπτά (και 2 ώρες αναμονή,πληρωμές κλτ).Πρέπει να έχεις φαρμακείο/τρίγωνα πανοράματος/πυροσβεστήρα-αν και δεν τα ζητάνε πάντα.Γίνεται έλεγχος εκπομπών ρίπων και θορύβου εξάτμισης (αν δεν έχεις κάρτα καυσαερίων βγάζεις επιτόπου με το ανάλογο κόστος,έλεγχος φρένων/χειροφρένου,έλεγχος στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου και αριθμού πλαισίου.
Πέρασα φέτος στο Ελληνικό.
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Spyros_L Μέλος

Old school
Ένταξη: 25 Σεπ 2005 Δημοσιεύσεις: 140 Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάϊ 2006, 09:57:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πέρασα Κτεο στην Μάντρα (Ελευσίνα) το Carina του πατέρα μου. Αυτό που μου συνέβη είναι απίστευτο. Ο τύπος που το έλεγχε (είναι και μοντέλο 89) σε κάπιο φάση μου είπε"Το δεξί στοπ πίσω έχει καεί η λάμπα" επίσης "Τα πίσω φρένα (ταμπούρα) έχουν έντονη φθορά". Και του απαντώ εγώ "Και τι να κάνω τώρα?Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε ρε μάστορα?' Έχουμε και δουλειές!" Υπέγραψε, πήρα το αμάξι και έφυγα! Πιστεύω πως ούτε σε ιδιωτικό δεν θα πέρναγα έτσι εύκολα. Τώρα τον Ιούνιο έχει σειρά το Πεζάκι. Θα πάω να βρω τον ίδιο τύπο σίγουρα. Αν και το πιτσιρίκι είναι άψογο και δεν έχει κανένα ψεγάδι πάνω του. Με την ευκαιρεία να σας αναφέρω το εξής: Το αυτοκίνητο περνάει για πρώτη φορά Κτέο όταν παρέλθει το πρώτο εξάμηνο μετά το κλείσιμο της πενταετίας. Δηλαδή στα πεντέμιση χρόνια. Απο εκεί και πέρα κάθε 3 χρόνια. Αυτά για την Αττική, όσον δε αφορά την επαρχία δεν έχω ιδέα.
Πίστευε και μη, ερεύνα
Πίστευε και μη ερεύνα
Ένα απλό κόμμα αλλάζει τα πάντα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιαν 2008, 11:07:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ήρθε η ώρα μου! Μέσα στον επόμενο μήνα θα πρέπει να χω περάσει ΚΤΕΟ. Επιτέλους ήρθε η ώρα να φτιάξω και την εξάτμιση. Any tips για τον έλεγχο;
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PHSYBORG (HULK) Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''
Ένταξη: 24 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 1109 Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιαν 2008, 11:34:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
gianic έγραψε: |
τωρα οσον αφορα το κτεο η τεχνικη ειναι απλη . ενα 50αρι κατω απ το χειροφρενο και εισαι κομπλε. τουλαχιστον τοσα χρονια εμεις ετσι κανουμε .
δυστυχως αυτοι οι μηχανισμοι θελουν το λαδακι τους για να λειτουργησουν σωστα οπως ειχε πει καποιος αλλος παλιοτερα. |

FULL THROTLE....
NEW forum at www.btt.20m.com |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sod (BASILHS) Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
 PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια
Ένταξη: 10 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 2079 Τόπος: athina - peristeri
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιαν 2008, 13:22:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγω κλεινω 5ετια τον φεβρουαριο (πωs περασε ετσι ο καιροs βρε παιδι μου) πωs μπορω να μαθω ποτε περναω???
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιαν 2008, 14:30:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sod έγραψε: | Εγω κλεινω 5ετια τον φεβρουαριο (πωs περασε ετσι ο καιροs βρε παιδι μου) πωs μπορω να μαθω ποτε περναω??? |
Απ όσο ξέρω περνάνε τώρα τα αμάξια που βγήκαν τις χρονιές 2002, 2003, 2004. Η ημερομηνία που πρέπει να περάσεις είναι 3 εβδομάδες πριν την ημερομηνία της άδειας αυτοκινήτου ως και 1 εβδομάδα μετά. Όσο περισσότερο το καθυστερείς μετά από αυτό το διάστημα, τόσο ακριβότερο το ΚΤΕΟ.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Gr@lly (Γιωργος Αλεξανδρος) Τρελλαμένο μέλος

4 νιτροτουρμπομπιελα
Ένταξη: 11 Ιαν 2006 Δημοσιεύσεις: 761 Τόπος: Sto kotetsi
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιαν 2008, 18:59:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ενα 50αρικο στο χειροφρενο και μια καλη χειραψια..
Και καθαρισες....
Ο Γιαννης εχει απολυτο δικαιο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 16 Ιαν 2008, 19:41:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ωραία παράδειγμα δίνουμε ως κλαμπ.
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
micra_iro (Ηρω) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 403 Τόπος: αλλού γι' αλλού
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιαν 2008, 00:33:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sod έγραψε: | Εγω κλεινω 5ετια τον φεβρουαριο (πωs περασε ετσι ο καιροs βρε παιδι μου) πωs μπορω να μαθω ποτε περναω??? |
στειλε pm
welcome to micra zone |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
micra_iro (Ηρω) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 403 Τόπος: αλλού γι' αλλού
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιαν 2008, 00:37:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SnakeMJK έγραψε: | Ήρθε η ώρα μου! Μέσα στον επόμενο μήνα θα πρέπει να χω περάσει ΚΤΕΟ. Επιτέλους ήρθε η ώρα να φτιάξω και την εξάτμιση. Any tips για τον έλεγχο; |
tips???
1oν)μην αργησεις τον ελεγχο περαν της καθορισμενης ημερομηνιας θα πληρωσεις προστιμο
2ον)κλεισε ραντεβου και σε μιση ωριτσα καθαρισες
3ον)...... αυτα με pm ή τηλεφωνικα κλεφτες θα γινουμε?

welcome to micra zone |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 17 Ιαν 2008, 01:07:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|