PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 309GR 1400 8V vs Golf5 1400 FSi 16V
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
legenD (Πάνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

A3 Sportback/206 1.4 tiptronic

Ένταξη: 23 Φεβ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Απρ 2006, 09:25:50    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 309GR 1400 8V vs Golf5 1400 FSi 16V Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημέρα παίδες!!!
Δεν μπορώ να κρύψω την χαρά μου και δεν ήξερα που να την πώ!!!!
Χ8ες σε μια ανεπίσημη βολτούλα που είχαμε με το κλάμπ μας (clubaudi) είχα κατέβει με το 309 της κοπελιάς μου (309GR 1400 8V) επειδή δεν πρόλαβα να κατέβω με το δικό μου...

Στο πολύ χαλαρό και τελείως στην πλάκα ήταν μαζί μας ένα παιδι που δεν ειχε κατεβει και αυτός με το audάκι του (αλλά με ένα Golf5 1400 FSi 16V) και μου λέει να ανοίξουμε 1 φαναράκι!!!
του λέω, οκ, δεν τρέχει τίποτα, άντε να στηθούμε!!!
και ενώ κάμποσοι γελάγανε και λέγανε διάφορα εμείς ανοίξαμε!!!
Στα 130 μέχρι που φτάσαμε στο 2o φαναρι ο φίλος μου ήταν....1 ολοκληρο καροτσακι πισω!!!
Το φοβερό της υπό8εσης ήταν ότι η 2α και η τρίτη κάνανε την διαφορά αφού δεν είχα ξεκινήσει καλα!!! τι να πώ, απλά respect!!!

http://www.clubaudi.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Απρ 2006, 11:16:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Respect στον Γαλλο.Θα κανω ενα μονο σχολιο.Οταν θελει παντως βγαζει τρελα αμαξια.Παραδειγμα το 306GTi και το 106 Rallye.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Απρ 2006, 11:25:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Peugeot 309GR 1.4:
Ισχύς 83 ίπποι
Βάρος 865 Κιλά
Κιλά ανά ίππο 10,42......

Golf V 1.4 FSi 16V:
Ίσχύς 89 ίπποι
Βάρος 1342 κιλά
Κιλά ανά ίππο 15,1............ Shocked

50% Διαφορά! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ για το αποτέλεσμα της κόντρας!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Απρ 2006, 11:33:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι αλλα ο αλλος ειπε να πανε μια κοντρα.Το παλικαρι δεν φταιει που ηταν ελαφρυτερο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Απρ 2006, 11:41:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Ναι αλλα ο αλλος ειπε να πανε μια κοντρα.Το παλικαρι δεν φταιει που ηταν ελαφρυτερο.

Προφανώς δεν φταίει το παληκάρι που ήταν ελαφρύτερο αλλά ο άλλος με το Golf που ήταν βαρύτερο!!! Silly Silly Silly

Το Golf λόγο βάρους (και 18 επιπλέον χρόνια knowhow στην ασφάλεια) θα κέρδιζε μόνο αν έκαναν κόντρα σε ....μετωπική!! Silly

Επιστροφή στην κορυφή
legenD (Πάνος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

A3 Sportback/206 1.4 tiptronic

Ένταξη: 23 Φεβ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Απρ 2006, 13:44:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά παίδες είχα κατέβει μόνο και μόνο να βρώ τα φιλαράκια μου! Πολλοί άλλοι μεταξύ σοβαρού και αστείου κάνανε την πλάκα τους μαζί μου όταν με είδανε με το πεζουδακι, πράγμα που βέβαια σε καμία περίπτωση δεν παρεξήγησα, αλλά το μοναδικό 1400άρι που ήταν εκεί έκανε την λά8ος κίνηση! Αγνόησε ότι ήμουν 8βαλβιδος, με ντιζατο γκαζι και πιο ελαφρύς!!! Που πάς ρε καραμήτρο με το χάρο? έχεις τύχη? και να λές ότι 8α μου κάνεις και 2 κολώνες δώρο? (ήταν και ένα 106 rallye μαζί μας ο οπόίος είχε πε8άνει στο γέλιο όταν άκουσε και τον προειδοποίησε... αλλά....

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες!!! όλους! δεν το είχα σκοπο!!!

Άρα το ηθικό δίδαγμα αυτής της μικρής αλλά σοφής ιστορίας....

καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς!! Ειδικότερα αν είσαι και κουλός! Ακόμα πιο ειδικά όταν δεν έχεις και τα μέσα να επιβάλλεις την άποψή σου!!! ΟΛΕ!

Ου γάλλους είν' ουρέους!!!

Α! το ξέχασα! Μετά νόμιζε οτι είμουν 1600άρης! χαχαχαχαχαχα.....

http://www.clubaudi.gr
Επιστροφή στην κορυφή
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Απρ 2006, 18:15:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλα του εκανες!!!! Laughing Laughing Laughing

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 15 Απρ 2006, 13:02:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι ετσι.Εχουμε πολλους Golfοφαγους στο club τελικα και μου αρεσει πολυ.Στην επομενη συναντηση πηγαινε παλι με το Pug και κολλα του εσυ.

Επιστροφή στην κορυφή
bob (γιαννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 1.3 rallye (8V) (2000)

Ένταξη: 26 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Απρ 2006, 05:37:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

legenD έγραψε:
και να λές ότι 8α μου κάνεις και 2 κολώνες δώρο? ..

Μηπως εννοουσε .."κολωνΙες" Rotfl
μα καλα μηδενικη αισθηση της πραγματικοτητας!!

και μετα λενε εισαι 1.6, με εκκ/ρΟΥΣ (στο κανουν και 16V) κτλ κτλ Eek

παντως ειχαμε παλια το 309 1.4 colour line και πηγαινε πολυ καλα!!!!

.."detail separates winners from just runners"...
Επιστροφή στην κορυφή
Spyros_L 
Μέλος
Μέλος

Old school

Ένταξη: 25 Σεπ 2005
Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Απρ 2006, 08:49:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και τι να λέει η διαφορά βάρους, όταν τα 2 αμάξια διαφέρουν σχεδόν μια 20ετία ως προς την τεχνολογική εξέλιξη. Καινούριο το γκολφάκι, με πιο φρέσκο κινητήρα και τις επιδόσεις του στο μαξιμουμ των δυνατοτήτων του. Και απ την άλλη το πεζό να το έχουν πάρει τα χρόνια με όλα τα συμπτώματα που πιθανόν να είχε. Εμένα μου κάνει εντύπωση μεγάλη και πραγματικά τον συγχαίρω τον φίλο. Οι φιλοσοφίες περι διαφοράς βάρους θα πρέπει να λαμβάνονται υπ οψην μόνο σε αυτοκίνητα ίδιας σειράς, χρονολογίας και φθοράς. Στην περίπτωση αυτή σίγουρα εξισορροπήται.

Πίστευε και μη, ερεύνα
Πίστευε και μη ερεύνα

Ένα απλό κόμμα αλλάζει τα πάντα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Απρ 2006, 09:46:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bob έγραψε:
παντως ειχαμε παλια το 309 1.4 colour line και πηγαινε πολυ καλα!!!!

Και τι να πω εγώ που είχα 309GTi 1.9 με 140+ άλογα και 910 κιλά βάρος???????? Silly

Επιστροφή στην κορυφή
bob (γιαννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 1.3 rallye (8V) (2000)

Ένταξη: 26 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 19 Απρ 2006, 13:47:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Spyros_L έγραψε:
Και τι να λέει η διαφορά βάρους, όταν τα 2 αμάξια διαφέρουν σχεδόν μια 20ετία ως προς την τεχνολογική εξέλιξη. Καινούριο το γκολφάκι, με πιο φρέσκο κινητήρα και τις επιδόσεις του στο μαξιμουμ των δυνατοτήτων του. Και απ την άλλη το πεζό να το έχουν πάρει τα χρόνια με όλα τα συμπτώματα που πιθανόν να είχε. Εμένα μου κάνει εντύπωση μεγάλη και πραγματικά τον συγχαίρω τον φίλο. Οι φιλοσοφίες περι διαφοράς βάρους θα πρέπει να λαμβάνονται υπ οψην μόνο σε αυτοκίνητα ίδιας σειράς, χρονολογίας και φθοράς. Στην περίπτωση αυτή σίγουρα εξισορροπήται.

Confused ε οχι και 20ετια!!
ουσιασττικα αυτο που εχει νοημα δεν ειναι τα χρονια αλλα τα αλογα που βγαζει και πως τα βγαζει (καμπυλες)!
για να εχουν ιδια κιλα ανα ιππο πρεπει το 309 να ειναι περιπου στα 60 αλογα!!
χλωμο το βλεπω, ενταξει ειπαμε να πεσει αλλα ....

δηλαδη εγω που εχω μοτερ 11ετιας δεν εχω ελπιδες με τα συγχρονα??? Scratch Rolling eyes

.."detail separates winners from just runners"...
Επιστροφή στην κορυφή
Spyros_L 
Μέλος
Μέλος

Old school

Ένταξη: 25 Σεπ 2005
Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 20 Απρ 2006, 09:34:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοίταξε Γιάννη, το αν έχεις ελπίδες ή όχι αυτό εξαρτάται απο τον τρόπο που συντηρείς το μοτερ σου. Εξάλλου ο καταλληλότερος άνθρωπος για να απαντήσει σε αυτό είσαι εσυ ο ίδιος.Αν το αυτοκινητο σου συμπεριφέρεται όπως παλιά τότε εντάξει...αυτό μόνο εσυ το ξέρεις. Όσον αφορά το 309 έχω την εντύπωση ότι είναι συμβατικής τεχνολογίας (καρμπυρατέρ), επομένως υπάρχουν φθορές και στο καρμπυρατερ, αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Πίστευε και μη, ερεύνα
Πίστευε και μη ερεύνα

Ένα απλό κόμμα αλλάζει τα πάντα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
sotirisk (Sotiris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 309 1.4 (8V) GR (1991)

Ένταξη: 20 Σεπ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Σεπ 2006, 21:56:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Spyros_L έγραψε:
Όσον αφορά το 309 έχω την εντύπωση ότι είναι συμβατικής τεχνολογίας (καρμπυρατέρ), επομένως υπάρχουν φθορές και στο καρμπυρατερ, αν κάνω λάθος διορθώστε με.

(αν και 6 μήνες μετά...)
Λάθος κάνεις, τον κινητήρα 1.4 8v έχει, που φοριέται ακόμη και στο 207 Laughing
(με αλλαγές υποθέτω!)
single point injection ήταν
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Σεπ 2006, 00:47:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Arrow good kill Very happy

130χλμ/ω...δλδ κάπου 400μ απόσταση ανοίξατε?
Δεν πάτε 700μ άλλη μία, πιστεύω θα είναι derby Evil ?

309 1.4: http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=3223&Peugeot

Ίδιο μοτέρ δεν νομίζω να έχουν το 207 με το 309 πάντως, μπορεί το μπλοκ σαν διάταξη-όγκος κάθε κυλίνδρου να είναι το ίδιο αλλά τα υλικά, η κεφαλή και ο σχεδιασμός πιστεύω θα είναι άλλα.
Επιστροφή στην κορυφή
sotirisk (Sotiris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 309 1.4 (8V) GR (1991)

Ένταξη: 20 Σεπ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Σεπ 2006, 09:44:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:

309 1.4: http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=3223&Peugeot

Ίδιο μοτέρ δεν νομίζω να έχουν το 207 με το 309 πάντως, μπορεί το μπλοκ σαν διάταξη-όγκος κάθε κυλίνδρου να είναι το ίδιο αλλά τα υλικά, η κεφαλή και ο σχεδιασμός πιστεύω θα είναι άλλα.

Αυτό στο link, δεν είναι καταλυτικό.
Δεν είδα τον κινητήρα μου σε κάποια έκδοση σε αυτό το site, αυτός που έχει στο 405 τον έχει με 75 αλόγατα (που είχε πάει όταν τον είχαν κόψει για ρύπους).
Το 309 gr ήταν το facelift (μετά το 90-91 νομίζω), που είναι καταλυτικό,
έχει TU3 series κινητήρα.
Μάλιστα έχει και αλουμινένιο μπλοκ, εκτός από καπάκι.
(κάτι το οποίο άλλαξε το '93 απ'όσο γνωρίζω).
Σαν επιδόσεις, 11.7 είχαν οι 4τροχοί τα 0-100.

(δεν το παίζω ξερόλας, ούτε τα πάω ιδιαίτερα καλά με τα μηχανολογικά, απλά ως κάτοχος 309gr ξέρω περίπου τι έχει)
Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Σεπ 2006, 09:51:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ούτε εγώ τα πάω καλά με τα μηχανολογικά Sad
απλά μου φάνηκε περίεργο να μην έχει εξελιχθεί και να έχει διαφορές έστω και μεσα σε 15 χρόνια ο 1.4 8V! Δεν αποκλείεται βέβαια, δεν ήξερα ότι ηταν ΤU3 καν. Πάντως αν είναι έτσι σημαίνει οτι για την εποχή η Γάλλοι φτιάξαν πολύ καλό μοτέρ.
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Σεπ 2006, 20:17:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:
Ούτε εγώ τα πάω καλά με τα μηχανολογικά Sad
απλά μου φάνηκε περίεργο να μην έχει εξελιχθεί και να έχει διαφορές έστω και μεσα σε 15 χρόνια ο 1.4 8V! Δεν αποκλείεται βέβαια, δεν ήξερα ότι ηταν ΤU3 καν. Πάντως αν είναι έτσι σημαίνει οτι για την εποχή η Γάλλοι φτιάξαν πολύ καλό μοτέρ.

Βασικα το μοτερ ειναι ιδιο. Αυτο που εχει αλλαξει κατα καιρους ειναι το συστημα τροφοδοσιας καυσιμου.
Ξεκινησε με καρμπιρατερ, αργοτερα εγινε καταλυτικο με ψεκασμο μονου σημειου και τωρα ειναι με πολλαπλο ψεκασμο (4 becks). Oυσιαστικα η δομη του μοτερ ειναι ιδια (Block), η κεφαλη εχει υποστει κατι ψιλομετατροπες με το χρονο (μεγαλητερες βαλβιδες) αλλα αυτο που εχει εξελιχθει με το καιρο ειναι η τροφοδοσια και η αναφλεξη (ηλεκτρονικα).

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Σεπ 2006, 20:40:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

...με απότερο σκοπό την μείωση των ρύπων και της κατανάλωσης καυσίμου (προκειμένου να αντισταθμισεί η αυξησή της κατανάλωσης από την αυξηση του βάρους των αυτοκινήτων)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Σεπ 2006, 20:58:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
...με απότερο σκοπό την μείωση των ρύπων και της κατανάλωσης καυσίμου (προκειμένου να αντισταθμισεί η αυξησή της κατανάλωσης από την αυξηση του βάρους των αυτοκινήτων)

Πάλι ζωγράφισες... Very happy Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης