PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Mitsubishi Colt CZT & CJC
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Νοέ 2005, 17:08:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η ουσια ειναι μια. το τουρμπο το πας πιο ευκολα καθως η πληθωρικη ροπη του σου επιτρεπει να κανεις λαθη στις αλλαγες. σε μια ατμοσφαιρα ενα μικρο λαθος απλα ειναι game over...

σκεφτητε το coltaki πιο χαμηλο για να κατεβει το κεντρο βαρους, με turbo-back, φιλτρο και προγραμμα... κοινως το πρωι το οδηγει η μαμα σου για ψωνια και το βραδυ γαζωνεις στα στεκια...

το κοβω σε μια διετια να μιλαμε για coltakia με πανω απο 300 αλογα χαλαρα, αν σκεφτουμε οτι αυτα τα αλογα τα βγαζουμε απο 8βαλβιδο 14αρι μοτερ 20ετιας (βλεπε uno κλπ κλπ)...

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
nido (Νίκος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 2.0 RC (2005)

Ένταξη: 10 Δεκ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Νοέ 2005, 19:17:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

UnderTaker έγραψε:

Άνοιξα δύο φορές στην εθνική, από φανάρι Λαινόπουλου [κάποτε...] μέχρι
όσο πάει... Από στάση...
Αλύπητο ξεκίνημα στο CZT [όσο γίνεται αυτό...], και τις δύο φορές έκανα
1,5 αμάξι στην αρχή και μετά στα τελειώματα κάθε ταχύτητας με μάζευε
λίγο, αλλά μόλις άλλαζα και κούμπωνε η επόμενη σχέση ξαναάνοιγα ελάχιστα...
Μέχρι τα 190 περίπου [ανοιξαμε πάνω από 1000 μέτρα...], το RC ούτε
μάζεψε ούτε έφυγα... Κράτησα τη διαφορά της εκκίνησης...

Μάλιστα.....

Παρεμπιπτόντως, αν δεχτούμε ως πιο αντιπροσωπευτικές για τις επιδόσεις του κάθε αυτοκινήτου στο 0-1000m τις γνωστές μετρήσεις των περιοδικών (28.6" για το RC με ταχύτητα εξόδου 183km/h και 29.4" για το CZT με ταχύτητα εξόδου 175.3km/h), ολοκληρώνοντας το πρώτο χιλιόμετρο το Colt θα έπρεπε να είχε μείνει ούτε λίγο ούτε πολύ 10 αμάξια πίσω από το 206, εφόσον τα 0.8" της διαφοράς επί 183km/h μεταφράζονται σε άλλα 40 μέτρα που θα είχε καλύψει το Peugeot (αν δε συνέχιζε να επιταχύνει και μετά το χιλιόμετρο) μέχρι να σταματήσει το χρονόμετρο για το Μίτσου...

Kouzman έγραψε:

σκεφτητε το coltaki πιο χαμηλο για να κατεβει το κεντρο βαρους

Οι κακές γλώσες λένε πως ετοιμάζεται ήδη κιτ για τη ρύθμιση του κέντρου βάρους του νέου Colt, και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή! Περισσότερες πληροφορίες εδώ:

http://vossos.com/products6.php?wh=1&lang=1&the1id=4&theid=4&open1=1&open2=

Shocked Laughing

Curse Of The Traveller
Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Νοέ 2005, 11:01:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Very happy Very happy Very happy Very happy

καλο....

παντως χωρις πλακα, και το punto ηταν αρκετα ψηλο, αλλα με λιγο ψαγμενη αναρτηση και λιγο μυαλο στο γκαζι μπορουσε και εστριβε με ρυθμους που κανενας δεν θα το περιμενε...

θυμαμαι παλια τις στροφες μετα το αρτεμισιο που κατεβαινα 160-170χλμ και τωρα μετα τα 120χλμ αγχωνομαι... (παντρευτηκα και παραεγινα οικογενειαρχης....) Razz Razz

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Νοέ 2005, 11:33:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κουζμαν στις ιδιες στροφες με πουντο και στα ιδια χλμ περνας τα 106 απο πανω εκει(αρτεμισιο προς αθηνα) ... το εχω δει με τα ματια μου.
το πουντο ηθελε απλα ενα σετ αντιστεπτικες eibach και 4αμορτισερ bilstein-eibach και εκανε παπαδες σε στριψιμο με πανω απο 140....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Νοέ 2005, 15:38:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nido έγραψε:

Μάλιστα.....

Παρεμπιπτόντως, αν δεχτούμε ως πιο αντιπροσωπευτικές για τις επιδόσεις του κάθε αυτοκινήτου στο 0-1000m τις γνωστές μετρήσεις των περιοδικών (28.6" για το RC με ταχύτητα εξόδου 183km/h και 29.4" για το CZT με ταχύτητα εξόδου 175.3km/h), ολοκληρώνοντας το πρώτο χιλιόμετρο το Colt θα έπρεπε να είχε μείνει ούτε λίγο ούτε πολύ 10 αμάξια πίσω από το 206, εφόσον τα 0.8" της διαφοράς επί 183km/h μεταφράζονται σε άλλα 40 μέτρα που θα είχε καλύψει το Peugeot (αν δε συνέχιζε να επιταχύνει και μετά το χιλιόμετρο) μέχρι να σταματήσει το χρονόμετρο για το Μίτσου...

Μη ξεχνας ομως οτι το ενα ειναι διλιτρο και το αλλο ειναι 15αρι....αλλα ανοιγματα το ενα και αλλα το αλλο...αν και εχει την τουρμπινα δεν παυει να ειναι ενα 15αρι.... Wink

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Νοέ 2005, 19:55:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
κουζμαν στις ιδιες στροφες με πουντο και στα ιδια χλμ περνας τα 106 απο πανω εκει(αρτεμισιο προς αθηνα) ... το εχω δει με τα ματια μου.
το πουντο ηθελε απλα ενα σετ αντιστεπτικες eibach και 4αμορτισερ bilstein-eibach και εκανε παπαδες σε στριψιμο με πανω απο 140....

Εξαστάτε ποιός οδηγάει το 106 Wink Wink
Τα 140 παρεπιπτόντως δεν θεωρούνται πολλά για το συγκεκριμένο σημείο.
Οι ταχύτητες που αναφέρει ο Γιάννης είναι ποιό σωστές (160-170).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Νοέ 2005, 20:22:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πανο επειδη εκει ειναι το χωριο μου και περναω καμια 30φορες το χρονο η συζητηση ειναι πολυ γενικη...υπαρχουν 3-4 στροφες που και τα 140 ειναι πολλα(κεραιες) υπαρχουν αλλες που μπαινεις αερα πατερα οσο κραταει η καρδουλα σου...ειδικα στο ανεβασμα εχω ακουσει πολλες αντιφασεις...παντως σε τετοιες ειδους καμπες το πουντο ειναι απιαστο(απο 106) αυτο νομιζω θελαμε να πουμε και εγω και ο κουζμαν Wink
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάρ 2006, 15:59:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mitsubishi Colt CZC Turbo

για εμένα το μόνο μικρό CC που μπορεί να σταθεί δίπλα στο 206CC με αξιώσεις.
έχει και τον κινητήρα που ξεφυσάει...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Απρ 2006, 03:53:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπροστα στα δικο μας CC δεν θα μπορουσε να σταθει κανενα CZC.Πως ειναι ετσι?Σορρυ κιολας αλλα καλος ο κινητηρας αλλα ειναι κρυμενος κατω απο το καπο.Αυτο που φαινετε δεν το εχουν προσεξει καθολου.Την σχεδιαση εννοω.Ειναι σαν το Micra CC.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Απρ 2006, 09:48:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γουστα είναι αυτά.
Στις φώτο αδικείται.
Στην Διεθνή έκθεση που το είχα δει από κοντά εμλενα μου άρεσε πολύ και εν συγκρίση με το Micra δεν έχει καμία σχέση. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Απρ 2006, 14:48:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι ασυμετρο οπως και το Micra.Ενω το 206 ή το 307 ακομα και το Megane ειναι ωραια κομμενα.Επεισης τα πισω φαναρια δεν μου αρεσουν καθολου.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 01 Απρ 2006, 16:30:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Γουστα είναι αυτά.
Στις φώτο αδικείται.
Στην Διεθνή έκθεση που το είχα δει από κοντά εμλενα μου άρεσε πολύ και εν συγκρίση με το Micra δεν έχει καμία σχέση. Wink

Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!! Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Απρ 2006, 13:38:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
MEMsound έγραψε:
Γουστα είναι αυτά.
Στις φώτο αδικείται.

Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!! Cool

Καλά..δέν το συζητώ...σε σχέση με το Micra είναι κουκλί...

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Απρ 2006, 23:01:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

και που να έβλεπες το δικό μου με ανάρτηση της novitec που το 1998 έκανε 450 χιλιάδες δραχμές παρακαλώ !!!! με περίπου 30 ρυθμίσεις αν θυμαμαι καλά ....

Εκεί να δεις στρίψιμο !!!!!

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάϊ 2006, 19:14:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mitsubishi Colt CZC 1.5

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 03 Ιούλ 2006, 09:29:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mitsubishi Colt Ralliart Version R

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιούλ 2006, 07:01:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυμορφικό βαν, τώρα και από την Ralliart!

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Ιούλ 2006, 07:31:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Πολυμορφικό βαν, τώρα και από την Ralliart!

Πες τα ρε Σταύρε με τον μπόγο που κυκλοφορεί Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης