PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με το δίσκο!!!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 10:57:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Ναι, ναι ξέρω ενώ του 309 είναι από ατσάλι και βράχος και και και....Dizzy2 Dizzy2

Εντελώς πληροφοριακά στο 309 άλλαξα δίσκο-πλατώ στα 80.000+ χιλιόμετρα επειδή είχε πρόβλημα το πλατώ και κόλλαγε.
Ο δίσκος δεν είχε μυρίσει και ούτε είχε κάνει κιχ ποτέ και ο μηχανικός μου είπε ότι ο δίσκος μπορούσε να βγάλει άνετα άλλα τόσα χιλιόμετρα. Wink

Για να δούμε πόσο θα αντέξει στο 206......

Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν καλύτερες λύσεις από μαμά δίσκο και πλατώ.

Αν κάποιος τις έχει βρει να μας το πει!!! Cool

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 11:43:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
"μαμά" δίσκος του 206 1.6 16v ή είναι ο ίδιος που μπαίνει και στο 1.1.......

Αυτό μπορώ να στο πώ με σιγουριά ότι ΔΕΝ ισχύει .....καθώς το 1,6 άν θυμάμαι καλά έχει δίσκο 215mm,το 1,4 200mm και το 1,0-1,1 180κάτι...(δέν θυμάμαι με ακρίβεια) Wink

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 12:52:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην περιπτωση μου τι μπορει να ισχυει??? ΑΝ μου αλλαξαν δισκο πριν εναμιση μηνα, ειναι δυνατον να τελειωσε σε 4000km (απο τα οποια τα μισα ειναι εθνικη)???

Στο χαρτι επισκευης που εδωσαν εγραφε κατι τσιμουχακια διαφορικου, βαλβολινες και σετ συμπλεκτη!!! Τι ακριβως περιλαμβανει αυτο???

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 13:01:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εάν εσείς έχετε πρόβλημα εγώ τότε τι έπρεπε να έχω κάνει με το δίσκο που έχει κάνει 20000χλμ δημοσιογραφικά και άλλα τόσα που του έχω κάνει εγώ + 2 Μέγαρα με 17αρια και δεν έχει πει κουβέντα.

Το σετ συμπλέκτη είναι ακριβώς αυτό που λέει…. Δίσκος , πλατό και ρουλεμάν Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 17:18:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σαν μηχανικος μπορεις να μου πεις εναν λογο για τον οποιο μπορει να τρωει το δισκο τοσο γρηγορα???

Αν υποθεσω οτι εγω οδηγω λαθος (πραγμα που αποκλειω γιατι θαχα παθει τα ιδια και στα προηγουμενα αυτοκινητα μου) και εφαγα το δισκο στα 13000km , τι μπορει να αλλαξε και ο καινουριος να ταφτυσε στα 4000km?!?!? Ο τροπος που οδηγω παρεμεινε ιδιος...

Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ο μηχανικος οταν το πηγα μου ειπε οτι ο "μαμα" δισκος αν δεν τον αλλαζα θα κρατουσε περιπου ενα μηνα!!! Υποτιθεται οτι τον αλλαξε, αλλα ολως περιεργως ο καινουριος κρατησε περιπου ενα μηνα!!!

Θα το παω αυριο να δουμε...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 17:25:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω νομιζω οτι ειναι θεμα ανταλλακτικου -ελατωματικη παρτιδα-

δηλαδη εγω πως να εξηγησω τα 3 μεσαια καζανακια σε 1.5 χρονο?
οεο?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάρ 2006, 07:08:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

netblaster έγραψε:
Σαν μηχανικος μπορεις να μου πεις εναν λογο για τον οποιο μπορει να τρωει το δισκο τοσο γρηγορα???

Αν υποθεσω οτι εγω οδηγω λαθος (πραγμα που αποκλειω γιατι θαχα παθει τα ιδια και στα προηγουμενα αυτοκινητα μου) και εφαγα το δισκο στα 13000km , τι μπορει να αλλαξε και ο καινουριος να ταφτυσε στα 4000km?!?!? Ο τροπος που οδηγω παρεμεινε ιδιος...

Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ο μηχανικος οταν το πηγα μου ειπε οτι ο "μαμα" δισκος αν δεν τον αλλαζα θα κρατουσε περιπου ενα μηνα!!! Υποτιθεται οτι τον αλλαξε, αλλα ολως περιεργως ο καινουριος κρατησε περιπου ενα μηνα!!!

Θα το παω αυριο να δουμε...

Αν υποθέσουμε ότι ο συμπλέκτης είναι καινούργιος και σε καλή κατάσταση , και πως όλα λειτουργούν κανονικά , ίσως να φταίει και η ντίζα του συμπλέκτη μιας και είναι αυτορυθμιζόμενοι ίσως να κολλάει. Τώρα εάν είσαι τόσο άτυχος και έπεσες σε ελαττωματικό τι να πω.

volvos έγραψε:
εγω νομιζω οτι ειναι θεμα ανταλλακτικου -ελατωματικη παρτιδα-

δηλαδη εγω πως να εξηγησω τα 3 μεσαια καζανακια σε 1.5 χρονο?
οεο?

Καλά για σένα μπεεε…. Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάρ 2006, 09:20:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Εάν εσείς έχετε πρόβλημα εγώ τότε τι έπρεπε να έχω κάνει με το δίσκο που έχει κάνει 20000χλμ δημοσιογραφικά και άλλα τόσα που του έχω κάνει εγώ + 2 Μέγαρα με 17αρια και δεν έχει πει κουβέντα.

Smile

και ελεγα με ποιον μου μοιαζεις με ποιον μου μοιαζεις ΤΡΑΓΚΑ Ε ΤΡΑΓΚΑ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάρ 2006, 09:47:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ντιζα... Δηλαδη δεν απομονωνει σωστα!!! Δεν ειχε αλλαχθει ντιζα την πρωτη φορα!!! Αλλα αν ηταν ντιζα, επρεπε να περιμενει 4000km για να το ξαναεμφανισει?!?!?

Παντως, σημερα που το πηγα στην αντιπροσωπεια μαντεψτε... δεν εκανε κανενα προβλημα το αμαξι!!! Το οδηγησε και ο μηχανικος και ολα μια χαρα... Παντως με τη ντιζα με εβαλες σε σκεψεις!!! Μπορω δηλαδη να του πω αλλαξε τη στην εγγυηση, μηπως φταιει αυτο??? Η πρεπει να το κρινει αυτος??? Γιατι αν περιμενω αυτον καλα Χριστουγεννα...

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Spyros_L 
Μέλος
Μέλος

Old school

Ένταξη: 25 Σεπ 2005
Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάρ 2006, 10:14:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου καλά θα κάνεις με ξερά λόγια να μπεις μέσα στην πεζό και να τους πεις να σε πάρουν τηλέφωνο όταν το αυτοκίνητο θα είναι έτοιμο και απροβλημάτιστο. Σε κάποια απο τα παιδιά που γνώρισα τους είπα για τα χίλια κακά που έχουν οι Ιάπωνες όσον αφορά το τρόπο που αντιμετωπίζουν την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Έχουν όμως και κάποια απίστευτη και μνημειώδη αξιοπιστία. Σε 190.000 χιλιόμετρα δεν έχω αλλάξει δίσκο στο Toyota.

Πίστευε και μη, ερεύνα
Πίστευε και μη ερεύνα

Ένα απλό κόμμα αλλάζει τα πάντα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάρ 2006, 11:41:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Spyros_L έγραψε:
Φίλε μου καλά θα κάνεις με ξερά λόγια να μπεις μέσα στην πεζό και να τους πεις να σε πάρουν τηλέφωνο όταν το αυτοκίνητο θα είναι έτοιμο και απροβλημάτιστο. Σε κάποια απο τα παιδιά που γνώρισα τους είπα για τα χίλια κακά που έχουν οι Ιάπωνες όσον αφορά το τρόπο που αντιμετωπίζουν την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Έχουν όμως και κάποια απίστευτη και μνημειώδη αξιοπιστία. Σε 190.000 χιλιόμετρα δεν έχω αλλάξει δίσκο στο Toyota.

Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Shocked Shocked Shocked

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάρ 2006, 19:44:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ούτε εγώ στα 190000 χιλιόμετρα που έχω ένα citroen bx 1.6 του 92 που το οδηγάει η μάνα μου και του έχει αλλάξει και τα φώτα....

Δίσκο αμπραγιάζ και όλα τα σχετικά ευτυχώς δεν έχω αλλάξει.

Μάλλον πρόκειται για ελατωματική παρτίδα.

Τι να πω.

PS FERRIES
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Μάρ 2006, 17:12:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πηγα στo συνεργειο χθες και ακουστε τι εγινε... Ο μηχανικος με θυμηθηκε και μου λεει για παμε μια βολτα μαζι να το δουμε!!! Και ως δια μαγειας το αυτοκινητο πηγαινε μια χαρα!!! Δεν σκαλωνε πουθενα... Το οδηγει κιαυτος, ολα μια χαρα!!! Σε μερικες φασεις εκβιασαμε το πατιναρισμα και ουτε τοτε πατιναρε!!!

Απο χθες το αυτοκινητο δεν εχει ξαναπαρουσιασει προβλημα!!! Και πειτε μου, ειναι δυνατον ενας τελειωμενος δισκος να φτιαχνεται απο μονος του??? Τι μπορει να φταιει??? Το θεμα της ντιζας με βαζει σε σκεψη, μηπως δηλαδη, υπαρχουν φορες που δεν επαναφερει τον συμπλεκτη τελειως!!! Αλλα απο τη στιγμη που δεν του παρουσιασε προβλημα δεν μπορουσε να κοιταξει τιποτα!!!

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Μάρ 2006, 17:31:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"Το φάντασμα του δίσκου".... Laughing Laughing Laughing Laughing

(Μακάρι να μην στο ξανακάνει ποτέ...)

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Spyros_L 
Μέλος
Μέλος

Old school

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Μάρ 2006, 19:07:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι τίποτε άλλο, αλλά θα τον βγάλουν και τρελό τον άνθρωπο!

Πίστευε και μη, ερεύνα
Πίστευε και μη ερεύνα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Μάρ 2006, 22:52:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nα ρωτησω κατι... Το πενταλ του συμπλεκτη εχει ενα πολυ μικρο μποσικο οταν δεν ειναι πατημενος!!! Ειναι φυσιολογικο???

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Spyros_L 
Μέλος
Μέλος

Old school

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάρ 2006, 08:39:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν λεμε για το ίδιο σε αίσθηση μπόσικο, το οποίο στην ουσία είναι ανεπαίσθητο(κυρίως όταν πατάς γρήγορα τον συμπλέκτη), τότε ναι είναι φυσιολογικό, το έχουν σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα.

Πίστευε και μη, ερεύνα
Πίστευε και μη ερεύνα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης