Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ultra-one (Χάρης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)
Ένταξη: 13 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1792 Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 10:57:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sidobre έγραψε: | Ναι, ναι ξέρω ενώ του 309 είναι από ατσάλι και βράχος και και και.... |
Εντελώς πληροφοριακά στο 309 άλλαξα δίσκο-πλατώ στα 80.000+ χιλιόμετρα επειδή είχε πρόβλημα το πλατώ και κόλλαγε.
Ο δίσκος δεν είχε μυρίσει και ούτε είχε κάνει κιχ ποτέ και ο μηχανικός μου είπε ότι ο δίσκος μπορούσε να βγάλει άνετα άλλα τόσα χιλιόμετρα.
Για να δούμε πόσο θα αντέξει στο 206......
Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχουν καλύτερες λύσεις από μαμά δίσκο και πλατώ.
Αν κάποιος τις έχει βρει να μας το πει!!! 
Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...) Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων

VF7 + VF3 = P.S.A.
Ένταξη: 22 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2584
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 11:43:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ultra-one έγραψε: | "μαμά" δίσκος του 206 1.6 16v ή είναι ο ίδιος που μπαίνει και στο 1.1.......
|
Αυτό μπορώ να στο πώ με σιγουριά ότι ΔΕΝ ισχύει .....καθώς το 1,6 άν θυμάμαι καλά έχει δίσκο 215mm,το 1,4 200mm και το 1,0-1,1 180κάτι...(δέν θυμάμαι με ακρίβεια) 
Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
netblaster (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)
Ένταξη: 14 Νοέ 2003 Δημοσιεύσεις: 1763 Τόπος: Αθήνα-Άλιμος
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 12:52:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στην περιπτωση μου τι μπορει να ισχυει??? ΑΝ μου αλλαξαν δισκο πριν εναμιση μηνα, ειναι δυνατον να τελειωσε σε 4000km (απο τα οποια τα μισα ειναι εθνικη)???
Στο χαρτι επισκευης που εδωσαν εγραφε κατι τσιμουχακια διαφορικου, βαλβολινες και σετ συμπλεκτη!!! Τι ακριβως περιλαμβανει αυτο???
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 13:01:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εάν εσείς έχετε πρόβλημα εγώ τότε τι έπρεπε να έχω κάνει με το δίσκο που έχει κάνει 20000χλμ δημοσιογραφικά και άλλα τόσα που του έχω κάνει εγώ + 2 Μέγαρα με 17αρια και δεν έχει πει κουβέντα.
Το σετ συμπλέκτη είναι ακριβώς αυτό που λέει…. Δίσκος , πλατό και ρουλεμάν  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 17:18:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σαν μηχανικος μπορεις να μου πεις εναν λογο για τον οποιο μπορει να τρωει το δισκο τοσο γρηγορα???
Αν υποθεσω οτι εγω οδηγω λαθος (πραγμα που αποκλειω γιατι θαχα παθει τα ιδια και στα προηγουμενα αυτοκινητα μου) και εφαγα το δισκο στα 13000km , τι μπορει να αλλαξε και ο καινουριος να ταφτυσε στα 4000km?!?!? Ο τροπος που οδηγω παρεμεινε ιδιος...
Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ο μηχανικος οταν το πηγα μου ειπε οτι ο "μαμα" δισκος αν δεν τον αλλαζα θα κρατουσε περιπου ενα μηνα!!! Υποτιθεται οτι τον αλλαξε, αλλα ολως περιεργως ο καινουριος κρατησε περιπου ενα μηνα!!!
Θα το παω αυριο να δουμε...
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 17:25:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγω νομιζω οτι ειναι θεμα ανταλλακτικου -ελατωματικη παρτιδα-
δηλαδη εγω πως να εξηγησω τα 3 μεσαια καζανακια σε 1.5 χρονο?
οεο? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάρ 2006, 07:08:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
netblaster έγραψε: | Σαν μηχανικος μπορεις να μου πεις εναν λογο για τον οποιο μπορει να τρωει το δισκο τοσο γρηγορα???
Αν υποθεσω οτι εγω οδηγω λαθος (πραγμα που αποκλειω γιατι θαχα παθει τα ιδια και στα προηγουμενα αυτοκινητα μου) και εφαγα το δισκο στα 13000km , τι μπορει να αλλαξε και ο καινουριος να ταφτυσε στα 4000km?!?!? Ο τροπος που οδηγω παρεμεινε ιδιος...
Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ο μηχανικος οταν το πηγα μου ειπε οτι ο "μαμα" δισκος αν δεν τον αλλαζα θα κρατουσε περιπου ενα μηνα!!! Υποτιθεται οτι τον αλλαξε, αλλα ολως περιεργως ο καινουριος κρατησε περιπου ενα μηνα!!!
Θα το παω αυριο να δουμε... |
Αν υποθέσουμε ότι ο συμπλέκτης είναι καινούργιος και σε καλή κατάσταση , και πως όλα λειτουργούν κανονικά , ίσως να φταίει και η ντίζα του συμπλέκτη μιας και είναι αυτορυθμιζόμενοι ίσως να κολλάει. Τώρα εάν είσαι τόσο άτυχος και έπεσες σε ελαττωματικό τι να πω.
volvos έγραψε: | εγω νομιζω οτι ειναι θεμα ανταλλακτικου -ελατωματικη παρτιδα-
δηλαδη εγω πως να εξηγησω τα 3 μεσαια καζανακια σε 1.5 χρονο?
οεο? |
Καλά για σένα μπεεε….  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάρ 2006, 09:20:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Touristas έγραψε: | Εάν εσείς έχετε πρόβλημα εγώ τότε τι έπρεπε να έχω κάνει με το δίσκο που έχει κάνει 20000χλμ δημοσιογραφικά και άλλα τόσα που του έχω κάνει εγώ + 2 Μέγαρα με 17αρια και δεν έχει πει κουβέντα.
 |
και ελεγα με ποιον μου μοιαζεις με ποιον μου μοιαζεις ΤΡΑΓΚΑ Ε ΤΡΑΓΚΑ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάρ 2006, 09:47:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ντιζα... Δηλαδη δεν απομονωνει σωστα!!! Δεν ειχε αλλαχθει ντιζα την πρωτη φορα!!! Αλλα αν ηταν ντιζα, επρεπε να περιμενει 4000km για να το ξαναεμφανισει?!?!?
Παντως, σημερα που το πηγα στην αντιπροσωπεια μαντεψτε... δεν εκανε κανενα προβλημα το αμαξι!!! Το οδηγησε και ο μηχανικος και ολα μια χαρα... Παντως με τη ντιζα με εβαλες σε σκεψεις!!! Μπορω δηλαδη να του πω αλλαξε τη στην εγγυηση, μηπως φταιει αυτο??? Η πρεπει να το κρινει αυτος??? Γιατι αν περιμενω αυτον καλα Χριστουγεννα...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Spyros_L Μέλος

Old school
Ένταξη: 25 Σεπ 2005 Δημοσιεύσεις: 140 Τόπος: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάρ 2006, 10:14:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φίλε μου καλά θα κάνεις με ξερά λόγια να μπεις μέσα στην πεζό και να τους πεις να σε πάρουν τηλέφωνο όταν το αυτοκίνητο θα είναι έτοιμο και απροβλημάτιστο. Σε κάποια απο τα παιδιά που γνώρισα τους είπα για τα χίλια κακά που έχουν οι Ιάπωνες όσον αφορά το τρόπο που αντιμετωπίζουν την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Έχουν όμως και κάποια απίστευτη και μνημειώδη αξιοπιστία. Σε 190.000 χιλιόμετρα δεν έχω αλλάξει δίσκο στο Toyota.
Πίστευε και μη, ερεύνα
Πίστευε και μη ερεύνα
Ένα απλό κόμμα αλλάζει τα πάντα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PHSYBORG (HULK) Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''
Ένταξη: 24 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 1109 Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάρ 2006, 11:41:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Spyros_L έγραψε: | Φίλε μου καλά θα κάνεις με ξερά λόγια να μπεις μέσα στην πεζό και να τους πεις να σε πάρουν τηλέφωνο όταν το αυτοκίνητο θα είναι έτοιμο και απροβλημάτιστο. Σε κάποια απο τα παιδιά που γνώρισα τους είπα για τα χίλια κακά που έχουν οι Ιάπωνες όσον αφορά το τρόπο που αντιμετωπίζουν την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Έχουν όμως και κάποια απίστευτη και μνημειώδη αξιοπιστία. Σε 190.000 χιλιόμετρα δεν έχω αλλάξει δίσκο στο Toyota. |

FULL THROTLE....
NEW forum at www.btt.20m.com |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005
Ένταξη: 31 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1684 Τόπος: Νικαια city
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 29 Μάρ 2006, 19:44:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ούτε εγώ στα 190000 χιλιόμετρα που έχω ένα citroen bx 1.6 του 92 που το οδηγάει η μάνα μου και του έχει αλλάξει και τα φώτα....
Δίσκο αμπραγιάζ και όλα τα σχετικά ευτυχώς δεν έχω αλλάξει.
Μάλλον πρόκειται για ελατωματική παρτίδα.
Τι να πω.
PS FERRIES
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Μάρ 2006, 17:12:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πηγα στo συνεργειο χθες και ακουστε τι εγινε... Ο μηχανικος με θυμηθηκε και μου λεει για παμε μια βολτα μαζι να το δουμε!!! Και ως δια μαγειας το αυτοκινητο πηγαινε μια χαρα!!! Δεν σκαλωνε πουθενα... Το οδηγει κιαυτος, ολα μια χαρα!!! Σε μερικες φασεις εκβιασαμε το πατιναρισμα και ουτε τοτε πατιναρε!!!
Απο χθες το αυτοκινητο δεν εχει ξαναπαρουσιασει προβλημα!!! Και πειτε μου, ειναι δυνατον ενας τελειωμενος δισκος να φτιαχνεται απο μονος του??? Τι μπορει να φταιει??? Το θεμα της ντιζας με βαζει σε σκεψη, μηπως δηλαδη, υπαρχουν φορες που δεν επαναφερει τον συμπλεκτη τελειως!!! Αλλα απο τη στιγμη που δεν του παρουσιασε προβλημα δεν μπορουσε να κοιταξει τιποτα!!!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Μάρ 2006, 17:31:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
"Το φάντασμα του δίσκου"....
(Μακάρι να μην στο ξανακάνει ποτέ...)
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Spyros_L Μέλος

Old school
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Μάρ 2006, 19:07:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όχι τίποτε άλλο, αλλά θα τον βγάλουν και τρελό τον άνθρωπο!
Πίστευε και μη, ερεύνα
Πίστευε και μη ερεύνα
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Μάρ 2006, 22:52:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Nα ρωτησω κατι... Το πενταλ του συμπλεκτη εχει ενα πολυ μικρο μποσικο οταν δεν ειναι πατημενος!!! Ειναι φυσιολογικο???
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Spyros_L Μέλος

Old school
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 31 Μάρ 2006, 08:39:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν λεμε για το ίδιο σε αίσθηση μπόσικο, το οποίο στην ουσία είναι ανεπαίσθητο(κυρίως όταν πατάς γρήγορα τον συμπλέκτη), τότε ναι είναι φυσιολογικό, το έχουν σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα.
Πίστευε και μη, ερεύνα
Πίστευε και μη ερεύνα
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|