Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
GIANNIS206 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1168 Τόπος: Σέρρες
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 15:37:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Έχει και ιδικά καθαριστικά που ρίχνουν μέσα και καθαρίζει το τοπίο.Είναι σε μορφή σπρέι. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tirokomos (Να μας γραφεις...) Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs
Ένταξη: 07 Μάρ 2005 Δημοσιεύσεις: 668 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 18:00:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Miltellas έγραψε: |
Δεν πάτε να καθαρίσετε μερικοί την πεταλούδα γκαζιού; | Σωστος,πολυ σωστος αλλα θεωρω οτι η κυριοτερη αιτια για αρρυθμιες ειναι η μαπα βενζινη.....εγω με V-power δεν εχω το παραμικρο....Φιλε Γιαννη 400 στροφες χανει συνηθως οταν το βαζεις μπροστα το πρωι και αυτο απ'οτι ξερω ευθυνεται στο μειγμα ρελαντι,μεχρι δηλαδη ο εγκεφαλος να καθορισει το τι μειγμα θα ψεκαζεται μεσα οταν το αυτοκινητι δεν κινειται.Τουλαχιστον στο δικο μου οταν ειναι ζεστο και δουλευει στο ρελαντι,με καλη βενζινη παντα,σου δινει την εντυπωση οτι ειναι σβηστο...ουτε αρρυθμιες ουτε τιποτα...περα απο καμια 50αρια στροφες που χανει,το οποιο το προβλέπει και ο κατασκευαστης,που παλι ευθυνεται το μειγμα ρελαντι οταν μετα απο πορεια θα σταματησω σε καποιο φαναρι.Οποτε το μειγμα αλλαζει με εντολη του εγκεφαλου οποτε χανει και αυτες τις 50 στροφουλες... 
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
brz20 (Κωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)
Ένταξη: 04 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 4519 Τόπος: Τρικαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 18:10:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βουλεμενο ειναι παιδια!Του πατερα μου το ειχε αφησει καιρο και δεν μπορουσε να το κρατησει.Μολις επφταν στις 1000 εσβηνε.Απλα εναν καθαρισμο θελει δηλαδη.Ισως ομως ειναι και απο το οτι επειδη καμια φορα μενει για περισσοτερη σταματιμενο και ανοιγουν τα βεντιλατερ.Εκει στιγμαια οι στροφες πεφτουν.
The Ubuntu it's a way of life. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DAMON (Γιώργος) Μόλις έγραψα

peugeot 206CC 1.6(16V)(2003)r.g. και 106
Ένταξη: 25 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 18 Τόπος: χαλανδρι, αθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 19:25:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καταρχην καλησπερα. και εγω ειχα το ιδιο προβλημα για τα πρωτα 10000χλμ αλλα μετα, λιγο το σκισιμο, λιγο τα σερβις -αλλαγη φιλτρου αερος- σταματησε ως δια μαγειας βενζινη παντα απλη. μηπως λογω στρωσιματος -συνηθως χαμηλες στροφες- ειναι λιγο μπουκωμενο? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
tirokomos (Να μας γραφεις...) Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs
Ένταξη: 07 Μάρ 2005 Δημοσιεύσεις: 668 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 20:26:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δε νομιζω 1500-2000 χιλιομετρα που ειναι συνηθως το στρωσιμο να μπορεσει να το μπουκωσει ετσι ευκολα...αλλα θα μου πεις αμονταριστο μοτερ ειναι...πολλα μπορουν να γινουν.Αν κανω λαθος διορθωστε με! 
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
giannis11 (ΓΙΑΝΝΗΣ) Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.1 XL (2001)
Ένταξη: 27 Δεκ 2005 Δημοσιεύσεις: 4
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιαν 2006, 19:54:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγω εχω ενα 106 1.1(2001),το οποιο απο τοτε που το αγορασα καινουργιο μεχρι και σημερα αραια και που το ρελαντι μου μπορει να δουλεψει απο τις 500-2000rpm.Αλλες φορες για να σταματησει αυτο το σκαμπανευασμα πρεπει να κλεισω την μηχανη,αλλες μονο με ενα μαρσαρισμα στρωνει.Εχετε ακουσει ξανα τετοιου ειδους προβλημα? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος) Ειδ. Γραμματέας

Peugeot 206 OMG
Ένταξη: 27 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 7131 Τόπος: Pyongyang
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιαν 2006, 21:36:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τσέκαρε το ποτενσιόμετρο του γκαζιού... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tomakos (Γεράσιμος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V
Ένταξη: 05 Ιούλ 2005 Δημοσιεύσεις: 510
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιαν 2006, 22:47:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και εμένα μου είχε κάνει κάτι παρόμοιο κάποτε και το πήγα σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της περιοχής μου και μου άλλαξαν "τον αισθητήρα του ρελαντί" ή "ρυθμιστή του ρελαντί".... .Κάπως έτσι τέλος πάντων 

The italian job.......!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιαν 2006, 10:39:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tomakos έγραψε: | ..... "τον αισθητήρα του ρελαντί" ή "ρυθμιστή του ρελαντί".... .Κάπως έτσι τέλος πάντων  |
Το Μοτεράκι του Ρελαντί.
Αυτό είναι στις περισσότερες περιπτώσεις ο φταίχτης για ασταθές ρελαντί.
Οπως έχουμε πει πολλές φορές, θέλει τακτικά καθάρισμα και όταν ακόμα και μετά από καθάρισμα εξακολουθεί να μην δουλεύει σωστά, χρειάζεται αλλαγή.
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιαν 2006, 12:26:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
To topic "Πρόβλημα στο ρελαντί" μεταφερθικε και συνεχιζεται εδω.
STELIOS
Mod. Team
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Tomakos (Γεράσιμος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V
Ένταξη: 05 Ιούλ 2005 Δημοσιεύσεις: 510
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιαν 2006, 14:42:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sidobre έγραψε: | Tomakos έγραψε: | ..... "τον αισθητήρα του ρελαντί" ή "ρυθμιστή του ρελαντί".... .Κάπως έτσι τέλος πάντων  |
Το Μοτεράκι του Ρελαντί.
Αυτό είναι στις περισσότερες περιπτώσεις ο φταίχτης για ασταθές ρελαντί.
Οπως έχουμε πει πολλές φορές, θέλει τακτικά καθάρισμα και όταν ακόμα και μετά από καθάρισμα εξακολουθεί να μην δουλεύει σωστά, χρειάζεται αλλαγή. |

The italian job.......!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
beck18 (George) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 09 Ιούν 2004 Δημοσιεύσεις: 2
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιαν 2006, 15:38:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γεια σας παιδες!!!!εδω και αρκετο καιρο εχω κ εγω το ιδιο προβλημα...αρυθμιες στο ρελαντι!!!βαζω παντα V-power κ ακομα μου κανει το ιδιο προβλλημα!!το εχω παει σε 5 συνεργεια εχουν αλαξει το μοτερακι του ρελαντι κ ακομα μου βγαζει προβλημα στο ''λαμδα''!!!μου ειπε ο μαστορασ οτι δεν εχει συνδεθει ενα καλωδιο στα καυσαερια για να τα μετραει κνα δινει εντολη στον εγκεφαλο για το καταληλο μυγμα!!!ισχυει κατι τετοιο? στο πεζο ειχα το ιδιο προβλημα κ πριν βαλω μοτερ απο 307 1,6 16V!!!Εχω αλλαξει πολλα ανταλακτικα κ ακομα το ιδιο?ρε παιδια μηπωσ φταει η τρομπα βενζινης?Τι αλλο να πω!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kostasgrtour (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 2.0lt Grand Tourisme
Ένταξη: 06 Φεβ 2006 Δημοσιεύσεις: 35 Τόπος: lepanto
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 10:50:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλημέρα σας και καλός σας βρήκα !!!!
Ένα καινούριο μέλος στο club. Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλους .
Έχω και εγώ κάποιο πρόβλημα με το ‘ρελαντί’ .Μετά από ταξίδι και όταν το αμάξι είναι στο ρελαντί βουτάει απότομα και σβήνει . Έχει κανένας καμία ιδέα για το τι γίνεται ?
Δεν μου το κάνει συνέχεια όταν είναι κρύο δεν μου το κάνει , αλλά ακόμα και μετά από ταξίδια μπορεί να μην μου το κάνει !!! Όποτε του έρθει!!!
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|