PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αρυθμίες στο ρελαντί
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 15:37:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχει και ιδικά καθαριστικά που ρίχνουν μέσα και καθαρίζει το τοπίο.Είναι σε μορφή σπρέι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 18:00:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
Shocked

Δεν πάτε να καθαρίσετε μερικοί την πεταλούδα γκαζιού;
Σωστος,πολυ σωστος αλλα θεωρω οτι η κυριοτερη αιτια για αρρυθμιες ειναι η μαπα βενζινη.....εγω με V-power δεν εχω το παραμικρο....Φιλε Γιαννη 400 στροφες χανει συνηθως οταν το βαζεις μπροστα το πρωι και αυτο απ'οτι ξερω ευθυνεται στο μειγμα ρελαντι,μεχρι δηλαδη ο εγκεφαλος να καθορισει το τι μειγμα θα ψεκαζεται μεσα οταν το αυτοκινητι δεν κινειται.Τουλαχιστον στο δικο μου οταν ειναι ζεστο και δουλευει στο ρελαντι,με καλη βενζινη παντα,σου δινει την εντυπωση οτι ειναι σβηστο...ουτε αρρυθμιες ουτε τιποτα...περα απο καμια 50αρια στροφες που χανει,το οποιο το προβλέπει και ο κατασκευαστης,που παλι ευθυνεται το μειγμα ρελαντι οταν μετα απο πορεια θα σταματησω σε καποιο φαναρι.Οποτε το μειγμα αλλαζει με εντολη του εγκεφαλου οποτε χανει και αυτες τις 50 στροφουλες... Wink

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 18:10:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βουλεμενο ειναι παιδια!Του πατερα μου το ειχε αφησει καιρο και δεν μπορουσε να το κρατησει.Μολις επφταν στις 1000 εσβηνε.Απλα εναν καθαρισμο θελει δηλαδη.Ισως ομως ειναι και απο το οτι επειδη καμια φορα μενει για περισσοτερη σταματιμενο και ανοιγουν τα βεντιλατερ.Εκει στιγμαια οι στροφες πεφτουν.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
DAMON (Γιώργος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206CC 1.6(16V)(2003)r.g. και 106

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: χαλανδρι, αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 19:25:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καταρχην καλησπερα. και εγω ειχα το ιδιο προβλημα για τα πρωτα 10000χλμ αλλα μετα, λιγο το σκισιμο, λιγο τα σερβις -αλλαγη φιλτρου αερος- σταματησε ως δια μαγειας Very happy βενζινη παντα απλη. μηπως λογω στρωσιματος -συνηθως χαμηλες στροφες- ειναι λιγο μπουκωμενο?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
tirokomos (Να μας γραφεις...)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 (16v) xs

Ένταξη: 07 Μάρ 2005
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Νοέ 2005, 20:26:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε νομιζω 1500-2000 χιλιομετρα που ειναι συνηθως το στρωσιμο να μπορεσει να το μπουκωσει ετσι ευκολα...αλλα θα μου πεις αμονταριστο μοτερ ειναι...πολλα μπορουν να γινουν.Αν κανω λαθος διορθωστε με! Wink

ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΜΜΜΜΜΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΣΙ ΔΔΔΔΔΔΔΙΑΦΕΡΕΙ....ΕΕΕΕΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΦΦΦΦΦΑΣΣΣΣΣΣΗ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
giannis11 (ΓΙΑΝΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 1.1 XL (2001)

Ένταξη: 27 Δεκ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιαν 2006, 19:54:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω εχω ενα 106 1.1(2001),το οποιο απο τοτε που το αγορασα καινουργιο μεχρι και σημερα αραια και που το ρελαντι μου μπορει να δουλεψει απο τις 500-2000rpm.Αλλες φορες για να σταματησει αυτο το σκαμπανευασμα πρεπει να κλεισω την μηχανη,αλλες μονο με ενα μαρσαρισμα στρωνει.Εχετε ακουσει ξανα τετοιου ειδους προβλημα?
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιαν 2006, 21:36:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τσέκαρε το ποτενσιόμετρο του γκαζιού...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Tomakos (Γεράσιμος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V

Ένταξη: 05 Ιούλ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιαν 2006, 22:47:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εμένα μου είχε κάνει κάτι παρόμοιο κάποτε και το πήγα σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της περιοχής μου και μου άλλαξαν "τον αισθητήρα του ρελαντί" ή "ρυθμιστή του ρελαντί".... Rolling eyes .Κάπως έτσι τέλος πάντων Wink

The italian job.......!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιαν 2006, 10:39:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomakos έγραψε:
..... "τον αισθητήρα του ρελαντί" ή "ρυθμιστή του ρελαντί".... Rolling eyes .Κάπως έτσι τέλος πάντων Wink

Το Μοτεράκι του Ρελαντί.

Αυτό είναι στις περισσότερες περιπτώσεις ο φταίχτης για ασταθές ρελαντί.

Οπως έχουμε πει πολλές φορές, θέλει τακτικά καθάρισμα και όταν ακόμα και μετά από καθάρισμα εξακολουθεί να μην δουλεύει σωστά, χρειάζεται αλλαγή.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιαν 2006, 12:26:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To topic "Πρόβλημα στο ρελαντί" μεταφερθικε και συνεχιζεται εδω.

STELIOS
Mod. Team

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Tomakos (Γεράσιμος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.6 16V

Ένταξη: 05 Ιούλ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιαν 2006, 14:42:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Tomakos έγραψε:
..... "τον αισθητήρα του ρελαντί" ή "ρυθμιστή του ρελαντί".... Rolling eyes .Κάπως έτσι τέλος πάντων Wink

Το Μοτεράκι του Ρελαντί.

Αυτό είναι στις περισσότερες περιπτώσεις ο φταίχτης για ασταθές ρελαντί.

Οπως έχουμε πει πολλές φορές, θέλει τακτικά καθάρισμα και όταν ακόμα και μετά από καθάρισμα εξακολουθεί να μην δουλεύει σωστά, χρειάζεται αλλαγή.

Thumb Left

The italian job.......!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
beck18 (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 09 Ιούν 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιαν 2006, 15:38:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας παιδες!!!!εδω και αρκετο καιρο εχω κ εγω το ιδιο προβλημα...αρυθμιες στο ρελαντι!!!βαζω παντα V-power κ ακομα μου κανει το ιδιο προβλλημα!!το εχω παει σε 5 συνεργεια εχουν αλαξει το μοτερακι του ρελαντι κ ακομα μου βγαζει προβλημα στο ''λαμδα''!!!μου ειπε ο μαστορασ οτι δεν εχει συνδεθει ενα καλωδιο στα καυσαερια για να τα μετραει κνα δινει εντολη στον εγκεφαλο για το καταληλο μυγμα!!!ισχυει κατι τετοιο? στο πεζο ειχα το ιδιο προβλημα κ πριν βαλω μοτερ απο 307 1,6 16V!!!Εχω αλλαξει πολλα ανταλακτικα κ ακομα το ιδιο?ρε παιδια μηπωσ φταει η τρομπα βενζινης?Τι αλλο να πω!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
kostasgrtour (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 2.0lt Grand Tourisme

Ένταξη: 06 Φεβ 2006
Τόπος: lepanto

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Μάρ 2006, 10:50:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα σας και καλός σας βρήκα !!!!
Ένα καινούριο μέλος στο club. Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλους .
Έχω και εγώ κάποιο πρόβλημα με το ‘ρελαντί’ .Μετά από ταξίδι και όταν το αμάξι είναι στο ρελαντί βουτάει απότομα και σβήνει . Έχει κανένας καμία ιδέα για το τι γίνεται ?
Δεν μου το κάνει συνέχεια όταν είναι κρύο δεν μου το κάνει , αλλά ακόμα και μετά από ταξίδια μπορεί να μην μου το κάνει !!! Όποτε του έρθει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης