PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Mitsubishi Evo IX (9)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Μάρ 2006, 08:52:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κουζ οταν θα ξαναμπεις στο εσωτερικο για ριξε μια ματια στη πισω εταζερα...εχει κατι κρικακια για να δενεις ζωνες 4+σημειων.....
αν αυτο δεν ειναι φουλ εξτρα εσωτερικο Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Μάρ 2006, 12:53:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω μιλαω καθαρα για το θεμα του ταμπλο που οπως προειπε ο Kouzman ειναι του κλασικου Lancer.Για μενα δεν λεει αυτο το εσωτερικο.Αφηστε που τωρα τελευταια εχω μπει σε Jap cars προ 10ετιας και το εσωτερικο τους μοιαζει λες και ειναι 30 χρονων αυτοκινητο.Ενω το ιδιο δεν συμβαινει στα ευρωπαικα.Οπως και να εχει ειναι πολυ φτωχο για τα γουστα μου.Θα επερνα ενα S3 παρα ενα EVO ασχετα αν εχει λιγοτερα αλογα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Μάρ 2006, 13:19:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το S3 (ακόμα και φτιαγμένο) δεν έχει καμία σχέση (σε αίσθηση) με EVO / STI.

Αλλο το ένα άλλο το άλλο.

Και τα 2 (ή 3, ή 4 βάζοντας και την Μ3 στο παιχνίδι) σου προσφέρουν ευχαρίστηση καθένα με τον δικό του τρόπο.

Το θέμα είναι τι θες.

Όταν το βρείς (όχι εσύ, γενικά μιλάω) πας και αγοράζεις (και πάντα σε σχέση με την "τσέπη" σου) Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Μάρ 2006, 19:05:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι ειναι.Απ'ολα οσα ανεφερες η Μ3 ειναι αυτη που μου κανει αισθηση.Το EVO ειναι πιο πολυ αγωνιστικο.Εγω ειμαι του γρηγορου και ταυτοχρονα του ωραιου αυτοκινητου απ'ολες τις αποψεις.Γι'αυτο και μια Μ3 ειναι το απολυτο αμαξι.Εχει τα παντα.Ωραιο στησιμο,κουκλι εσωτερικο-εξωτερικο,πισω κινηση για τρελα παιχνιδια και πολλα αλογα.Αλλα ειναι και 30000 ευρω ακριβωτερη απο ενα EVO.
That's life ομως.Δεν μπορεις να κανεις και αλλιως.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

Ένταξη: 26 Μάϊ 2003
Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Μάρ 2006, 20:03:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στην αρχη σκεφτομουν να παω για ενα 8αρι που θα το βρω και πιο φτηνα, λογω του γεγονοτος οτι το αμαξι θα το πειραξω και πολλοι εχουν πει οτι το 9αρι ειναι πιο δυσκολο λογω του mivec... Αυτα βασικα ειναι τριχες...

Ενας απο τους πιο μεγαλους βελτιωτες mitsubishi-subaru στο east coast εφτιαξε σετ εκκεντροφορους για το 9αρι που μπορουν να εκμεταλευτουν το mivec... Αποτελεσμα ηταν σχεδον 380 αλογα τροχους με pump gas (
κοινως βενζινη πρατηριου οι οποιες στην Αμερικη ειναι κωλος...)...

Ολες οι μετατροπες του αυτοκινητου ειναι οι εξης:

- σετ εκκεντροφορων της εταιριας
- φουλ εξατμιση (downpipe-testpipe-catback)
- φιλτρο
- re-flash (οχι αγραφος)

Αυτο δειχνει τις δυνατοτητες του μοτερ... Υπαρχουν 9αρια οπου με μαμα τουρμπινα, εντοσθια και μονο με περιφεριακες βελτιωσεις τρεχουν high 11s το 400αρι με φουλ σαλονι και δρομισια λαστιχα... Το αμαξι ειναι απλα αλλου...

Razz Razz Razz Razz

Ολα τα παραπανω ειναι και ο λογος αγορας του, μιας και για να παρεις αμαξι αντιστοιχων επιδοσεων πρεπει να ξεπερασεις τις 70 χιλιαδες δολαρια, κοινως περι τις 35 χιλιαδες πανω απο την αγορα και την βελτιωση του EVO IX στο παραπανω σταδιο...

2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Μάρ 2006, 17:52:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι χρειάζεσαι Γιάννη ένα αυτοκίνητο 380Hp, με όριο 90 μιλία στον αυτοκινητόδρομο?

Το λέω γιατί, αυτά τ' αυτοκίνητα συνήθως βγάζουν προβλήματα όταν λειτουργούν συνέχεια σε χαμηλούς ρυθμούς κίνησης.

Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Μάρ 2006, 18:10:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Τι χρειάζεσαι Γιάννη ένα αυτοκίνητο 380Hp, με όριο 90 μιλία στον αυτοκινητόδρομο?

Το λέω γιατί, αυτά τ' αυτοκίνητα συνήθως βγάζουν προβλήματα όταν λειτουργούν συνέχεια σε χαμηλούς ρυθμούς κίνησης.

Δηλαδή τι προβλήματα βγάζουν Question Question Question

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Μάρ 2006, 18:23:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gianic έγραψε:

ΙΛΑΡΑ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Μάρ 2006, 18:29:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
gianic έγραψε:

ΙΛΑΡΑ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Μάρ 2006, 19:27:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:

καταρχίν το όριο εδω είναι 55 και 65 μίλια ΤΟ ΠΟΛΥ... κοινώς στα 55 πας μέχρι 65 περίπου και στα 65 πας μεχρι 75...

ένα τέτοιου στυλ αμάξι το θέλω γιατί πρωτον ειναι ο καημός μου να έχω ένα τοσο γρήγορο και δυνατο αμάξι και δευτερον γιατί έχω το μεράκι της κόντρας και του drag racing και εδω υπάρχουν πίστες, και μάλιστα πολλές πιστες...

Σκέφτομαι να το παρω και να το κρατήσω για project όταν θα έχω την δυνατότητα να πάρω και δεύτερο δικό μου αμάξι...

Αν δεν είχα αυτό το κόλλημα δεν μπορώ να πω ότι΄θα ήμουν παραπονεμένος μιας και τα αμαξια που οδηγώ τώρα είναι υπεραρκετα για τα ελληνικά δεδομένα και ικανοποιούν απόλυτα (Jaguar X Type, Mercedes ML Class). Ομως τι να κάνουμε... αν το αμαξι δεν ξεφυσάει και δεν σκάει και δεν αλλάζεις μόνος σου τις ριμάδες τις ταχύτητες τότε δεν είναι αμάξι.... Wink Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Μάρ 2006, 10:47:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gianic έγραψε:

Ρώτα ένα κάτοχο EVO που το έχει για καθημερινό και το κινεί κυρίως μέσα στην πόλη κάθε πότε αλλάζει δίσκο συμπλέκτη...

Είναι σαν να έχεις βάλει σ' ένα καθαρόαιμο άλογο αλέτρι και να το πηγαίνεις για όργωμα...

Επιστροφή στην κορυφή
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Μάρ 2006, 11:45:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
gianic έγραψε:

Ρώτα ένα κάτοχο EVO που το έχει για καθημερινό και το κινεί κυρίως μέσα στην πόλη κάθε πότε αλλάζει δίσκο συμπλέκτη...

Είναι σαν να έχεις βάλει σ' ένα καθαρόαιμο άλογο αλέτρι και να το πηγαίνεις για όργωμα...

γιατι τοσο ευαισθητουλης ειναι μωρε ;

BOLD: Για το weekend εχει καμια murcielago δηλαδη ; Laughing

Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Μάρ 2006, 12:56:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδη καθε ποσο αλλαζει δισκο?Λογικα δεν θα επρεπε να του αντεχει περισσοτερο?

Επιστροφή στην κορυφή
Kouzman (Yiannis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Μάρ 2006, 17:56:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
gianic έγραψε:

προσωπικα αφησε με να πιστευω εναν αλλο λογο που αλλαζουν δισκο συχνα στα αμαξια τους... και το συχνα ειναι σχετικο παντα... π.χ. στο peugeot που εχει 50 χιλιαδες χλμ εχουμε αλλαξει δισκο 2 φορες και ισως να παμε για τριτη. στο renault που εχει 120 χιλιαδες χλμ ακομα δεν εχουμε αλλαξει... Μας φανταζεσε να ειχαμε EVO στην Ελλαδα? μαζι με τα λαδια θα αλλαζα και δισκο... Razz Razz Razz Razz

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Μάϊ 2006, 19:07:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mitsubishi Evo IX FQ-320

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Νοέ 2006, 10:17:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mitsubishi Lancer Evo MIEV

Παράθεση:
...Mitsibushi's Lancer Evo MIEV prototype may be a bit rough around the edges at the moment, but it does point to a bright future that’s filled with perky, fun, electric-powered sports cars which produce no harmful emissions. If the manufacturer can just sort out the harsh ride – and adapt its ACD and AYC traction control magic to the MIEV’s requirements – then we’ve really got a lot to look forward to...

Παράθεση:
Multi-million-pound MIEV technology has been under development for five years. Mitsubishi is expected to produce a number of electric vehicles over the next few years as a result.

Engine: Four in-wheel motors

Power: 200kW (270bhp)

0-60mph: Sub-seven seconds (est)

Range: 150 miles

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Νοέ 2006, 10:36:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έ ρέεε...
Κοντοβελονιά....ηλεκτρική που έχει να πέσει , έτσι και βγεί σε ευρεία παραγωγή....

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Νοέ 2006, 10:56:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η Singer απέκτησε ανταγωνιστή Shocked

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Νοέ 2006, 11:16:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπα.
Στο ραψημο δεν θα ειναι τοσο καλο οσο η Singer.
Στο τσαι δεν ξερω τι θα κανει.
Παντως το λευκο του παει πολυ.Ε Μανθο?Συμφωνεις?

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Νοέ 2006, 11:33:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rolling eyes Cool Razz

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης