Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Tomcat (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+
Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1188 Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Νοέ 2002, 23:40:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Mix206cc έγραψε: | Tomcat έγραψε: | Mix206cc έγραψε: | Αστο τοτε αν θυμαμαι καλα κανει γυρω στις 12000 βεβαια ολο το σετ φτανει για καμια 15-20 δαγκανες |
20 δαγκάνες? Μα καλά εγώ έχω μόνο 4 ρόδες και για την ακρίβεια 2 δισκοφρενα! Είδες dimip που χρειάζονται τα πίσω δισκόφρενα τώρα!Έστω και 12000 δεν είναι τρελό το ποσό , θα ψάξω και σε ένα φίλο μου που έχει μαγαζί με χρώματα και θα σας ενημερώσω! |
Ζητα πυροχρωμα καπως ετσι το λενε |
Thanx για τις πληροφορίες θα το ψάξω και θα σε ρωτήσω.
Παρεπιπτόντως είδα το Σάββατο το fast & furious και θυμήθηκα κάποιον με NOS εδώ τριγύρω! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Mix206cc Μέλος

Peugeot 206 1.6 16v cc (2001)
Ένταξη: 16 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 106 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Νοέ 2002, 23:47:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tomcat έγραψε: | Mix206cc έγραψε: | Tomcat έγραψε: | Mix206cc έγραψε: | Αστο τοτε αν θυμαμαι καλα κανει γυρω στις 12000 βεβαια ολο το σετ φτανει για καμια 15-20 δαγκανες |
20 δαγκάνες? Μα καλά εγώ έχω μόνο 4 ρόδες και για την ακρίβεια 2 δισκοφρενα! Είδες dimip που χρειάζονται τα πίσω δισκόφρενα τώρα!Έστω και 12000 δεν είναι τρελό το ποσό , θα ψάξω και σε ένα φίλο μου που έχει μαγαζί με χρώματα και θα σας ενημερώσω! |
Παρεπιπτόντως είδα το Σάββατο το fast & furious και θυμήθηκα κάποιον με NOS εδώ τριγύρω! |
Τι για εκεινα τα καροτσια λες κατι Supra Eclipse και RX7 φολα ειναι ρε :D :D :D (τι καλα να ειχαμε ενα απο ολα )
I need NOS and I need it by tonight... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 22 Νοέ 2002, 12:17:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Mix206cc έγραψε: | Tomcat έγραψε: | Mix206cc έγραψε: | Tomcat έγραψε: | Mix206cc έγραψε: | Αστο τοτε αν θυμαμαι καλα κανει γυρω στις 12000 βεβαια ολο το σετ φτανει για καμια 15-20 δαγκανες |
Τι για εκεινα τα καροτσια λες κατι Supra Eclipse και RX7 φολα ειναι ρε :D :D :D (τι καλα να ειχαμε ενα απο ολα ) |
επειδη αναφερθηκε το supra προς γνωσιν αναφερω τα εξης!
ξερετε γιατι τα supra ειναι μεσα στα πιο εμπορευσιμα αυτοκινητα σε Αμερικη/Καναδα;;;
Το καλοκαιρι ειδα το fast and furius με τον ξαδελφο απο Καναδα παρεουλα και μου ειπε τα εξης:
Τα supra ερχονται σε εξεφτελιστικη τιμη (για τα δεδομενα Αμερικης/Καναδα) και φυσικα σκετα(-> το σκετα δεν σημαινει χανμηλη ιπποδυναμη).
Τα ανταλλακτικα που μπορει να "παρει" το supra για να "φτιαχτει" ειναι κατι σαν το λαστιχο 195/50/15! ενα πραγμα. Τα βρισκεις παντου/φτηνα και υπαρχουν απειρα συνεργεια που πειραζουν τετοια αμαξια.
Ετσι ΟΛΟΙ οι Κινεζοι που ζουν στις 2 αυτες χωρες αγοραζουν ενα supra και το κ@λ@φτιαχνουν (σ.σ. Οι Κινεζοι του Καναδα ειναι απο τους πιο πολυσιους στη χωρα μεταναστες). Μερικοι πανε για κανα prelude η κανα αμερικανικο παλιο , oι πιο ευποροι για civic type s η accord type s αλλα η πλειοψηφια παει στο supra.
turbo;;;; αυτο το χουν σχεδον σαν βελτιωση stage 1.
για σοβαρες κοντρες Nitro.
To θεμα ειναι οτι φτιαχνουν ενα και γ@μω τα αμαξια με 30-50 χιλιαδες δολλαρια και πατανε αμαξια αξιας 60 χιλιαδων και πανω.Η σκηνη με τη ferari και το supra δεν αποτελει σκηνοθετικο τρικ!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 22 Νοέ 2002, 12:39:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: | Mix206cc έγραψε: | Tomcat έγραψε: | Mix206cc έγραψε: | Tomcat έγραψε: | Mix206cc έγραψε: | Αστο τοτε αν θυμαμαι καλα κανει γυρω στις 12000 βεβαια ολο το σετ φτανει για καμια 15-20 δαγκανες |
Τι για εκεινα τα καροτσια λες κατι Supra Eclipse και RX7 φολα ειναι ρε :D :D :D (τι καλα να ειχαμε ενα απο ολα ) |
επειδη αναφερθηκε το supra προς γνωσιν αναφερω τα εξης!
ξερετε γιατι τα supra ειναι μεσα στα πιο εμπορευσιμα αυτοκινητα σε Αμερικη/Καναδα;;;
Το καλοκαιρι ειδα το fast and furius με τον ξαδελφο απο Καναδα παρεουλα και μου ειπε τα εξης:
Τα supra ερχονται σε εξεφτελιστικη τιμη (για τα δεδομενα Αμερικης/Καναδα) και φυσικα σκετα(-> το σκετα δεν σημαινει χανμηλη ιπποδυναμη).
Τα ανταλλακτικα που μπορει να "παρει" το supra για να "φτιαχτει" ειναι κατι σαν το λαστιχο 195/50/15! ενα πραγμα. Τα βρισκεις παντου/φτηνα και υπαρχουν απειρα συνεργεια που πειραζουν τετοια αμαξια.
Ετσι ΟΛΟΙ οι Κινεζοι που ζουν στις 2 αυτες χωρες αγοραζουν ενα supra και το κ@λ@φτιαχνουν (σ.σ. Οι Κινεζοι του Καναδα ειναι απο τους πιο πολυσιους στη χωρα μεταναστες). Μερικοι πανε για κανα prelude η κανα αμερικανικο παλιο , oι πιο ευποροι για civic type s η accord type s αλλα η πλειοψηφια παει στο supra.
turbo;;;; αυτο το χουν σχεδον σαν βελτιωση stage 1.
για σοβαρες κοντρες Nitro.
To θεμα ειναι οτι φτιαχνουν ενα και γ@μω τα αμαξια με 30-50 χιλιαδες δολλαρια και πατανε αμαξια αξιας 60 χιλιαδων και πανω.Η σκηνη με τη ferari και το supra δεν αποτελει σκηνοθετικο τρικ! |
Eχεις δίκιο...
Φίλος μου πήγε στην Αμερική....για δουλειά και στο εξάμηνο πάνω πήρε το SUPRA για την πλάκα του....και μου έστειλε και φωτο...
Στην Ελλάδα αγωνιζόταν 4 χρόνια να πάρει αυτοκίνητο και τελικά δεν τα κατάφερε....και στο USA έχει ένα "απλό" SUPRA ....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
fpug Φανατικό μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 392
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 22 Νοέ 2002, 17:21:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδες μην πατε μακρυα 'τετοια' supra κυκλοφορουν και στην Αγγλια και ειναι 'φτιαγμενα' αγρια... :D |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikel Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1054 Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Νοέ 2002, 03:48:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αχχχχχχχχχχ...............
A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 26 Νοέ 2002, 01:58:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kάτι σαν αυτό εννοείτε????????
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!!!!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Nikel Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1054 Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 26 Νοέ 2002, 04:11:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τη σκαλα παιδια...Αμαννννν 
A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
fpug Φανατικό μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 392
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 26 Νοέ 2002, 10:25:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Miltellas έγραψε: | fpug έγραψε: | Παιδες μην πατε μακρυα 'τετοια' supra κυκλοφορουν και στην Αγγλια και ειναι 'φτιαγμενα' αγρια... :D |
Τώρα μας έφερες κοντά δηλαδή; |
Παντως ποιο κοντα απο Ιαπωνια και Αμερικη |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christhehealer (Celebrity) Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile
Ένταξη: 19 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 3066 Τόπος: Αθήνα - Γκύζη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 26 Νοέ 2002, 11:56:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Aυτά είναι. Dragster και πάσης Eλλάδος...
Tελικά συνειδητοποιώ (όχι πως δεν το ήξερα αλλά λέμε τώρα) ότι έιμαστε πολύ Aμερικανοθρεμένοι ως προς την αυτοκινητιστική κουλτούρα μας.
Eυθεία - ευθεία - ευθεία και πάλι ευθεία.
Eυτυχώς όμως που η EΛ.AΣ έχει ξεκινήσει την καμπάνια με τις κάμερες για να στρέψει τους Έλληνες στο σωστό δρόμο...
Aυτόν με τις στροφές.
Παιδάκια όταν έρθετε, επειδή δεν θα είσαστε συντονισμένοι, αργά και δεξιά μην διεμβολήσουμε κανέναν. 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 26 Νοέ 2002, 17:28:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μα καλά τι τις θέλει τις δύο μπουκάλες στο πίσω μέρος , για ψάρεμα θα πάει????????
Φίλε Christ μέχρι να φτάσεις στην στροφή αυτό το μωρό μάλλον θα σου χει ρίξει αεροπλάνο απόσταση και οχι απλώς αμάξι!!!!!
H αλήθεια πονάει! Τα αυτοκίνητα που συμμετείχαν στο F&F ήταν αληθινά φτιαγμένα και όχι κομπάρσοι με ένα κραυγαλέο body kit.Μάλιστα στο power αυτό του μήνα έχει το αμάξι που θα πρωτογωνιστούσε αντί του SUPRA ένα GOLF RSI 900hp! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christhehealer (Celebrity) Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile
Ένταξη: 19 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 3066 Τόπος: Αθήνα - Γκύζη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 26 Νοέ 2002, 18:17:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tomcat έγραψε: | Φίλε Christ μέχρι να φτάσεις στην στροφή αυτό το μωρό μάλλον θα σου χει ρίξει αεροπλάνο απόσταση και οχι απλώς αμάξι!!!!!
H αλήθεια πονάει! |
Στην ευθεία όπως είπες Tomcat. Eκεί που μπορεί και η γιαγιά μου. Γι' αυτό υπάρχει και ο χαρακτηρισμός "καμπίσιος οδηγός".
Eγώ μίλησα για αυτοκινητιστική κουλτούρα, και για μέρη που το αυτοκίνητο μπαίνει σε δεύτερο ρόλο και τον πρώτο ρόλο έχουν η τεχνική και το ταλέντο του οδηγού.
'Eχω δει πολλούς "γρήγορους" στην παραλιακή αλλά μέχρι την Aνάβυσσο. Aπό εκεί και πέρα μάλλον έχει τριανταφυλιές και φοβούνται μήπως τους πιαστεί η ρόμπα και σκιστεί....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004
Ένταξη: 20 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 936 Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 26 Νοέ 2002, 18:38:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλα πολυ γυφτοι οι Αμερικανοι.
Και δεν μιλαω για τα φωτα νεον κατω απο το αμαξι τα οποια ειναι πρακτικα
για την καθημερινη οδηγηση αφου σε παιρνει ο αλλος ειδηση ευκολοτερα
(ναι ρε μου ψιλοαρεσουν τι κραζετε?)
αλλα για το γεγονος οτι εφτιαξαν μια αμαξαρα
και υστερα τις κολλησαν αυτα τα απιστευτης αισθητικης και χρωματικης αποχρωσης αυτοκολλητα. .
Η να σχολιασω κατα ποσο ταιριαζει σε πορτοκαλι αμαξι μπλε ρουα σαλονι?
Ημαρτον ρε ημαρτον που λεει και ο Γεωργιου
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 26 Νοέ 2002, 21:09:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Alexandros έγραψε: | Καλα πολυ γυφτοι οι Αμερικανοι.
Και δεν μιλαω για τα φωτα νεον κατω απο το αμαξι τα οποια ειναι πρακτικα
για την καθημερινη οδηγηση αφου σε παιρνει ο αλλος ειδηση ευκολοτερα
(ναι ρε μου ψιλοαρεσουν τι κραζετε?)
αλλα για το γεγονος οτι εφτιαξαν μια αμαξαρα
και υστερα τις κολλησαν αυτα τα απιστευτης αισθητικης και χρωματικης αποχρωσης αυτοκολλητα. .
Η να σχολιασω κατα ποσο ταιριαζει σε πορτοκαλι αμαξι μπλε ρουα σαλονι?
Ημαρτον ρε ημαρτον που λεει και ο Γεωργιου |
Δεν συμφωνω Αλεξανδρε .
κατ'αρχην ΚΡΑ-ΚΡΑ-ΚΡΑ!!! ακου εκει νεον κατω απο το αμαξωμα. ΚΡΑ-ΚΡΑ-ΚΡΑ!!!
Επειτα τα αυτοκολητα ειναι πολυ ωραια και μαλιστα και στην ταινια εδιναν ιδιαιτερη σημασια σε αυτα. το συγκεκριμενο ισως να μην ταιριαζει λιγο. μακαρι να βαζαμε κι εμεις αλλα θα μας κραξουν γιατι κατι αναλογο ξενιζει. παντως ενας ασπρος λεοντας σε μπλε σκουρο φοντο στο καπω θα ελεγε πολλα!!!! ειδικα αν συνοδευονταν απο καμια 80αρια extra αλογακια!!!!
οσο για το σαλονι το μπλε μαυρο εσωτερικο ειναι γ@@..ουπς δεν βριζουμε! ειναι τελειο.!!! κιας μην ταιριαζει με το εξωτερικο.
περι ορεξεως...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004
Ένταξη: 20 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 936 Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Νοέ 2002, 00:03:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
DimiP έγραψε: |
Δεν συμφωνω Αλεξανδρε .
κατ'αρχην ΚΡΑ-ΚΡΑ-ΚΡΑ!!! ακου εκει νεον κατω απο το αμαξωμα. ΚΡΑ-ΚΡΑ-ΚΡΑ!!! ... |
Τσου ρε Λακη
Παράθεση: | Επειτα τα αυτοκολητα ειναι πολυ ωραια και μαλιστα και στην ταινια εδιναν ιδιαιτερη σημασια σε αυτα. το συγκεκριμενο ισως να μην ταιριαζει λιγο. μακαρι να βαζαμε κι εμεις αλλα θα μας κραξουν γιατι κατι αναλογο ξενιζει. παντως ενας ασπρος λεοντας σε μπλε σκουρο φοντο στο καπω θα ελεγε πολλα!!!! ειδικα αν συνοδευονταν απο καμια 80αρια extra αλογακια!!!!... |
Αν ειναι σαν του Vaggeli γουσταρω τρελλα .Αυτα ομως ειναι ΚΙΤΣ
Παράθεση: | οσο για το σαλονι το μπλε μαυρο εσωτερικο ειναι γ@@..ουπς δεν βριζουμε! ειναι τελειο.!!! κιας μην ταιριαζει με το εξωτερικο.
περι ορεξεως... |
Ε αυτο λεω και γω.ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩ
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Νοέ 2002, 02:36:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εμένα πάντως μου αρέσουν αυτά τα αυτοκόλλητα. Πιστεύω ότι ταιρίαζουν με το όλο σουλούπι του Supra!Προσεξτε την εξάτμιση , γατοφωλία τελείος, για να μην πω ότι είναι ολόκληρο πεντάρι! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
theflame Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)
Ένταξη: 06 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 475 Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Νοέ 2002, 23:04:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
christhehealer έγραψε: | 'Eχω δει πολλούς "γρήγορους" στην παραλιακή αλλά μέχρι την Aνάβυσσο. Aπό εκεί και πέρα μάλλον έχει τριανταφυλιές και φοβούνται μήπως τους πιαστεί η ρόμπα και σκιστεί.... |

206 reasons to live... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|