PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Fast & Furius, Supra και τα μυαλά στα κάγκελα...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Νοέ 2002, 23:40:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mix206cc έγραψε:
Tomcat έγραψε:
Mix206cc έγραψε:
Αστο τοτε αν θυμαμαι καλα κανει γυρω στις 12000 βεβαια ολο το σετ φτανει για καμια 15-20 δαγκανες

20 δαγκάνες? Μα καλά εγώ έχω μόνο 4 ρόδες και για την ακρίβεια 2 δισκοφρενα! Είδες dimip που χρειάζονται τα πίσω δισκόφρενα τώρα!Έστω και 12000 δεν είναι τρελό το ποσό , θα ψάξω και σε ένα φίλο μου που έχει μαγαζί με χρώματα και θα σας ενημερώσω!

Ζητα πυροχρωμα καπως ετσι το λενε

Thanx για τις πληροφορίες θα το ψάξω και θα σε ρωτήσω.

Παρεπιπτόντως είδα το Σάββατο το fast & furious και θυμήθηκα κάποιον με NOS εδώ τριγύρω!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Mix206cc 
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.6 16v cc (2001)

Ένταξη: 16 Σεπ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Νοέ 2002, 23:47:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
Mix206cc έγραψε:
Tomcat έγραψε:
Mix206cc έγραψε:
Αστο τοτε αν θυμαμαι καλα κανει γυρω στις 12000 βεβαια ολο το σετ φτανει για καμια 15-20 δαγκανες

20 δαγκάνες? Μα καλά εγώ έχω μόνο 4 ρόδες και για την ακρίβεια 2 δισκοφρενα! Είδες dimip που χρειάζονται τα πίσω δισκόφρενα τώρα!Έστω και 12000 δεν είναι τρελό το ποσό , θα ψάξω και σε ένα φίλο μου που έχει μαγαζί με χρώματα και θα σας ενημερώσω!

Παρεπιπτόντως είδα το Σάββατο το fast & furious και θυμήθηκα κάποιον με NOS εδώ τριγύρω!

Τι για εκεινα τα καροτσια λες κατι Supra Eclipse και RX7 φολα ειναι ρε :D :D :D (τι καλα να ειχαμε ενα απο ολα Sad Sad Sad Sad )

I need NOS and I need it by tonight...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Νοέ 2002, 12:17:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mix206cc έγραψε:
Tomcat έγραψε:
Mix206cc έγραψε:
Tomcat έγραψε:
Mix206cc έγραψε:

Τι για εκεινα τα καροτσια λες κατι Supra Eclipse και RX7 φολα ειναι ρε :D :D :D (τι καλα να ειχαμε ενα απο ολα Sad Sad Sad Sad )

επειδη αναφερθηκε το supra προς γνωσιν αναφερω τα εξης!
ξερετε γιατι τα supra ειναι μεσα στα πιο εμπορευσιμα αυτοκινητα σε Αμερικη/Καναδα;;;
Το καλοκαιρι ειδα το fast and furius με τον ξαδελφο απο Καναδα παρεουλα και μου ειπε τα εξης:
Τα supra ερχονται σε εξεφτελιστικη τιμη (για τα δεδομενα Αμερικης/Καναδα) και φυσικα σκετα(-> το σκετα δεν σημαινει χανμηλη ιπποδυναμη).
Τα ανταλλακτικα που μπορει να "παρει" το supra για να "φτιαχτει" ειναι κατι σαν το λαστιχο 195/50/15! ενα πραγμα. Τα βρισκεις παντου/φτηνα και υπαρχουν απειρα συνεργεια που πειραζουν τετοια αμαξια.
Ετσι ΟΛΟΙ οι Κινεζοι που ζουν στις 2 αυτες χωρες αγοραζουν ενα supra και το κ@λ@φτιαχνουν (σ.σ. Οι Κινεζοι του Καναδα ειναι απο τους πιο πολυσιους στη χωρα μεταναστες). Μερικοι πανε για κανα prelude η κανα αμερικανικο παλιο , oι πιο ευποροι για civic type s η accord type s αλλα η πλειοψηφια παει στο supra.
turbo;;;; αυτο το χουν σχεδον σαν βελτιωση stage 1.
για σοβαρες κοντρες Nitro.
To θεμα ειναι οτι φτιαχνουν ενα και γ@μω τα αμαξια με 30-50 χιλιαδες δολλαρια και πατανε αμαξια αξιας 60 χιλιαδων και πανω.Η σκηνη με τη ferari και το supra δεν αποτελει σκηνοθετικο τρικ!

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Νοέ 2002, 12:39:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Mix206cc έγραψε:
Tomcat έγραψε:
Mix206cc έγραψε:
Tomcat έγραψε:
Mix206cc έγραψε:

επειδη αναφερθηκε το supra προς γνωσιν αναφερω τα εξης!
ξερετε γιατι τα supra ειναι μεσα στα πιο εμπορευσιμα αυτοκινητα σε Αμερικη/Καναδα;;;
Το καλοκαιρι ειδα το fast and furius με τον ξαδελφο απο Καναδα παρεουλα και μου ειπε τα εξης:
Τα supra ερχονται σε εξεφτελιστικη τιμη (για τα δεδομενα Αμερικης/Καναδα) και φυσικα σκετα(-> το σκετα δεν σημαινει χανμηλη ιπποδυναμη).
Τα ανταλλακτικα που μπορει να "παρει" το supra για να "φτιαχτει" ειναι κατι σαν το λαστιχο 195/50/15! ενα πραγμα. Τα βρισκεις παντου/φτηνα και υπαρχουν απειρα συνεργεια που πειραζουν τετοια αμαξια.
Ετσι ΟΛΟΙ οι Κινεζοι που ζουν στις 2 αυτες χωρες αγοραζουν ενα supra και το κ@λ@φτιαχνουν (σ.σ. Οι Κινεζοι του Καναδα ειναι απο τους πιο πολυσιους στη χωρα μεταναστες). Μερικοι πανε για κανα prelude η κανα αμερικανικο παλιο , oι πιο ευποροι για civic type s η accord type s αλλα η πλειοψηφια παει στο supra.
turbo;;;; αυτο το χουν σχεδον σαν βελτιωση stage 1.
για σοβαρες κοντρες Nitro.
To θεμα ειναι οτι φτιαχνουν ενα και γ@μω τα αμαξια με 30-50 χιλιαδες δολλαρια και πατανε αμαξια αξιας 60 χιλιαδων και πανω.Η σκηνη με τη ferari και το supra δεν αποτελει σκηνοθετικο τρικ!

Eχεις δίκιο...
Φίλος μου πήγε στην Αμερική....για δουλειά και στο εξάμηνο πάνω πήρε το SUPRA για την πλάκα του....και μου έστειλε και φωτο...
Στην Ελλάδα αγωνιζόταν 4 χρόνια να πάρει αυτοκίνητο και τελικά δεν τα κατάφερε....και στο USA έχει ένα "απλό" SUPRA .... Rolling eyes Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Νοέ 2002, 17:21:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδες μην πατε μακρυα 'τετοια' supra κυκλοφορουν και στην Αγγλια και ειναι 'φτιαγμενα' αγρια... :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Νοέ 2002, 03:48:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αχχχχχχχχχχ...............

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Νοέ 2002, 04:09:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fpug έγραψε:
Παιδες μην πατε μακρυα 'τετοια' supra κυκλοφορουν και στην Αγγλια και ειναι 'φτιαγμενα' αγρια... :D

Τώρα μας έφερες κοντά δηλαδή;

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Νοέ 2002, 01:58:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kάτι σαν αυτό εννοείτε????????

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Νοέ 2002, 04:11:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τη σκαλα παιδια...Αμαννννν Shocked Shocked Shocked

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Νοέ 2002, 10:25:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
fpug έγραψε:

Τώρα μας έφερες κοντά δηλαδή;

Παντως ποιο κοντα απο Ιαπωνια και Αμερικη
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Νοέ 2002, 11:56:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aυτά είναι. Dragster και πάσης Eλλάδος...

Tελικά συνειδητοποιώ (όχι πως δεν το ήξερα αλλά λέμε τώρα) ότι έιμαστε πολύ Aμερικανοθρεμένοι ως προς την αυτοκινητιστική κουλτούρα μας.

Eυθεία - ευθεία - ευθεία και πάλι ευθεία.

Eυτυχώς όμως που η EΛ.AΣ έχει ξεκινήσει την καμπάνια με τις κάμερες για να στρέψει τους Έλληνες στο σωστό δρόμο...

Aυτόν με τις στροφές. Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Παιδάκια όταν έρθετε, επειδή δεν θα είσαστε συντονισμένοι, αργά και δεξιά μην διεμβολήσουμε κανέναν. Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Νοέ 2002, 17:28:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μα καλά τι τις θέλει τις δύο μπουκάλες στο πίσω μέρος , για ψάρεμα θα πάει????????

Φίλε Christ μέχρι να φτάσεις στην στροφή αυτό το μωρό μάλλον θα σου χει ρίξει αεροπλάνο απόσταση και οχι απλώς αμάξι!!!!!

H αλήθεια πονάει! Τα αυτοκίνητα που συμμετείχαν στο F&F ήταν αληθινά φτιαγμένα και όχι κομπάρσοι με ένα κραυγαλέο body kit.Μάλιστα στο power αυτό του μήνα έχει το αμάξι που θα πρωτογωνιστούσε αντί του SUPRA ένα GOLF RSI 900hp!
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Νοέ 2002, 18:17:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tomcat έγραψε:
Φίλε Christ μέχρι να φτάσεις στην στροφή αυτό το μωρό μάλλον θα σου χει ρίξει αεροπλάνο απόσταση και οχι απλώς αμάξι!!!!!

H αλήθεια πονάει!

Στην ευθεία όπως είπες Tomcat. Eκεί που μπορεί και η γιαγιά μου. Γι' αυτό υπάρχει και ο χαρακτηρισμός "καμπίσιος οδηγός".

Eγώ μίλησα για αυτοκινητιστική κουλτούρα, και για μέρη που το αυτοκίνητο μπαίνει σε δεύτερο ρόλο και τον πρώτο ρόλο έχουν η τεχνική και το ταλέντο του οδηγού.

'Eχω δει πολλούς "γρήγορους" στην παραλιακή αλλά μέχρι την Aνάβυσσο. Aπό εκεί και πέρα μάλλον έχει τριανταφυλιές και φοβούνται μήπως τους πιαστεί η ρόμπα και σκιστεί....

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Νοέ 2002, 18:38:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα πολυ γυφτοι οι Αμερικανοι.
Και δεν μιλαω για τα φωτα νεον κατω απο το αμαξι τα οποια ειναι πρακτικα
για την καθημερινη οδηγηση αφου σε παιρνει ο αλλος ειδηση ευκολοτερα
(ναι ρε μου ψιλοαρεσουν τι κραζετε?)
αλλα για το γεγονος οτι εφτιαξαν μια αμαξαρα
Shocked και υστερα τις κολλησαν αυτα τα Confused απιστευτης αισθητικης και χρωματικης αποχρωσης αυτοκολλητα. Mad Mad Mad .
Η να σχολιασω κατα ποσο ταιριαζει σε πορτοκαλι αμαξι μπλε ρουα σαλονι?
Ημαρτον ρε ημαρτον Exclamation που λεει και ο Γεωργιου

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Νοέ 2002, 21:09:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexandros έγραψε:
Καλα πολυ γυφτοι οι Αμερικανοι.
Και δεν μιλαω για τα φωτα νεον κατω απο το αμαξι τα οποια ειναι πρακτικα
για την καθημερινη οδηγηση αφου σε παιρνει ο αλλος ειδηση ευκολοτερα
(ναι ρε μου ψιλοαρεσουν τι κραζετε?)
αλλα για το γεγονος οτι εφτιαξαν μια αμαξαρα
Shocked και υστερα τις κολλησαν αυτα τα Confused απιστευτης αισθητικης και χρωματικης αποχρωσης αυτοκολλητα. Mad Mad Mad .
Η να σχολιασω κατα ποσο ταιριαζει σε πορτοκαλι αμαξι μπλε ρουα σαλονι?
Ημαρτον ρε ημαρτον Exclamation που λεει και ο Γεωργιου

Δεν συμφωνω Αλεξανδρε .
κατ'αρχην ΚΡΑ-ΚΡΑ-ΚΡΑ!!! ακου εκει νεον κατω απο το αμαξωμα. ΚΡΑ-ΚΡΑ-ΚΡΑ!!!
Επειτα τα αυτοκολητα ειναι πολυ ωραια και μαλιστα και στην ταινια εδιναν ιδιαιτερη σημασια σε αυτα. το συγκεκριμενο ισως να μην ταιριαζει λιγο. μακαρι να βαζαμε κι εμεις αλλα θα μας κραξουν γιατι κατι αναλογο ξενιζει. παντως ενας ασπρος λεοντας σε μπλε σκουρο φοντο στο καπω θα ελεγε πολλα!!!! ειδικα αν συνοδευονταν απο καμια 80αρια extra αλογακια!!!!
οσο για το σαλονι το μπλε μαυρο εσωτερικο ειναι γ@@..ουπς δεν βριζουμε! ειναι τελειο.!!! κιας μην ταιριαζει με το εξωτερικο.
περι ορεξεως...

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Νοέ 2002, 00:03:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

Δεν συμφωνω Αλεξανδρε .
κατ'αρχην ΚΡΑ-ΚΡΑ-ΚΡΑ!!! ακου εκει νεον κατω απο το αμαξωμα. ΚΡΑ-ΚΡΑ-ΚΡΑ!!! ...

Τσου ρε Λακη Exclamation Twisted evil Laughing Laughing

Παράθεση:
Επειτα τα αυτοκολητα ειναι πολυ ωραια και μαλιστα και στην ταινια εδιναν ιδιαιτερη σημασια σε αυτα. το συγκεκριμενο ισως να μην ταιριαζει λιγο. μακαρι να βαζαμε κι εμεις αλλα θα μας κραξουν γιατι κατι αναλογο ξενιζει. παντως ενας ασπρος λεοντας σε μπλε σκουρο φοντο στο καπω θα ελεγε πολλα!!!! ειδικα αν συνοδευονταν απο καμια 80αρια extra αλογακια!!!!...

Αν ειναι σαν του Vaggeli γουσταρω τρελλα .Αυτα ομως ειναι ΚΙΤΣ
Παράθεση:
οσο για το σαλονι το μπλε μαυρο εσωτερικο ειναι γ@@..ουπς δεν βριζουμε! ειναι τελειο.!!! κιας μην ταιριαζει με το εξωτερικο.
περι ορεξεως...

Ε αυτο λεω και γω.ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΞΩ

Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Νοέ 2002, 02:36:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα πάντως μου αρέσουν αυτά τα αυτοκόλλητα. Πιστεύω ότι ταιρίαζουν με το όλο σουλούπι του Supra!Προσεξτε την εξάτμιση , γατοφωλία τελείος, για να μην πω ότι είναι ολόκληρο πεντάρι!
Επιστροφή στην κορυφή
theflame 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Αμπελόκηποι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Νοέ 2002, 23:04:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
'Eχω δει πολλούς "γρήγορους" στην παραλιακή αλλά μέχρι την Aνάβυσσο. Aπό εκεί και πέρα μάλλον έχει τριανταφυλιές και φοβούνται μήπως τους πιαστεί η ρόμπα και σκιστεί....

Laughing Laughing Laughing Laughing

206 reasons to live...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης