Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
smpokos (γιωργος) Μέλος

Ένταξη: 24 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 136 Τόπος: SALONIKA
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Δεκ 2005, 20:31:20 Θέμα δημοσίευσης: Πωληση Αυτοκινητου (Citroen C3) ή όχι? |
|
|
εχοντας νευρα μετα απο ακομα ενα ταξιδι με το citroen c3 1.4 μου ειμαι σε διλημα να το πουλησω η οχι. το αυτοκινητο απο χωρους , κατασκευη,κρατηματα και ολα τα υπολοιπα ειναι σε πολυ καλο επιπεδο. αλλα ελα που αυτες οι γ.....μενες οι επιδοσεις του ειναι χειροτερες και απο γαιδαρου! κοντεψα να τρακαρω 2 φορες!
λιγο μεγαλος προλογος! το ερωτημα μου ειναι το εξης: υπαρχει κανενα κονε για να το πουλησω? μπορειτε να με βοηθησετε? μερικες φωτογραφιες θα δειτε εδω http://clubs.pathfinder.gr/c3/303799?album=143538 και να μου πειτε την αποψη σας! ειναι λιγο εως πολυ βρωμικο αλλα δεν πειραζει!
εσεις τι προτεινετε να κανω?
MPAMPA MIN TREXEIS
Έχει επεξεργασθεί από τον/την smpokos στις Σαβ 17 Δεκ 2005, 08:45:36, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti
Ένταξη: 07 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 3142 Τόπος: στους αγωνες
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Δεκ 2005, 23:12:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Kαταρχας χαλαρωσε γιατι το αυτοκινητο σου δεν ειναι για πεταμα.Απλα εσενα δεν ικανοποιουν οι επιδοσεις του,για καποιον αλλον μπορει να ηταν ιδανικο.
Για πωληση,συμμαζεμα καλο πλυσιμο πωλητηρια και αγγελιες,και παντα τιμη λογικη την οποια για να προσδιορισεις πηγαινε σε μαντρα και απο οτι σου πουν υπολογιζε απο 1500 ευρα και πανω.
Τελος εχε υποψην σου πως αν το αυτοκινητο ειναι οντως καλο γινεται "κονε" απο μονο του και φευγει ευκολα!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
brz20 (Κωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)
Ένταξη: 04 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 4519 Τόπος: Τρικαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Δεκ 2005, 23:29:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κατ'αρχην πως πηγες να τρακαρεις?Μηπως πηγες να κανεις προσπεραση και δεν υπολογιζες σωστα?Γιατι αν ειναι ετσι τοτε οτι αμαξι και να εχεις δεν θα κανει και πολλα.
The Ubuntu it's a way of life. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
smpokos (γιωργος) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Δεκ 2005, 09:12:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
οσοι ειναι απο θεσσαλονικη στανταρ ξερουνε οπως μπαινεις θεσσαλονικη μετα τα διοδια τον κομβο για ευζωνους που στριβεις αριστερα απο την τριτη λωριδα. ειναι λοιπον δεξια μια νταλικα, μεσεα λωριδα εγω με 90 κατι χιλιομετρα και τερμα αριστερα ενας τυπος στην ηλικια μου με bmw και τη μανα του μεσα! τελευταια στιγμη η bmw αποφασιζει να μπει στη λωριδα μου με το γα**το εν τω μεταξυ εγω εχω σχεδον περασει την νταλικα και εχω τριτη ταχυτητα μεσα γιατι ξεχαστηκα. ξαφνικα βλεπω την bmw να ερχεται προς τα πανω μου και παταω τερμα γκαζι και μπαινω μπροστα απο το φορτηγο στο τσακ. και φυλλερ μετρουσες την αποσταση απο το φορτηγο. δηλαδη αμα ειχα πεμπτη στο κιβωτιο τωρα θα ημουν σαντουιτσακι αναμεσα σε μια bmw και ενα βιτιοφορο! και επιπλεον μετα με κοιτουσε και η μανα του bmwδακια σαν να εκανα εγω τη μαλ***α. με λιγα λογια δηλαδη με ανυσηχει η ενεργητικη ασφαλεια του αυτοκινητου.
MPAMPA MIN TREXEIS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Δεκ 2005, 14:36:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
smpokos έγραψε: | ... με λιγα λογια δηλαδη με ανυσηχει η ενεργητικη ασφαλεια του αυτοκινητου. |
Με άλλα λόγια, από την στιγμή που το μυαλό σου μπορεί να τρέχει γρηγορότερα από το αυτοκίνητό σου, χρειάζεσαι γρηγορότερο αυτοκίνητο. Μέχρι να το πάρεις... υπομονή και περαστικά!
Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης
Performance of Real Cardriving Club |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
smpokos (γιωργος) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Δεκ 2005, 15:01:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
βασικα με βολευει αρκετα το αυτοκινητο σε ολους τους τομεις εκτος απο ενεργητικη ασφαλεια. γιατι κυριοι της σιτροεν εγω θελω να ειμαι ασφαλης και να καιω περισσοτερο και να εχω και περισσοτερους ρυπους , γιατι αν δεν μεινω ζωντανος πως θα χαρω το καθαρο περιβαλλον???
MPAMPA MIN TREXEIS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5257 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Δεκ 2005, 20:30:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
smpokos έγραψε: | βασικα με βολευει αρκετα το αυτοκινητο σε ολους τους τομεις εκτος απο ενεργητικη ασφαλεια. γιατι κυριοι της σιτροεν εγω θελω να ειμαι ασφαλης και να καιω περισσοτερο και να εχω και περισσοτερους ρυπους , γιατι αν δεν μεινω ζωντανος πως θα χαρω το καθαρο περιβαλλον??? |
τι σκοπευεις να παρεις ;
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gianic (Γιάννης) Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8
Ένταξη: 02 Ιούλ 2004 Δημοσιεύσεις: 835 Τόπος: Αγ.Παρασκευη
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Δεκ 2005, 21:09:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
smpokos έγραψε: | βασικα με βολευει αρκετα το αυτοκινητο σε ολους τους τομεις εκτος απο ενεργητικη ασφαλεια. γιατι κυριοι της σιτροεν εγω θελω να ειμαι ασφαλης και να καιω περισσοτερο και να εχω και περισσοτερους ρυπους , γιατι αν δεν μεινω ζωντανος πως θα χαρω το καθαρο περιβαλλον??? |
τον TU5JP4 δεν τον ειχες ακουστα οταν αγοραζες αμαξι ??? 
bye bye cc , welcome miata
Fuck army... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
smpokos (γιωργος) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Δεκ 2005, 09:12:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φιλε γιαννη το αυτοκινητο ειναι δευτερο χερι αλλα ουσιαστικα μου βγηκε σαν καινουριο και το πληρωσα σαν καινουριο αφου το ιοθετησα οταν ηταν 4 μηνων απο την μανα μου! απο κει και περα δεν ειχα ασχοληθει ποτε μου με γαλλικα αφου ως κατοχος accent προτιμουσα να ασχολουμε αποκλειστηκα με εκεινο. τωρα οσο για τον TU5JP4 καλος ειναι αλλα θα προτιμουσα τον EW10J4S. το δυσκολο εδω ειναι να βρεις μηχανικο με ορεξη και γνωσεις για να στο βαλει. για παραδειγμα προχθες ημουν στην citroen και ρωτουσα που ειναι ο ΙΑΤ sensor και δεν ξερανε, οπως και πολλοι αλλοι μηχανικοι..
MPAMPA MIN TREXEIS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
smpokos (γιωργος) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Δεκ 2005, 11:18:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κοιτα μου δειχνανε το map sensor και μου λεγανε οτι μαλλον αυτο ειναι.....
MPAMPA MIN TREXEIS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Δεκ 2005, 11:43:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
smpokos έγραψε: | κοιτα μου δειχνανε το map sensor... |
Δεν εννοώ αυτό. Ο MAP sensor είναι ο πλέον γνωστός αισθητήρας μετά τον λ. Οι μηχανικοί συνήθως χρησιμοποιούν κάποιες απλοποιημένες εκφράσεις για ονοματολογία ακρονυμιών ή ξένων δυσκολοπρόφερτων λέξεων ή εκφράσεις που έμαθαν στην σχολή ή από παλιότερους μηχανικούς. Πχ το MAP Sensor το ονομάζουν είτε όπως το διαβάζεις είτε ως αισθητήρα θερμοκρασίας-πίεσης αέρα (σωστό κι αυτό). Να μην αναφέρω για τα μπαράκια στήριξης της εμπρός αντιστρεπτικής που τα έχω ακούσει με ό,τι όνομα θέλεις... Για IAP sensor κάπου έχω διαβάσει αλλά δεν θυμάμαι κάτι. Ένα σωρό αισθητήρες έχουν τα αυτοκίνητα!
Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης
Performance of Real Cardriving Club |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
smpokos (γιωργος) Μέλος

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Δεκ 2005, 12:02:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ΙΑΤ SENSOR ειναι ενας αισθητηρας πριν την πεταλουδα ο οποιος μετραει την θερμοκρασια του εισερχομενου αερα
MPAMPA MIN TREXEIS |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Δεκ 2005, 12:09:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Είμαστε off-topik αλλά τέλος πάντων...
IAT Sensor - Intake Air Temperature Sensor...
Maybe... 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|