PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πωληση Αυτοκινητου (Citroen C3) ή όχι?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
smpokos (γιωργος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 24 Νοέ 2005
Τόπος: SALONIKA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Δεκ 2005, 20:31:20    Θέμα δημοσίευσης: Πωληση Αυτοκινητου (Citroen C3) ή όχι? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχοντας νευρα μετα απο ακομα ενα ταξιδι με το citroen c3 1.4 μου ειμαι σε διλημα να το πουλησω η οχι. το αυτοκινητο απο χωρους , κατασκευη,κρατηματα και ολα τα υπολοιπα ειναι σε πολυ καλο επιπεδο. αλλα ελα που αυτες οι γ.....μενες οι επιδοσεις του ειναι χειροτερες και απο γαιδαρου! κοντεψα να τρακαρω 2 φορες!
λιγο μεγαλος προλογος! το ερωτημα μου ειναι το εξης: υπαρχει κανενα κονε για να το πουλησω? μπορειτε να με βοηθησετε? μερικες φωτογραφιες θα δειτε εδω http://clubs.pathfinder.gr/c3/303799?album=143538 και να μου πειτε την αποψη σας! ειναι λιγο εως πολυ βρωμικο αλλα δεν πειραζει!
εσεις τι προτεινετε να κανω?

MPAMPA MIN TREXEIS

Έχει επεξεργασθεί από τον/την smpokos στις Σαβ 17 Δεκ 2005, 08:45:36, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Δεκ 2005, 23:12:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαταρχας χαλαρωσε γιατι το αυτοκινητο σου δεν ειναι για πεταμα.Απλα εσενα δεν ικανοποιουν οι επιδοσεις του,για καποιον αλλον μπορει να ηταν ιδανικο. Very happy
Για πωληση,συμμαζεμα καλο πλυσιμο πωλητηρια και αγγελιες,και παντα τιμη λογικη την οποια για να προσδιορισεις πηγαινε σε μαντρα και απο οτι σου πουν υπολογιζε απο 1500 ευρα και πανω.
Τελος εχε υποψην σου πως αν το αυτοκινητο ειναι οντως καλο γινεται "κονε" απο μονο του και φευγει ευκολα!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Δεκ 2005, 23:29:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατ'αρχην πως πηγες να τρακαρεις?Μηπως πηγες να κανεις προσπεραση και δεν υπολογιζες σωστα?Γιατι αν ειναι ετσι τοτε οτι αμαξι και να εχεις δεν θα κανει και πολλα.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
smpokos (γιωργος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Δεκ 2005, 09:12:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οσοι ειναι απο θεσσαλονικη στανταρ ξερουνε οπως μπαινεις θεσσαλονικη μετα τα διοδια τον κομβο για ευζωνους που στριβεις αριστερα απο την τριτη λωριδα. ειναι λοιπον δεξια μια νταλικα, μεσεα λωριδα εγω με 90 κατι χιλιομετρα και τερμα αριστερα ενας τυπος στην ηλικια μου με bmw και τη μανα του μεσα! τελευταια στιγμη η bmw αποφασιζει να μπει στη λωριδα μου με το γα**το εν τω μεταξυ εγω εχω σχεδον περασει την νταλικα και εχω τριτη ταχυτητα μεσα γιατι ξεχαστηκα. ξαφνικα βλεπω την bmw να ερχεται προς τα πανω μου και παταω τερμα γκαζι και μπαινω μπροστα απο το φορτηγο στο τσακ. και φυλλερ μετρουσες την αποσταση απο το φορτηγο. δηλαδη αμα ειχα πεμπτη στο κιβωτιο τωρα θα ημουν σαντουιτσακι αναμεσα σε μια bmw και ενα βιτιοφορο! και επιπλεον μετα με κοιτουσε και η μανα του bmwδακια σαν να εκανα εγω τη μαλ***α. με λιγα λογια δηλαδη με ανυσηχει η ενεργητικη ασφαλεια του αυτοκινητου.

MPAMPA MIN TREXEIS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Δεκ 2005, 14:36:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

smpokos έγραψε:
... με λιγα λογια δηλαδη με ανυσηχει η ενεργητικη ασφαλεια του αυτοκινητου.

Με άλλα λόγια, από την στιγμή που το μυαλό σου μπορεί να τρέχει γρηγορότερα από το αυτοκίνητό σου, χρειάζεσαι γρηγορότερο αυτοκίνητο. Μέχρι να το πάρεις... υπομονή και περαστικά!

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
smpokos (γιωργος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Δεκ 2005, 15:01:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασικα με βολευει αρκετα το αυτοκινητο σε ολους τους τομεις εκτος απο ενεργητικη ασφαλεια. γιατι κυριοι της σιτροεν εγω θελω να ειμαι ασφαλης και να καιω περισσοτερο και να εχω και περισσοτερους ρυπους , γιατι αν δεν μεινω ζωντανος πως θα χαρω το καθαρο περιβαλλον???

MPAMPA MIN TREXEIS
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Δεκ 2005, 20:30:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

smpokos έγραψε:
βασικα με βολευει αρκετα το αυτοκινητο σε ολους τους τομεις εκτος απο ενεργητικη ασφαλεια. γιατι κυριοι της σιτροεν εγω θελω να ειμαι ασφαλης και να καιω περισσοτερο και να εχω και περισσοτερους ρυπους , γιατι αν δεν μεινω ζωντανος πως θα χαρω το καθαρο περιβαλλον???

τι σκοπευεις να παρεις ;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
gianic (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8

Ένταξη: 02 Ιούλ 2004
Τόπος: Αγ.Παρασκευη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Δεκ 2005, 21:09:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

smpokos έγραψε:

τον TU5JP4 δεν τον ειχες ακουστα οταν αγοραζες αμαξι ??? Razz

bye bye cc , welcome miata
Fuck army...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
smpokos (γιωργος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Δεκ 2005, 09:12:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε γιαννη το αυτοκινητο ειναι δευτερο χερι αλλα ουσιαστικα μου βγηκε σαν καινουριο και το πληρωσα σαν καινουριο αφου το ιοθετησα οταν ηταν 4 μηνων απο την μανα μου! απο κει και περα δεν ειχα ασχοληθει ποτε μου με γαλλικα αφου ως κατοχος accent προτιμουσα να ασχολουμε αποκλειστηκα με εκεινο. τωρα οσο για τον TU5JP4 καλος ειναι αλλα θα προτιμουσα τον EW10J4S. το δυσκολο εδω ειναι να βρεις μηχανικο με ορεξη και γνωσεις για να στο βαλει. για παραδειγμα προχθες ημουν στην citroen και ρωτουσα που ειναι ο ΙΑΤ sensor και δεν ξερανε, οπως και πολλοι αλλοι μηχανικοι..

MPAMPA MIN TREXEIS
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Δεκ 2005, 10:59:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

smpokos έγραψε:
...που ειναι ο ΙΑΤ sensor και δεν ξερανε..

Κι εγώ δεν το ξέρω... Rolling eyes Προφανώς θα τον αναφέρουν με άλλο όνομα στα συνεργεία. Το έχω συναντήσει αρκετές φορές το φαινόμενο στην ονοματολογία των ανταλλακτικών! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
smpokos (γιωργος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Δεκ 2005, 11:18:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιτα μου δειχνανε το map sensor και μου λεγανε οτι μαλλον αυτο ειναι.....

MPAMPA MIN TREXEIS
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Δεκ 2005, 11:43:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

smpokos έγραψε:
κοιτα μου δειχνανε το map sensor...

Δεν εννοώ αυτό. Ο MAP sensor είναι ο πλέον γνωστός αισθητήρας μετά τον λ. Οι μηχανικοί συνήθως χρησιμοποιούν κάποιες απλοποιημένες εκφράσεις για ονοματολογία ακρονυμιών ή ξένων δυσκολοπρόφερτων λέξεων ή εκφράσεις που έμαθαν στην σχολή ή από παλιότερους μηχανικούς. Πχ το MAP Sensor το ονομάζουν είτε όπως το διαβάζεις είτε ως αισθητήρα θερμοκρασίας-πίεσης αέρα (σωστό κι αυτό). Να μην αναφέρω για τα μπαράκια στήριξης της εμπρός αντιστρεπτικής που τα έχω ακούσει με ό,τι όνομα θέλεις... Για IAP sensor κάπου έχω διαβάσει αλλά δεν θυμάμαι κάτι. Ένα σωρό αισθητήρες έχουν τα αυτοκίνητα!

Επιστροφή στην κορυφή
smpokos (γιωργος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Δεκ 2005, 12:02:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΙΑΤ SENSOR ειναι ενας αισθητηρας πριν την πεταλουδα ο οποιος μετραει την θερμοκρασια του εισερχομενου αερα

MPAMPA MIN TREXEIS
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Δεκ 2005, 12:09:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είμαστε off-topik αλλά τέλος πάντων...

IAT Sensor - Intake Air Temperature Sensor...

Maybe... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης