Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 13 Δεκ 2005, 19:13:28 Θέμα δημοσίευσης: 10ο Touring: Λίμνη Πλαστήρα, 13-15 Ιανουαρίου 2006 |
|
|
ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ....
Το 10ο Touring είναι γεγονός και μάλιστα λίγες μέρες μετά τις Γιορτές...
Γιορτών συνέχεια λοιπόν και η εκδρομή μας στην Πανέμορφη Λίμνη Πλαστήρα σε ένα ωραίο Ξενοδοχείο, με μια φανταστική Παρέα... ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ!
Η ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ
Η λίμνη Πλαστήρα, το στολίδι των Αγράφων, βρίσκεται 25 km δυτικά της Καρδίτσας. Το τοπίο είναι συναρπαστικό καθώς η πανέμορφη λίμνη αγκαλιάζεται από ψηλά κατάφυτα βουνά.
Η περιοχή θεωρείται "παράδεισος" για κάθε φυσιολάτρη και παρέχει την δυνατότητα για ορειβασία, ψάρεμα, για εξάσκηση σε όλων των ειδών τα αθλήματα βουνού και περιπάτους στο δάσος. Η λίμνη είναι τεχνητή και δημιουργήθηκε μετά την κατασκευή του φράγματος, μιας τεράστιας κατασκευής σε σχήμα τόξου ύψους 83 μ. και μήκους 200 μ.
Ανεβαίνοντας προς τη λίμνη μπορούμε να επισκεφθούμε τον παραδοσιακό οικισμό Άγιο Γεώργιο και τα γραφικά χωριά Πορτίτσα και Μοσχάτο.
Όλα έχουν όμορφη θέα στο θεσσαλικό κάμπο και είναι από τα αγαπημένα στέκια των Καρδιτσιωτών για βραδινό φαγητό το καλοκαίρι. Φυσικά δεν θα παραλείψουμε να επισκεφθούμε τον υδροηλεκτρικό σταθμό της ΔΕΗ, ο οποίος κινείται από τα νερά της λίμνης.
Όλα τα χωριά γύρω από τη λίμνη είναι πανέμορφα. Στο Νεοχώρι που απλώνεται σε μεγάλη έκταση και έχει την καλύτερη θέα στη λίμνη, βρίσκονται οι περισσότεροι ξενώνες, ενώ μεγαλύτερη εμπορική και βραδινή κίνηση έχουν τα Καλύβια Πεζούλας.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: ΑΝΑΤΟΛΗ (***)
Σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα συνδυάζονται ιδανικά η παράδοση με την αρχοντιά. Τα δωμάτια επιπλωμένα παραδοσιακά με δικό τους μπάνιο, εκφράζουν το μοναδικό χαρακτήρα της περιοχής. Η θέση της ΑΝΑΤΟΛΗΣ στο ευρύτερο Αγραφιώτικο τοπίο είναι το ιδανικό σημείο εκκίνησης για επισκέψεις στα ιστορικά μοναστήρια της περιοχής, της "ΚΟΡΩΝΗΣ" και "ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΕΛΕΚΗΤΗΣ".
Με σύντομες μετακινήσεις έχει κανείς τη δυνατότητα να κάνει ορεινή ποδηλασία, ιππασία, ψάρεμα ή κολύμπι στη λίμνη και ακόμα ν' απολαύσει ανεπανάληπτους περιπάτους στο βουνό.
Το ξενοδοχείο ΑΝΑΤΟΛΗ λειτουργεί καθημερινά όλο το χρόνο. Ρωτήστε για τα υπέροχα παραδοσιακά πρωινά με θέα την λίμνη και το ονομαστό φαγητό από το εστιατόριο στο ξενοδοχείο Αγνάντι, ορατό στα 100 μόλις μέτρα μακριά, φαγητό το οποίο υπάρχει δυνατότητα να το γευτείτε και στην υπέροχη βεράντα με θέα την Λίμνη Πλαστήρα.
Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.focusgreece.gr/ANATOLI/index_gr.htm
ΤΙΜΕΣ:
ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ: 60 ευρώ / δίκλινο με πρωϊνό
ΓΙΑ ΤΑ ΜΗ ΜΕΛΗ: 65 ευρώ / δίκλινο με πρωϊνό
Αναχώρηση:
Η αναχώρηση από όλα τα μέρη της Ελλάδας είναι ελεύθερη.
Για τους συμμετέχοντες/ουσες από την Αθήνα θα γίνει μία ομαδική αναχώρηση την Παρασκευή 13/1.
Πληροφορίες:
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνείτε με τους υπευθύνους της διοργάνωσης της εκδρομής Crusader (Σπύρος) στο τηλ. 6972 086 346
Τα μέλη της βορείου Ελλάδος μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο Β.Ελλάδος backclima (Γιώργος) στο τηλ. 6938 821 722
Δηλώσεις Συμμετοχής:
Για να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδρομή συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.
Mετά την δήλωση συμμετοχής για να ισχύσει η κράτησή σας πρέπει οπωσδήποτε να καταβάλλετε προκαταβολή 35 ευρώ στην Λέσχη κάθε Πέμπτη βράδυ ή στον Λογαριασμό του Συλλόγου, AlphaBank Aρ. Λογ.: 13000 200 200 8375 (αναγράφοντας πάντα όνομα, επώνυμο και Αρ. Ταυτότητας).
Χωρίς την καταβολή προκαταβολής δεν θα γίνει καμία κράτηση. Τελευταία ημέρα καταβολής, Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2006.
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2006 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΗΣ ΔΩΡΑ:
- ΕΝΑΣ ΤΥΧΕΡΟΣ, ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ 1 (ΜΙΑ) ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ, ΔΩΡΟ ΑΞΙΑΣ 60 ΕΥΡΩ,
- 4 ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΙΚΛΙΝΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΟΥΙΤΑ, ΔΩΡΟ ΑΞΙΑΣ 110 ΕΥΡΩ*
(ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΩΡΑ ΑΞΙΑΣ 500 ΕΥΡΩ!)
Σημείωση: Παρακαλούμε Δηλώστε άμμεσα συμμετοχή διότι θέλουμε να κλείσουμε όλο το Ξενοδοχείο για τον Σύλλογο και πρέπει να γίνει αυτό άμμεσα.
* Ο Αριθμός Σουιτών που θα διατεθούν σε κλήρωση, εξαρτάται από την συμμετοχή των μελών στην εκδρομή. Σε περίπτωση που δεν κλείσουμε ολόκληρο το ξενοδοχείο, το δώρο δεν θα ισχύσει.
Δικαίωμα στην κλήρωση έχουν μόνο τα ταμειακώς εντάξει μέλη.
If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sidobre στις Παρ 16 Δεκ 2005, 16:01:58, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
brz20 (Κωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)
Ένταξη: 04 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 4519 Τόπος: Τρικαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 13 Δεκ 2005, 19:31:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Προεδρε θα ηταν καλυτερα να γινει πιο κοντα στην πρωτοχρονια 4 με 5 Ιανουαριου δηλαδη.Να προλαβουμε και εμεις καμια συναντηση.
The Ubuntu it's a way of life. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 13 Δεκ 2005, 19:35:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
brz20 έγραψε: | Προεδρε θα ηταν καλυτερα να γινει πιο κοντα στην πρωτοχρονια 4 με 5 Ιανουαριου δηλαδη.Να προλαβουμε και εμεις καμια συναντηση. |
Αυτό δυστυχώς δεν είναι εφικτό. 1ον όλα είναι κλεισμένα (και ακριβά) και 2ον οι περισσότεροι τότε θέλουν να κάνουν εκδρομές με τους δικούς τους. 13-15 είναι πολύ καλά γιατί δεν έχει ξεκινήσει εξεταστική για τους φοιτητές, ο κόσμος πληρώνεται στις 13 (αρκετοί τουλάχιστον) και οι τιμές είναι πιο νορμαλ (οχι τελείως διότι ακόμα θεωρείται δύσκολη περίοδος)
If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
brz20 (Κωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)
Ένταξη: 04 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 4519 Τόπος: Τρικαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 13 Δεκ 2005, 19:39:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φωτιες με αναβετε!Πρεπει 7 Ιανουαριου το πολυ να με στο Ηρακλειο.Εχω μαθηματα.Ποτε θα τα πουμε απο κοντα?Ολο σας χανω.
The Ubuntu it's a way of life. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 13 Δεκ 2005, 20:53:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εμενα δεν μου ανοιγει τη σελιδα για δηλωση συμετοχης ή μαλλον την ανοιγει αλλα κλεινει μονη της παλι. Ειναι προβλημα της σελιδας ή δικο μου ???
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 13 Δεκ 2005, 21:13:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγω δηλωσα...
Σειρα σας τωρα...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 13 Δεκ 2005, 21:15:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
STELIOS έγραψε: | Εμενα δεν μου ανοιγει τη σελιδα για δηλωση συμετοχης ή μαλλον την ανοιγει αλλα κλεινει μονη της παλι. Ειναι προβλημα της σελιδας ή δικο μου ??? |
Στελιο μπες στα εργαλεια - επιλογες internet,κανε διαγραφη αρχειων και μετα κανε refresh στη σελιδα και θα εισαι οκ....
Εμενα το ιδιο μου κανει με το chat και παντα το λυνω ετσι..  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 13 Δεκ 2005, 22:31:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vinman έγραψε: | STELIOS έγραψε: | Εμενα δεν μου ανοιγει τη σελιδα για δηλωση συμετοχης ή μαλλον την ανοιγει αλλα κλεινει μονη της παλι. Ειναι προβλημα της σελιδας ή δικο μου ??? |
Στελιο μπες στα εργαλεια - επιλογες internet,κανε διαγραφη αρχειων και μετα κανε refresh στη σελιδα και θα εισαι οκ....
Εμενα το ιδιο μου κανει με το chat και παντα το λυνω ετσι..  |
ΟΚ το βρηκα, εφταιγε το Pop-Up Blocker που εχω βαλει.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christhehealer (Celebrity) Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile
Ένταξη: 19 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 3066 Τόπος: Αθήνα - Γκύζη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 13 Δεκ 2005, 23:09:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δήλωσα κι εγώ....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mick206 (Πράσινος Ninja) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line
Ένταξη: 06 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1302 Τόπος: Άλφα Κένταυρος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 14 Δεκ 2005, 00:11:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βρε βρε βρε...
Ποτοκαλάδα θέτε; Τι θέτε; Ααααααααααααααα!!!! Τούρινγκ θέτε!!! Από μανταρίνια;;;
Τούρινγκ και άγιος ο Θεός ημών Κύριε ελέησον και σώσοοοοοοοοοοοοοοον ημααααααααααςςςςςς αααατσςςςςςς...
Πρόσχομεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεν...
Μην ανησυχείτε θα μου περάσει... Οι πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες είναι δύσκολες.
Το μόνο που μένει λοιπόν είναι να εκδηλώσω κι εγώ το ενδιαφέρον μου για το δημοφιλές και πρόσχαρο αυτό γεγονός όπου παρευρίσκονται οι απανταχού φύλοι ανά την Ελλάδα στην Peugeotπαρέα χωρίς 090, sms/ringtones και λοιπά κατάλοιπα...
Προς το παρόν θα είμαι εγώ και εγώ... 
Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mick206 (Πράσινος Ninja) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line
Ένταξη: 06 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1302 Τόπος: Άλφα Κένταυρος
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 14 Δεκ 2005, 16:20:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | mick206 έγραψε: | Προς το παρόν θα είμαι εγώ και εγώ...  |
Να πάρουμε τρίκλινο να μας βγει πιο φθηνά?
ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙ  |
Χμμμμ...
Να πάρουμε τρίκλινο για να μας βγει πιο φθηνά αλλά πρέπει να σε ενημερώσω πως θα κινδυνεύεις...
Ειδικά τα βράδια...
ΘΑΝΑΑΑΑΑΑΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗ!!! ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙ ΛΕΜΕ!!!! 
Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ultra-one (Χάρης) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)
Ένταξη: 13 Οκτ 2004 Δημοσιεύσεις: 1792 Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 14 Δεκ 2005, 20:00:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Θα είμαι Κύπρο για τη Cisco Expo 13-18
Καλά το γκαντεμιά είναι αυτή!!!!!! Δεν κατάφερα ποτέ να έρθω σε κανένα Touring!!!!! Τη μια είμαι απένταρος και την άλλη κάπου θα λείπω!!!!! 
Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
chatasos (Τάσος) Developer - Administrator

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 2612 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 14 Δεκ 2005, 21:40:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ultra-one έγραψε: | Θα είμαι Κύπρο για τη Cisco Expo 13-18
Καλά το γκαντεμιά είναι αυτή!!!!!! Δεν κατάφερα ποτέ να έρθω σε κανένα Touring!!!!! Τη μια είμαι απένταρος και την άλλη κάπου θα λείπω!!!!!  |
Έχει και σε Αθήνα 8-9 Φεβ 2006 
Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
307 ARMY! (ΝΙΚΟΣ) Δραστήριο μέλος

307xsi (16V) 1600cc (Mάιος 2002)
Ένταξη: 26 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 236 Τόπος: ΣΚΥΔΡΑ- Ν.ΠΕΛΛΑΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Δεκ 2005, 16:29:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εννοείτε πως είμαι ήδη μέσα Κρατήστε μου παρακαλώ ένα δίκλινο. Και κατά την προσφιλή μου συνήθεια στα touring θα αναχωρήσω νωρίς την Παρασκευή για να σας υποδεχθώ. Προτείνω μάλιστα να κόψουμε και μια πρώτη Βασιλόπιτα, εκτός από αυτή που φυσιολογικά θα κοπεί στην Εδρα.(Μάνο ακούς ετοιμάσου να μας προμηθεύσεις).
ΥΓ:Μπορώ την Κυριακή, καθότι δεν έχει μπάλα, οπότε και θα μαζευτούμε, να πληρώσω μαζί ταξίδι και συνδρομή για να ξεμπερδεύω; 
KING LION( )
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Δεκ 2005, 03:16:30 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
307 ARMY! έγραψε: | Εννοείτε πως είμαι ήδη μέσα Κρατήστε μου παρακαλώ ένα δίκλινο. Και κατά την προσφιλή μου συνήθεια στα touring θα αναχωρήσω νωρίς την Παρασκευή για να σας υποδεχθώ. Προτείνω μάλιστα να κόψουμε και μια πρώτη Βασιλόπιτα, εκτός από αυτή που φυσιολογικά θα κοπεί στην Εδρα.(Μάνο ακούς ετοιμάσου να μας προμηθεύσεις).
ΥΓ:Μπορώ την Κυριακή, καθότι δεν έχει μπάλα, οπότε και θα μαζευτούμε, να πληρώσω μαζί ταξίδι και συνδρομή για να ξεμπερδεύω;  |
ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ.... 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
crusader (Σπύρος) Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2806
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Δεκ 2005, 13:27:05 Θέμα δημοσίευσης: Re: 10ο Touring: Λίμνη Πλαστήρα, 13-15 Ιανουαρίου 2006 |
|
|
Sidobre έγραψε: | Πληροφορίες:
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνείτε με τους υπευθύνους της διοργάνωσης της εκδρομής Crusader (Σπύρος) στο τηλ. 6975 757 079 |
Το κινητό αυτό θα το χρησιμοποιεί πλέον άλλος υπεύθυνος.
Εμένα μπορείτε να με βρίσκετε στο προσωπικό μου κινητό : 6972-086-346
Ευχαριστώ.
® |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Δεκ 2005, 11:55:45 Θέμα δημοσίευσης: |