PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

10ο Touring: Λίμνη Πλαστήρα, 13-15 Ιανουαρίου 2006
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Δεκ 2005, 19:13:28    Θέμα δημοσίευσης: 10ο Touring: Λίμνη Πλαστήρα, 13-15 Ιανουαρίου 2006 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΤΟ 10 ΤΟ ΚΑΛΟ....

Το 10ο Touring είναι γεγονός και μάλιστα λίγες μέρες μετά τις Γιορτές...
Γιορτών συνέχεια λοιπόν και η εκδρομή μας στην Πανέμορφη Λίμνη Πλαστήρα σε ένα ωραίο Ξενοδοχείο, με μια φανταστική Παρέα... ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ!

Η ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Η λίμνη Πλαστήρα, το στολίδι των Αγράφων, βρίσκεται 25 km δυτικά της Καρδίτσας. Το τοπίο είναι συναρπαστικό καθώς η πανέμορφη λίμνη αγκαλιάζεται από ψηλά κατάφυτα βουνά.

Η περιοχή θεωρείται "παράδεισος" για κάθε φυσιολάτρη και παρέχει την δυνατότητα για ορειβασία, ψάρεμα, για εξάσκηση σε όλων των ειδών τα αθλήματα βουνού και περιπάτους στο δάσος. Η λίμνη είναι τεχνητή και δημιουργήθηκε μετά την κατασκευή του φράγματος, μιας τεράστιας κατασκευής σε σχήμα τόξου ύψους 83 μ. και μήκους 200 μ.

Ανεβαίνοντας προς τη λίμνη μπορούμε να επισκεφθούμε τον παραδοσιακό οικισμό Άγιο Γεώργιο και τα γραφικά χωριά Πορτίτσα και Μοσχάτο.
Όλα έχουν όμορφη θέα στο θεσσαλικό κάμπο και είναι από τα αγαπημένα στέκια των Καρδιτσιωτών για βραδινό φαγητό το καλοκαίρι. Φυσικά δεν θα παραλείψουμε να επισκεφθούμε τον υδροηλεκτρικό σταθμό της ΔΕΗ, ο οποίος κινείται από τα νερά της λίμνης.

Όλα τα χωριά γύρω από τη λίμνη είναι πανέμορφα. Στο Νεοχώρι που απλώνεται σε μεγάλη έκταση και έχει την καλύτερη θέα στη λίμνη, βρίσκονται οι περισσότεροι ξενώνες, ενώ μεγαλύτερη εμπορική και βραδινή κίνηση έχουν τα Καλύβια Πεζούλας.

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: ΑΝΑΤΟΛΗ (***)

Σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα συνδυάζονται ιδανικά η παράδοση με την αρχοντιά. Τα δωμάτια επιπλωμένα παραδοσιακά με δικό τους μπάνιο, εκφράζουν το μοναδικό χαρακτήρα της περιοχής. Η θέση της ΑΝΑΤΟΛΗΣ στο ευρύτερο Αγραφιώτικο τοπίο είναι το ιδανικό σημείο εκκίνησης για επισκέψεις στα ιστορικά μοναστήρια της περιοχής, της "ΚΟΡΩΝΗΣ" και "ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΕΛΕΚΗΤΗΣ".

Με σύντομες μετακινήσεις έχει κανείς τη δυνατότητα να κάνει ορεινή ποδηλασία, ιππασία, ψάρεμα ή κολύμπι στη λίμνη και ακόμα ν' απολαύσει ανεπανάληπτους περιπάτους στο βουνό.

Το ξενοδοχείο ΑΝΑΤΟΛΗ λειτουργεί καθημερινά όλο το χρόνο. Ρωτήστε για τα υπέροχα παραδοσιακά πρωινά με θέα την λίμνη και το ονομαστό φαγητό από το εστιατόριο στο ξενοδοχείο Αγνάντι, ορατό στα 100 μόλις μέτρα μακριά, φαγητό το οποίο υπάρχει δυνατότητα να το γευτείτε και στην υπέροχη βεράντα με θέα την Λίμνη Πλαστήρα.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.focusgreece.gr/ANATOLI/index_gr.htm

ΤΙΜΕΣ:

ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ:
60 ευρώ / δίκλινο με πρωϊνό
ΓΙΑ ΤΑ ΜΗ ΜΕΛΗ:
65 ευρώ / δίκλινο με πρωϊνό

Αναχώρηση:
Η αναχώρηση από όλα τα μέρη της Ελλάδας είναι ελεύθερη.

Για τους συμμετέχοντες/ουσες από την Αθήνα θα γίνει μία ομαδική αναχώρηση την Παρασκευή 13/1.

Πληροφορίες:
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνείτε με τους υπευθύνους της διοργάνωσης της εκδρομής Crusader (Σπύρος) στο τηλ. 6972 086 346

Τα μέλη της βορείου Ελλάδος μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο Β.Ελλάδος backclima (Γιώργος) στο τηλ. 6938 821 722

Δηλώσεις Συμμετοχής:
Για να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδρομή συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Mετά την δήλωση συμμετοχής για να ισχύσει η κράτησή σας πρέπει οπωσδήποτε να καταβάλλετε προκαταβολή 35 ευρώ στην Λέσχη κάθε Πέμπτη βράδυ ή στον Λογαριασμό του Συλλόγου, AlphaBank Aρ. Λογ.: 13000 200 200 8375 (αναγράφοντας πάντα όνομα, επώνυμο και Αρ. Ταυτότητας).

Χωρίς την καταβολή προκαταβολής δεν θα γίνει καμία κράτηση. Τελευταία ημέρα καταβολής, Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2006.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2006 ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΗΣ ΔΩΡΑ:

- ΕΝΑΣ ΤΥΧΕΡΟΣ, ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ 1 (ΜΙΑ) ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ, ΔΩΡΟ ΑΞΙΑΣ 60 ΕΥΡΩ,

- 4 ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΙΚΛΙΝΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΟΥΙΤΑ, ΔΩΡΟ ΑΞΙΑΣ 110 ΕΥΡΩ*

(ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΩΡΑ ΑΞΙΑΣ 500 ΕΥΡΩ!)

Σημείωση: Παρακαλούμε Δηλώστε άμμεσα συμμετοχή διότι θέλουμε να κλείσουμε όλο το Ξενοδοχείο για τον Σύλλογο και πρέπει να γίνει αυτό άμμεσα.

* Ο Αριθμός Σουιτών που θα διατεθούν σε κλήρωση, εξαρτάται από την συμμετοχή των μελών στην εκδρομή. Σε περίπτωση που δεν κλείσουμε ολόκληρο το ξενοδοχείο, το δώρο δεν θα ισχύσει.

Δικαίωμα στην κλήρωση έχουν μόνο τα ταμειακώς εντάξει μέλη.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sidobre στις Παρ 16 Δεκ 2005, 16:01:58, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Δεκ 2005, 19:31:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προεδρε θα ηταν καλυτερα να γινει πιο κοντα στην πρωτοχρονια 4 με 5 Ιανουαριου δηλαδη.Να προλαβουμε και εμεις καμια συναντηση.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Δεκ 2005, 19:35:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

brz20 έγραψε:
Προεδρε θα ηταν καλυτερα να γινει πιο κοντα στην πρωτοχρονια 4 με 5 Ιανουαριου δηλαδη.Να προλαβουμε και εμεις καμια συναντηση.

Αυτό δυστυχώς δεν είναι εφικτό. 1ον όλα είναι κλεισμένα (και ακριβά) και 2ον οι περισσότεροι τότε θέλουν να κάνουν εκδρομές με τους δικούς τους. 13-15 είναι πολύ καλά γιατί δεν έχει ξεκινήσει εξεταστική για τους φοιτητές, ο κόσμος πληρώνεται στις 13 (αρκετοί τουλάχιστον) και οι τιμές είναι πιο νορμαλ (οχι τελείως διότι ακόμα θεωρείται δύσκολη περίοδος)

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
brz20 (Κωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)

Ένταξη: 04 Οκτ 2005
Τόπος: Τρικαλα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Δεκ 2005, 19:39:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φωτιες με αναβετε!Πρεπει 7 Ιανουαριου το πολυ να με στο Ηρακλειο.Εχω μαθηματα.Ποτε θα τα πουμε απο κοντα?Ολο σας χανω.

The Ubuntu it's a way of life.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Δεκ 2005, 19:42:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

2 άτομα εγώ και βλέπουμε Cool

(πόσα άτομα πρέπει να είμαστε για να κλείσουμε όλο το ξενοδοχείο και να ισχύσει η προσφορά? Very happy )

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Δεκ 2005, 20:53:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα δεν μου ανοιγει τη σελιδα για δηλωση συμετοχης ή μαλλον την ανοιγει αλλα κλεινει μονη της παλι. Ειναι προβλημα της σελιδας ή δικο μου ???

Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Δεκ 2005, 21:13:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω δηλωσα... Wink Wink
Σειρα σας τωρα... Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Δεκ 2005, 21:15:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

STELIOS έγραψε:
Εμενα δεν μου ανοιγει τη σελιδα για δηλωση συμετοχης ή μαλλον την ανοιγει αλλα κλεινει μονη της παλι. Ειναι προβλημα της σελιδας ή δικο μου ???

Στελιο μπες στα εργαλεια - επιλογες internet,κανε διαγραφη αρχειων και μετα κανε refresh στη σελιδα και θα εισαι οκ.... Wink
Εμενα το ιδιο μου κανει με το chat και παντα το λυνω ετσι.. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Δεκ 2005, 22:31:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vinman έγραψε:
STELIOS έγραψε:

Στελιο μπες στα εργαλεια - επιλογες internet,κανε διαγραφη αρχειων και μετα κανε refresh στη σελιδα και θα εισαι οκ.... Wink
Εμενα το ιδιο μου κανει με το chat και παντα το λυνω ετσι.. Wink

ΟΚ το βρηκα, εφταιγε το Pop-Up Blocker που εχω βαλει.

Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Δεκ 2005, 23:09:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δήλωσα κι εγώ....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Δεκ 2005, 00:11:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρε βρε βρε...
Ποτοκαλάδα θέτε; Τι θέτε; Ααααααααααααααα!!!! Τούρινγκ θέτε!!! Από μανταρίνια;;; Beer
Τούρινγκ και άγιος ο Θεός ημών Κύριε ελέησον και σώσοοοοοοοοοοοοοοον ημααααααααααςςςςςς αααατσςςςςςς...
Πρόσχομεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεν...

Μην ανησυχείτε θα μου περάσει... Οι πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες είναι δύσκολες. Rolling eyes Laughing

Το μόνο που μένει λοιπόν είναι να εκδηλώσω κι εγώ το ενδιαφέρον μου για το δημοφιλές και πρόσχαρο αυτό γεγονός όπου παρευρίσκονται οι απανταχού φύλοι ανά την Ελλάδα στην Peugeotπαρέα χωρίς 090, sms/ringtones και λοιπά κατάλοιπα... Cheers Salute Armed Yahoo!

Προς το παρόν θα είμαι εγώ και εγώ... Laughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Δεκ 2005, 01:03:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mick206 έγραψε:

Να πάρουμε τρίκλινο να μας βγει πιο φθηνά?

ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙ Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mick206 (Πράσινος Ninja)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.1lt tequila-line

Ένταξη: 06 Νοέ 2002
Τόπος: Άλφα Κένταυρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Δεκ 2005, 16:20:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
mick206 έγραψε:

Να πάρουμε τρίκλινο να μας βγει πιο φθηνά?

ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙ Twisted evil

Χμμμμ... Rolling eyes
Να πάρουμε τρίκλινο για να μας βγει πιο φθηνά αλλά πρέπει να σε ενημερώσω πως θα κινδυνεύεις... Whistling Laughing Ha Ha
Ειδικά τα βράδια... Turn-l Mr. Green Rotfl

ΘΑΝΑΑΑΑΑΑΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗ!!! ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙ ΛΕΜΕ!!!! Twisted evil Laughing

Είναι πολύ ωραία η αίσθηση του να πιστεύεις πως ζεις σε μια μικρή Αυστραλία με τόσα καγκούρια που κυκλοφορούν...
Achtung achtung!! Ζουν ανάμεσά μας! Ich bin αλύπητοι und ανελέητοι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Δεκ 2005, 16:46:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Beer

Love

Sleeping

Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Δεκ 2005, 20:00:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα είμαι Κύπρο για τη Cisco Expo 13-18 Evil Evil Evil Evil

Καλά το γκαντεμιά είναι αυτή!!!!!! Δεν κατάφερα ποτέ να έρθω σε κανένα Touring!!!!! Τη μια είμαι απένταρος και την άλλη κάπου θα λείπω!!!!! Evil

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Δεκ 2005, 21:40:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:
Θα είμαι Κύπρο για τη Cisco Expo 13-18 Evil Evil Evil Evil

Καλά το γκαντεμιά είναι αυτή!!!!!! Δεν κατάφερα ποτέ να έρθω σε κανένα Touring!!!!! Τη μια είμαι απένταρος και την άλλη κάπου θα λείπω!!!!! Evil

Έχει και σε Αθήνα 8-9 Φεβ 2006 Wink

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
307 ARMY! (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

307xsi (16V) 1600cc (Mάιος 2002)

Ένταξη: 26 Νοέ 2004
Τόπος: ΣΚΥΔΡΑ- Ν.ΠΕΛΛΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Δεκ 2005, 16:29:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εννοείτε πως είμαι ήδη μέσα Smile Κρατήστε μου παρακαλώ ένα δίκλινο. Και κατά την προσφιλή μου συνήθεια στα touring θα αναχωρήσω νωρίς την Παρασκευή για να σας υποδεχθώ. Προτείνω μάλιστα να κόψουμε και μια πρώτη Βασιλόπιτα, εκτός από αυτή που φυσιολογικά θα κοπεί στην Εδρα.(Μάνο ακούς ετοιμάσου να μας προμηθεύσεις).
Wink ΥΓ:Μπορώ την Κυριακή, καθότι δεν έχει μπάλα, οπότε και θα μαζευτούμε, να πληρώσω μαζί ταξίδι και συνδρομή για να ξεμπερδεύω; Shocked

KING LION(Armed)
Επιστροφή στην κορυφή
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002

Ένταξη: 09 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Δεκ 2005, 03:16:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

307 ARMY! έγραψε:
Εννοείτε πως είμαι ήδη μέσα Smile Κρατήστε μου παρακαλώ ένα δίκλινο. Και κατά την προσφιλή μου συνήθεια στα touring θα αναχωρήσω νωρίς την Παρασκευή για να σας υποδεχθώ. Προτείνω μάλιστα να κόψουμε και μια πρώτη Βασιλόπιτα, εκτός από αυτή που φυσιολογικά θα κοπεί στην Εδρα.(Μάνο ακούς ετοιμάσου να μας προμηθεύσεις).
Wink ΥΓ:Μπορώ την Κυριακή, καθότι δεν έχει μπάλα, οπότε και θα μαζευτούμε, να πληρώσω μαζί ταξίδι και συνδρομή για να ξεμπερδεύω; Shocked

ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ.... Silly

"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..."
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Δεκ 2005, 13:27:05    Θέμα δημοσίευσης: Re: 10ο Touring: Λίμνη Πλαστήρα, 13-15 Ιανουαρίου 2006 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Πληροφορίες:
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνείτε με τους υπευθύνους της διοργάνωσης της εκδρομής Crusader (Σπύρος) στο τηλ. 6975 757 079

Το κινητό αυτό θα το χρησιμοποιεί πλέον άλλος υπεύθυνος.

Εμένα μπορείτε να με βρίσκετε στο προσωπικό μου κινητό : 6972-086-346

Ευχαριστώ.

®
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Δεκ 2005, 11:55:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

The tourist is here …..σιγά μην δεν ήμουν δηλαδή Laughing Laughing Laughing
Cool Cool Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Επόμενη
Σελίδα 1 από 10

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης