PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Θορύβων Συλλογή! (Noises Collection part I)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 13:29:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Jesus Christ Superstar. Έχω φρικάρει τόσο, που ξέχασα το όνομα του εργαλείου που πιθανόν αγόρασες. Στο πάνω μέρος έχει ένα πράγμα σαν διακόπτη που γυρνάει. Γυρισέ το και να δεις που θα φύγει το Bug Shocked Shocked Laughing Laughing Cool Cool

Α, ρε καστάνιασμα που θέλετε όλοι σας!!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 13:35:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
chatasos έγραψε:
Επειδή όμως είχα και δει και ένα κατσαβίδι με διαφορετικά είδη μυτών (είχε και αυτές που έχει το 206) αποφάσισα να το πάρω και αυτό. Τελικά και αυτό όμως αποδείχτηκε λάθος γιατί το κατσαβίδι που διάλεξα ήταν με bug, αφού δεν σου επέτρεπε να βιδώσεις κάτι, παρά μόνο να το ξεβιδώσεις (είναι από τα κατσαβίδια που δεν χρειάζεται να τα βγάζεις από την βίδα όταν τα γυρνάς γιατί έχουν αυτόματη επαναφορά).
Τελικά τζάμπα πήγε η βόλτα στο Praktiker Evil Evil Evil τουλάχιστον όμως έμαθα τι κατσαβίδι χρειάζεται το 206....

Jesus Christ Superstar. Έχω φρικάρει τόσο, που ξέχασα το όνομα του εργαλείου που πιθανόν αγόρασες. Στο πάνω μέρος έχει ένα πράγμα σαν διακόπτη που γυρνάει. Γυρισέ το και να δεις που θα φύγει το Bug Shocked Shocked Laughing Laughing Cool Cool

Για τόσο άσχετο με περνάς θεραπευτή μου Shocked Shocked Shocked
Ξέρω πως λειτουργεί το "σύστημα". Απλά λειτουργεί μόνο από την μια πλευρά (ξεβίδωμα). Από την άλλη δεν "σκαλώνει", σαν κάτι να έχει σπάσει μέσα του.

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 14:12:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tάσο αφού ξέρεις πως λειτουργεί κάνενα πρόβλημα. Tο πας και το αλλάζεις.

Έχω να πω κάτι που το έχω ξαναπεί. Eπειδή έχω ήδη και αγοράζω ένα σωρό εργαλεία, σε αυτό το θέμα αποφεύγω το Praktiker. Δεν με έχει πείσει για την ποιοτητά του, έτσι όπως τα βλέπω. Kαι σε αυτά που έχουν καλή ποιότητα είναι πιο ακριβό από την Aθηνάς.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 14:22:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Tάσο αφού ξέρεις πως λειτουργεί κάνενα πρόβλημα. Tο πας και το αλλάζεις.

Έχω να πω κάτι που το έχω ξαναπεί. Eπειδή έχω ήδη και αγοράζω ένα σωρό εργαλεία, σε αυτό το θέμα αποφεύγω το Praktiker. Δεν με έχει πείσει για την ποιοτητά του, έτσι όπως τα βλέπω. Kαι σε αυτά που έχουν καλή ποιότητα είναι πιο ακριβό από την Aθηνάς.

Το παρακάτω σετ δίνει η Lion. Λέτε να αξίζει? Ξέρει κανείς την τιμή του?

Πάντως το κατσαβίδι είναι σχεδόν ίδιο με αυτό που πήρα από το Praktiker.

Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 15:19:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tη δικιά μου, σε αυτό το μέγεθος την είχα πληρώσει 12.000. Δεν είναι Peugeot αλλά μια γερμανική μάρκα εργαλείων.

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 16:27:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά ρώτησα στην Lion και κοστίζει 20.25 ευρώ. Οπότε μάλλον το βλέπω να καταλήγω κατά εκεί μεριά.
Και έχει και τις μύτες (τρίτη σειρά προς τα πάνω από αριστερά) που χρειάζομαι.

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 17:19:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
Τελικά ρώτησα στην Lion και κοστίζει 20.25 ευρώ. Οπότε μάλλον το βλέπω να καταλήγω κατά εκεί μεριά.

ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Ειναι το ιδιο με του Πρακτικερ αυτο με τα 41 κομματια το οποιο κανει 2500 με 3000δρχ.Εχω δυο σετ ηδη Πρακτικερ και εχουν την μυτη του 206.Αν δεν κανω λαθος ειναι η Τ-25

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 18:20:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexandros έγραψε:
chatasos έγραψε:

ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Ειναι το ιδιο με του Πρακτικερ αυτο με τα 41 κομματια το οποιο κανει 2500 με 3000δρχ.Εχω δυο σετ ηδη Πρακτικερ και εχουν την μυτη του 206.Αν δεν κανω λαθος ειναι η Τ-25

ολοιδιο με του Praktiker παιδια.
κριμα τα λεφτα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 03:52:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alexandros έγραψε:
ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Αμάν βρε Αλέξανδρε!
Με κοψοχόλιασες!!

Laughing

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 07:18:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά ρε παιδιά, μη βαράτε!!!!!
Θα το ξανασκεφτώ κάνοντας άλλη μία επίσκεψη στο Praktiker και βλέπουμε.
Πάντως από ότι θυμάμαι δεν νομίζω να είδα κάτι παρόμοιο.

Επιστροφή στην κορυφή
Rally (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE 16v

Ένταξη: 15 Οκτ 2002
Τόπος: Καλλιθεα-Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 09:26:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδια βοηθηστε αν ξερετε τιποτα για τον θορυβο που ακουω συνεχεια!!!απο την μερα που πηρα το αμαξι ακουγεται που και που με περιοδους υφεσης και εξαρσης ενας θορυβος μπροστα απο την θεση του συνοδηγου απο το μοτερακι του καλοριφερ σαν σφυριγμα που ειναι απιστευτα σπαστικο. και που δεν το εχω παει και τιποτα. εχετε αντιμετωπισει κατι αναλογο?
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 11:50:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rally έγραψε:
ρε παιδια βοηθηστε αν ξερετε τιποτα για τον θορυβο που ακουω συνεχεια!!!απο την μερα που πηρα το αμαξι ακουγεται που και που με περιοδους υφεσης και εξαρσης ενας θορυβος μπροστα απο την θεση του συνοδηγου απο το μοτερακι του καλοριφερ σαν σφυριγμα που ειναι απιστευτα σπαστικο. και που δεν το εχω παει και τιποτα. εχετε αντιμετωπισει κατι αναλογο?

οταν ειναι ανοικτο το a/c η το καλοριφερ η και με κλειστο , ακουγεται ο θορυβος;;
μηπως θελει καθαρισμα;;;
να υπαρχει καποιο σκουπιδι στους αεραγωγους;;;
ειχα κατι παρομοιο οταν ανοιγα το a/c αλλα ως δια μαγειας εξαφανιστηκε! μονο του!

Επιστροφή στην κορυφή
Rally (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 14:33:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

oxi οταν λειτουργει αλλα οταν ειναι κλειστο αυτο ειναι το περιεργο
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 14:36:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rally έγραψε:

Μήπως κάποιος ιμάντας ακουμπάει κάπου? Με ανοιχτό το καπό δεν μπορείς να καταλάβεις από που προέρχεται?

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 14:38:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rally έγραψε:

To έχω και εγώ αυτό το θόρυβο....στην 1η σκάλα του Clima και μόνο όταν έξω βρέχει.... Shocked Shocked ή έχει κακοκαιρία.... Shocked ποτέ άλλωτε... Shocked
Μάλιστα ο σπαστικός ήχος αυξομειώνεται με το πάτημα του γκαζιού.... Shocked
Στην PEUGEOT (εξουσιοδοτημένο αλλά και LION) έκαναν τους ΑΡΧΙΚΙΝΕΖΟΥΣ!!!!!!! Mad Mad Mad Mad
Evil Evil Evil Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 15:55:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμμ! Εμένα μου κάνει έναν θόρυβο το κλίμα όταν το έχω ανοιχτό και βρέχει, που πέφτω σε καμιά λακούβα, αρχίζει και κάνει ένα σφύριγμα για λίγο. Φαίνεται οτι βρέχεται ο ιμάντας και γυρίζει στον αέρα, και μετά από λίγο ξαναπιάνει και σταματάει. Confused

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 19:23:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Slash έγραψε:
Χμμ! Εμένα μου κάνει έναν θόρυβο το κλίμα όταν το έχω ανοιχτό και βρέχει, που πέφτω σε καμιά λακούβα, αρχίζει και κάνει ένα σφύριγμα για λίγο. Φαίνεται οτι βρέχεται ο ιμάντας και γυρίζει στον αέρα, και μετά από λίγο ξαναπιάνει και σταματάει. Confused

ωχ! μάλλον και εγώ αυτό έχω....γιατί ακούγεται σαν ιμάντας, σαν ανεμιστήρας δυνατός....πως μπορούμε να το λύσουμε αυτό το πρόβλημα???
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 20:13:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαλαρωστε και το απλο Α/C ετσι κανει αμα πατησεις πολλα νερα.Μολις κανεις λιγα μετρα ο ιμαντας στεγνωνει και ο θορυβος εξαφανιζεται.Λυση επιπλεον σφιξιμο του ιμαντα αλλα δεν θα το συνιστουσα.Οσον αφορα το προβλημα του Rallακια αμα σκυψεις κατω απο το ντουλαπακι και πισω απο το πανελ του A/C εχει ενα μηχανισμο με μια βιδα σαν ρεγουλατορο.Τωρα τι ρολο βαραει για το συστημα του καλοριφερ δεν ξερω αλλα ισως απο εκει να ειναι το προβλημα

Επιστροφή στην κορυφή
Rally (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

106 RALLYE 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Νοέ 2002, 08:54:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια εγω δεν εχω clima και το κανει συχνα. το μοτερακι δουλευει συνεχεια και σφυριζει ακομα και οταν ειναι κλειστο. τι υγρα εχουν ριξει και εγω δεν ξερω και δεν εχει σταματησει.μεχρι τωρα η λυση ειναι δυνατη μουσικη η ανοιχτο παραθυρο να ακουω την σκουπα μου αλλα επειδη αρχιζουν τα κρυα καλο θα ηταν να το φτιαξω αλλα πως?
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Νοέ 2002, 10:26:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rally έγραψε:
παιδια εγω δεν εχω clima και το κανει συχνα. το μοτερακι δουλευει συνεχεια και σφυριζει ακομα και οταν ειναι κλειστο. τι υγρα εχουν ριξει και εγω δεν ξερω και δεν εχει σταματησει.μεχρι τωρα η λυση ειναι δυνατη μουσικη η ανοιχτο παραθυρο να ακουω την σκουπα μου αλλα επειδη αρχιζουν τα κρυα καλο θα ηταν να το φτιαξω αλλα πως?

Οταν το ακους, σταμάτα κάπου στην άκρη του δρόμου και άρχισε το "ακουστικό" ψάξιμο. Κάτω από το ντουλαπάκι, εκεί που λέει ο Αλέξανδρος, στο καπώ, καλό θα ήταν να είναι και κάποιος άλλος μαζί σου, να πατάει γκάζι. Τουλάχιστον να εντοπίσεις ακριβώς από που έρχεται ο θόρυβος.

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 6 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης