Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Sidobre (Τάσος) Πρόεδρος - Webmaster

Peugeot 206 XS evo2
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 6846 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 13:29:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
christhehealer έγραψε: | Jesus Christ Superstar. Έχω φρικάρει τόσο, που ξέχασα το όνομα του εργαλείου που πιθανόν αγόρασες. Στο πάνω μέρος έχει ένα πράγμα σαν διακόπτη που γυρνάει. Γυρισέ το και να δεις που θα φύγει το Bug  |
Α, ρε καστάνιασμα που θέλετε όλοι σας!!!!

If everything seems under control, you're just not going fast enough... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
chatasos (Τάσος) Developer - Administrator

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 2612 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 13:35:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
christhehealer έγραψε: | chatasos έγραψε: | Επειδή όμως είχα και δει και ένα κατσαβίδι με διαφορετικά είδη μυτών (είχε και αυτές που έχει το 206) αποφάσισα να το πάρω και αυτό. Τελικά και αυτό όμως αποδείχτηκε λάθος γιατί το κατσαβίδι που διάλεξα ήταν με bug, αφού δεν σου επέτρεπε να βιδώσεις κάτι, παρά μόνο να το ξεβιδώσεις (είναι από τα κατσαβίδια που δεν χρειάζεται να τα βγάζεις από την βίδα όταν τα γυρνάς γιατί έχουν αυτόματη επαναφορά).
Τελικά τζάμπα πήγε η βόλτα στο Praktiker τουλάχιστον όμως έμαθα τι κατσαβίδι χρειάζεται το 206.... |
Jesus Christ Superstar. Έχω φρικάρει τόσο, που ξέχασα το όνομα του εργαλείου που πιθανόν αγόρασες. Στο πάνω μέρος έχει ένα πράγμα σαν διακόπτη που γυρνάει. Γυρισέ το και να δεις που θα φύγει το Bug  |
Για τόσο άσχετο με περνάς θεραπευτή μου
Ξέρω πως λειτουργεί το "σύστημα". Απλά λειτουργεί μόνο από την μια πλευρά (ξεβίδωμα). Από την άλλη δεν "σκαλώνει", σαν κάτι να έχει σπάσει μέσα του.
Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christhehealer (Celebrity) Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile
Ένταξη: 19 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 3066 Τόπος: Αθήνα - Γκύζη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 14:12:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tάσο αφού ξέρεις πως λειτουργεί κάνενα πρόβλημα. Tο πας και το αλλάζεις.
Έχω να πω κάτι που το έχω ξαναπεί. Eπειδή έχω ήδη και αγοράζω ένα σωρό εργαλεία, σε αυτό το θέμα αποφεύγω το Praktiker. Δεν με έχει πείσει για την ποιοτητά του, έτσι όπως τα βλέπω. Kαι σε αυτά που έχουν καλή ποιότητα είναι πιο ακριβό από την Aθηνάς.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 14:22:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
christhehealer έγραψε: | Tάσο αφού ξέρεις πως λειτουργεί κάνενα πρόβλημα. Tο πας και το αλλάζεις.
Έχω να πω κάτι που το έχω ξαναπεί. Eπειδή έχω ήδη και αγοράζω ένα σωρό εργαλεία, σε αυτό το θέμα αποφεύγω το Praktiker. Δεν με έχει πείσει για την ποιοτητά του, έτσι όπως τα βλέπω. Kαι σε αυτά που έχουν καλή ποιότητα είναι πιο ακριβό από την Aθηνάς. |
Το παρακάτω σετ δίνει η Lion. Λέτε να αξίζει? Ξέρει κανείς την τιμή του?
Πάντως το κατσαβίδι είναι σχεδόν ίδιο με αυτό που πήρα από το Praktiker.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
christhehealer (Celebrity) Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile
Ένταξη: 19 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 3066 Τόπος: Αθήνα - Γκύζη
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 15:19:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tη δικιά μου, σε αυτό το μέγεθος την είχα πληρώσει 12.000. Δεν είναι Peugeot αλλά μια γερμανική μάρκα εργαλείων.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 16:27:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τελικά ρώτησα στην Lion και κοστίζει 20.25 ευρώ. Οπότε μάλλον το βλέπω να καταλήγω κατά εκεί μεριά.
Και έχει και τις μύτες (τρίτη σειρά προς τα πάνω από αριστερά) που χρειάζομαι.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004
Ένταξη: 20 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 936 Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 17:19:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
chatasos έγραψε: | Τελικά ρώτησα στην Lion και κοστίζει 20.25 ευρώ. Οπότε μάλλον το βλέπω να καταλήγω κατά εκεί μεριά.
Και έχει και τις μύτες (τρίτη σειρά προς τα πάνω από αριστερά) που χρειάζομαι. |
ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Ειναι το ιδιο με του Πρακτικερ αυτο με τα 41 κομματια το οποιο κανει 2500 με 3000δρχ.Εχω δυο σετ ηδη Πρακτικερ και εχουν την μυτη του 206.Αν δεν κανω λαθος ειναι η Τ-25
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 18 Νοέ 2002, 18:20:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Alexandros έγραψε: | chatasos έγραψε: | Τελικά ρώτησα στην Lion και κοστίζει 20.25 ευρώ. Οπότε μάλλον το βλέπω να καταλήγω κατά εκεί μεριά.
Και έχει και τις μύτες (τρίτη σειρά προς τα πάνω από αριστερά) που χρειάζομαι. |
ΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Ειναι το ιδιο με του Πρακτικερ αυτο με τα 41 κομματια το οποιο κανει 2500 με 3000δρχ.Εχω δυο σετ ηδη Πρακτικερ και εχουν την μυτη του 206.Αν δεν κανω λαθος ειναι η Τ-25 |
ολοιδιο με του Praktiker παιδια.
κριμα τα λεφτα
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Miltellas (Μίλτος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001
Ένταξη: 24 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 3657 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 07:18:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλά ρε παιδιά, μη βαράτε!!!!!
Θα το ξανασκεφτώ κάνοντας άλλη μία επίσκεψη στο Praktiker και βλέπουμε.
Πάντως από ότι θυμάμαι δεν νομίζω να είδα κάτι παρόμοιο.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Rally (Γιάννης) Μέλος

106 RALLYE 16v
Ένταξη: 15 Οκτ 2002 Δημοσιεύσεις: 138 Τόπος: Καλλιθεα-Αθηνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 09:26:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ρε παιδια βοηθηστε αν ξερετε τιποτα για τον θορυβο που ακουω συνεχεια!!!απο την μερα που πηρα το αμαξι ακουγεται που και που με περιοδους υφεσης και εξαρσης ενας θορυβος μπροστα απο την θεση του συνοδηγου απο το μοτερακι του καλοριφερ σαν σφυριγμα που ειναι απιστευτα σπαστικο. και που δεν το εχω παει και τιποτα. εχετε αντιμετωπισει κατι αναλογο? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 11:50:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Rally έγραψε: | ρε παιδια βοηθηστε αν ξερετε τιποτα για τον θορυβο που ακουω συνεχεια!!!απο την μερα που πηρα το αμαξι ακουγεται που και που με περιοδους υφεσης και εξαρσης ενας θορυβος μπροστα απο την θεση του συνοδηγου απο το μοτερακι του καλοριφερ σαν σφυριγμα που ειναι απιστευτα σπαστικο. και που δεν το εχω παει και τιποτα. εχετε αντιμετωπισει κατι αναλογο? |
οταν ειναι ανοικτο το a/c η το καλοριφερ η και με κλειστο , ακουγεται ο θορυβος;;
μηπως θελει καθαρισμα;;;
να υπαρχει καποιο σκουπιδι στους αεραγωγους;;;
ειχα κατι παρομοιο οταν ανοιγα το a/c αλλα ως δια μαγειας εξαφανιστηκε! μονο του!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Rally (Γιάννης) Μέλος

106 RALLYE 16v
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 14:33:33 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
oxi οταν λειτουργει αλλα οταν ειναι κλειστο αυτο ειναι το περιεργο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 14:36:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Rally έγραψε: | ρε παιδια βοηθηστε αν ξερετε τιποτα για τον θορυβο που ακουω συνεχεια!!!απο την μερα που πηρα το αμαξι ακουγεται που και που με περιοδους υφεσης και εξαρσης ενας θορυβος μπροστα απο την θεση του συνοδηγου απο το μοτερακι του καλοριφερ σαν σφυριγμα που ειναι απιστευτα σπαστικο. και που δεν το εχω παει και τιποτα. εχετε αντιμετωπισει κατι αναλογο? |
Μήπως κάποιος ιμάντας ακουμπάει κάπου? Με ανοιχτό το καπό δεν μπορείς να καταλάβεις από που προέρχεται?
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 14:38:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
To έχω και εγώ αυτό το θόρυβο....στην 1η σκάλα του Clima και μόνο όταν έξω βρέχει.... ή έχει κακοκαιρία.... ποτέ άλλωτε...
Μάλιστα ο σπαστικός ήχος αυξομειώνεται με το πάτημα του γκαζιού....
Στην PEUGEOT (εξουσιοδοτημένο αλλά και LION) έκαναν τους ΑΡΧΙΚΙΝΕΖΟΥΣ!!!!!!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Slash (Ντάνης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)
Ένταξη: 25 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 541 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 15:55:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χμμ! Εμένα μου κάνει έναν θόρυβο το κλίμα όταν το έχω ανοιχτό και βρέχει, που πέφτω σε καμιά λακούβα, αρχίζει και κάνει ένα σφύριγμα για λίγο. Φαίνεται οτι βρέχεται ο ιμάντας και γυρίζει στον αέρα, και μετά από λίγο ξαναπιάνει και σταματάει. 
I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 19:23:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Slash έγραψε: | Χμμ! Εμένα μου κάνει έναν θόρυβο το κλίμα όταν το έχω ανοιχτό και βρέχει, που πέφτω σε καμιά λακούβα, αρχίζει και κάνει ένα σφύριγμα για λίγο. Φαίνεται οτι βρέχεται ο ιμάντας και γυρίζει στον αέρα, και μετά από λίγο ξαναπιάνει και σταματάει.  |
ωχ! μάλλον και εγώ αυτό έχω....γιατί ακούγεται σαν ιμάντας, σαν ανεμιστήρας δυνατός....πως μπορούμε να το λύσουμε αυτό το πρόβλημα??? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004
Ένταξη: 20 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 936 Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Νοέ 2002, 20:13:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χαλαρωστε και το απλο Α/C ετσι κανει αμα πατησεις πολλα νερα.Μολις κανεις λιγα μετρα ο ιμαντας στεγνωνει και ο θορυβος εξαφανιζεται.Λυση επιπλεον σφιξιμο του ιμαντα αλλα δεν θα το συνιστουσα.Οσον αφορα το προβλημα του Rallακια αμα σκυψεις κατω απο το ντουλαπακι και πισω απο το πανελ του A/C εχει ενα μηχανισμο με μια βιδα σαν ρεγουλατορο.Τωρα τι ρολο βαραει για το συστημα του καλοριφερ δεν ξερω αλλα ισως απο εκει να ειναι το προβλημα
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Rally (Γιάννης) Μέλος

106 RALLYE 16v
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 20 Νοέ 2002, 08:54:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παιδια εγω δεν εχω clima και το κανει συχνα. το μοτερακι δουλευει συνεχεια και σφυριζει ακομα και οταν ειναι κλειστο. τι υγρα εχουν ριξει και εγω δεν ξερω και δεν εχει σταματησει.μεχρι τωρα η λυση ειναι δυνατη μουσικη η ανοιχτο παραθυρο να ακουω την σκουπα μου αλλα επειδη αρχιζουν τα κρυα καλο θα ηταν να το φτιαξω αλλα πως? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ady (Αδριανός) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)
Ένταξη: 03 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 1468 Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 20 Νοέ 2002, 10:26:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Rally έγραψε: | παιδια εγω δεν εχω clima και το κανει συχνα. το μοτερακι δουλευει συνεχεια και σφυριζει ακομα και οταν ειναι κλειστο. τι υγρα εχουν ριξει και εγω δεν ξερω και δεν εχει σταματησει.μεχρι τωρα η λυση ειναι δυνατη μουσικη η ανοιχτο παραθυρο να ακουω την σκουπα μου αλλα επειδη αρχιζουν τα κρυα καλο θα ηταν να το φτιαξω αλλα πως? |
Οταν το ακους, σταμάτα κάπου στην άκρη του δρόμου και άρχισε το "ακουστικό" ψάξιμο. Κάτω από το ντουλαπάκι, εκεί που λέει ο Αλέξανδρος, στο καπώ, καλό θα ήταν να είναι και κάποιος άλλος μαζί σου, να πατάει γκάζι. Τουλάχιστον να εντοπίσεις ακριβώς από που έρχεται ο θόρυβος.
Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|