Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
206xs (Χρήστος) Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)
Ένταξη: 13 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 259 Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Νοέ 2005, 12:05:22 Θέμα δημοσίευσης: Να βοηθήσουμε ως κλάμπ κατά του Aids και του καρκίνου!:idea: |
|
|
Καλημέρα σε όλους,
Πιθανώς αρκετοί θα γνωρίζετε για το grid computing: Την προσπάθεια να επιταχυνθεί επιστημονική έρευνα σπάζοντας δεδομένα προς ανάλυση σε μικρά κομμάτια που αναλύονται στους υπολογιστές εθελοντών απο προγράμματα που εκμεταλεύονται την αχρησιμοποιήτη δύναμη του επεξεργαστή των εθελοντών. Πρώτος διδάξας το Seti@home για την έυρεση εξωγήινης ζωης. Τώρα όμως έχει ξεκινήσει ένας πολύ πιο σημαντικός και ενδιαφέρον αγώνας με το www.worldcommunitygrid.org όπου τρέχουν δύο πολύ χρήσιμα και κρίσιμα πρότζεκτ ένα κατά του aids και ένα κατά του καρκίνου. Γιατί λοιπόν να μην κατεβάσουμε όλοι στον υπολογιστή του σπιτιού μας (και όσοι μπορούν και σε αυτόν της εργασίας) το προγραμματάκι και να συμβάλουμε σε μια προσπάθεια τα αποτελέσματα της οποίας αφορούν όλους μας. Μπορούμε επίσης να φτιάξουμε ομάδα psclub.gr στο worldcommunitygrid.org ώστε να βλέπουμε και τα αποτελέσματα που έχει η προσπάθεια μας. (έχουν αναπτύξει ένα τρόπο βαθμολόγησης της συμμετοχής ώστε να ξυπνήσουν τα 'ανταγωνιστικά' ένστικτα του καθενός μας με στόχο να μας κάνουν να συμμετέχουμε όσο περισσότερο μπορούμε). Επίσης ο καθένας μπορεί να επιλέξει σε ποιό πρότζεκτ θέλει να συμμετέχει. Εμπρός ας κινητοποιηθούμε λοιπόν αξίζει και δεν κοστίζει!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
crusader (Σπύρος) Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 2806
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Νοέ 2005, 12:26:38 Θέμα δημοσίευσης: Re: Να βοηθήσουμε ως κλάμπ κατά του Aids και του καρκίνου!:i |
|
|
206xs έγραψε: | .........αναλύονται στους υπολογιστές εθελοντών απο προγράμματα που εκμεταλεύονται την αχρησιμοποιήτη δύναμη του επεξεργαστή των εθελοντών.
........................................
Γιατί λοιπόν να μην κατεβάσουμε όλοι στον υπολογιστή του σπιτιού μας (και όσοι μπορούν και σε αυτόν της εργασίας) το προγραμματάκι.... |
Φίλε Χρήστο εγώ προσωπικά είμαι επιφυλακτικός στο να κάνω τα παραπάνω γιατί δεν υπάρχει καμία εγγύηση όσον αφορά την ασφάλεια του υπολογιστή μου.
Μπορεί όντως να είναι αγνές οι προθέσεις τους, αλλά πάντα θα υπάρχει η αμφιβολία από μέρους μου. 
® |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
STELIOS Moderator
 Little Bastard
Ένταξη: 18 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 2664
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Νοέ 2005, 13:25:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγω θελω να βοηθησω....... με τον τροπο μου
Λοιπον εχουμε και λεμε:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ AIDS
KAΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gianic (Γιάννης) Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8
Ένταξη: 02 Ιούλ 2004 Δημοσιεύσεις: 835 Τόπος: Αγ.Παρασκευη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Νοέ 2005, 14:38:47 Θέμα δημοσίευσης: Re: Να βοηθήσουμε ως κλάμπ κατά του Aids και του καρκίνου!:i |
|
|
crusader έγραψε: | 206xs έγραψε: | .........αναλύονται στους υπολογιστές εθελοντών απο προγράμματα που εκμεταλεύονται την αχρησιμοποιήτη δύναμη του επεξεργαστή των εθελοντών.
........................................
Γιατί λοιπόν να μην κατεβάσουμε όλοι στον υπολογιστή του σπιτιού μας (και όσοι μπορούν και σε αυτόν της εργασίας) το προγραμματάκι.... |
Φίλε Χρήστο εγώ προσωπικά είμαι επιφυλακτικός στο να κάνω τα παραπάνω γιατί δεν υπάρχει καμία εγγύηση όσον αφορά την ασφάλεια του υπολογιστή μου.
Μπορεί όντως να είναι αγνές οι προθέσεις τους, αλλά πάντα θα υπάρχει η αμφιβολία από μέρους μου.  |
ετσι ειναι ... ποτε δεν ξερεις τι κρυβεται πισω απ ολα αυτα... εγω ειμαι αντιθετος ... μην πιστευετε οτι διαβαζετε ...
bye bye cc , welcome miata
Fuck army... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Νοέ 2005, 18:26:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πάντως υποστηρίζεται απο σοβαρές εταιρίες όπως η IBM και προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό πρόβλημα στον υπολογιστή μου. Το πρόγραμμα απλά αναλύει κάποια δεδομένα χρησιμοποιόντας τους διαθέσιμους κύκλους ρολογιού. Έχω πολύ καλό antivirus,antispyware,firewall αν υπήρχε κάτι θα το είχα βρει νομίζω. Επίσης δεν ανταλάσει άλλα δεδομένα παρα μόνο τα δεδομένα που ανέλυσε ούτε cookies ούτε τίποτα. Δεν νομίζω οτι πρέπει πάντα να είμαστε καχύποπτοι. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gianic (Γιάννης) Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8
Ένταξη: 02 Ιούλ 2004 Δημοσιεύσεις: 835 Τόπος: Αγ.Παρασκευη
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Νοέ 2005, 20:28:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
206xs έγραψε: | Πάντως υποστηρίζεται απο σοβαρές εταιρίες όπως η IBM και προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό πρόβλημα στον υπολογιστή μου. Το πρόγραμμα απλά αναλύει κάποια δεδομένα χρησιμοποιόντας τους διαθέσιμους κύκλους ρολογιού. Έχω πολύ καλό antivirus,antispyware,firewall αν υπήρχε κάτι θα το είχα βρει νομίζω. Επίσης δεν ανταλάσει άλλα δεδομένα παρα μόνο τα δεδομένα που ανέλυσε ούτε cookies ούτε τίποτα. Δεν νομίζω οτι πρέπει πάντα να είμαστε καχύποπτοι. |
τι μου θυμισες !!! οταν ημουν μικροτερος και λιγο πιο βλακας απο τωρα ειχα εγκαταστησει στην κοπελα μου εναν server απιστευτα μικρο το οποιο εξουδετερωνε καθε λογης firewall και antivirus και ειχα απ το pc μου απολυτο ελεγχο του υπολογιστη της !! Δεν το καταλαβε ποτε και σταματησα να το κανω οταν εκανε φορματ .... φυσικα ηταν εντελως απαραδεκτο αυτο που εκανα και εννοειται πως το χω μετανιωσει αλλα ημουν τρελος ζηλιαρογατος ...

bye bye cc , welcome miata
Fuck army... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pug_306 (Ευάγγελος) Μέλος

Peugeot 306 1.8 16v(παμε για αλλαγη)
Ένταξη: 18 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 186 Τόπος: Γέρακας
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 25 Νοέ 2005, 02:46:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δεν εχω προβλημα να συμμετασχω προσωπικα.Αν και το θεωρω ασκοπο,διοτι για μενα ολα αυτα ειναι ψεμματα.Οσον αφορα π.χ. το SETΙ@HOME....Η κοροιδια η ιδια .Μην αναλυσω τους λογους ...δε θελω να βγω off-topic.Οσον αφορα την ασφαλεια του υπολογιστη....παιδια μη τρελενεστε.Και μονο που μπαινετε στο internet διατρεχετε αμεσοτατο κινδυνο προσβολης απο καποιο ιο.Οτι firewall και ναχετε.....Οσον αφορα προσωπικα δεδομενα κλπ....Αν θελετε να'σθε ησυχοι για τη διαφυλαξη τους....ΜΗ χρησιμοποιειτε κινητο,σταθερο,η οποιουδηποτε ειδους payphone.Μη μπαινετε internet, μην συζητατε την ωρα που ειστε σε κεντρικες λεωφορους.Καλυψτε τη ταρατσα σας με 3 στρωσεις διαφορετικων μεταλλων (δε τα θυμαμαι τωρα,παντως το ενα ειναι αλουμινιο) για προστασια απο δορυφορους.Σας εχω μια καλυτερη λυση Μετακομιστε σε αλλον πλανητη.ΑΠΛΑ.....
Ετσι εχουν τα πραγματα.Δυστυχως.
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|